, , , ,

49letý má vážné srdeční problémy po instalaci nové 5G antény

49letý má vážné srdeční problémy po instalaci nové 5G antény

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

Ihned poté, co byla přes ulici postavena 5G věž od jeho bytového domu, se u dříve zdravého 49letého Švéda rozvinuly srdeční symptomy a další problémy, které se rozplynuly, když se uchýlil do bytu bez 5G, podle nové případové studie. publikováno v Journal of Community Medicine & Public Health.

Během týdne od aktivace 5G mobilní věže poblíž jeho domova se u 49letého Švéda objevily vážné srdeční symptomy, které ho donutily opustit svůj domov, podle nové recenzované případové studie .

Případová studie zveřejněná 13. listopadu v Journal of Community Medicine & Public Health uvádí, že mužovy symptomy se okamžitě zmírnily, když se uchýlil do bytu bez 5G záření. Ale pokaždé, když se vrátil do svého původního domova, aby si vyzvedl své věci, příznaky se vrátily.

Toto je pátá vědecká zpráva Dr. Lennarta Hardella, předního světového vědce o rizicích rakoviny způsobených zářením, a Mony Nilsson o účincích skutečného 5G radiofrekvenčního (RF) záření na lidské zdraví .

Hardell, onkolog a epidemiolog z Environment and Cancer Research Foundation , je autorem více než 350 článků , z nichž téměř 60 se zabývá tématem RF záření .

Nilsson, výkonný ředitel Švédské nadace pro radiační ochranu , zkoumá dopady 5G na lidské zdraví s Hardellem více než tři roky. Řekla The Defender :

„Tato studie dále posiluje zjištění našich předchozích případových studií , které trvale prokázaly, že 5G způsobilo velmi vysoké vystavení mikrovlnnému [nebo RF] záření rychle vyvolalo nástup závažných příznaků typických pro ‚ mikrovlnný syndrom ‘ [někdy nazývaný ‚ nemoc RF ‘].“

Podle Nilssona je zavedení 5G „obrovským skandálem“, protože „nutí lidi, aby byli vystaveni velmi vysokým úrovním pulzně modulovaného záření 5G ve svých vlastních domovech bez jejich informovaného souhlasu a hlavně bez jakýchkoli studií, které by prokázaly, že tomu tak není. škodlivý.“

„Je načase zastavit zavádění a odstranit 5G, protože podle všeho, co zatím víme, je 5G nebezpečné pro lidské zdraví a nic nenasvědčuje tomu, že není škodlivé,“ řekl Nilsson.

 

Závažné příznaky se objevily rychle

Nová případová studie referovala o zdravotních zkušenostech dříve zdravého muže po instalaci infrastruktury 5G poblíž místa, kde on a jeho dospívající dcera žili.

V listopadu 2022 byla na střeše budovy 20 metrů od mužova bytu rozmístěna věž 5G s anténami nasměrovanými k jeho bytu.

Před anténami 5G byla na střeše budovy od roku 2013 infrastruktura 3G/4G, ale byla umístěna dále od mužova bytu, uvedli Hardell a Nilsson.

Po nasazení 5G antény začal muž „spíše okamžitě“ pociťovat četné zdravotní problémy včetně bolesti na hrudi, silných bolestí hlavy, dysestézie (abnormální pocity), ztráty okamžité paměti, přechodně zrychleného pulzu, nepravidelného pulzu a pálení nebo kopí (propichování nebo bodání). ) bolest na kůži rukou a paží.

„Stalo se pro něj nesnesitelné zůstat v bytě a dokonce se bál o svůj život kvůli závažnosti pociťovaných zdravotních účinků,“ řekli Hardell a Nilsson.

Dcera si stěžovala na bolesti hlavy a problémy se spánkem.

Týden po nasazení 5G se muž a jeho dcera přestěhovali do jiného bytu s mnohem nižší úrovní RF záření.

Muž vyplnil dotazník o příznacích, které pociťoval v říjnu 2022, před nasazením 5G, v listopadu 2022, když byl vystaven 5G, a v květnu 2023, když žil ve svém novém bytě bez 5G záření.

Řekl, že jeho příznaky rychle odezněly, když opustil byt, a rychle se vrátil pokaždé, když se vrátil, aby si posbíral další své osobní věci.

Hardell a Nilsson poznamenali, že symptomy muže při vystavení 5G byly „typické“ pro mikrovlnný syndrom:

„Bolesti hlavy, problémy se spánkem a účinky na srdce jsou dobře zdokumentovány a opakovaně hlášeny ve studiích o účincích na zdraví v důsledku vystavení mikrovlnnému/RF záření.“

Pulzní záření 5G je „nebezpečnější“ než kontinuální záření

Hardell a Nilsson měřili úrovně RF záření v uvolněném bytě.

Hardell a Nilsson uvedli, že 5G používá pulzní signály RF záření, které mohou být „nebezpečnější“ než nepulzní nebo nepřetržité signály.

Buněčné procesy jsou totiž vysoce citlivé na kolísání elektromagnetického prostředí buňky. Vědecký přehled z roku 2021 skutečně ukázal, že pulzní RF záření je dvakrát tak bioaktivní než kontinuální záření.

Nejvyšší hodnota Hardell a Nilsson byla více než 3 180 000 mikrowattů na metr čtvereční (μW/m2) – nejvyšší maximální hodnota, kterou mohl měřič, který použili, změřit – takže skutečné záření mohlo být ještě vyšší, uvedli Hardell a Nilsson.

„Naměřené úrovně jsou však hluboko pod doporučenými limity ICNIRP [Mezinárodní komise pro ochranu před neionizujícím zářením] 2020 pro frekvenci 5G,“ uvedli. „Pro tyto frekvence ICNIRP doporučuje [a] maximálně 10 000 000 μW/m2 v průměru za 30 minut.“

Hardell a Nilsson dospěli k závěru, že případová studie ukazuje, že „5G na úrovních hluboko pod limity ICNIRP může v krátké době způsobit vážné zdravotní účinky“.

ICNIRP je „samozvaná“ soukromá organizace se sídlem v Německu, která má „celosvětový vliv a dominanci“, pokud jde o vědecké studie o negativních zdravotních účincích RF záření, uvedli Hardell a Nilsson.

Expoziční směrnice ICNIRP – které slouží mnoha vládám jako referenční hodnoty při stanovování jejich expozičních limitů – jsou založeny na myšlence, že RF záření je pro člověka škodlivé pouze na úrovních dostatečně vysokých k zahřátí tělesné tkáně.

Hardell a Nilsson napsali: „Jejich směrnice [ICNIRP] jsou založeny na hodnoceních, která odmítla netepelné účinky, navzdory rostoucím důkazům o řadě škodlivých účinků hluboko pod úrovněmi ICNIRP.

 

ICNIRP, FCC „ochrana telekomunikačního průmyslu“

Nilssonová uvedla, že doufá, že studie zvýší povědomí o negativních dopadech 5G na zdraví.

„Chci, aby veřejnost věděla, že jsou ve svých domovech vystaveni úrovním mikrovlnného záření, které se nikdy neprokázalo jako bezpečné pro chronické vystavení,“ řekla a dodala:

„Vědci a lékaři již léta varují před vážnými potenciálními zdravotními účinky 5G a že 5G způsobí vysoký nárůst vystavení mikrovlnám – což potvrzují naše studie.

„Požádali o moratorium, dokud nebudou prošetřena rizika.“

Mezitím limity vystavení RF záření přijaté většinou vlád – včetně USA prostřednictvím Federální komise pro komunikace (FCC) – umožňují zavedení 5G, protože limity jsou nastaveny příliš vysoko, řekla.

„Je jasné, že ICNIRP a vládní agentury, jako je FCC, chrání telekomunikační průmysl,“ dodal Nilsson.

Jejich limity chrání pouze před akutními účinky záření tak intenzivního, že zahřívá tělo, a jsou nedostatečné pro ochranu veřejnosti před poškozením chronickým vystavením nižším úrovním záření, řekla.

Miriam Eckenfels-Garciaová, ředitelka programu elektromagnetického záření a bezdrátového připojení organizace Children’s Health Defense (CHD) , souhlasila. Řekla The Defender:

„Limity FCC nejenže nebyly aktualizovány za více než 20 let, ale protože odvolací soud USA pro DC Circuit rozhodl v roce 2021 jako mezník CHD proti FCC, FCC nevzal v úvahu, že nezpůsobuje rakovinu. účinky RF záření, ohrožení životního prostředí a zvláštní dopad RF záření na děti.

„Je načase, aby FCC a další normalizační orgány vzaly v úvahu stovky studií, jako je tato, a udělaly svou práci na ochraně veřejnosti a životního prostředí, nikoli velkého průmyslu .“

 

 

ZDROJ:https://childrenshealthdefense.org/defender/cardiac-symptoms-49-yr-old-5g-antenna-wireless-radiofrequency-radiation/

 

 

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *