, , , , , ,

CDC vypíná aplikaci V-safe pro hlášení zranění způsobených vakcínou COVID, bývalý poradce FDA varuje, že je to „strašný nápad“

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

25.8.2023

Bývalý poradce US Food and Drug Administration David Gortler, doktor farmacie, řekl, že ukončení monitorování bezpečnosti nové vakcíny, která je stále propagována pro univerzální použití, je „bezprecedentní“.

Od Davida Gortlera 

Webová stránka Centra pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) V-safe tiše přestala shromažďovat zprávy o nežádoucích účincích bez důvodu nebo vysvětlení.

Webová stránka V -safe se prostě píše: „Děkujeme za vaši účast. Sběr dat pro vakcíny COVID-19 byl ukončen 30. června 2023.“

Pokud tam dnes půjdete, V-safe nasměruje uživatele na webovou stránku Systému hlášení nežádoucích účinků vakcín ( VAERS ) amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA ) pro hlášení nežádoucích příhod, přestože úředníci se neustále vysmívali VAERS jako „pasivní“ a „neověřený“.

VAERS a V-safe jsou vzájemně se vylučující databáze bezpečnostních sbírek provozované FDA a CDC.

VAERS je starší způsob shromažďování bezpečnostních údajů, kdy je možné vyplnit formulář online, ručně nebo zavoláním na bezplatné číslo, zatímco V-safe je „aplikace“ zařízení , která vyžaduje online registraci.

VAERS i V-safe shromažďují osobní údaje, čísla šarží, data a související informace, ale V-safe byl aktivní systém sběru zaměřený na mladší demografické skupiny využívající aplikace.

Zde je poslední zpráva před smazáním:

Znamená to, že CDC věří, že injekce mRNA COVID-19 jsou tak bezpečné, že již není potřeba sledovat hlášení nežádoucích účinků?

Jaký je argument proti pokračujícímu monitorování, zvláště když web V-safe již byl spuštěn a zaplacen?

Zatímco CDC’s V-safe byl tajně a náhle vypnut a odmítl přijmout nové bezpečnostní zprávy, CDC dodnes naléhá na všechny ve věku 6 měsíců a starší, aby měli aktuální informace o vakcínách COVID-19 a boosterech .

Jako odborník na bezpečnost léčiv nemohu osobně uvést další příklad toho, že by nějaká agentura nebo výrobce zastavil shromažďování údajů o bezpečnosti.

Zdá se to ještě horší, protože technologie mRNA je relativně nová s dlouhodobými projevy neznámými.

Kromě toho jak výrobci, tak FDA odmítají sdílet seznam složek, jako jsou lipidové nanočástice , které by mohly ovlivnit jednotlivce odlišně a klinicky se projevit po dlouhou dobu.

Sběr bezpečnostních údajů by nikdy neměl přestat

Porovnejte to se skutečností, že Národní úřad pro silniční provoz a bezpečnost (NHTSA) bude stále akceptovat bezpečnostní zprávu pro 30 let starý Ford Bronco II .

Vskutku, toto je zvláštně specifický příklad, ale pouze proto, že jsem řídil přesně toto vozidlo jako rodina, kterou jsem jako student, prostřednictvím svého pobytu, stipendia, po dobu mého působení jako profesor na Yale . a dokonce i během mých let v FDA jako lékař / hlavní lékařský analytik.

Stejně jako mRNA shoty jsou Bronco II stále dostupné na trhu a lidé je používají dodnes.

Moje Bronco se stalo občasným tématem konverzací s přáteli a kolegy z FDA. Jednoho dne mě hlídkující hlídač FDA informoval, že je to nejstarší auto v kampusu.

Tehdy jsem toho o autech (nebo technologii mRNA) moc nevěděl, ale když mě kolega FDA informoval, že moje Bronco II má pozoruhodné bezpečnostní problémy a že NHTSA stále sleduje toto vozidlo (nehody s převrácením byly častější a fatálnější) Řešil jsem problém: zbavil jsem se spolehlivé relikvie, i když se mi moc líbila.

NHTSA stále přijímá bezpečnostní zprávy o věcech, jako je můj 30 let starý Ford Bronco II, ale CDC nepřijímá nové bezpečnostní zprávy o 2 roky starých nových mRNA vakcínách.

CDC již nepřijímá zprávy o bezpečnosti navzdory rychle se zvyšujícím bezpečnostním zjištěním:

Na rozdíl od mého starého Bronca jsou injekce mRNA na trhu teprve asi dva roky a podle databáze FDA VAERS byly „vakcíny“ mRNA označeny za primární podezřelé ve více než 1,5 milionu hlášení nežádoucích účinků, z nichž je více než 20 000 srdeční infarkty a více než 27 000 případů myokarditidy a perikarditidy jen v USA.

Celosvětová čísla by byla vyšší. Podle mnoha odkazů, včetně studie z Harvardu financované FDA , zprávy VAERS představují méně než 1 % nežádoucích účinků vakcíny, které se skutečně vyskytnou.

Zajímavé je, že výše uvedený odkaz NHTSA na mém Fordu Bronco II zobrazuje pouze: jeden svolávací díl, jedno vyšetřování a 23 stížností a stále obsahuje tlačítko v pravém horním rohu pro podávání nových stížností.

Wikipedie definuje humanitární krizi nebo humanitární katastrofu jako „jedinou událost nebo sérii událostí, které ohrožují zdraví, bezpečnost nebo blahobyt komunity nebo velké skupiny lidí“.

Na základě VAERS a předchozích zjištění V-safe lze nepříznivé události z injekcí mRNA samotných v USA považovat za humanitární krizi.

Navzdory těmto alarmujícím klinickým nálezům CDC dospělo k závěru, že shromažďování nových zpráv o bezpečnosti již není v zájmu amerického veřejného zdraví.

Stávající údaje ze stránky V-safe ukázaly přibližně 6,5 milionu nežádoucích příhod/dopadů na zdraví z 10,1 milionu uživatelů, přičemž přibližně 2 miliony z těchto lidí nejsou schopny vykonávat běžné činnosti každodenního života nebo potřebují lékařskou péči, podle zobrazení třetí strany. jejích zjištění.

Jinými slovy, přestože jsou záběry mRNA stále široce dostupné a CDC propaguje jejich další používání, je s ohledem na shromažďování nových zpráv o bezpečnosti pod dnešní federální správou veřejného zdraví „případ uzavřen“.

Vyjádří se CDC ke stávajícím údajům nebo odůvodní své zastavení shromažďování nových údajů o bezpečnosti?

Pokud je mi známo, zastavení shromažďování informací o veřejném zdraví nemá klinické opodstatnění ani vědeckou prioritu – zvláště pokud jde o aktivně uváděný produkt na trh.

Ve filmu George Orwella „ 1984 “ bylo postavám řečeno stranou, aby „odmítly důkazy vašich očí a uší“.

Nyní CDC ani nedovoluje, aby byly tyto důkazy shromažďovány pro prohlížení (a případné zamítnutí). Je to hrozný nápad pro jakýkoli produkt, natož pro nové technologie mRNA.

Původně publikoval Brownstone Institute .

David Gortler, doktor farmacie, pracovník z Brownstone z roku 2023, je farmakolog, lékárník, vědecký pracovník a bývalý člen týmu vedoucích pracovníků FDA, který sloužil jako hlavní poradce komisaře FDA pro záležitosti regulačních záležitostí FDA, bezpečnosti léků a vědecká politika.

 

ZDROJ:https://childrenshealthdefense.org/defender/cdc-v-safe-app-covid-vaccine-adverse-event-reports/

 

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *