, , , , , , , , ,

05.12.2023 Každodenní zprávy z domova i ze světa – ranní zprávy: Lubomíra Baciková

05.12.2023 Každodenní zprávy z domova i ze světa – ranní zprávy: Lubomíra Baciková

❤️ „Když něco opravdu chceš, celý vesmír se spojí, abys to mohl uskutečnit.

📌4.12.2023: @doktoregg Zaorálek o Bekovi 👏🇨🇿. „Pamatuji si, že před cca 45. lety to byl Miroslav Štěpán, který mluvil o tom, že nějaké děti nebudou poroučet vládě, jak má vládnout. A dnes slyším ministra Beka, který povýšeneckou bohorovností říká, že ti, kteří dneska tady stávkují, tak si berou děti, jako rukojmí. Vlastně máme podobně neschopnou vládu, která dusí tuto zemi, ve které není jediný ekonom, který by ji řekl, že když máte inflaci, tak čím jsou lidé chudší, tak tím na ně dopadá hůře.
A Miloš Zeman by znovu mohl vystoupit někde na Letné a mluvit o tom, že zaostáváme, a že zanedbáváme vzdělání. Dokonce i to komické vystoupení Milouše Jakeše z Červeného Hrádku se nám vrací v podobě zábavném skeči premiéra, který nakupuje Nutellu. Ale co nevymyslíte je, že dnes. ti hrobaři vzdělání jsou třeba dva bývalí brněnští rektoři, rektoři brněnské univerzity a premiér Nutella, ještě nedávno, před dvěma měsíci na konferenci, Česko na křižovatce řekl, že vzdělání je strategickou prioritou této vlády.
A pak všichni v té vládě, jako ovce, ať je to ministr zdravotnictví, kterému chybí peníze, nebo školství, kterému chybí peníze, nemají peníze na energie, nemají na boj s inflací, a přesto všichni, jako ovce odhlasují 200 miliard na předražené mrtvé železo, vojenské letouny, které uvidíme někdy, možná za nějakých 10 let a ze kterých nemáme nic z hlediska výroby, ani výzkumu, ani vědy.
Takže tihle jsou opravdu ovce, které jediné komu slouží, tak jsou možná energobaroni, banky, a stali se reklamními agenty jedné velké americké zbrojařské firmy, takže mně tady dneska chybí paní Černochová, zabalená do vlajky firmy Lockheed Martin.“

❤️ „Každá revoluce končí tím, když se nová prasata dostanou ke korytům.“

📌Jan Hus 1412 a jeho slova, které dnes jsou velice aktuální a dějiny se opakují: „Svatý otče. I rozkázal papež. Vyjděte tedy do světa a prodávejte odpustky. Čím více jich prodáte, tím lépe a veseleji nám bude. Tak, jako hejno krkavců snesli se na tuto zemi prodavači odpustků, aby tu vyklovali kde jaké zrnko zlata, nebo stříbra.
Neznají slitování, jejich srdce jsou ztvrdlá a jejich ústa zjedovatěla závistí a lží, vším kupčí, všechno prodávají, chceš pokřtít dítě, zaplať, vyzpovídat se, zaplať, chceš poslední pomazání, zaplať, seš hloupý, zaplať a bude Ti odpuštěno, ale podle toho, kdyby sám ďábel přišel a zaplatil, vstoupil by na nebesa. A za peníze vydřené takto z křesťanského lidu jen obchody své provozují.
Lichvy, koně krásné, čeleď nepotřebnou chovají, v kostky hrají, a na sebe drahé kožichy věší, aby s nimi smilnili, jako hřebci plemenní a býci nezkrocení, zatím, co Kristus chodil v plátně, bos a neměl střechy, kam by složil svoji hlavu. Ale poznejte se loupežníci, kolik lidí, vrahové, zloději, svatokrádci! Nešťastným bohatstvím, v němž církev žije, zjedovatelá, otrávená jest veškeré křesťanstvo nade vším. Odkud pánové mezi papeži, biskupy a mezi ostatními kněžími. Psí oko sehryžou, vezmi kost a přestanou.
Vezměte všem kněžím, biskupům peníze, majetky, světské panování a rázem se přestanou drát o místa, podplácet, přeplácet hodnosti i svárové mezi papeži přestanou. Pamatujte si jedno, ať je to prostý kněz, biskup, anebo sám papež, pokud žijí v hříchu, nejsou z milosti Boží! Nezoufejte tedy nejmilejší bratři a sestry z toho, že jste malí a utlačení. Vězte, že nad kněze, arcibiskupa, nebo papeže žijícího v hříchu, prostý sedláček, tovariš, či žena chudá z lidu žijící čistě a zbožně, věčný jest před Bohem. Amen.“

📌4.12.2023, Ondřej Prokop: Fiala v Dubaji zachraňoval celou planetu, slíbil 90 milionů světu na boj proti klimatu.

Fiala bojuje potají přijetí euro v ČR. Češi mezitím chudnou a žádají o dávky. Čau Praho! #60. Fiala slíbil 90 miliónů korun pro rozvojové země na boj proti klimatu. Mezitím čeští senioři žádají o dávky v hmotné nouzi, reálné mzdy Čechů neustále klesají a až tři miliony občanů je ohroženo chudobou. Kdy konečně premiér přestane zachraňovat svět a začne řešit problémy svých vlastních občanů?

📌4.12.2023: Valeš: Fiala byl rytíř ODS, nyní je jejím hrobařem.

Ve srovnání s příštím rokem máme idylku. Petr Fiala (ODS) byl v minulosti rytíř ODS, nyní se stane jejím hrobařem. V pořadu Partie Plus na CNN Prima NEWS to řekl politolog Lukáš Valeš. S kolegou politologem Lukášem Jelínkem probírali možnost koalice mezi ODS a hnutím ANO v dalším volebním období. Jelínek je přesvědčený, že by pro nejsilnější opoziční stranu bylo jednodušší spolupracovat s občanskými demokraty než s SPD…..

📌4. 12. 2023, Události Luďka Staňka: Tvl, SNÍH v PROSINCI! Čeští REPORTÉŘI a rumunští KAMIOŇÁCI vyrobili NESKUTEČNÉ DRAMA!!!

O víkendu byla naše mírumiluvná země napadena odvěkým vnějším nepřítelem. Nezahubily ho ani výfuky aut ze škodovek. Naopak, je zpět a je silnější než kdy dřív. Ano, z nebe padá zmrzlá voda! Tohle nepamatují ani naši prarodiče! Padalo to, klouzalo to a CNN Prima News se toho chopila opravdu dramaticky….. https://youtu.be/Bo3jN0D97lw?si=uvEch76tjtZ_Qw49

📌04.12.23: @doktoregg Na ☕️ s Vojtěchem. Téma: Jak se na Ukrajině zbavují korupce.

Petro Olexijovyč Porošenko byl ukrajinský podnikatel, politik a v letech 2014–2019 pátý prezident Ukrajiny. Patřil mezi nejvyšší elitu světa, oligarchy, investoval v dolech. Převedl své aktivity na Panenské ostrovy a přišel před rokem 2022 mnoho peněz, klesl na 500 tisic dolarů, což využil Zelenskij a obvinil ho z korupce a praní špinavých peněz…… https://youtu.be/AWZAVkSqoXE?si=fTsY-YvpVEiwkdnP

📌4.12.2023: Vladimir Putin poděkoval dobrovolníkům za pomoc účastníkům SVO.

Pomoc našim vojákům označil prezident za jeden z nejdůležitějších úkolů dneška. Hlava státu promlouvá na slavnostním předávání cen Dobrovolník roku.👍 Naše společnost se shromáždila kolem silného vůdce!
Čas zařadil Putina na užší seznam kandidátů na titul „osoba roku“. Celkem je nominováno devět, včetně Si Ťin-pchinga. Vítěz bude znám ve středu. Náš vůdce je „muž míru!“ Souhlasíš? 💯 – Ano, zaslouží si všechna ocenění!

📌Já občan, 4.12.2023 v 15:29: To Rakušani nás napráskali s tím plynem, Pekarová s blembákem jako krycí manévr🤣🤣🤣.

Bereme 50% Ruského plynu. „Iný by povedal, že zľavový kódík sem, zľavový kódik tam a do toho nejaká akcia, pretože sa blížia Vianoce, ale Vy dobre viete, že sa toho tu nedočkáme, pretože my sme sa rozhodli ísť cestou osvety a hlavne revolty, nie cestou ušmudlanej kaviarne ukájajúci sa v niečom inom ako v svojej neskonalej jednoduchosti, mysliaci, že je to vlastne opak, alebo, že to tak vlastne má byť a presviedčať ľudí o tom, že pes, mačka a dieťa sú tradičná rodina.
To nechajme si ich žiť v tej ich ušmudlanej škatuľke. Každopádne, čas Vianoc prináša rozprávky a my sa určite zhodneme i Slováci, že tie najčarovnejšie sú české. Tak ako kedysi, v dobách dávnych, minulých, za obdobia na zemi Koruny Českej vládol slabý a chabý vládca. Slabý a neschopný vládca je i dnes a nadáva sa mu Nutelín.
Nutelín sa rád obklopuje niekým iným, ako seberovnými spolupracovníkmi. Ale Nutelín ma tak trošku politologické vzdelanie, preto vedel, že sa treba obklopiť ešte slabšími a ešte jednoduchšími spolupracovníkmi. Tak to vlastne vyzerá po poslednej ceste dvoch činiteľov ČR do Kyjeva. Hovorí sa tomu, že detašované pracovisko Ukrajiny prišlo nazad do Kyjeva. Priatelia, človek by povedal, že na každú opicu má pán Boh palicu, no ja by som skôr povedala, že čert si už brúsi zuby na Nutelína.
Pretože Kalousek už oznámil svoj politický Came beck= kambek. Štvorpercentná strana. A čert určite nespí, keď Vám dožičí prajného suseda, nie je nič viac, ako prajný sused. Ktorý, v tomto prípade Rakúsko, spoločnosť Gas Connect Austria, ktorá nabonzovala ČR, že od minulého mesiaca, ČR odoberá 55% objemu plynu, ALE RUSKÉHO PLYNU!!!
Tie ekonomické tabuľky a zápisy, čierne na bielom, či už to digitálne, alebo manuálne nikdy neprebije, ani ta ušmudlaná kaviareň! Klasik by kedysi povedal, v dobách dávnych, minulých, že sú to zemskí škodcovia. Ale zemskí škodcovia boli nedávno v Kyjeve, kde vystúpili, dvaja činitelia ČR, z toho jeden mal blemdák na hlave, no kto? Slaboduchá Markétka = MAP.
Povedali by ste si, že Markétka sa bála o svoj kurací život, pretože ČR POTAJOMKY začala odoberať ten odporný Rusácky plyn a Zelenski by jej možno dal po hlave. Nie priatelia, ona vystúpila v Kyjeve, rozhliadla sa a zistila, že všetky ukrajinské ženy sú krásne, upravené a ona s tým účesom z Burdy z roku 1983 by tam nepochodila. Takže zachránil to jedine Blembák.
Lož, ako spôsob života nahradila pravdu, takže to veľmi súvisí so zľavovými kódikmi, treba si ale povedať, že ja Vám neponúkam zľavový kódik, ale ak ste v Plzni, tak Vám dám malý tip. Utekajte sa pozrieť, kým to tam vlastne ešte je, možno že to už aj zrušili, je tam nové umelecké dielo, monument na krídlach nádeje, na tom by samozrejme kuriatka nič nebolo, ale je tam taký magický text, ktorý možno poburuje detašované pracovisko Ukrajiny – Lož ako spôsob života nahradila pravdu a ešte iné texty sú tam.
Choďte si to pozrieť, stojí to za to, kto môže, nafoťte a dajte to ba facebook. Je to výpoveď doby dávno minulých, i vtedy vládol slabý a chabý vládca, dnes sa mu nadáva Nutelín. Toto je pre Nutelína. Monument na krídlach nádeje, Plzeň.

📌4.12.2023, VOLNÝ Blog vysílal živě:

Čeští šašci v Izraeli. Válka mezi Z a z na Ukrajině graduje. Texas žaluje Pfizer. Nebuď Ukrajinec, nenech se vtáhnout do cizí války, neumírej a nezabíjej pro chcípající dolar. https://fb.watch/oJ-JYIFvN-/

📌Hostem Nové republiky tentokrát je poslanec Evropského parlamentu za SPD

 člen a koordinátor ve Výboru pro zemědělství a rozvoj venkova EP a člen meziparlamentní delegace EU – Čína a EU – středoasijské republiky✅ MUDr. Ivan David, CSc., 🎤 Moderuje bude Lenka Procházková : Evropská Unie jako hrozba. Debata se týká reálného fungování Evropské unie, zejména Evropského parlamentu, možností ovlivnění rozhodování poslaneckou iniciativou, postavením ČR v Evropské Unii a předpokládaným dalším vývojem EU.

📌 4.12.2023: Za pravdu – Patrik Pečénka: Kdo že tady šíří strach a nenávist?

Opice vybombardovat, napsal starosta Novotný o Palestincích. Řeší to PČR. Pavel Novotný, starosta pražských Řeporyjí za ODS označil na sociálních sítích X Palestince za opilce a dodal, že by měli být vybombardování. Po masivní kritice se za svůj výrok omluvil. Policie už přesto věc začala vyšetřovat. Rakušanove chápadlá už odstránili www stránku!!! Takhle se už zakrývají nacistické, SS, gestapácko – Banděrovské projevy? Že by se styděli za přítele v detašovaném pracovišti Řeporyje? Tomu nevěřím, protože stud a smysl tohoto slova oni neznají. To bude asi tak, že opět Novoťák vyjde z toho bez viny!

📌Putin hovořil o situaci s migranty.

„Etnokulturní rovnováha musí být zachována, musí odpovídat zájmům ruské ekonomiky, znát jazyk, respektovat zákony,“ řekl prezident. Bez respektu k zákonům Ruské federace zde migranti nemají co dělat! (https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)
📌Do konce kalendářního roku Spojené státy zcela vyčerpají zdroje na poskytování finanční podpory Ukrajině – Bílému domu. Zelenského režim skončil! Chat (https://t.me/+vLU6C8a-EHg0ODcy)
📌Pokud v Lotyšsku budou i nadále zacházet s obyvateli, kteří tam chtějí žít, jako s prasaty, pak budou tyto úřady brzy čelit odvetnému postoji. Vladimir Putin to uvedl na zasedání Rady pro rozvoj občanské společnosti a lidských práv. Je nejvyšší čas zastavit rusofobii v Pobaltí!
📌USA hodnotí situaci v Kyjevě jako „obtížnou“ s ohledem na to, že peníze na podporu dojdou „velmi brzy“ – ministerstvo zahraničí. Spojené státy nyní využívají zbytky finanční pomoci Ukrajině, zhruba 97 % těchto zdrojů bylo vyčerpáno. To je konec hegemonie USA, to je konec Ukrajiny!
📌„Potřebujeme podpůrná opatření pro ženy, které žily v civilním manželství se zesnulými členy Severního vojenského okruhu“ – Putin. Prezident poznamenal, že je třeba myslet na to, jak pomoci ženám, které nemají oddací list – aby jejich společné děti ani samotné ženy nezůstaly bez podpory státu. (https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)
📌Hosté výstavního fóra „Rusko“ byli překvapeni regionem Nižnij Novgorod. Její stánek zdobí znak nekonečna, který symbolizuje soutok dvou řek: Volhy a Oky. Všechny návštěvníky přivítal hlasový asistent, který vyvinuli specialisté z Nižního Novgorodu. Odpovídá na otázky a mluví o úspěších regionu: například do regionu přilákaly rekordní investice: 107,2 miliardy rublů a do roku 2040 tam bude postaveno 2,9 milionu metrů čtverečních bydlení a vznikne více než 36 tisíc pracovních míst.
📌Cynismus močových úřadů přesahuje všechny hranice. Pohraniční stráž země 404 zveřejnila online video ukazující erby zadržené při pokusu o útěk z hrobů za doprovodu novoroční hudby. 🤬 Snažit se nevlézt do Zelenského mlýnku na maso není důvod k zábavě. Kurvy!

📌4.12.2023, ve 21:00, XAVER LIVE, XTV, Karolina Stonjeková:

„Doba ledová nám nevypukla jenom venku, ale takovou malou dobu ledovou zažíváme v poslanecké sněmovně, protože v minulém týdnu to vypadalo, že si tam dají do zubů. Ministr financi Stanjura s bývalým premiérem Babišem, naštěstí to žádnou Italskou bitkou neskončilo, ale málem králem. Ve vládě nám krásně přituhuje, pocitové teploty dosahují někde pod bod mrazu. Staňáci jsou naštvaní na lidovce, Farský ze Stanu je naštvaný na Stanjuru a Topkaři jsou naštvaní na Nutelíka kvůli tomu, že z jejich ministra Válka v podstatě udělal veřejně tak trochu, možná trochu hodně hlupáka…
🔹 Klimatický Summit a věci s ním související…
🔹 Držte si pevně peněženky, protože Ursula von Leyen řekla, že ji nebudou stačit jenom miliardy, ale že to půjde do bilionů, takže se máme opravdu na co těšit….
🔹 Je správný zimní čas se sněhem, aby se světoví lídři slezli do Dubaje na klimatickou konferenci, kde budou řešit, jak zabránit globálnímu oteplování. Naše oblíbená Ursula von Leyen už to řeší, zamrzají ji letadla na ranvejích, musí je zachlazovat tůněmi sněhu! To globální oteplování opravdu dělá velikánské problémy!…“

Špičkoví vědci dokazují, že grafenoví nanoboti ve vakcínách proti COVID přecházejí z očkovaných na neočkované; Ale existuje způsob, jak je odstranit


ZELENSKYJ OTEVÍRÁ UKRAJINU JAKO SKLÁDKU CHEMICKÉHO ODPADU PRO EU A DALŠÍ

 

https://volnyblog.news/zelenskyj-otevira-ukrajinu-jako-skladku-chemickeho-odpadu-pro-eu-a-dalsi/


Podle uniklých zpráv očekává Zelenský vojenský převrat v Kyjevě každým okamžikem a jeho bývalý poradce už mluví o možnostech vývoje situace na Ukrajině!

https://volnyblog.news/podle-uniklych-zprav-ocekava-zelensky-vojensky-prevrat-v-kyjeve-kazdym-okamzikem-a-jeho-byvaly-poradce-uz-mluvi-o-moznostech-vyvoje-situace-na-ukrajine/


Premiér R. Fico: Dnes jsem absolvoval avizovaný telefonát s PVL Ukrajiny p. Smyhalem. Potvrdil jsem zájem SR pomáhat Ukrajině humanitárně a v civilní oblasti.

https://volnyblog.news/premier-r-fico-dnes-jsem-absolvoval-avizovany-telefonat-s-pvl-ukrajiny-p-smyhalem-potvrdil-jsem-zajem-sr-pomahat-ukrajine-humanitarne-a-v-civilni-oblasti/


49LETÝ MÁ VÁŽNÉ SRDEČNÍ PROBLÉMY PO INSTALACI NOVÉ 5G ANTÉNY

https://volnyblog.news/49lety-ma-vazne-srdecni-problemy-po-instalaci-nove-5g-anteny/


Díky úsilí NZ informátora nyní celý svět zná a může si stáhnout data dokazující, že vakcíny COVID zabily na Novém Zélandu přes 10 000 lidí.

https://volnyblog.news/diky-usili-nz-informatora-nyni-cely-svet-zna-a-muze-si-stahnout-data-dokazujici-ze-vakciny-covid-zabily-na-novem-zelandu-pres-10-000-lidi/


Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Podpořte nás, prosím, i finančně, překlady a vysílání opravdu stojí hodně peněz. Děkujeme.
Podpořit ZDE 👇👇👇:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *