, , , , , ,

Díky úsilí NZ informátora nyní celý svět zná a může si stáhnout data dokazující, že vakcíny COVID zabily na Novém Zélandu přes 10 000 lidí.

Díky úsilí NZ informátora nyní celý svět zná a může si stáhnout data dokazující, že vakcíny COVID zabily na Novém Zélandu přes 10 000 lidí.

5.12.2023

Nastal čas, aby byla podána trestní oznámení na úředníky ministerstva zdravotnictví Nového Zélandu. NYNÍ!

Díky úsilí odvážného informátora nyní celý svět zná a může si stáhnout data dokazující, že vakcíny proti COVID zabily na Novém Zélandu přes 10 000 lidí.

 

Shrnutí

Začátkem tohoto týdne poslal odvážný informátor e-mail úředníkům novozélandského ministerstva zdravotnictví (NZMH) s oznámením, že údaje, které mají, lze vysvětlit pouze v případě, že vakcíny proti COVID zabíjejí tisíce Novozélanďanů.

Orgány NZMH nezveřejnily kohortovou analýzu časových řad, která by potvrdila nebo vyvrátila obvinění pachatele. Neprováděli žádnou analýzu vlastních dat.

Místo toho se úředníci uchýlili k útokům ad hominem na únikovku, aby ho pošpinili a pokusili se odvrátit pozornost veřejnosti.

NZMH má povinnost prošetřit obvinění pachatele pomocí jednoduché analýzy, kterou může udělat každý. Trvá to asi 15 minut úsilí. Vím to, protože jsem to udělal sám na datech NZMH. Ukazuje, že vakcíny by měly být okamžitě zastaveny. Úředníci NZMH se rozhodli nestrávit těch 15 minut a nedívat se. Existuje pro to termín; tomu se říká zločinná nedbalost.

Byli upozorněni na vážný problém a rozhodli se podívat jiným směrem. Je čas, aby vedení bylo vzneseno trestní oznámení.

Nemusíte mě brát za slovo. Nyní si můžete stáhnout data NZMH a ověřit si to sami.

Podrobnosti viz See Údaje z US Medicare a novozélandského ministerstva zdravotnictví bez jakýchkoli pochyb ukazují, že vakcíny COVID zabily miliony lidí Data from US Medicare and the New Zealand Ministry of Health shows, beyond any doubt, that the COVID vaccines have killed millions. for details.

Novozélandská mainstreamová média spí za volantem. Prostě papouškují, co říkají představitelé NZMH, a na nic se neptají.

Zde jsou dva články z novozélandského tisku, které ukazují, že místo toho, aby ukázali definitivní data kohortové analýzy časových řad, úředníci NZMH prostě tvrdili, že udavač byl šiřitel dezinformací a tisk to sežere, aniž by se zeptal na jakékoli otázky!!! Co se kdy stalo s investigativní žurnalistikou?

aand

Data úniku byla ověřena dvěma nejuznávanějšími světovými odborníky na data, rizika a epidemiologii.

Podívejte se na snímky 85 a 86, co řekli. V podstatě řekli, že tato data odstraňují veškeré pochybnosti o tom, že vakcíny zabíjejí obrovské množství lidí.

Kohortová analýza časových řad je triviální. Ukazuje, že vakcíny proti COVID zabily v průměru 1 osobu na 1 000 injekcí

Provedl jsem analýzu dat z Nového Zélandu. Je křišťálově jasné, že výstřely jsou zabíjejícími střelami pro kohokoli, kdo má v této oblasti minimální dovednosti.

Pokud nemáte dovednosti, If you don’t have the skills můžete je získat během několika minut z mého slide decku you can acquire them within minutes from my slide deck..

Tedy v průměru 1 úmrtí na 1000 dávek. Na Novém Zélandu bylo podáno 12 milionů dávek. To je odhadovaná nadměrná smrt 12 000 lidí na Novém Zélandu.

Takže teď konečně víme, co způsobilo více než 10 000 úmrtí na Novém Zélandu od té doby, co se objevily výstřely, že? Záhada vyřešena!

Proč novozélandská mainstreamová média nepožadují vidět kohortovou analýzu časových řad od NZMH?

Novozélandský tisk by měl požádat NZMH o kohortovou analýzu časových řad, aby mohli provést vlastní nezávislou analýzu dat a určit, zda NZMH mluvil pravdu nebo ne.

Místo toho novozélandský tisk jednoduše přijímá útoky ad hominem bez údajů.

Impozantní!

NZMH by měl zahájit vyšetřování, ale ne ve věci úniku. Měli by provést interní vyšetřování, jak to tak podělali a přehlédli tento OBROVSKÝ OBROVSKÝ bezpečnostní signál.

Únik je hrdina. Darebák v tomto příběhu je v tom, jak všichni epidemiologové NZMH spali za volantem a nedívali se na data. Tito epidemiologové mají krev na rukou za to, že se odmítají podívat na data.

Už nemohou lhát o datech. Víme přesně, co říká.

Epidemiologové z NZMH mají za to, že to nehlásili, na rukou krev.

Sean Plunkett se ukryl, když jsem požádal, abych byl v jeho show, abychom mohli o datech veřejně mluvit

Dokonce i Sean Plunkett běžel, když jsem se zeptal, zda bych se mohl objevit v jeho show a mluvit o tom, co ukazují uniklá data. Bylo by skvělé porovnat statistickou analýzu, kterou provedli moji kolegové, se Seanovou vlastní analýzou podkladových dat. To by byla pecka

Existuje pouze jeden způsob, jak analyzovat data a výsledky jsou křišťálově jasné. COVID vakcíny byly doslova zabíjejícími dávkami pro starší lidi a NZMH to ví.

souhrn

Úředníci NZMH byli upozorněni svým zaměstnancem.

Úředníci NZMH, místo aby vyšetřovali, jak přehlédli tento obrovský bezpečnostní signál, rozhodli se místo toho pošpinit oznamovatele.

Tito lidé musí být obviněni z nedbalosti, abychom se mohli vyhnout dalším úmrtím.

Existuje jen jeden způsob, jak definitivně analyzovat data NZMH a dokazuje to, že vakcíny byly zabíjející. Představitelé NZMH od této chvíle vědomě zabíjejí lidi, pokud budou nadále dovolovat střelbu. Měli by vyhodit své epidemiology a nahradit je lidmi, kteří jsou kompetentní.

Pokud jste na Novém Zélandu, sdílejte prosím tento článek volně, zejména se zaměstnanci NZMH. Musí pochopit, jak je jejich vedení zkorumpované. Podle mého názoru by měli všichni na protest skončit. V tomto nelze pokračovat.

ZDROJ:https://kirschsubstack.com/p/its-time-for-criminal-charges-to?r=nsexp

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Podpořte nás, prosím, i finančně, překlady a vysílání opravdu stojí hodně peněz. Děkujeme.
Podpořit ZDE 👇👇👇:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *