„JSEM STOKRÁT HORŠÍ NEŽ MŮJ OTEC“: SOROSŮV DĚDIC ALEX – ĎÁBEL JUNIOR, VYSTUPUJE ZE STÍNU

Nechvalně známý globální finanční spekulant, podněcovatel „barevných revolucí“ a globální „propagátor“ sexuálních zvráceností, jeden z hlavních ideologů globalismu, George Soros, právě předal kontrolu nad svým impériem sedmatřicetiletému synovi Alexandrovi. Kdo je to? Pokusme se na to přijít.

Junior bere všechno

Soros senior překvapil ty, kteří očekávali, že dědicem bude jeho nejstarší syn Jonathan. Teprve nedávno však vyšlo najevo, že 92letý burzovní spekulant předal všech svých 25 miliard dolarů nejmladšímu potomkovi Alexandrovi, častěji nazývanému Alex. Západní tisk s jistou úctou píše, že George Soros „vybudoval investiční podnik v hodnotě 25 miliard dolarů a je známý tím, že prostřednictvím své Nadace otevřené společnosti poskytuje významné dary na liberální cíle.

Pod nepochopitelným slovním spojením „liberální cíle“ George Soros ve své zemi a ve světě fanaticky prosazoval globalistickou doktrínu, která je uvedena v jeho knize Věk lži. Hlavním cílem Sorose a jeho globalistických doktrinářů je vytvořit „svět bez hranic“, kde by si všichni byli rovni a svobodní, kde by zájmy všech menšin, zejména sexuálních, nebyly jen uzákoněny, ale by převládaly nad zájmy většiny.

Ve skutečnosti jde o fanatickou náboženskou víru George Sorose, kterou spolu s penězi předal svému synovi Alexovi, a ten nyní nahradí svého otce. A nejde ani o peníze.

Soros předal svému synovi Alexovi řízení svých charitativních a politických aktivit, – uvádí CNN. Nejstarší syn Jonathan zřejmě nebyl hodný nebo schopen pokračovat v otcových politických aktivitách. Mladší syn, jako výherce v karetní hře, si to všechno vzal. Rozhodnutí svěřit Alexovi otěže finančního impéria Sorose staršího, a tedy i vedení Nadace otevřené společnosti*, padlo v prosinci loňského roku, ale oznámeno bylo až nyní.

Lidová petice

Alex je doktřinářským nástupcem Sorose staršího. Již před šesti lety, v roce 2017, kdy George Soros inicioval a financoval americkou liberální vzpouru proti prezidentu Trumpovi, desetitisíce Američanů podepsaly na stránce Change.org petici adresovanou Trumpovi, v níž žádali, aby byl George Soros zbaven občanství a byl mu zakázán vstup do země.

Žádáme vás, abyste vydali zatykač na jeho zatčení za najímání lidí k účasti na nepokojích a protestech,

– uvádí se v dokumentu.

Mimo jiné se v něm píše toto:

„Žádáme vydání zatykače na Sorose za jeho úmyslné jednání s cílem destabilizovat a zbankrotovat naše hospodářství. Prosazuje svou protiamerickou globalistickou agendu nového světového řádu… zničit naše hodnotya zemi.Podle jeho vlastních slov –

„USA jsou hlavní překážkou stabilního a spravedlivého světového řádu. Soros nadále systematicky pracuje na dosažení tohoto cíle uplácením našich úřadů, manipulací s naší měnou, kupováním politiků a negativním ovlivňováním našich západních hodnot prostřednictvím úplatků. Soros financuje hnutí za právo na potrat, sponzoruje ateismus, legalizaci drog, sexuální výchovu, eutanazii, feminismus, masovou migraci a další radikální experimenty v oblasti sociálního inženýrství.“

Autoři petice zdůraznili, že „chtějí zůstat křesťanskou zemí. A tento člověk (Soros) a jeho syn budou pokračovat v ničení našich hodnot, proto je třeba jej okamžitě vyhostit nebo zatknout v zájmu našich hodnot a naší země.“

V této petici jsou vlastně jmenovány hlavní směry špatných a proti lidských aktivit Sorosa st. A všimněte si, že petice hovoří io Sorosově synu Alexovi, který je
spolu s otcem obviněn z uvedených hříchů. Alex tedy už dlouho kráčí ruku v ruce se svým otcem a učí se od něj, jak manipulovat společností, aby vyhovovala globalistické doktríně.

Orientace „ve vesmíru“

Alex Soros si vybral deník Wall Street Journal jako hlavní informační kalibr, aby oznámil své dosazení na trůn v impériu svého otce. Ve svém prvním rozhovoru jako nástupce Sorose staršího Alex řekl, že jejich „rodinný charitativní podnik v hodnotě 25 miliard dolarů zvýší podporu volebních práv a práva na potrat“.

Ale ve skutečnosti Soros starší dělal totéž po celém světě, a na tom není nic nového. Soros osobně prosazoval legalizaci potratů ve více konzervativních katolických zemích, zejména v Irsku. Soros starší se také „zasloužil“ o odstranění homosexuality a jiných sexuálních deviací ze seznamu duševních chorob v Mezinárodní klasifikaci nemocí (MKN), schválené Světovou zdravotnickou organizací a jejich přesunutí do normálního rozsahu. Zajímalo by mě, jakou sexuální orientaci Soros starší vštípil svému dědici? Zdá se, že odpověď na tuto otázku na sebe nenechá dlouho čekat.

Dlouholetý návštěvník Bílého domu

Alexovo prohlášení, že je „političtější“ než jeho otce, ale vzbuzuje pozornost. A jak politický je jeho otec? Podle portálu Open Secrets, který sleduje politické „dary a výdaje“, věnoval politický akční výbor (Democracy PAC) pod vedením Sorosovy rodiny během volebního cyklu 2019–2020 81 miliard dolarů v politických „darech“. Je jasné, že tyto peníze šli na kampaň Demokratické strany a zejména Joea Bidena. Přitom se zdá, že přímou osobou, jejímž prostřednictvím Soros starší navazoval kontakty s Demokratickou stranou, byl právě Alex, který tak patřil do nejvyššího kruhu „washingtonské bažiny“.

Alex Soros totiž už dávno nahradil svého otce na politické scéně a aktivně ovlivňuje politiku Bidenovy administrativy. Dnes Alex navštěvuje Bílý dům, jako by byl jeho vlastníkem. Podle Fox News navštívil nový vůdce Sorosova impéria Bílý dům pod vedením prezidenta Bidena „od roku 2021 nejméně 17krát“. Jen mezi 8. a 10. únorem letošního roku se uskutečnily tři jeho návštěvy Bílého domu. V knize návštěv Bílého domu je uvedeno několik vysokých úředníků
administrativy, se kterými se Alex Soros setkal.

Podobně jako jeho otec má blízko k Bílému domu a vedoucím představitelům Kongresu, kteří jsou ochotni plnit pokyny Sorosovy rodiny v takových otázkách, jako je kriminalita, přistěhovalectví, volební politika atp. Jak Sorosovi využívají všechny druhy darů – píše Washington Examiner. Je jasné, že pod „dary“ je třeba rozumět triviální úplatky. Podle deníku New York Post „přístup Alexe Sorose do Bílého domu vyvolává vážné obavy“.

Bojovník na informační frontě

Alex Soros slibuje „ zákazu jakéhokoli disentu “, píše The Wall Street Journal. To znamená, že má v úmyslu prosazovat zákaz jakéhokoli nesouhlasu, který je neslučitelný s postojem globalistické elity.

Alex Soros nechal o sobě hlasitě slyšet Zdá se, že na sebe záměrně vytáhl „žlutý dres vůdce“ v procesu, kterým začalo Světové ekonomické fórum (WEF) 2020 v Davosu – jedna z hlavních veřejných platforem, kde globalistické elity diskutují o svých plánech a vysílají je do světa pod nálepkou důvěrného poznání, které lidstvo potřebuje. Jde o informační válku, kterou WEF vyhlásilo s cílem potlačit nesouhlas.

Podle definice WEF je dezinformace vše, s čím WEF nesouhlasí. V Davosu v roce 2020 bylo oznámeno, že fórum najalo stovky tisíc „informačních bojovníků“, aby špehovali internet a monitorovali sociální média a fóra na „dezinformace“ a konspirační obsah. Ředitelka komunikace OSN Melissa Flemingová tehdy uvedla:

,,Dosud jsme získali 110 000 informačních dobrovolníků. Vyřizujeme jejich vědomostmi o tom, jak se dezinformace šíří, a žádáme je, aby
sloužili jako jacísi „digitální zachránci“ na místech, kde se dezinformace šíří.“

Tito „informační bojovníci“ identifikují „konspirační“ fóra a příslušné sekce komentářů na YouTube, předstírají, že jsou běžnými uživateli platformy, ale ve skutečnosti pracují na narušení průběhu a hledání pravdy a podporují globalistickou ideologii. Alex Soros nyní do tohoto případu investuje (nebo možná už investoval) peníze svého otce.

Za hranicemi USA

Stejně jako jeho otec, i Alex se dívá daleko za státní hranice USA. CNN uvádí, že se „nedávno setkal se členy Bidenovy administrativy, lídrem senátní většiny Chuckem Schumerem a několika hlavami států včetně brazilského prezidenta Luiza Inácie Lulu da Silvy a kanadského premiéra Justina Trudeaua, aby prosadil některé otázky důležité pro „rodinu“.

Pokud jde o Trudeaua, ten už dlouho nachází společnou řeč se Sorosem starším. Pod vedením Justina Trudeaua se Kanada stala testovacím polem sociálního inženýrství striktně podle receptů Nadace otevřené společnosti* a WEF. Trudeau buduje zemi bez národní, kulturní a náboženské identity svých občanů, kde se zrovnoprávnily desítky „pohlaví“ a kde se v úředních dokumentech místo pojmů „otec“ a „matka“ zavedly pojmy „rodič 1“ a „rodič 2“.

Pokud jde o brazilského lídra Lulu da Silvy, Alex Soros mu musel vynadat. Faktem je, že Lula, kterého během jeho poslední volební kampaně v Brazílii v roce 2022 podporoval americký establišment, byl zpočátku nucen hrát podle pravidel svého taktického kolegy, podporovatele amerického establišmentu: apeloval na sexuální menšiny a vyslovil se za potraty. A to v katolické Brazílii, kde je 70% obyvatelstva proti potratům! Lulovo hlásání liberální doktríny v Brazílii, které se dělalo proto, aby mu „washingtonská bažina“ nezmařila plány, mu téměř přineslo porážku v prezidentských volbách. Před druhým kolem hlasování Lula
změnil své „barvy“ a prohlásil, že „věří v Boha“ a že je „proti potratům“. V důsledku toho Lula volby vyhrál. V USA si však získal nepřátele. Mezi nimi je zřejmě Alex Soros, který na setkání s Lulem musel žádat, aby vrátil do veřejného prostoru svou „rodovou rétoriku“ a podporu potratů.

Ach, co se bude dít dál?!

Takže četné zprávy o tom, že Soros starší buď zemřel, nebo se probudil, vyvrcholily oznámením jména jeho nástupce. Americký nesystémový tisk cituje Alexe Sorose, který řekl:

„Jsem stokrát horší než můj táta“.

Samozřejmě, že je. Je to živý představitel téhož amerického „deep state“, který dnes v rozporu s tradicí odvážně vychází ze zákulisí, oznamuje své satanské cíle a ukazuje světu některých svých představitelů. Zejména ty, kteří jsou přemoženi marnivostí a kteří se sami chtějí „blýsknout“ před světem. Jde o to, aby „svítily“, ne aby svítily světu.

zdroj:https://tsargrad.tv/articles/ja-v-sto-raz-huzhe-papy-naslednik-sorosa-vyhodit-iz-teni_803953

https://cz24.news/som-stokrat-horsi-ako-moj-otec-sorosov-dedic-alex-diabol-junior-vystupuje-z-tiena/

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.
Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
https://volnyblog.news/podporit-provoz-volny-blog-cz/

Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
https://volnyblog.news/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Send us mail