krátké zprávy

 

 

NA 31. ŘÍJNA 2022

Big Pharma byla vždy jednou z hlavních sil za Evropskou unií

Před pěti lety  dlouho před začátkem éry Covid  Jon Rappoport napsal, že farmaceutické impérium bylo a je jednou z hlavních sil stojících za Evropskou unií („EU“). Není náhodou, že tyto drogové korporace mají takovou moc. Nejsou zapojeni pouze do kontroly lékařského kartelu; jsou to političtí plánovači.

IG Farben postavil Hitlera nad hlavu v Německu jako hlavu státu Válka byla navržena tak, aby vedla ke sjednocené Evropě která by byla ovládána spojením Farben.

Druhá světová válka nikdy neskončila. Jednoduše změnila své strategie.  Bojiště bylo změněno a prostředky jsou mnohem chytřejší.

Odhaleno : Nacistické kořeny Evropské unie Jon Rappoport , 7. června 2017

Toto je zpravodajský briefing. Zde předkládám holé kosti toho co se děje před našima očima… kdybychom to viděli.

Kdysi dávno existoval v nacistickém Německu průmyslový kombinát s názvem IG Farben. Byla to největší chemicko-farmaceutická chobotnice na světě. Vlastnila společnosti a měla výhodné obchodní dohody se společnostmi od Anglie přes Střední Ameriku až po Japonsko.

Autor knihy  The Devil’s Chemists  Josiah DuBois  cestoval do Guatemaly na zjišťovací misi v prvních dnech druhé světové války.  Vrátil se s poznámkou, že pokud mohl říct, Guatemala byla „100% vlastněná dceřiná společnost Farben.“

Farmaceutické impérium bylo a je jednou z hlavních sil stojících za Evropskou unií („EU“). Není náhodou, že tyto drogové korporace mají takovou moc. Nejsou zapojeni pouze do kontroly lékařského kartelu; jsou to političtí plánovači.

To je způsob a důvod proč Big Pharma tak těsně zapadá do toho co se volně nazývá Nový světový řád. Cíl zapsat každého člověka do systému diagnostiky nemocí a léčby toxickými léky od kolébky až po hrob má větší účel: oslabit  populaci.

To je politický cíl. Usnadňuje ovládání.

Hlavními součástmi společnosti IG Farben byly při vypuknutí druhé světové války Bayer, BASF a Hoechst. Byly to chemické a farmaceutické společnosti. Farben postavil Hitlera v Německu jako hlavu státu. Válka byla navržena tak, aby vedla ke sjednocené Evropě, která by byla ovládána spojením Farben.

Prohra ve válce tento plán nevykolejila. To bylo posunuto do ekonomického plánu, který se nakonec stal Evropskou unií.

Prvním předsedou Evropské komise byl Walter Hallstein. Nacistický právník, který měl za války na starosti poválečné právní plánování pro novou Evropu.

Jak uvádí Rathova nadace: V roce 1939 na pokraji války  Hallstein prohlásil: „Vytvoření nového zákona [nacistů] je POUZE úkolem zákonodárců!

V roce 1957 když byla jeho pověst vyčištěna. Hallstein pronesl slova tímto způsobem: „Evropská komise má plnou a neomezenou moc pro všechna rozhodnutí související s architekturou tohoto evropského společenství.

Po válce byla IG Farben rozdělena do samostatných společností, ale tyto společnosti (Bayer, Hoechst a BASF) se vrátily a dosáhly nových zisků.

Odkazuji vás na výbušnou knihu  The Nacistické kořeny bruselské EU od Paula Anthonyho Taylora, Aleksandry Niedzwiecki, Dr. Matthiase Ratha a Augusta Kowalczyka. Je to dýka v srdci EU.

V Rathově nadaci si také můžete přečíst klasiku Josepha Borkina „Zločin a trest IG Farbena“ .

V roce 1992 jsem se hluboce zabýval výzkumem specifických devastujících účinků léčivých přípravků. Nakonec jsem došel k závěru, že na nejvyšších úrovních moci nebyly tyto drogy destruktivní náhodou. Měli způsobit škodu. Byla to skrytá chemická válka proti obyvatelstvu planety. Spojení Rockefeller-Standard Oil-Farben bylo primárním kouskem skládačky.

Byla to samozřejmě Rockefellerova (a Carnegie) moc, která si vynutila zrod farmaceutického lékařství v Americe a zveřejněním  Flexnerovy zprávy z roku 1910 . Zpráva byla použita k odsuzování a marginalizaci chiropraxe, homeopatie, naturopatie a dalších forem tradiční přírodní praxe ve prospěch toho, co by se stalo moderním molochem léčby založené na drogách.

V článku o FDA  „Medical Murder in the Matrix“  poukazuji na skutečnost, že tato federální agentura povolila ročně nejméně 100 000 úmrtí Američanů na přímé účinky drog, které FDA certifikovala jako bezpečný. (Viz například JAMA, 26. července 2000,  „Je americké zdraví skutečně nejlepší na světě“,  Dr. Barbara Starfield.)

FDA zná tato čísla úmrtí. „Neúmyslné“ a „náhodné“ již nelze uplatňovat na tento probíhající holocaust.

Samotný farmaceutický průmysl také zná tato čísla úmrtí.

Abychom porozuměli rozměrům a historii probíhající chemické války proti obyvatelstvu ve formě léčivých přípravků (a samozřejmě pesticidů), musíme vzít v úvahu původní chobotnici  IG Farben.

Druhá světová válka nikdy neskončila. Jednoduše změnila své strategie.

V jakémkoli fašistickém systému většina lidí pracujících uvnitř systému, včetně vědců, odmítá věřit důkazům o tom, co se děje před jejich vlastníma očima. Trvají na tom, že dělají dobře. Věří, že jsou na správné straně. Větší kontrolu shora dolů považují za nezbytnou a správnou. Poskytují „rozumná“ vysvětlení pro způsobenou újmu a smrt.

Druhá světová válka stále probíhá. Bojiště bylo změněno a prostředky jsou mnohem chytřejší.

Sun Tzu napsal: „Proto bojovat a dobývat ve všech svých bitvách není nejvyšší dokonalost. Nejvyšší dokonalost spočívá v prolomení nepřátelského odporu bez boje… Nejlepším vítězstvím je, když se protivník sám od sebe vzdá, než dojde k nějakému skutečnému nepřátelství… Nejlepší je vyhrát bez boje.“

To je to co se děje: neviditelná válka.

o autorovi

Jon Rappoport pracoval 30 let jako nezávislý investigativní reportér. V roce 2000 opustil svou kariéru v investigativním zpravodajství a spustil svou webovou stránku „No More Fake News “. Za posledních 30 let Jonův nezávislý výzkum zahrnoval takové oblasti, jako je hluboká politika, konspirace, alternativní zdraví, potenciál lidské představivosti, ovládání mysli, lékařský kartel, symbolika a řešení převzetí planety skrytými elitami.

Zdroj:https://expose-news.com/2022/10/31/big-pharma-has-always-been-behind-the-eu/

Digitální měny centrálních bank jsou další hranicí v bitvě o svobodu

OD  NA 

„Pokud dokážete přesunout každého člověka do digitálního koncentračního tábora, vyprázdnit jeho bankovní účet, kdykoli budete chtít, a říct mu, za co může a nemůže utrácet peníze, máte plnou kontrolu.“ – Catherine Austin Fitts

Digitální měny centrální banky („CBDC“) jsou digitální měny vydávané přímo centrální bankou národního státu a slouží jako zákonné platidlo.

CBDC jsou kriticky kontrolovány vládami, a proto představují pravý opak myšlenek – decentralizace, software s otevřeným zdrojovým kódem, transakce typu peer-to-peer bez povolení –, které z bitcoinu a dalších kryptoměn udělaly tak revoluční technologii.

Jak můžete hádat, CBDC budou vázány na uživatelské identity a digitální ID, což umožní úplný dohled ze strany státu a eliminuje jakoukoli šanci na finanční soukromí.

Od Kanekoa Velikého

Podle  Central Bank Digital Currency Tracker atlantické rady zkoumá CBDC 112 zemí, které představují více než 95 procent celosvětového HDP.

Digitální měnu již spustilo 11 zemí včetně Nigérie a mnoha karibských zemí.

14 zemí testuje pilotní programy včetně Jižní Koreje, Thajska, Saúdské Arábie, Švédska a Číny, která má v roce 2023 rozšířit používání digitálního jüanu.

Anthony Pompliano, americký podnikatel, investor a bitcoinový evangelista  loni v březnu napsal  , že „digitální měny centrální banky budou jedním z největších porušení lidských práv v historii“.

„Digitální měny centrálních bank odstraňují soukromí a decentralizovanou povahu fyzické hotovosti,“ vysvětlil Pompliano. „Vytváří prostředí, kde mají centrální banky úplnou kontrolu nad každým aspektem finančního života občanů.“

„Tito centrální bankéři budou moci vidět, co je na vašem bankovním účtu, s kým obchodujete, co nakupujete a cokoli dalšího, co je ve vašem finančním životě zajímá,“ napsal.

„Tato úplná transparentnost se státem odstraňuje všechny prvky soukromí a zároveň dává institucím možnost cenzurovat jakékoli a všechny transakce bez ohledu na to, zda k tomu mají legitimní důvod, nebo ne.“

Robert Kiyosaki, autor knihy o osobních financích „Bohatý táta, chudý táta“, měl ostrou kritiku myšlenky zavedení CBDC.

 Kiyosaki se v tweetu, který zveřejnil 17. července, odvolával na  výkonný příkaz 14067 podepsaný Bílým domem Bidena na začátku března, který stanovil pozici vlády k vytvoření CBDC jako „nejzradnějšího činu v historii USA“.

Kromě toho zašel Kiyosaki tak daleko, že prohlásil zřízení CBDC za „komunismus v jeho nejčistší podobě“.

Představte si tyto scénáře

Vystoupil jste proti maskování dětí na schůzi školské rady vašeho dítěte. Nákup zamítnut.

Překročili jste týdenní kilometry svého vozidla a překročili jste uhlíkový limit. Nákup zamítnut.

Na Facebooku jste zveřejnil soukromé zprávy zpochybňující integritu posledních voleb. Nákup zamítnut.

Neudělali jste svůj poslední výstřel Pfizer mRNA genové terapie. Nákup zamítnut.

Vzepřeli jste se svému zamykacímu protokolu a odcestovali jste mimo svou karanténní zónu. Nákup zamítnut.

Budoucnost podle Klause Schwaba ze Světového ekonomického fóra a miliardářů a bankéřů, kteří ho podporují.
“ Nebudeš nic vlastnit. “ A budeš šťastný .“

To vše by bylo možné, protože CBDC jsou programovatelné.

Například čínský digitální jüan lze naprogramovat tak, aby byl aktivován k určitému datu, naprogramován tak, aby vypršela k určitému datu, naprogramován tak, aby byl platný pouze pro určité nákupy, a zlověstně naprogramován tak, aby byl dostupný pouze občanům, kteří splňují určité předběžné podmínky. .

Centrální banky tak mohou ovlivňovat a kontrolovat chování příjemců této centralizované digitální měny a také vyloučit ty, které chtějí penalizovat z účasti ve finančním systému.

Tyto CBDC by byly propojeny s digitálními ID, které by byly propojeny s očkovacími pasy, uhlíkovými stopami a systémem sociálních kreditů podobným tomu, který se zavádí v Číně.

Ve skutečnosti celý nátlak kolem implementace očkovacích pasů a digitálních ID vypadá jako předem naplánovaný odrazový můstek pro zavedení digitálních měn centrálních bank a globálních systémů sociálních kreditů.

Toto řízení shora dolů zapadá do hnutí zelené energie, které je navrženo tak, aby produkovalo nedostatek energie v digitálně monitorované inteligentní síti propojující spotřebu elektřiny, plynu a energie s digitálními ID občanů.

Catherine Austin Fitts, bývalá náměstkyně ministra pro bydlení a rozvoj měst Spojených států, v  nedávném rozhovoru řekla : „Veškerá tato čistá energie je navržena tak, aby produkovala plně elektrický systém, který jim umožní vybudovat plně digitální transakci. systém, který jim poskytne digitální kontrolu.“

„Energie bude shora dolů a potom umístíte senzory a čipy na všechno, co se v Americe pohybuje,“ vysvětlila.

„Pokud dokážete přesunout každého člověka do digitálního koncentračního tábora, vyprázdnit jeho bankovní účet, kdykoli budete chtít, a říct mu, za co může a nemůže utrácet peníze, máte plnou kontrolu.“

Pokud vaše vláda schválí CBDC, bude vaše vláda sledovat v reálném čase po zbytek vašeho život.

Digitální měny centrálních bank jsou další hranicí pro boj za svobodu a toto je konverzace, která musí začít hned, protože centrálně řízené digitální měny přicházejí ve velkém.

Bez globálního povědomí centrální banky vyzbrojí peníze proti lidskosti a vyvolají největší porušování lidských práv, jaké jsme kdy viděli, a občané jim budou fandit, když to budou dělat.

Psali jsme také:  SVĚTOVÉ BANKY V TICHOSTI PRACUJÍ NA PŘÍPRAVĚ REVOLUČNÍHO BANKOVNÍHO SOFTWARU NAZVANÉHO ZKRATKOU CSRQ-SM TOTAL CONTROL V PODOBĚ BANKOVNÍHO SOCIÁLNÍHO KREDITU SE ZASTROPOVANÝM BANKOVNÍM ÚČTEM, KTERÝ NEDOVOLÍ PŘIPSAT VĚTŠÍ ČÁSTKU ZA MĚSÍC, NEŽ DOVOLUJE STROP

 

biologické zbraně, OSN

OSN dostalo 310 stran důkazů na podporu tvrzení o porušování úmluvy o biologických zbraních ze strany USA a Ukrajiny

OD  NA 

Na formálním poradním zasedání Úmluvy o biologických a toxinových zbraních („BTWC“) v září britský velvyslanec Aidan Liddle řekl , že „nebyly předloženy žádné důkazy, které by prokazovaly jakékoli nedodržování úmluvy ze strany Ukrajiny“. 

Nyní se zdá, že to mohlo být ve formě 310stránkového dokumentu doručeného členům Rady bezpečnosti Organizace spojených národů (“UNSC”), který obsahoval důkazy o tvrzeních Ruska, že Ukrajina a její západní podporovatelé pracovali na biologických zbraních. . Dokument byl zaslán členům BR OSN před zasedáním Rady bezpečnosti konaným minulý čtvrtek 27. října 2022 na žádost Moskvy.

Začátkem března Rusko obvinilo ukrajinské úřady z ničení patogenů studovaných v laboratořích spojených s Pentagonem. Ruské ministerstvo obrany uvedlo, že mezi patogeny, které byly zničeny, patří mor, antrax, tularémie, cholera a další smrtelné nemoci. Ruská armáda uvedla, že na Ukrajině odhalila 30 biologických laboratoří spojených s agenturou Pentagonu pro snížení obranných hrozeb („DTRA“). Čína vyzvala USA, aby zveřejnily podrobnosti o biologických výzkumných programech Pentagonu na Ukrajině.

Další čtení:

Západní korporátní média do značné míry ignorovala opakované prosby Ruska adresované OSN ohledně americké biologické sítě na Ukrajině. Zdá se, že se něco změnilo, napsal Clandestine , The Hill se ocitli neschopní vyhnout se zprávám o sílícím volání po uzákonění článku VI Úmluvy o biologických zbraních:

Návrh rezoluce rozeslaný členům rady a získaný v úterý agenturou Associated Press uvádí, že podle článku VI úmluvy, Rusko podalo oficiální stížnost, že na Ukrajině probíhají zakázané biologické aktivity.

Rusko žádá OSN o vyšetřování nároků na ukrajinské biologické laboratoře , The Hill, 25. října 2022

Ve středu, den předtím, než se RB OSN sešla, aby posoudila ruskou stížnost podle článku VI Úmluvy o biologických a toxinových zbraních, poskytl stálý zástupce Ruska při OSN Vasilij Nebenzia neformální komentáře médiím. Na otázku, jaký má smysl zaslání 310stránkového dokumentu členům Rady bezpečnosti OSN, Nebenzia odpověděl: „To je celý velký soubor důkazů, které máme o našich tvrzeních o porušení Biologické úmluvy.“

Rusko o Ukrajině/zákonnost vyšetřování – Rada bezpečnosti Media Stakeout, 26. října 2022

Ve čtvrtek na zasedání Rady bezpečnosti OSN Nebenzia řekl:

Rusko požádalo o svolání tohoto zasedání Rady bezpečnosti na základě článku 6 Úmluvy o biologických a toxinových zbraních (BTWC), aby Rada zvážila stížnost podanou dne 24. října 2022, která obsahuje důkazy o porušování BTWC ze strany Ukrajiny a Spojených států amerických v rámci činnosti biologických laboratoří na Ukrajině.

V průběhu speciální vojenské operace na Ukrajině získala Ruská federace řadu dokumentů a důkazů, které odhalovaly skutečnou povahu vojenských biologických aktivit amerického ministerstva obrany a jeho dodavatelů s Ukrajinou ve vojenské biologické oblasti.

Závěrečná zpráva o přezkoumání sbírky kmenů mikroorganismů ve Vědecko-výzkumném ústavu I. Mečnikova v Oděse poskytuje nejživější pohled na rozsah a zaměření těchto vojenských a biologických aktivit na území Ukrajiny. Podle tohoto dokumentu měl ústav 422 skladů cholery a 32 skladů antraxu . Pozoruhodný je velký počet zkumavek, které obsahovaly stejné kmeny různých pasáží.

Získané dokumenty obsahují popisy projektů UP-4, Flu-Flyway a P-781 ke studiu možnosti šíření nebezpečných infekcí prostřednictvím stěhovavých ptáků (včetně vysoce patogenní chřipky a newcastleské choroby) a netopýrů (včetně patogenů moru, leptospirózy, brucelózy stejně jako koronaviry a filoviry, které jsou potenciálně infekční pro člověka), které lze považovat za způsob doručení. [zdůrazňujeme naše vlastní]

Prohlášení stálého zástupce Vasilije Nebenzii na zasedání Rady bezpečnosti OSN k posouzení stížnosti Ruské federace podle článku 6 Úmluvy o zákazu biologických a toxinových zbraní , 27. října 2022

Konečný návrh o biologické činnosti USA na Ukrajině předložený Radě bezpečnosti OSN

Od Clandestine

MASIVNÍ prohlášení stálého představitele Ruska při OSN týkající se amerických biolaboratoří na Ukrajině. Zdá se, že formální vyšetřování je nevyhnutelné.

Rada bezpečnosti OSN (BR OSN) dnes vedla debatu o možném uzákonění článku VI Úmluvy o biologických zbraních, což by bylo vyšetřování Spojených států a jejich biologických laboratoří na Ukrajině.

Rusko dnes předložilo Radě bezpečnosti OSN svůj konečný návrh, který zahrnuje všechny důkazy shromážděné v jeho dokumentaci, a v současné době je přezkoumáván odborníky z různých zemí. Obsah dokumentace zahrnuje důkazy předložené v průběhu posledních 8 měsíců.

Všem vřele doporučuji přečíst si celé prohlášení  ZDE . Tato obvinění jsou historická. Metabiota Huntera Bidena, Black and Veatch, nedbalost na smrtící patogeny, drony vybavené aerosolovými nádobami k rozptýlení vzduchem přenášených vodních částic obsahujících patogeny, letecké vypouštění infikovaných komárích armád, to vše.

Všechna obvinění vznesená za posledních 8 měsíců prostřednictvím speciální vojenské operace na Ukrajině jsou v návrhu. Tato obvinění nejsou nová pro ty, kteří se tím zabývají t, jde pouze o nahromadění všech předložených důkazů najednou. Je to skvělá recenze a obsahuje přesné údajné zločiny.

Něco, co je však nové, je časová osa. Rusko mělo několik zajímavých poznámek týkajících se toho, kdy očekávají určitý pokrok prostřednictvím „příslušné zprávy“ Rady bezpečnosti OSN a jejich komise „nejpozději 30. listopadu 2022“. Ve stejnou dobu jako devátá hodnotící konference Smlouvy o biologických zbraních.

Očekáváme, že se komisi podaří objasnit všechny okolnosti možného neplnění závazků Washingtonem a Kyjevem podle BTWC v souvislosti s činnostmi biolaboratoří na ukrajinském území, s cílem stimulovat americkou a ukrajinskou stranu k nápravě nedořešené nesnesitelné situace. Očekáváme také, že komise nejpozději do 30. listopadu 2022 předloží Radě příslušnou zprávu o této problematice, obsahující doporučení a informuje státy BTWC, které jsou smluvními stranami BTWC o výsledcích vyšetřování na deváté hodnotící konferenci, která se bude konat v Ženevě ve dnech 28. listopadu – 16. prosince 2022.

Rusko vyjádří svůj další přístup k zajištění národní, regionální a globální biologické bezpečnosti v závislosti na výsledcích posouzení naší stížnosti a návrhu rezoluce Rady bezpečnosti OSN. Výsledky této práce budou také definovat naši pozici s ohledem na posílení BTWC a řešení situace s porušováním BTWC ze strany USA a Ukrajiny v souvislosti s činností amerických biolaboratoří na ukrajinském území.

Závěrem lze říci, že Rusko navrhlo tato obvinění prostřednictvím řádných diplomatických kanálů, prezentovalo svůj případ přesvědčivým a konzistentním způsobem a chovalo se transparentně, zatímco USA/NATO celou dobu jednoduše křičely „dezinformace“.

Tento výkon vyvolal velkou globální podporu pro Rusko a vyvolal pochybnosti o USA a Západu. Nejen, že je vedení USA pod drobnohledem, ale jsou také obviněni z nejtěžších zločinů proti lidskosti, jaké mezinárodní právo zná.

Nevím, jak se to vyvine, ale toto je nejvyšší diplomatický kanál na planetě, a pokud bude fungovat, jak má, budou přední hráči Deep State brzy  mezinárodně vyšetřování, kvůli porušení Smlouvy o biologických zbraních. Pokud bude shledán vinným, odpovědí by byly mezinárodní vojenské tribunály.

Rozpadající se krevní buňky

30.Října 2022

Návod, jak z těla odstranit grafen, látku přenášenou z COVID očkovaných na neočkované…

Oxid grafenu je látka jedovatá pro člověka, byla údajně nalezena ve „vakcínách“ proti Covid 19. Ve vodě, ve vzduchu, který dýcháme prostřednictvím chemtrails a dokonce je i v naší potravě. 

Interaguje a je aktivován elektromagnetickými frekvencemi („EMF“). Konkrétně širším rozsahem frekvencí nalezených v 5G, které mohou způsobit ještě větší poškození našeho zdraví.

Příznaky otravy oxidem grafenu a nemoci z ozáření EMP jsou podobné příznakům popsaným jako Covid.

Špatnou zprávou pro ty, kteří dosud odmítali i jedno očkování proti Covid-19 je, že někteří lékaři se domnívají, že se grafen přenáší z očkovaných proti Covid-19 na neočkované.

Ale dobrou zprávou je, že nyní když byl oxid grafenu identifikován jako kontaminant, existují způsoby, jak odstranit oxid grafenu z těla a obnovit své zdraví.

Jedná se o holistický přístup,který využívá několik různých metod současně pro dosažení nejlepšího účinku. Včetně specifických doplňků pro degradaci oxidu grafenu v těle.

Tyto informace pocházejí z několika zdrojů a jsou založeny na vědeckých studiích. Odkazy jsou uvedeny níže.

Pochopení glutathionu

Glutathion je látka vyrobená z aminokyselin: glycinu, cysteinu a kyseliny glutamové. Je produkován přirozeně v játrech a podílí se na mnoha procesech v těle. Včetně budování a opravy tkání, tvorby chemikálií a proteinů potřebných v těle  pro imunitní systém. V těle máme přirozenou zásobu glutathionu. To je to, co nám dává silný imunitní systém.

Když je hladina glutathionu v těle vysoká, nemáme žádné problémy a náš imunitní systém funguje dobře. Když ale množství oxidu grafenu v těle překročí množství glutathionu, způsobí kolaps imunitního systému a spustí cytokinovou bouři. Způsob, jakým může oxid grafenu v těle rychle růst tak, aby překonal glutathion  je elektronická excitace. To znamená EMP, které bombardují grafen, aby jej oxidovaly, což rychle spouští nemoc.

Ve věku 65 let hladina glutathionu v těle drasticky klesá. To může vysvětlit, proč nejvíce postiženou populací Covid-19 jsou starší lidé. Hladiny glutathionu jsou také velmi nízké u lidí s již existujícími onemocněními jako je cukrovka a obezita atd. Podobně jsou hladiny glutathionu velmi vysoké u kojenců, dětí a sportovců. To může vysvětlit, proč Covid-19 tyto lidi nezasáhl.

Oxid grafenu když je oxidován nebo aktivován specifickými EMF frekvencemi. Překonává schopnost těla vytvořit dostatek glutathionu, to ničí imunitní systém a způsobuje onemocnění. V případě onemocnění (jako jsou příznaky Covid a všechny „varianty“) je nutné zvýšit hladinu glutathionu v těle, aby se vyrovnalo s toxinem (oxid grafenu), který byl zaveden nebo elektricky aktivován.

Pacienti s intubací Covid na JIP se uzdravili během několika hodin při léčbě glutathionem a NAC, příklad od Ricarda Delgada

„Viděli jsme klinické studie se stovkami pacientů, kteří byli na JIP na respirátoru a intubovaní, prakticky na pokraji smrti. S bilaterálními pneumoniemi způsobenými šířením oxidu grafenu a následným 5G zářením v plicních plakech. No toto difuzní barvení u těchto pacientů je symetrické, což by se u biologického prostředku nestalo, protože by bylo spíše asymetrické, jako například při pneumokokové infekci, že? No a v tom případě se difúzní skvrna obvykle objeví v jedné části plic, ale ne v jiné ne v obou symetricky. Takže když byli lidé léčeni glutathionem přímo nitrožilně  nebo dokonce i perorálně , nebo N-acetylcysteinem (NAC) v dávkách 600 mg nebo vyšší lidé během několika hodin začali obnovovat saturaci kyslíkem“ – Ricardo Delgado,  La Quinta Colmuna

N-acetylcystein (“NAC”) je doplněk, který způsobuje, že tělo produkuje glutathion. Je známý jako prekurzor glutathionu a způsobuje, že tělo vylučuje glutathion endogenně, stejně jako když intenzivně sportujete. NAC pochází z aminokyseliny L-cystein a tělo jej využívá k tvorbě antioxidantů. Antioxidanty jsou vitamíny,  minerály a další živiny, které chrání   buňky a opravuji poškození. NAC můžete získat jako doplněk nebo lék na předpis.

Zinek v kombinaci s NAC jsou nezbytné antioxidanty používané k degradaci oxidu grafenu. Ricardo Delgado uvádí, že těmito dvěma antioxidanty osobně pomohl lidem postiženým magnetismem po očkování. To je u lidí se dvěma dávkami Pfizer, kteří se stali magnetickými a po těchto doplňcích již tento příznak nemají.

Další doplňky, které mohou být použity na pomoc při odstraňování oxidu grafenu jsou:

  • astaxanthin
  • melatonin
  • Ostropestřec mariánský
  • kvercetin
  • Vitamín C
  • Vitamin D3

Další informace o těchto doplňcích pro odstranění oxidu grafenu naleznete na tomto ODKAZU .

Pochopení spojení mezi EMF, 5G, oxidem grafenu hydrogely a Covidem

Oxid grafenu je aktivován EMF konkrétně frekvencemi, které jsou součástí spektra 5G. Všechny materiály mají takzvaný elektronický absorpční pás. Absorpční pásmo je rozsah vlnových délek frekvencí nebo energií v elektromagnetickém spektru, které jsou charakteristické pro konkrétní přechod z počátečního do konečného stavu v látce. Jedná se o specifickou frekvenci, nad kterou je látka excitována a velmi rychle oxiduje. Frekvence vysílané na lidské bytosti, které mají v těle nahromaděný oxid grafenu  mohou způsobit, že se oxid grafenu velmi rychle rozmnoží, naruší rovnováhu glutathionu a během několika hodin způsobí bouři cytokinů.

Oxid grafenu je hlavní složkou hydrogelů patentovaných DARPA. Právě tyto hydrogely jsou v injekcích Covid, testovacích tamponech PCR a maskách. Vodivý hydrogel je materiál podobný polymeru. Vyvíjejí se různé druhy vodivých hydrogelů, které se používají v mnoha věcech v našem jídle, vodě a vstřikují se do našich těl ve vakcínách. Vodivé hydrogely obsahují nanotechnologii, která se váže na vaši DNA a může být řízena 5G senzory. Umožňují sběr a manipulaci s DNA. Vodivé hydrogely umožňují sledování  lidských bytostí. Existují tisíce recenzovaných vědeckých studií a článků pojednávajících o vodivých hydrogelech. Jako záložní dokumentaci jsme dali dohromady krátký seznam některých relativních studií.

Shrnutí charakteristik hydrogelové a kvantové tečky nanotechnologie – klikněte pro stažení

Právě z těchto studií můžeme shrnout některé charakteristiky vodivých hydrogelů.

Charakteristiky vodivých hydrogelů: samo obnovitelnost, elektrická vodivost, průhlednost, mrazu vzdornost, natahování, samoléčení, citlivost na podněty, což znamená, že dělá určité věci, když jej zasáhne 5G (nebo jiné frekvence).

Jsme obklopeni EMF zářením z mobilních telefonů (nebo mobilních telefonů), televizorů a Wi-Fi. Mnoho oblastí také zapíná 5G a byla provedena šetření, která ukazují korelaci mezi sítěmi 5G a epidemiemi Covid v určité oblasti. Abyste se co nejlépe ochránili před otravou oxidem grafenu a aktivací oxidu grafenu ve vašem těle, je nutné udělat několik věcí abyste omezili vystavení EMP.

Některé návrhy  jak to udělat zahrnují: nežijte ve městě se spoustou antén. Pokud tomu můžete pomoci vypněte Wi-Fi na noc a držte se dál od chytrých měřičů a dalších chytrých zařízení pokud je to jen trochu možné. Další možností je použití ochranných produktů EMF, jako jsou zařízení s orgonovou energií, které pomohou transformovat záření EMF ke zmírnění škodlivých účinků.

Orgonová energie, EMF ochrana a oxid grafenu

Vzhledem k tomu, že oxid grafenu je aktivován EMP, chcete ve svém bezprostředním okolí vytvořit ochrannou bariéru, která zmírní EMP, aby neaktivoval oxid grafenu. Ve 30. letech 20. století byl učiněn objev, který lze dnes použít k ochraně EMF. Během série experimentů zesnulý Dr. Wilhelm Reich zjistil, že živé vzorky umístěné v nádobách vyrobených ze střídajících se vrstev oceli a nevodivého organického materiálu byly schopny využít zdravou „kosmickou energii“ z prostředí. Tuto energii nazval „orgon“. Tyto orgonové akumulátory a měly schopnost,, uchovávat vzorky krve po delší dobu“  ,,vyklíčit zdravější sazenice rostlin“ a poskytovat úlevu od bolesti svým pacientům.

Dnes místo ocelových a plastových plechů používáme kompozit vyrobený ze směsi oxidu železa, oceli, mosazi, šungitu a krystalových prášků zalitých v epoxidové pryskyřici. Konečným výsledkem je harmonizátor, který je schopen přeměnit škodlivá bezdrátová pole z mobilních věží, chytrých měřičů, chytrých telefonů, internetového routeru a vaší televize na energii prospěšnější pro vás a vaše rostliny a domácí mazlíčky. Účinky tohoto vědeckého jevu byly replikovány a dobře zdokumentovány ve studiích provedených Pensylvánskou univerzitou a mikroskopickou výzkumnou laboratoří Heraclitus.

Nápadná podoba Reichova krevního testu k nedávným vzorkům krve EMF oxidu grafenu

Nejvýraznější studii ve světle nedávných objevů oxidu grafenu lze nalézt v „ Reichově krevním testu “, který provedla mikroskopická výzkumná laboratoř Heraclitus . V tomto testu ukazují účinnost, kterou má energie orgonů na krev. Odebrali dva vzorky krve a jeden vložili do kontrolního boxu a druhý do orgonového energetického boxu. Postupem času pořídili mikroskopické fotografie vzorků krve a byli svědky toho, že vzorek orgonové energie si dokázal udržet svou životní sílu po delší dobu (byla to jako fontána mládí pro krev).

Když májí červené krvinky defekty a začnou odumírat, může se u nich vyvinout něco, čemu se říká tvorba akantocytů, kdy z buňky vyčnívá několik špičatých výběžků různé délky. Obrázky níže ukazují, jak to vypadá, když odumře krvinka.

Rozpadající se krevní buňky, které se formují do toho, co Dr. Reich nazval „bióny“ z práce Reich Blood Test provedené Hericlitus Labs.

Orgonový energetický krevní test, 30. září 2020 (23 minut)

Tyto snímky výše ukazují bionický rozpad živé a neživé hmoty. Zdravější buňka má pevnější membránu s modrým světlem kolem ní. Toto modré světlo je ve skutečnosti životní silou neboli „aurou“ buňky. To je to, co Dr. Reich nazval „orgonovou“ energií. Jak buňka odumírá a rozpadá se, membránová stěna tvoří špičaté výběžky, které z ní vycházejí.

Nanočástice na bázi oxidu grafenu používané v injekcích Covid jsou navrženy tak, aby pronikly membránou buněk, aby se do nich dostala mRNA. Toto neustálé pronikání stěnou buněčné membrány by mohlo být příčinou těchto deformací membrány. Podle Laboratorního průvodce klinickou hematologií na Open Education of Alberta:

„K tvorbě akantocytů dochází buď v důsledku dědičných nebo získaných membránových defektů. Defekty, které způsobují nerovnováhu mezi membránovým cholesterolem a obsahem lipidů, ovlivňují schopnost červených krvinek deformovat se, což má za následek tužší plazmatickou membránu.

Níže jsou uvedeny tři fotografie pořízené z nedávné [aktualizace 1. října 2021] krevních testů od Dr. Roberta Younga .

Jeho závěr je, že to, co vidíme v těchto krvinkách, pochází z účinku otravy EMF zářením, otravy oxidem grafenu. Tvorbu membrán krevních buněk nazývá „efektem korony“ a „efektem spike proteinu“.

To vypadá identicky s chováním umírajících krvinek v experimentu Reich Blood Test. To, co zde vidíme, jsou buňky, které byly otráveny a umírají. Na posledním snímku také vidíme tvorbu spike proteinu.

Pozoruhodný objev byl nalezen v Reichově krevním testu, který ukazuje, jak orgonová energetická zařízení zpomalují a zastavují tento rozpad krvinek. To ukazuje na buněčné úrovni, jak orgonová energetická zařízení chrání lidské tělo před škodlivým EMP.

Níže uvedený snímek ukazuje výsledky Reichova krevního testu. Vzorek vlevo je ten, který byl uvnitř krabice orgonového akumulátoru. Rychlost buněčné smrti a rozpadu je 5 %. Vzorek vpravo je ten, který nebyl ve skříni orgonového akumulátoru. Rychlost rozpadu je 50%. Je zřejmé, že energie orgonů dělá něco, aby pomohla zachovat životní sílu a zdraví krve.

Zdroj:The Exposé https://expose-news.com/2022/10/30/guide-how-remove-graphene-from-body/?fbclid=IwAR1lByOtr4kByjKeEyQN1TSenQDh6CUBlCltMNdKkrVwFaAPB78TCZ_EP-o

elektromobily, nulové emise

„Nulový základ“, abychom si mysleli, že elektrická vozidla mají „nulové emise“

Výrobní proces zanechává „značnou uhlíkovou stopu“

30. ŘÍJNA 2022

Oficiální údaje o úmrtnosti pro Evropu dokazují, že očkování proti Covid-19 způsobuje masové vylidňování, přičemž rok 2022 je rekordním rokem v počtu úmrtí ve všech věkových skupinách včetně dětí.

Máme-li věřit, že k obrovskému nárůstu úmrtí v roce 2020 došlo kvůli objevení se údajného viru Covid-19. Pak by se dalo očekávat takzvanou „život zachraňující“ vakcínu, která byla zavedena po celém světě a vstřikována do paže milionů lidem vícekrát. Aby se dramaticky snížil počet nadměrných úmrtí zaznamenaných po celém světě.

Čím to tedy je, že rok 2022 byl oficiálně rekordním rokem z hlediska úmrtí pro země v celé Evropě?

Podle oficiálních statistik zveřejněných 28 zeměmi na celém kontinentu. Zaznamenala Evropa v letošním roce zatím o více než 193 000 více úmrtí než bylo obvyklé před údajným výskytem Covid-19.

Kontinent také utrpěl o téměř 30 000 více úmrtí, než bylo zaznamenáno v roce 2020 na vrcholu údajné pandemie Covid-19, a téměř o 27 000 více úmrtí než bylo zaznamenáno v roce 2021.

Statistiky nezahrnují Ukrajinu takže zvýšený počet mrtvých nelze přičítat smrti Ukrajinců v probíhající válce v zemi.

Místo toho se zdá, že rekordní nárůst úmrtí lze přičíst skutečnosti, že nyní umírá tolik dětí  mladých a dospělých spolu . Trvalým nárůstem úmrtí ve všech ostatních věkových skupinách.

Je jen náhoda, že k nárůstu úmrtí u dětí začalo docházet jakmile Evropská léková agentura (EMA) schválila injekci Covid-19 pro děti ve věku 12 až 15 let?

Je jen náhoda, že se tento nárůst úmrtí mezi dětmi vyrovnal těsně předtím, než EMA schválila injekci Covid-19 pro děti ve věku 5 až 11 let a poté znovu .

Užitečné statistiky zveřejněné vládou Spojeného království o stavu úmrtí na covid-19 silně naznačují, že to zdaleka není náhoda. Protože každá jednotlivá věková skupina v Anglii vykazuje nejnižší úmrtnost na 100 000 lidí mezi neočkovanými.

To znamená, že máme nezpochybnitelné důkazy, že injekce Covid-19 zabíjejí lidi. A s více než 193 000 nadbytečnými úmrtími v Evropě v letošním roce jsme dost možná svědky vylidňování. Kvůli očkování proti Covid-19, které se nám odehrává přímo před očima.

Podívejme se nejprve na úmrtnost podle stavu očkování, které v tichosti zveřejnila vláda Spojeného království. Sazby platí pro lidi v Anglii, ale není důvod se domnívat, že stejný trend není vidět po celém světě.

Vládní agentura Spojeného království známá jako Úřad pro národní statistiku (ONS). Nedávno zveřejnila nové údaje o úmrtích podle stavu očkování v Anglii. Soubor dat se jmenuje „ Úmrtí podle stavu vakcinace, Anglie, od 1. ledna 2021 do 31. května 2022 “ a lze jej získat na webu ONS zde a stáhnout zde .

Tabulka 6 datového souboru obsahuje údaje o úmrtích souvisejících s Covid-19. Úmrtích na Covid-19  ze všech příčin podle věkových skupin v Anglii mezi 1. lednem 2021 a 31. květnem 2022 a zahrnuje počet úmrtí .Mezi dětmi ve věku 10 let do 14 let podle stavu očkování a mladiství ve věku 15 až 19 let podle stavu očkování.

Následující dva grafy ukazují úmrtnost podle stavu očkování na 100 000 osoboroků.  Dětí ve věku 10 až 14 let v Anglii za období od 1. ledna 2021 do 31. května 2022 podle údajů poskytnutých ONS –

Pokud jde o úmrtí na Covid-19 ONS odhaluje, že úmrtnost mezi neočkovanými dětmi ve věku 10 až 14 let se rovná 0,31. Ale u dětí očkovaných jednou dávkou se úmrtnost rovná 3,24 na 100 000 osoboroků a u dětí očkovaných třikrát úmrtností šokujících 41,29 na 100 000 osoboroků.

Tato čísla ukazují, že neočkované děti mají mnohem menší pravděpodobnost úmrtí na Covid-19 než děti, které dostaly injekci Covid-19.

A bohužel došlo k malému zlepšení, pokud jde o úmrtí mimo Covid-19. Zde je opět graf ukazující míru úmrtnosti podle stavu očkování mezi dětmi v Anglii .

Úmrtnost ze všech příčin se rovná 6,39 na 100 000 osoboroků u neočkovaných dětí a je stále o něco vyšší, a to 6,48 u částečně očkovaných dětí.

Po podání každé injekce se však míra zhorší. Úmrtnost ze všech příčin se rovná 97,28 u dvakrát očkovaných dětí a šokujících 289,02 na 100 000 osoboroků u třikrát očkovaných dětí.

To znamená, že podle vlastních oficiálních údajů vlády Spojeného království mají dvakrát očkované děti 1422 % / 15,22x vyšší .Pravděpodobnost úmrtí z jakékoli příčiny než neočkované děti. Zatímco třikrát očkované děti mají 4423 % / 45,23x vyšší pravděpodobnost úmrtí z jakékoli příčiny než neočkované děti.

Bohužel totéž vidíme u očkovaných teenagerů.

Z výše uvedeného jsme zjistili, že třikrát očkovaní teenageři mají 136% / 2,35x vyšší pravděpodobnost úmrtí na Covid-19 než neočkovaní teenageři a o 38% vyšší pravděpodobnost úmrtí z jakékoli příčiny než neočkovaní teenageři.

Nejhorší čísla z hlediska úmrtí ze všech příčin jsou však mezi dvojnásobně očkovanými teenagery. Oficiální údaje britské vlády ukazují, že dvakrát očkovaní teenageři s úmrtností 36,17 na 100 000 osoboroků mají 149,3 % / 2,5 x vyšší pravděpodobnost úmrtí. Z jakékoli příčiny než neočkovaní teenageři s úmrtností 14,51 na 100 000 osoboroků.

Bohužel vidíme stejný vzorec ve všech ostatních věkových skupinách.

Následující dva grafy ukazují měsíční věkově standardizovanou míru úmrtnosti. Podle stavu očkování u úmrtí bez Covid-19 v Anglii mezi lednem a květnem 2022 pro všechny věkové skupiny nad 18 let .

Úplné hloubkové šetření s rozdělením čísel ve výše uvedené tabulce si můžete přečíst zde . Ale stručně řečeno  tyto grafy odhalují, že v každém jednotlivém měsíci od začátku roku 2022 a dříve pro některé věkové skupiny byla neočkovaná populace v Anglii s nejmenší pravděpodobností zemřít z jakékoli příčiny .

To pravděpodobně vysvětluje, proč Anglie a Wales zaznamenaly od poloviny dubna 2022 téměř 30 000 nadměrných úmrtí ve srovnání s pětiletým průměrem (2016-2019 + 2021) .

Podle ONS zaznamenaly od 16. týdne roku 2022 Anglie a Wales 276 720 úmrtí.  Přičemž 13 278 z těchto úmrtí je připisováno Covid-19. Zatímco ve stejném časovém rámci v pětiletém průměru zaznamenaly Anglie a Wales 247 229 úmrtí.

To znamená, že Anglie a Wales zaznamenaly od poloviny dubna 2022 29 491 nadměrných úmrtí a  24 z 26 týdnů během tohoto období utrpěly významný nadměrný počet úmrtí.

Ale jediný důvod, proč počet úmrtí během dvou z těchto týdnů klesl je ten, že jeden týden obsahoval prodlouženou státní dovolenou na platinové jubileum zesnulé královny a druhý týden zahrnoval královnin pohřeb a prodloužené období smutku. To znamená, že hlášení úmrtí bylo opožděno a proto za tyto dva týdny podhodnoceno.

Tím se dostáváme do Evropy.

EuroMOMO je evropská aktivita pro sledování úmrtnosti. Organizace uvádí, že jejím cílem je „odhalit a měřit nadměrná úmrtí související se sezónní chřipkou pandemiemi a dalšími hrozbami pro veřejné zdraví“.

V týdnu končícím 30. října 2022 zveřejnilo EuroMOMO svůj nejnovější soubor údajů o úmrtnosti obsahující údaje z 28 zúčastněných zemí z celé Evropy.

Následující graf byl extrahován z datového souboru EuroMOMO a ukazuje nadměrnou úmrtnost mezi všemi věkovými skupinami .Mezi týdnem 0 a týdnem 42 za posledních pět let a odhaluje, že rok 2022 je na míle na vrcholu ligy.

Následující graf ukazuje celkový počet úmrtí mezi týdnem 0 a týdnem 42 každého roku .

Podle EuroMOMO utrpěla Evropa do 42. týdne roku 2018 162 577 nadměrných úmrtí. Následující rok se nadměrná úmrtí dramaticky snížila na 90 094. Pak v roce 2020 prvním roce údajné pandemie Covid-19 Evropa do 42. týdne utrpěla 254 561 nadměrných úmrtí.

Poté, navzdory zavedení „zázračné“ vakcíny proti Covid-19. Evropa utrpěla další nárůst nadměrného počtu úmrtí do 42. týdne roku 2021  přičemž bylo zaznamenáno celkem 257 760 úmrtí. Bohužel tento „překvapivý“ trend pokračoval i v tomto roce, kdy Evropa zaznamenala 283 457 nadměrných úmrtí ke 42. týdnu 2022.

To znamená, že Evropa utrpěla v roce 2022 o 28 896 více úmrtí .Více než ve stejném časovém období v době vrcholu údajné pandemie v roce 2020 což naznačuje, že injekce Covid-19 způsobila úplný opak. Svého údajného zamýšleného účinku pokud věřit, že Covid-19 byl skutečně na vině za to, že v roce 2020 zemřelo tolik lidí.

Znamená to také, že Evropa utrpěla v roce 2022 o 120 880 více úmrtí více než ve stejném časovém období v roce 2018. Ale ani tato statistika nemusí odhalit skutečnou závažnost situace, protože rok 2018 byl špatným rokem pro úmrtí kvůli údajné těžké zimní chřipkové sezóně 2017/2018.

To znamená, že jediný normální rok se kterým musíme porovnávat. Je rok 2019 a můžeme odhalit, že Evropa zaznamenala v roce 2022 zatím o 193 363 více úmrtí než ve stejném období roku 2019.

Je smutné, že mnoho dalších úmrtí zaznamenaných v tomto roce lze připsat skutečnosti, že umírá tolik dětí teenagerů a mladých dospělých.

Následující dva grafy byly extrahovány z datového souboru EuroMOMO. odhalují úmrtí mezi dětmi ve věku 0 až 14 let a teenagery a mladými dospělými ve věku 14 až 44 let v letech 2020, 2021 a 2022.

Jak můžete vidět z výše uvedeného ​​nadměrná úmrtnost byla v roce 2022 mnohem vyšší u obou věkových skupin. Na grafu pro děti ve věku 0 až 14 let je ale něco zajímavého, který se shoduje s rozhodnutím Evropské lékové agentury (EMA).

Úmrtí mezi dětmi byla v průběhu roku 2020 obecně nižší než očekávaný počet úmrtí. Tento trend pokračoval po celý rok 2021. Ale pouze do 22. týdne, kdy byla až do konce roku týden co týden zaznamenávána nadměrná úmrtí.

Zajímavé na tom je, že se shoduje s týdnem, kdy Evropská léková agentura (EMA) udělila „ rozšíření indikace vakcíny COVID-19 Comirnaty (Pfizer) tak, aby zahrnovala použití u dětí ve věku 12 až 15″ .

Jen o několik měsíců později EMA také schválila nouzové použití vakcíny Pfizer, která má být podávána dětem ve věku 5 let.

A zajímavé je i načasování tohoto schválení.

Je to proto, že stejně jako EMA schválila injekci Covid-19 pro děti ve věku 5 a více let. Nadměrná úmrtnost mezi dětmi se začala vyrovnávat. Jejich rozhodnutí však znamenalo, že toto snížení nadměrné úmrtnosti mělo extrémně krátké trvání.  Pouhý týden později začala nadměrná úmrtnost mezi dětmi znovu narůstat a pokračovala v roce 2022.

Jak jsme dokázali v předchozím šetření těchto údajů  do 33. týdne roku 2022 došlo k šokujícímu 691% nárůstu nadměrného počtu úmrtí .Mezi dětmi od doby kdy EMA poprvé schválila injekci Covid-19 pro 12 dětí na 15leté  oproti předchozímu pětiletému průměru.

To se rovná 1 599% nárůstu v roce 2021 a 381% nárůstu do 33. týdne roku 2022.

Vláda Spojeného království potvrdila, že míra úmrtnosti je nejnižší mezi neočkovanými v každé jednotlivé věkové skupině. V Anglii a oficiální údaje o úmrtnosti pro 28 zemí v Evropě dokazují, že rok 2022 byl rekordním rokem úmrtí . Více než 193 000 nadměrnými úmrtími než tomu bylo dříve. Běžně zaznamenané v předpandemických letech a téměř o 30 000 více úmrtí než na vrcholu pandemie  je jasné, že jsme svědky vylidňování v důsledku očkování proti Covid-19 které se odehrává přímo před našimi očima.

Zdroj:https://expose-news.com/2022/10/30/europe-depopulation-by-covid-vaccination/?fbclid=IwAR3HN8M-7Ti1eUPZt-Q2Wlv4ktm2FNLq9AfrvIcuxkpvkliCFTT-yvhLCRs

Bývalá italská administrativa zavedla povinné očkování pro učitele a zdravotnické pracovníky.

„Italští zdravotníci, kteří byli vyhozeni z práce kvůli tomu, že se neočkovali proti koronaviru, budou brzy přijati zpět,“ uvedli zdravotničtí představitelé země. Ruší se také pokuty udělované lidem, kteří se rozhodli neočkovat se.

Nový ministr zdravotnictví Orazio Schillaci v pátek oznámil, že nemocnice trpí nedostatkem zdravotnického personálu a že pokles případů koronaviru by měl umožnit „znovu začlenění“ penalizovaných pracovníků, vyhozených podle pravidel předchozí administrativy.

„Dokončuje se opatření, které umožní opětovné začlenění do služby zdravotnického personálu, na který se vztahuje řízení o pozastavení z důvodu nedodržení povinného očkování před uplynutím doby pozastavení,“ uvedl podle agentury Reuters Schillaci.

Zdravotnický personál pracuje 25. ledna 2022 na jednotce intenzivní péče COVID-19 v nemocnici v italské Bologni. 

Zdravotnický personál pracuje 25. ledna 2022 na jednotce intenzivní péče COVID-19 v nemocnici v Bologni v Itálii.  (Gianni Schicchi/Xinhua přes Getty Images)

Bývalý premiér Mario Draghi, učinil z dodržování omezení proti koronaviru prioritu, protože pandemie byla obzvláště smrtelná v Itálii, což zahrnovalo povinné očkování učitelů a zdravotníků.

Ti, kteří nevyhověli, byli zbaveni zaměstnání bez platu. Ti starší 50 let, kteří se nenechali očkovat , byli nuceni zaplatit poplatek téměř 100 USD.

Suspenze budou nyní zrušeny a pokuty zrušeny pod vedením nového italského premiéra Giorgia Meloniho.