AUSTRÁLSKE NEMOCNICE ODMIETAJÚ ZACHRÁNIŤ ŽIVOT DIEŤAŤA S RAKOVINOU, POKIAĽ MU NEPICHNÚ 4 SMRTIACE COVID INJEKCIE!!!

AUSTRÁLIE: Nemocnice v Austrálii odmietajú poskytnúť núdzovú liečbu šestnásťročnému dievčaťu, ktoré urgentne potrebuje dvojitú transplantáciu pľúc pre vedľajšie účinky chemoterapie a operácie.

Neočkované šestnásťročné dievča by totiž podľa nemocníc v prípade vstupu do areálu „ohrozilo“ zdravie ostatných pacientov a zdravotného personálu.

Nemocnice sa v podstate pokúšajú prinútiť dieťa k silno kontraindikovanému lekárskemu zákroku – očkovaniu proti covidu, ktoré je pre ňu nebezpečné najmä kvôli jej rakovinovému ochoreniu. Týmto v podstate odopierajú tomuto dieťaťu život zachraňujúcu starostlivosť.

Podľa austrálskeho poslanca Russella Broadbenta ide o vražedné a kriminálne správanie, ktoré treba trestne stíhať.

Broadbent, ktorý je podpredsedom spoločného parlamentného výboru pre ľudské práva, povedal:

„Dnes som dostal video správu, v ktorej som prosil o pomoc pre Dazelle, krásne 16-ročné dievča, ktoré potrebuje dvojitú transplantáciu pľúc kvôli vedľajším účinkom chemoterapie a chirurgického zákroku.

Dazelle bojuje s rakovinou od svojich 13 rokov a konečne ju prekonala. Má za sebou niekoľko kôl chemoterapie, skončila na pľúcnom ventilátore a dialýze a taktiež podstúpila transplantáciu kostnej drene.

Ak toto nie je dosť strašné, tak teraz k tomu všetkému dve veľké nemocnice jej odmietajú transplantáciu pľúc, pretože nedostala žiadne injekcie proti Covid-19.

Najprv jej povedali, že bude potrebovať dve dávky. Teraz hovoria, že potrebuje štyri – tri hneď a ďalšiu posilňovaciu dávku za šesť mesiacov. Ale Dazelle nemá šesť mesiacov života, aby mohla čakať.

Jej lekárski poradcovia si musia uvedomiť, že zložili prísahu, že „neublížia“, pretože momentálne spôsobujú Dazelle a jej rodine strašnú škodu práve tým, že požadujú, aby ju štyrikrát zaočkovali!“

Austrália počas pandémie totálne zošalela a trvá to dodnes

Dazelle nie je ani zďaleka jedinou austrálskou občiankou, ktorej je v rámci drakonickej politiky očkovania v krajine odopretá životne dôležitá zdravotná starostlivosť.

Melbournská matka, ktorej bola odmietnutá transplantácia na záchranu života v rámci politiky „bez bodnutia, bez srdca“, obvinila nemocnicu z „ideologickej“ diskriminácie za odmietnutie vakcíny proti covidu.

Článok na spravodajskom portáli News.com.au uvádza:

Vicki Derderianová (47) je napojená na mechanickej podpore životných funkcií od roku 2020 po tom, čo jej zlyhalo srdce a zúfalo túži po transplantácii.

Alfredová nemocnica ju však považuje za nespôsobilú na zaradenie do zoznamu čakateľov na darcu orgánov, pretože nie je zaočkovaná proti covidu.

„Myslím, že je to forma trestu,“ povedala pacientka.

„Sú nastavení na svoju dogmu, ktorá sa dá v podstate popísať heslom „žiadne bodnutie, žiadne srdce“. Neexistuje pritom žiadna dlhodobá štúdia o účinnosti vakcín u pacientov pred a po transplantácii. Mám dokonca zákonnú výnimku od Austrálskej poradnej skupiny pre imunizáciu (ATAGI), ktorú však odmietajú uznať.”

Napriek značnej pozornosti verejnosti ohľadne jej prípadu, Alfredová nemocnica odmieta ustúpiť a ponúka iba stretnutie s pani Derderianovou, aby prediskutovali jej „obavy týkajúce sa očkovania“.

zdroj:https://thepeoplesvoice.tv/australian-hospitals-refuse-to-save-child-with-cancers-life-unless-she-has-four-covid-jabs/

https://cz24.news/australske-nemocnice-odmietaju-zachranit-zivot-dietata-s-rakovinou-pokial-mu-nepichnu-4-smrtiace-covid-injekcie/

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.
Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *