, , , , , ,

Sledují nás: Mezinárodní lékařský klasifikační (WHO)systém přidává nové kódování diagnóz pro neočkované osoby.

Sledují nás: Mezinárodní lékařský klasifikační (WHO)systém přidává nové kódování diagnóz pro neočkované osoby.

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

20.1.2023

( Natural News ) V tuto chvíli neexistuje žádný impozantní způsob, jak zjistit, kdo byl „očkován“ proti covidu a kdo byl dost chytrý a odvážný, aby prostě řekl ne experimentálním lékům na modifikaci genů. Ale to se brzy změní , protože systém Mezinárodní klasifikace nemocí (ICD) získává zcela nový lékařský kód pro neočkované.

Se souhlasem Spojených států zavádí Světová zdravotnická organizace (WHO) nový digitální diagnostický kód jako typ šarlatového písmene pro čistokrevné lidi, kteří jsou zjevnou hrozbou pro establishment.

Po zavedení očkování bude ve zdravotních záznamech neočkované osoby uveden kód „žluté hvězdičky na paži“, který bude znamenat, že odmítla užít spike proteiny, grafen a další toxiny, které jsou uvnitř lahviček.

Většina lidí zná mezinárodní kódy v souvislosti s účtováním zdravotní péče. Tento neočkovaný kód je však spíše nástrojem značky, který dává lékařskému zařízení vědět, kdo má ještě DNA vyrobenou k obrazu Božímu, na rozdíl od poškozené DNA vyrobené k obrazu společností Pfizer a Moderna.

„Tento systém byl původně vytvořen po druhé světové válce za účelem sledování diagnózy závažných onemocnění v rámci populace,“ vysvětluje Technocracy.news.

„Během let však došlo k 11 hlavním revizím a s každou revizí se údaje shromažďované o každém jednotlivci staly přesnějšími a obsáhlejšími.“ (Související: Před covidem se WHO zabývala tajným výzkumem biologických zbraní .)

Po přijetí zákona Obamacare se kódování ICD „skutečně rozrostlo v elektronickou bestii těžící data“

Podle webu WHO lze nyní kódovat asi 1,6 milionu různých klinických situací. A pokud lékaři a další zdravotníci tyto kódy nepoužijí, riskují, že jim pojišťovny za poskytnuté služby neproplatí.

Jinými slovy je to povinný systém, který netoleruje nedodržování. To je zlověstné pro neočkované, kteří čelí možné diskriminaci při hledání služeb zdravotní péče.

Až do schválení zákona o cenově dostupné péči (ACA), neboli Obamacare, Kongresem v roce 2012, byl systém ICD relativně neškodný. Po roce 2012 se však „skutečně rozrostla v bestii pro těžbu elektronických dat,“ odhaluje Technocracy.news .

„Digitalizace zdravotnických záznamů byla plně implementována s upgradem na MKN-10 po dvou kongresových zpožděních v roce 2016… Od té doby byl doslova vytvořen číselný kód pro téměř každou diagnózu, na kterou si vzpomenete, a některé, na které byste nikdy nepomysleli. .“

Od října 2022 je nyní kód Z28.310 realitou. Označuje, že pacient je neočkovaný, což umožňuje lékařským odborníkům kdekoli nahlédnout do dříve soukromých informací.

„Jedná se o kód, který váš lékař zadá do počítačového systému, k němuž mají přístup státní a soukromé zdravotní pojišťovny a který je informuje o stavu vaší vakcíny Covid,“ vysvětluje dále server Technocracy.news.

„Jedná se o mezinárodně uznávané kódy pro velmi specifické zdravotní stavy pro účely pojištění a státní správy. Jsou dostupné po celém světě, pokud se nacházíte v zahraničí a máte zdravotní problém, který je třeba léčit.“

Mějte na paměti, že pokud lékař odmítne předložit tento kód spolu s účtem za lékařskou péči společnosti Medicare nebo Medicaid, hrozí mu neproplacení. Jinými slovy, neinformování federální vládě o stavu pacienta covidem je nyní pro lékařské profesionály zabijákem kariéry .

Podle doktora Zeva Zelenka se to vše využívá k zavedení nového lékařsko-průmyslově-biomedicínského komplexu, jehož cílem je, aby všichni byli „v obraze“, pokud jde o očkování. Bude to také sloužit jako „brána k transhumanismu“, protože v příštích letech se na trh dostane stále více injekcí modifikujících DNA podobně jako kovidové „vakcíny“.

ZDROJ: NATURAL NEWS https://citizens.news/692103.html

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *