Podle Dr. Rancourta zabily vakcíny proti kovidům dosud nejméně 13 milionů lidí na celém světě.

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

30.6.2023

(Ethan Huff, Natural News) Podle výzkumníka a odborníka na fyziku doktora Denise Rancourta z každých 2000 lidí na Západě, kteří byli „očkováni“ proti Covid-19, již nejméně jeden zemřel.
Zatímco v důsledku očkovací kampaně v Indii zemřelo 3,7 milionu nejzranitelnějších obyvatel země, v západních zemích zemřelo mnohem více lidí. Situace je tak špatná, že doktor Rancourt odhaduje celosvětový počet mrtvých na nejméně 13 milionů lidí.
Dne 17. května 2023 doktor Rancourt vypovídal před Národním občanským vyšetřováním (NCI) v kanadském Ontariu. NCI je občanské vyšetřování reakce kanadské vlády na pandemii Covid-19, které vede občan.
Vlákno na Twitteru sestavené občanským výzkumníkem a novinářem Benem M., který pomáhá shromažďovat relevantní údaje prostřednictvím projektů, jako je Mortality Watch, obsahuje několik videoklipů, na nichž doktor Rancourt vypovídá při slyšení.
„Existuje silná korelace mezi úmrtností a chudobou, což je jeden z důkazů, který nám umožňuje říci, že se nejedná o virus,“ vysvětlil doktor Rancourt, že covid ani není virus, jak se tvrdí.
„Ať se na to podíváte z jakéhokoli úhlu, neexistuje ani absolutně žádná korelace s věkem, což je definitivní důkaz, že to covid být nemůže.“
(Související: čím více vakcín dítě dostane, tím větší je pravděpodobnost, že náhle zemře, což je také známé jako syndrom náhlého úmrtí kojenců).
Covid lidi nezabíjel, zabíjely (a stále zabíjejí) vakcíny.
Popravdě řečeno, stále neexistuje žádný důkaz, že covid jako takový vůbec existuje jako virus. Co však máme, je spousta důkazů, které ukazují, že lidé zemřeli na „covidové vakcíny“. Vše ostatní jsou jen spekulace, že někdo zemřel na „covid“.
Ve skutečnosti se zdá, že to, co nazýváme „covid“, je biochemická zbraň, která byla částečně dodána prostřednictvím očkování.
„V období pandemie „covid“ všechny západní země snížily předepisování antibiotik o 50 procent, takže neléčily bakteriální zápal plic,“ vysvětlil dále doktor Rancourt.
„Věkový vzorec nadměrné úmrtnosti se změnil s přechodem do období očkování. Nejvyšší míry se objevují ve velmi specifických oblastech, ale synchronně po celém světě, což je z epidemiologického hlediska naprosto nemožné, protože doba od začátku infekce do náhlého zvýšení úmrtnosti je zcela nejistá.“
Kdyby byl kovid skutečně virem, nebyl by izolován na určitá ohniska, jak se stalo, a neodmítal by překračovat politické hranice. Stalo se však něco jiného, co začalo masově zabíjet lidi, a to něco je známé jako „vakcíny proti covidu“.
Přírodní léčba osteoartrózy
„Virus naprosto odmítal překročit tyto hranice. To je samozřejmě absurdní. Pokud předpokládáme, že se šíří virové respirační onemocnění, nepotřebuje pas a nerespektuje hranice, takže to je další důkaz, že nešlo o virovou respirační pandemii,“ řekl doktor Rancourt.
„To, co vidíte, je úmrtnost v důsledku zavedení vakcíny. Totéž platí pro všechny státy Austrálie. Také velký vrchol úmrtnosti na jihu Spojených států se shoduje se zavedením plošného očkování.“
Doktor Rancourt dále odhalil, že právě injekční aplikace těchto chemických směsí starším lidem, kteří již byli vzhledem k věku a slabší imunitě vystaveni vysokému riziku úmrtí, exponenciálně zvýšila počet úmrtí v průběhu tzv. pandemie.
„Mladí dospělí jsou ohroženi více než exponenciálně,“ dodal.
Závěr
Doktor Rancourt posluchačům závěrem vysvětlil, že kdyby neexistovala žádná propaganda, žádné nátlakové akce, žádná preventivní opatření a vůbec žádné vyhlášení pandemie, pak by ani během covidu nedošlo k žádnému nadměrnému počtu úmrtí.
Lidi zabíjely vakcíny, ale také uzavírky, sociální izolace a nošení smokin.
My jen dodáváme, že před vakcínami zabíjelo především omezení poskytování zdravotní péče, plicní ventilátory, předepisování smrtících léků (midazolam, remdesivir) a nepředepisování antibiotik.
U každého, kdo měl pozitivní test na kovid, se automaticky předpokládalo, že má virové onemocnění, a tudíž nepotřebuje antibiotika. Nikdo už nezkoumal, zda se jedná o kombinovaný bakteriální zápal plic. Šlo tedy o umělé nafukování úmrtí, v podstatě o záměrné zabíjení pacientů.
No a po zavedení vakcín už očkování převzalo štafetu v zabíjení. Už nebylo nutné pomáhat pacientům umírat tím, že je neléčíme nebo je léčíme smrtícími léky (i když v tom se do jisté míry stále pokračovalo). Tuto práci nyní „zvládaly“ samotné vakcíny.

Autor: Ethan Huff, Zdroj: naturalnews.com, Zpracoval: Mgr: Badatel.net

zdroj:https://www.naturalnews.com/2023-06-27-13-million-killed-covid-vaccines-denis-rancourt.html

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.
Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *