, , , , , , , ,

Nedávno ubodnutý pilot náhle zemřel uprostřed letu se stovkami cestujících na palubě

Nedávno ubodnutý pilot náhle zemřel uprostřed letu se stovkami cestujících na palubě

 

Celý článek si můžete poslechnou v audio verzi zde:

 

21.8.2023 Sean Adl-Tabatabai

Nedávno pobodnutý pilot latinskoamerické letecké společnosti LATAM  náhle zemřel  minulý týden uprostřed letu, když vezl stovky cestujících na palubě Boeingu 787 Dreamliner, který pilotoval z Miami do Chile.

Smrt Ivána Andaura způsobila během letu pandemonii, protože dva další kopiloti byli nuceni převzít kontrolu nad letadlem a provést a nouzově přistát, zatímco se ho sestra pokusila oživit, ale nepodařilo se jí to, protože neměla své „potřebné nebo dostatečné zásoby“. .“

Andaur pilotoval let LA505 do Santiaga, když se mu začalo dělat špatně. Jeho příznaky, jak byly popsány, přímo souvisely se zástavou srdce, což silně naznačuje, že je další obětí experimentálních vpichů mRNA.

Newstarget.com uvádí: Místo toho, aby se let dostal do zamýšleného cíle, musel být odkloněn na mezinárodní letiště Tocumen v Panamá City, kde byl Andaur nakonec prohlášen za mrtvého.

Zdravotní sestra, která se na sociálních sítích identifikuje pouze jako „Isadora“, říká, že se připojila k další sestře a dvěma lékařům, kteří se všichni pokusili Andaura oživit. Navzdory jejich nejlepším pokusům zachránit mu život Andaur zemřel.

„Bohužel jsme neměli potřebné nebo dostatečné zásoby k provedení dobré resuscitace,“ řekla Isadora. „LATAM potřebuje zlepšit problematiku protokolu v případě zdravotních a lékařských mimořádných událostí, jako je tato, kdy lze zachránit životy, ale jsou potřeba zdroje.“

Není přesně známo, které „dodávky“ měla Isadora na mysli, o kterých se domnívá, že by mohly zachránit Andaurův život.

Široká veřejnost se probouzí k faktu, že za tyto druhy incidentů v post-covid éře jsou obvykle viníky popichování covidem.

Podle nejmenované pasažérky, která byla v té době na letu, letadlo odletělo z Miami kolem 23:00, než jeden z kopilotů požádal o lékařskou pomoc.

„Po 40 minutách se nás pilot zeptal, jestli je v letadle lékař, nevíme, co se tam stalo,“ uvedla žena.

V jednu chvíli se jedna z letušek zeptala cestujících, zda má někdo u sebe věci, které by mohly být použity na pomoc někomu, kdo je závislý na inzulínu.

„Řekli nám, že přistaneme, protože se pilotovi udělalo špatně, a když jsme dorazili, požádali nás, abychom letadlo evakuovali, protože se situace zhoršila,“ vysvětlila dále žena.

Vzhledem k tomu, že Andaurova manželka Veronica zemřela v roce 2017, jediným zbývajícím přímým členem rodiny je dcera páru Sofia.

Než se Andaur stal pilotem komerčních aerolinií, byl zařazen do chilského letectva.

Po nouzovém přistání strávilo letadlo půl hodiny u brány, než letecká společnost oznámila, že let byl zrušen. Cestující byli rezervováni v hotelech oblasti, než pokračovali v letu následující odpoledne.

„Bezpečné (pro zisk) a velmi účinné (při zabíjení),“ napsal o situaci jeden komentátor a naznačil, že střely z operace Warp Speed ​​byly pravděpodobně příčinou Andaurovy smrti, protože většina leteckých společností vyžadovala, aby jejich zaměstnanci byli „očkováni“. aby mohl pokračovat v práci.

„Přinesla vás společnost Pfizer nebo Moderna,“ napsal další se stejnou narážkou.

„Další ztráta mandátu,“ řekl další s odkazem na mandáty covid popichování, které jsou více než pravděpodobně zodpovědné za tento tragický incident.

„Bohatí používají pouze piloty, kteří nebyli očkováni, abyste věděli,“ navrhl další.

Jiní spekulovali, že možná chybějící vybavení, o kterém Isadora mluvila, byl defibrilátor, který je potřeba v letadlech pro případ, že by někdo dostal infarkt.

„Myslím, že se ani nemusíme ptát, co to způsobilo,“ napsal další.

 

ZDROJ:https://thepeoplesvoice.tv/recently-jabbed-pilot-dies-suddenly-mid-flight-with-hundreds-of-passenger-on-board/

 

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *