, , , , , , , ,

1887 srdeční zástavy nebo vážné problémy sportovců, 1312 z nich zemřelo od injekce COVID

1887 srdeční zástavy nebo vážné problémy sportovců, 1312 z nich zemřelo od injekce COVID

Skutečná věda: Věda potřebuje otevřenou diskusi, cokoliv jiného je totalitní.

Rozhodně není normální, aby tolik hlavně mladých sportovců při svém sportu trpělo zástavou srdce nebo umíralo, ale letos se to stává. Mnoho z těchto srdečních problémů a úmrtí přichází krátce poté, co dostali vakcínu COVID. I když je možné, že se to může stát lidem, kteří nedostali vakcínu COVID, pouhá čísla jasně ukazují na jedinou zřejmou příčinu.

Důležité poznámky: Počet mrtvých je zahrnut do celkového počtu. Existují také desítky zpráv, které nejsou zahrnuty v celkovém počtu uvedeném v titulku, protože podle našeho úsudku nesouvisí nebo nemusí souviset s vakcínou.

Takzvaní zdravotníci provozující programy očkování proti COVID po celém světě neustále opakují, že „vakcína proti COVID je normální vakcína a je bezpečná a účinná“.

gary dempsey 20 let

Gary Dempsey, profesionální fotbalista, odehrál za 20 let 500 zápasů bez zástavy srdce.

V reakci na jejich prohlášení zde uvádíme neúplný a neustále se rozrůstající seznam především mladých sportovců, kteří měli v letech 2021/2022 vážné zdravotní problémy poté, co dostali jednu nebo více vakcín proti COVID. Zpočátku mnoho z nich nebylo hlášeno. Víme, že mnoha lidem bylo řečeno, aby o svých nežádoucích reakcích nikomu neříkali, a média o nich neinformovala. Začaly se dít a narůstat po prvním očkování proti COVID. Mainstreamová média stále o většině neinformují, ale sportovní zprávy nemohou ignorovat skutečnost, že fotbalisté a další hvězdy zkolabují uprostřed zápasu kvůli náhlé zástavě srdce. Mnoho z nich zemře – 69,4 % k 31. prosinci 2022.

Všimli jsme si také, že mnoho příspěvků na Facebooku, Instagramu, Twitteru, fórech a novinových článcích se odstraňuje. Takže nyní dostáváme nějaké zprávy, že neexistuje žádný důkaz o události nebo o stavu očkování. To je částečně proto, že tyto informace jsou skryté.

Více lidí nám píše, že jsme v mnoha případech nezmínili stav očkování dané osoby. Má to dobrý důvod. Tyto informace nechce žádný z klubů prozradit. Nikdo z jejich sponzorů to nechce prozradit. Hráčům bylo řečeno, aby to neprozrazovali. Většina jejich příbuzných se o tom nezmíní. Žádné z médií si tuto otázku neklade. Tak co bychom měli dělat? Přestat to teď? Ne, budeme shromažďovat tolik informací, kolik jen budeme moci, dokud jsou ještě dostupné, protože nakonec se objeví další informace a my tu budeme, abychom je dali dohromady. Bude to něco znamenat? Nevíme. Co víme, je, že existuje společné celosvětové úsilí, aby tyto informace zmizely, takže samotná skutečnost nám říká, že je třeba je shromáždit, prozkoumat a uložit, aby se na ně ostatní výzkumníci mohli podívat a zjistit, zda existují nějaké užitečné vzorce. .

Asi tucet výskytů slova „výstřel“ jsme nahradili výrazem „injekce“, protože překlad do jiných jazyků se na radu čtenáře zlepšil.

Velmi si vážíme sportovců uvedených v tomto seznamu (nebo jejich rodin), kteří potvrdili, co se jim stalo, aby mohla být známa pravda. Starají se o své kolegy sportovce, i když kluby, jejich sponzoři, média, politici a takzvaní zdravotníci ne.

V seznamu je mnoho profesionálních sportovců a amatérských sportovců na vysoké úrovni. Nebylo by rozumné pokoušet se nahlásit smrt každého člověka na planetě, proto jsme vybrali kategorii člověka, který by měl být dostatečně fit, aby mohl vést dlouhý a zdravý život. To znamená, že pokud je člověk přiměřeně fit, zdravý a dělá nějakou sportovní aktivitu, spíše než neschopný „gaučák“, pak může být zahrnut do tohoto seznamu. Netřeba dodávat, že se jedná pouze o osoby, které nám nahlásili čtenáři nebo které jsme objevili během výzkumu. Všimněte si také, že téměř všechny z nich byly hlášeny v médiích. V některých případech máme vlastní sociální média nebo zprávy od jejich rodiny. Například vokální proočkovací atlet Uche Nwaneri,

Existuje mnoho zemí nebo států s velkým počtem obyvatel, které v našem seznamu nemají téměř žádné zprávy. To pravděpodobně znamená, že nám události nejsou hlášeny. Skutečná čísla úmrtí a zranění budou pravděpodobně mnohem vyšší, než zde uvádíme.

Údaje z předchozího roku

Mezinárodní olympijský výbor ve švýcarském Lausanne studoval dokumenty z mezinárodních databank z let 1966 až 2004. Tyto dokumenty uvádějí 1 101 náhlých úmrtí u sportovců do 35 let, v průměru 29 sportovců za rok, přičemž mezi sporty s nejvyšší incidencí je fotbal. a basketbal. ( Dokument NIH )

Studie Marona o náhlé smrti u atletů v USA v letech 1980 až 2006 ve třiceti osmi sportech identifikovala 1 866 úmrtí atletů se srdečním onemocněním, s prevalencí hypertrofické kardiomyopatie.

V letech 2005 až 2006 bylo průměrně šedesát šest (66) úmrtí za rok, přičemž 82 % z nich se stalo během soutěže nebo tréninku.

Děkujeme čtenářům vyšetřovatelů za objevení těchto zpráv a tohoto příběhu ve španělštině: Momento Deportivo .

V letech 2021 a 2022 se zatím o onemocnění srdce nemluví. Hypertrofická kardiomyopatie byla zmíněna dvakrát, ale tyto dvě zprávy byly uvedeny v seznamu „nesouvisející s vaxem“. „Zvětšené srdce“ bylo zmíněno pouze třikrát, ale nic nenasvědčovalo tomu, že se jedná o dlouhodobý nebo nedávný problém (pravděpodobně kvůli poškození vakcínou).

Výše uvedené ukazuje, že v předchozích letech došlo k 66 úmrtím ročně, ale v lednu 2022 jich bylo dosud hlášeno 89.

Tabulka kolapsů a úmrtí sportovců od 1. ledna 2021 do 26. února 2023. Dobrá věda.

Tabulka kolapsů a úmrtí sportovců od 1. ledna 2021 do 26. února 2023. Dobrá věda.

Rostoucí zpráva

Tento příběh se časem rozroste, jak budou přibývat nové informace. Pokud máte důkaz o informacích, které ještě nemáme, nebo pokud máte opravu, zašlete nám je prosím prostřednictvím našeho kontaktního formuláře s co největším množstvím informací. Užitečné informace by byly jméno osoby, její věk, co se jí stalo, zda měla vakcínu COVID, datum události nebo úmrtí, odkaz na jakoukoli novinku.

Zvláštní poděkování patří čtenářům, kteří poskytli opravy, našli chyby, které nám unikli, nebo poskytli nové informace, o kterých jsme nevěděli. Nyní je to skutečná týmová práce a my si toho vážíme.

V současné době přezkoumáváme 40 zpráv, z nichž některé jsou starší než rok. Omlouváme se za zpoždění – život překáží aktualizaci.

Nová poznámka: Zdá se, že počet nových druhů rakoviny roste. Na některých místech jsme viděli lékaře, kteří hlásili, že existuje 5krát více rakovin než v roce 2020/21 a mnoho z nich jde přímo do fáze 4. Necháme na jiných, aby z toho vyvodili závěry, ale bylo mnoho nově objevených úmrtí na rakovinu po celém světě, často popisovaná jako „zemřela po krátké nemoci“.

Pro skeptiky, kteří věří, že je to normální, si po přečtení každého jména v tomto seznamu klidně zopakujte následujících 18 slov.

Toto opakujte po přečtení každého řádku

„Vakcína COVID je normální vakcína. Vakcína proti COVID je bezpečná. Tato zranění a úmrtí jsou normální.“

Duben 2023 – (den/měsíc/rok)

  1. 29/04/2023 Španělsko Mrtvý
    Josu García de Albeniz (25), Karate Fitness Gasteiz Exponent karate zkolaboval po zástavě srdce u vstupu na hudební festival. Zemřel později v nemocnici.  Novinky   Příběh2   Novinky Příběh3   Novinky Story4
  2. 29/04/2023 Michigan, USA Mrtvá
    Alia Zuidema (21), bývalá středoškolská basketbalistka, náhle zemřela po „lékařské pohotovosti“.  Novinky   Příběh2   Novinky Příběh3   Novinky Story4
  3. 27/04/2023 Arizona, USA
    Pyper Midkiff (12), fotbalista Arizony Arsenal utrpěl během tréninku zástavu srdce. Dostala okamžitou KPR od matky jiného hráče a byla převezena do nemocnice, kde se nyní zotavuje. Srdce se jí v sanitce znovu zastavilo, ale před příjezdem do nemocnice se znovu nastartovalo. Fotbal hraje od svých 6 let a předtím neměla žádné zdravotní problémy.  Novinky   Příběh2   Novinky Příběh3   Novinky Story4
  4. 24. 4. 2023 Belgie Mrtvá
    Laura Delava (18), vzpěračka Poids et Haltères náhle zemřela na „závažnou infekci“ necelý den poté, co onemocněla.  Novinky   Příběh2   Novinky Příběh3   Novinky Story4
  5. 23/04/2023 Anglie Mrtvý
    Stephen Shanks (45), velmi zkušený běžec dokončil londýnský maraton 2023 v dobrém čase. Byl zobrazen, jak se usmívá v hospodě s medailí, ale na cestě domů zemřel.  Novinky   Příběh2   Novinky Příběh3   Novinky Příběh4 Novinky Příběh5
  6. 17/04/2023 USA Dead
    Chris Smith (31), hráč amerického fotbalu Seattle Sea Dragons v XFL v této sezóně po 8 letech v NFL, nečekaně zemřel.  News Story   News Story2   News Story3
  7. 15/04/2023 Nový Jižní Wales, Austrálie
    Vicki Roycroft (69), olympionička v parkurovém skákání utrpěla „velkou trhlinu v aortě“ (srdci), když se připravovala na účast na parkurovém závodě v Sydney. „Nedýchala 10 minut“ a „má osmihodinovou operaci na bypass.“  Novinky   Příběh2   Novinky Příběh3   Novinky Story4
  8. 13/04/2023 Pensylvánie, USA Dead
    Kyle Limper (16), středoškolský student, který hrál basketbal, americký fotbal a další sporty. Po basketbalovém zápase si stěžoval na bolavá záda. Diagnostikovali mu leukémii, druh rakoviny, a po 24 hodinách zemřel.  Novinky   Příběh2   Novinky Příběh3   Novinky Story4
  9. 12.04.2023 Queensland, Austrálie
    Sam Backo (62), bývalý hráč Canberra Raiders Rugby League, doma zkolaboval po srdeční zástavě označené jako „masivní infarkt“, ale říká se, že se „pozoruhodně zotavuje“.  News Story   News Story2
  10. 11.04.2023 Dánsko Mrtvý
    Tobias Kisum (37), hvězda ledního hokeje Rungsted, který se od roku 2016 soustředil na svou právnickou kariéru, náhle zemřel. Žádné další podrobnosti nejsou k dispozici.  News Story   News Story2   News Story3
  11. 10/04/2023 Idaho, USA Mrtvý
    Justin Smith (17), středoškolský tenista zkolaboval při tréninku. Byl převezen do lékařského střediska, kde zemřel.  News Story   News Story2
  12. 10/04/2023 Georgia, USA Mrtvý
    Abdul Rasheed Babatunde Agbaje (21), alias Baba Agbaje, fotbalista Mercer University, zkolaboval na zástavu srdce během fotbalového zápasu. Byl převezen do nemocnice, ale zemřel.  Novinky   Příběh2   Novinky Příběh3   Novinky Story4
  13. 10/04/2023 Britská Kolumbie, Kanada Mrtvý
    Raymond Sawada (38), bývalý hráč ledního hokeje Dallas Stars a hasič utrpěl zástavu srdce a zemřel při hraní rekreační hry.  Novinky   Příběh2   Novinky Příběh3   Novinky Story4
  14. 10.04.2023 Anglie Dead
    Mason Peddle (28), fotbalista AFC Portchester náhle zemřel. Žádné další podrobnosti nejsou k dispozici.  Novinky   Příběh2   Novinky Příběh3   Novinky Příběh4 Novinky Příběh5
  15. 09.04.2023 Maharashtra, Indie Mrtvý
    Sanjay More (56), hráč Kabaddi utrpěl srdeční zástavu během zápasu. Byl převezen do nemocnice, ale prohlásil DOA.  Reportáž
  16. 08.04.2023 Džammú a Kašmír, Indie Mrtvý
    Mushtaq Ahmad Parrey (38), hráč kriketu v severní Indii utrpěl doma zástavu srdce. Nemocnice ho prohlásila DOA.  News Story   News Story2   News Story3
  17. 07.04.2023 Španělsko Mrtvý
    Diego Fumero (19), fotbalista Juventud de Torremolinos utrpěl náhlou zástavu srdce a zemřel. Studoval kriminalistiku na jihu Španělska.  Novinky   Příběh2   Novinky Příběh3   Novinky Story4
  18. 07.04.2023 Martinik
    Fred Senga (20), fotbalista klubu Franciscain zkolaboval po zástavě srdce během tréninku a dostal okamžitou léčbu. Byl převezen do nemocnice a zotavuje se.  News Story   News Story2
  19. 4. 4. 2023 USA Dead
    Eli Wolff (46), bývalý paralympijský fotbalista, vysokoškolský pedagog a příznivec sportu pro lidi s postižením nečekaně zemřel.  News Story   News Story2   News Story3 

    březen 2023

  20. 31/03/2023 Colorado, USA Dead
    Brady Hoos (17), hráč baseballu Dakota Ridge HS utrpěl nečekaný „záchvat“ a zemřel.  News Story   News Story2

DALŠÍCH 1867 jmén ZDE: https://goodsciencing.com/covid/athletes-suffer-cardiac-arrest-die-after-covid-shot/

 

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.
Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
https://volnyblog.news/podporit-provoz-volny-blog-cz/
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
https://volnyblog.news/
E-mail: podpora.volnyblog@protomnail.com

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *