, , , , , , ,

WHO potvrzuje, že PCR test Covid-19 je chybný: Odhady „pozitivních případů“ jsou nesmyslné. Uzavření i „vakcína“ nemají žádný vědecký základ

WHO potvrzuje, že PCR test Covid-19 je chybný: Odhady „pozitivních případů“ jsou nesmyslné. Uzavření i „vakcína“ nemají žádný vědecký základ

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

20.8.2024

Od profesora Michela Chossudovského

Poznámka autora a aktualizace

Svět se již více než tři roky nachází ve stavu krize navzdory skutečnosti, že WHO a CDC (s obvyklými narážkami) jednoznačně potvrdily, že test RT-PCR používaný k ospravedlnění každého jednotlivého politického mandátu, včetně uzamčení, sociálního distancování , maska, omezení pracovní síly, ukončení ekonomické činnosti atd. je vadné a neplatné.

Totéž platí pro zavedení mRNA vakcíny v prosinci 2020. 

Tento článek byl poprvé publikován 21. března 2021 se zaměřením na Mea Culpa WHO ze dne 20. ledna 2021.

Po doporučení WHO pak  o několik měsíců později následovalo bombové rozhodnutí Centra pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC)   (21. července 2021) o stažení testu PCR jako platné metody pro detekci a identifikaci SARS-CoV-2. .  

Od 31. prosince 2021 je test PCR déle považován za platný CDC v USA 

Další podrobnosti viz

Bombshell: CDC již neuznává test PCR jako platnou metodu pro detekci „potvrzených případů Covid-19“?

Od prof. Michela Chossudovského , 29. prosince 2021

To znamená, že jak CDC, tak WHO formálně uznaly selhání testu RT-PCR, aniž by však provedly posun v metodologii detekce a identifikace SARS-CoV-2.

Mainstreamová média nyní neochotně přiznávají, že test PCR je chybný

Poté, co pokračovala v propagandistické kampani, mainstreamová média nyní mlčky uznala, že PCR TEST JE NEPLATNÝ .

Níže je výňatek z londýnského Daily Mail o něčem , co vědci a nezávislá média znali a zdokumentovali od začátku koronavirové krize v lednu 2020.

Níže uvedená zpráva je spletitá. Je to zjevné podcenění:

„Přesvědčily nás chybné testy PCR, že Covid je horší, než ve skutečnosti byl? …

Byla to jedna z nejtrvalejších konspiračních teorií o Covidu : že testy PCR „zlatého standardu“ používané k diagnostice viru zachycovaly lidi, kteří ve skutečnosti nebyli infikováni.

Někteří dokonce navrhli, že výtěry, které byly jen ve Spojeném království provedeny více než 200 milionůkrát, mohou zaměnit běžné nachlazení a chřipku za koronaviru.

Pokud by jedna nebo obě byla pravdivá, znamenalo by to, že mnoho z těchto případů by se nikdy nemělo započítávat do denního sčítání – že zlověstná a až příliš známá postava, která se používala k informování o rozhodnutích o karanténách a dalších pandemických opatřeních , byl přepočet. ( Daily Mail, 12. března 2022, zvýraznění přidáno)

Je pečlivě formulován s ohledem na ochranu osob s rozhodovací pravomocí.

PCR test je Smoking Gun. Žádná pandemie neexistuje

Nezabýváme se chybami , jak naznačuje výše uvedená mediální zpráva.

Pokud je test PCR neplatný a bezvýznamný, znamená to, že neexistuje nic takového jako „Potvrzený případ Covid-19“

Výsledky testu PCR, který WHO rutinně uvádí do tabulky, byly použity k ospravedlnění politiky blokování uvalené na více než 190 členských států Organizace spojených národů.

Celosvětově byl spuštěn ekonomický a sociální chaos a tyto kroky zkorumpovaných vlád v průběhu posledních tří let mají kriminální povahu. Nejsou to chyby.

A pokud není pandemie, není potřeba ani vakcína.

„Vakcína“ mRNA Covid-19 je NEJVĚTŠÍ PODVOD V LÉKAŘSKÉ HISTORII

Další podrobnosti naleznete v mém e-booku (15 kapitol) s názvem:

Celosvětová koronová krize: Globální státní převrat proti lidstvu“

Od profesora Michela Chossudovského , srpen 2022

 

Viz také můj nedávný článek o neúspěšné identifikaci 2019-nCoV, která souvisí s chybným testem RT-PCR. 

Nikdy nebyl „nový koronavirus“, nikdy nebyla pandemie

Od prof. Michela Chossudovského , 08. prosince 2023

Video: Neexistující „nový Corona  Virus“?

Michel Chossudovsky, rozhovor s Caroline Mailloux, Lux Media

Michel Chossudovsky , Global Research, 9. prosince 2023

 

***

 

 

 

WHO potvrzuje, že test Covid-19 PCR je chybný:

Odhady „pozitivních případů“ jsou nesmyslné.

Uzamčení i „vakcína“ nemají žádný vědecký základ

podle

Michel Chossudovský 

21. března 2021

 

Laureát Nobelovy ceny  Kary B. Mullis byl vynálezcem techniky  polymerázové řetězové reakce, která je analyzována v tomto článku.

Dr. Kary B. Mullis , který zemřel 7. srpna 2019 ve věku 74 let, důrazně prohlásil, že pomocí RT-PCR nelze přesně diagnostikovat žádnou infekci ani nemoc.  Jeho odkaz bude žít. 

„PCR je proces. Neřekne vám, že jste nemocní. …  Měření není přesné“. 

Mullis popsal RT-PCR jako „techniku“ spíše než „test“.  

Je to užitečná technika, která umožňuje „rychlou amplifikaci malého úseku DNA“.  

 

Zavedení

Existuje řada přímých lží a výmyslů používaných k ospravedlnění dalekosáhlých politických rozhodnutí v průběhu posledních 20 měsíců.

Největší lež, která je pevně uznávána jak vědeckým názorem, tak i WHO, je, že test RT-PCR používaný k „detekci“ šíření viru (a také jeho variant) je nejen chybný, ale ZCELA NEPLATNÝ. 

Od počátku v lednu 2020 byla všechna dalekosáhlá politická rozhodnutí potvrzená a prezentovaná veřejnosti jako „prostředek k záchraně životů“ založena na chybných a neplatných pozitivních případech RT-PCR. 

Tyto neplatné „odhady“ Covid-19 byly použity k ospravedlnění uvěznění, sociálního distancování, obličejové masky, zákazu společenských setkání, kulturních a sportovních akcí, uzavření ekonomické aktivity a také „vakcíny“ mRNA uvedené na trh v listopadu. 2020. 

Test RT-PCR

Test reverzní transkripční polymerázové řetězové reakce v reálném čase (rRT-PCR) přijala WHO 23. ledna 2020 jako prostředek k detekci viru SARS-COV-2 na základě doporučení virologické výzkumné skupiny (se sídlem na  Charité University Hospital, Berlin),  podporovaný Nadací Billa a Melindy Gatesových. (Další podrobnosti viz Studie Drosten )

Přesně o rok později, 20. ledna 2021, WHO odstupuje. Neříkají „Udělali jsme chybu“.  Stažení je pečlivě formulováno. (Viz původní dokument WHO zde a také v příloze)

WHO sice nepopírá platnost svých zavádějících pokynů z ledna 2020, nicméně doporučuje „ Opětovné testování“ (o kterém každý ví, že je nemožné).

Sporná otázka se týká počtu cyklů prahu amplifikace (Ct). Podle Pietera Borgera a kol

Počet cyklů zesílení [by měl být] menší než 35; s výhodou 25-30 cyklů. V případě detekce viru >35 cyklů detekuje pouze signály, které nekorelují s infekčním virem, jak bylo stanoveno izolací v buněčné kultuře… (Critique of Drosten Study )

Světová zdravotnická organizace (WHO) o rok později mlčky přiznává, že VŠECHNY PCR testy provedené při amplifikačním prahu 35 cyklů (Ct) nebo vyšším jsou NEPLATNÉ. Ale to je to, co doporučili v lednu 2020, po konzultaci s virologickým týmem v Charité Hospital v Berlíně.

Pokud je test prováděn při prahové hodnotě 35 Ct nebo vyšší (což bylo doporučeno WHO), genetické segmenty viru SARS-CoV-2 nelze detekovat, což znamená, že VŠECHNY takzvané potvrzené „pozitivní případy“ uvedené v tabulce kurz za posledních 18 měsíců jsou neplatné.

Podle Pietera Borgera, Bobbyho Rajeshe Malhotry, Michaela Yeadona a kol. je Ct > 35 normou „ve většině laboratoří v Evropě a USA“. 

WHO je Mea Culpa

Níže je pečlivě formulované „Odvolání“ WHO. Celý text s odkazem na originální dokument je v příloze:

Pokyny WHO Diagnostické testování na SARS-CoV-2 uvádí, že je nutná pečlivá interpretace slabě pozitivních výsledků ( 1 ). Prahová hodnota cyklu (Ct) potřebná k detekci viru je nepřímo úměrná virové zátěži pacienta. Pokud výsledky testu neodpovídají klinickému obrazu,  měl by být odebrán nový vzorek a znovu testován pomocí stejné nebo odlišné technologie NAT. (zvýraznění přidáno)

WHO připomíná uživatelům IVD, že prevalence onemocnění mění prediktivní hodnotu výsledků testů; s klesající prevalencí onemocnění se zvyšuje riziko falešně pozitivních výsledků ( 2 ). To znamená, že pravděpodobnost, že osoba, která má pozitivní výsledek (detekován SARS-CoV-2), je skutečně infikována SARS-CoV-2, klesá se snižující se prevalencí, bez ohledu na uváděnou specifitu.

„Neplatná pozitiva“ je základní koncept 

Nejedná se o problém   „slabých pozitiv“ a „rizika falešně pozitivních nárůstů“. V sázce je „chybná metodika“, která vede k neplatným odhadům.

Toto přiznání WHO potvrzuje, že  odhad covid pozitivního z testu PCR  (s prahem amplifikace 35 cyklů nebo vyšším) je neplatný . V takovém případě WHO doporučuje opakované testování:   „měl by být odebrán nový vzorek a znovu testován…“.

WHO vyzývá k „opakovanému testování“ , což je ekvivalentní slovu „Podělali jsme to“.

Toto doporučení je pro-forma. To se nestane. Počínaje začátkem února 2020 již byly testovány miliony lidí na celém světě. Nicméně  musíme dojít k závěru, že pokud nebudou znovu testovány, jsou tyto odhady (podle WHO) neplatné.  

 


Měl bych zmínit, že existuje několik dalších souvisejících nedostatků ohledně testu PCR, které nejsou v tomto článku řešeny. (Viz elektronická kniha Michela Chossudovského : kliknutím stáhnete  Celosvětovou koronavirovou krizi: Globální státní převrat proti lidstvu   (kapitola III)


Od počátku byl test PCR rutinně aplikován při prahu amplifikace Ct 35 nebo vyšším, v souladu s doporučeními WHO z ledna 2020. To znamená, že metodika PCR použitá v celosvětovém měřítku vedla v průběhu posledních 12–14 měsíců k sestavení chybných a zavádějících statistik Covid.

A to jsou statistiky, které se používají k měření postupu takzvané „pandemie“. Nad amplifikačním cyklem 35 nebo vyšším test nezjistí fragmenty viru  Oficiální „čísla covid“ jsou proto bezvýznamná.

Z toho vyplývá, že neexistuje žádný vědecký základ pro potvrzení existence pandemie.

Což zase znamená, že uzamčení / ekonomická opatření, která vyústila v sociální paniku, masovou chudobu a nezaměstnanost (údajně za účelem omezení šíření viru), nemají žádné opodstatnění.

Podle vědeckého názoru:

„Pokud je někdo testován pomocí PCR jako pozitivní, když se použije práh 35 cyklů nebo vyšší (jako je tomu ve většině laboratoří v Evropě a USA), pravděpodobnost, že je daná osoba skutečně infikována, je menší než 3 % , pravděpodobnost že uvedený výsledek je falešně pozitivní je 97 %   (Pieter Borger, Bobby Rajesh Malhotra, Michael Yeadon, Clare Craig, Kevin McKernan, et al, Critique of Drosten Study )

Jak je uvedeno výše, „pravděpodobnost, že uvedený výsledek je falešně pozitivní, je 97 %“ : Z toho vyplývá, že použití detekce >35 cyklů nesmazatelně přispěje ke „zvýšení“ počtu „falešně pozitivních“.

V době psaní tohoto článku (polovina března 2021), navzdory stažení ze strany WHO, se test PCR ve velké míře používá k navýšení počtu s cílem udržet kampaň strachu, ospravedlnit probíhající politiku blokování a také provádění Vakcína na covid.

Je ironií, že chybná čísla založená na „neplatných pozitivech“ jsou zase manipulována, aby se zajistil vzestupný trend v takzvaných „potvrzených případech Covid-19“.

Navíc tyto testy PCR nejsou běžně doprovázeny lékařskou diagnózou pacientů, kteří jsou testováni.

A nyní národní zdravotnické úřady vydaly (falešná) varování před „třetí vlnou“ jako součást své propagandistické kampaně na podporu vakcíny Covid-19.

WHO potvrzuje, že použitý testovací postup Covid PCR je neplatný. Neexistuje absolutně žádný vědecký základ pro zavedení vakcíny Covid.

Jak WHO, tak vědecké hodnocení Pietera Borgera a kol. (citováno výše) jednoznačně potvrzují, že testy přijaté vládami k ospravedlnění uzamčení a destabilizace národních ekonomik jsou NEPLATNÉ.

Neplatná data a hra čísel

Mělo by být zřejmé, že tyto „neplatné odhady“ jsou „čísla“ neúnavně citovaná médii 24 hodin denně 7 dní v týdnu v průběhu „První vlny“ a „Druhé vlny“ , která byla použita k přiživování kampaně strachu a „ospravedlňování“. VŠECHNY  politiky navržené vládami:

  • izolování,
  • ukončení hospodářské činnosti,
  • chudoba a masová nezaměstnanost,
  • bankroty
  • společenský odstup,
  • obličejová maska,
  • zákaz vycházení,
  • vakcína.
  • zdravotní pas

Neplatná data. Než se necháte očkovat, dvakrát si to rozmyslete

A nyní jsme vstoupili do takzvané „třetí vlny“. (Ale kde jsou data??)

Je to složitá „Sada lží“.

Je to zločin proti lidskosti. 

***

VIDEO

kliknutím na pravý dolní roh otevřete vimeo / celou obrazovku

CENZURA: Původní video bylo staženo společností Vimeo 5. března 2022

Níže je verze na Rumble

Děkujeme Vaccine Choice Canada 

 

 

Video produkuje Ariel Rodriguez, Global Research

Následné čtení 

Pro hloubkovou analýzu krize Corona Crisis viz E-Book Michela Chossudovského (15 kapitol) s názvem:

Celosvětová koronová krize, globální státní převrat proti lidstvu

***

O autorovi

Michel Chossudovsky  je oceněný autor, profesor ekonomie (emeritní) na Ottawské univerzitě, zakladatel a ředitel Centra pro výzkum globalizace (CRG), Montreal, redaktor Global Research.

Provedl terénní výzkum v Latinské Americe, Asii, na Středním východě, v subsaharské Africe a Tichomoří a rozsáhle psal o ekonomikách rozvojových zemí se zaměřením na chudobu a sociální nerovnost. Zabýval se také výzkumem ve zdravotnictví (Ekonomická komise OSN pro Latinskou Ameriku a Karibik (ECLAC), UNFPA, CIDA, WHO, vláda Venezuely, John Hopkins International Journal of Health Services  ( 1979 , 1983 )

Je autorem jedenácti knih, včetně Globalizace chudoby a Nový světový řád  (2003),  Americká „válka proti terorismu“  (2005),   Globalizace války, Americká dlouhá válka proti lidskosti (2015).

Je přispěvatelem do Encyclopaedia Britannica. Jeho spisy vyšly ve více než dvaceti jazycích. V roce 2014 mu byla udělena Zlatá medaile za zásluhy Republiky Srbsko za spisy o útočné válce NATO proti Jugoslávii. Můžete ho kontaktovat na cgeditor@yahoo.com

Viz Michel Chossudovsky, Životopisná poznámka

Články Michela Chossudovského o globálním výzkumu

***

Postscript

Od jeho vydání 21. března 2021 si tento článek přečetly celkem nečekaně desítky tisíc lidí.

Mým záměrem bylo v podstatě vyvrátit a odhalit velkou lež (se zaměřením na vědecké a statistické koncepty), aniž bych se přímo zabýval širšími důsledky uzamčení a uzavření ekonomické aktivity.

Tento ďábelský projekt, který vychází z vyšších pater finančního establishmentu (včetně Světového ekonomického fóra), ničí životy lidí po celém světě. Vytváří masovou nezaměstnanost a vyvolává hladomory v rozvojových zemích.

S některými výjimkami, včetně Tanzanie, většina ze 193 členských států Organizace spojených národů podpořila „koronový konsensus“ WEF.

Pravda je mírumilovná, ale mocná zbraň.

Nyní je čas postavit se těmto vládám a požadovat zrušení blokovacích politik, které spouštějí chudobu a zoufalství na celém světě.

VELKÁ LEŽ WHO je vyvrácena WHO.

Údajná pandemie je podvod. To je něco, co nelze popřít ani vyvrátit.

A to bylo předmětem tohoto článku.

Je to složitý podvod založený na „balíčku lží“ s ničivými následky.

V průběhu posledních 14 měsíců počínaje začátkem ledna 2020 jsem téměř denně analyzoval časovou osu a vývoj krize Covid. Od samého počátku v lednu 2020 byli lidé vedeni k tomu, aby věřili a přijali existenci rychle postupující a nebezpečné epidemie.

Jsme na křižovatce jedné z nejvážnějších krizí ve světové historii. Žijeme historií, ale naše chápání sledu událostí od ledna 2020 je rozmazané.

Na celém světě byli lidé uvedeni v omyl jak svými vládami, tak médii, pokud jde o příčiny a ničivé důsledky „pandemie Covid-19“.

Nevyslovenou pravdou je, že nový koronavirus poskytuje záminku a ospravedlnění mocným finančním zájmům a zkorumpovaným politikům, aby uvrhli celý svět do spirály masové nezaměstnanosti, bankrotu, extrémní chudoby a zoufalství.

Více než 7 miliard lidí na celém světě je přímo či nepřímo zasaženo koronavirovou krizí.

Klikněte pro konzultaci:

Celosvětová koronová krize 2020: Globální státní převrat proti lidstvu

(E-kniha, 15 kapitol)

Také prosím přepošlete tento článek. Vaše podpora je neocenitelná.

Michel Chossudovsky, Životopisná poznámka

Články Michela Chossudovského o globálním výzkumu


Úplné znění směrnice WHO ze dne 20. ledna 2021

 

Anektovat

Technologie testování nukleových kyselin (NAT), které používají polymerázovou řetězovou reakci (PCR) k detekci SARS-CoV-2

Typ produktu: Technologie testování nukleových kyselin (NAT), které používají polymerázovou řetězovou reakci (PCR) k detekci SARS-CoV-2

Datum: 13. ledna 2021                                                                      

Identifikátor WHO: 2020/5, verze 2

Cílová skupina: laboratorní odborníci a uživatelé IVD.

Účel tohoto oznámení: objasnit informace, které dříve poskytla WHO. Toto oznámení nahrazuje informační oznámení WHO pro uživatele diagnostických zdravotnických prostředků in vitro (IVD) 2020/05 verze 1, vydané 14. prosince 2020.

Popis problému: WHO žádá uživatele, aby se při interpretaci výsledků vzorků testovaných pomocí metodiky PCR řídili návodem k použití (IFU).

Uživatelé IVD si musí pečlivě přečíst a řídit se návodem k použití, aby zjistili, zda výrobce doporučuje ruční úpravu prahu pozitivity PCR.

Pokyny WHO Diagnostické testování na SARS-CoV-2 uvádí, že je nutná pečlivá interpretace slabě pozitivních výsledků ( 1 ). Prahová hodnota cyklu (Ct) potřebná k detekci viru je nepřímo úměrná virové zátěži pacienta. Pokud výsledky testu neodpovídají klinickému obrazu, měl by být odebrán nový vzorek a znovu testován pomocí stejné nebo odlišné technologie NAT.

WHO připomíná uživatelům IVD, že prevalence onemocnění mění prediktivní hodnotu výsledků testů; s klesající prevalencí onemocnění se zvyšuje riziko falešně pozitivních výsledků ( 2 ). To znamená, že pravděpodobnost, že osoba, která má pozitivní výsledek (detekován SARS-CoV-2), je skutečně infikována SARS-CoV-2, klesá se snižující se prevalencí, bez ohledu na uváděnou specifitu.

Většina testů PCR je indikována jako pomůcka pro diagnostiku, proto musí poskytovatelé zdravotní péče zvážit jakýkoli výsledek v kombinaci s načasováním odběru vzorků, typem vzorku, specifiky testu, klinickými pozorováními, anamnézou pacienta, potvrzeným stavem jakýchkoli kontaktů a epidemiologickými informacemi.

Akce, které mají provést uživatelé IVD:

  1. Přečtěte si prosím pozorně celý návod k použití.
  2. Kontaktujte svého místního zástupce, pokud vám některý aspekt návodu k použití není jasný.
  3. Zkontrolujte IFU pro každou příchozí zásilku, abyste zjistili případné změny v IFU.
  4. Poskytněte hodnotu Ct ve zprávě žádajícímu poskytovateli zdravotní péče.

Poznámky

1. Diagnostické testování na SARS-CoV-2. Ženeva: Světová zdravotnická organizace; 2020, referenční číslo WHO WHO/2019-nCoV/laboratoř/2020.6.

2. Altman DG, Bland JM. Diagnostické testy 2: Prediktivní hodnoty. BMJ. 9. července 1994;309(6947):102. doi: 10.1136/bmj.309.6947.102.

*

Poznámka pro čtenáře: klikněte prosím na tlačítka sdílení nahoře nebo dole. Přepošlete tento článek do svých e-mailových seznamů. Crosspost na vašem blogu, internetových fórech. atd.

 

ZDROJ:

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.comr
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *