Evropský soudní dvůr: EU by měla přijmout více Palestinců

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

18.1.2024

Na celém světě je  57 islámských zemí a v mnoha dalších aktuálně probíhá závěrečná fáze džihádu, takže se muslimskými dřív či později stanou. Přesto žádná z nich Palestince na své území vpustit nechce.

V těchto zemích umí vyjít do ulic a protestovat, ale aby si vzali své „bratry ve víře,“ je ani nenapadne. Tento největší odpad i mezi muslimy rádi přenechají Evropě, případně jiným západním zemím.

Pro pár tisíc Palestinců si již poslal Trudeau, takže skončili v Kanadě. Další by měli mířit do EU – a to právě včas, vždyť v únoru má začít platit migrační pakt, což jsou v podstatě jen přejmenované kvóty, takže je možné, že na každou zemi se dostane několik tisíc jedinců, kteří se od narození učí nenávidět bezvěrce.

Vzhledem k tomu, že UNRWA je stále méně schopna je chránit, má EU v budoucnu přijmout více Palestinců. To je názor právního stanoviska ESD. Zachování statusu uprchlíka by se přeneslo z Blízkého východu na EU. Další kontingent džihádistů a přátel teroru by měl přijít do Evropy.

Podle Evropského soudního dvora má být v budoucnu poskytnut azyl většímu počtu Palestinců na území EU. To platí zejména v případě, že takzvaní „uprchlíci“ bez státní příslušnosti, kteří byli dříve registrováni u Agentury OSN pro pomoc Palestincům (UNRWA), musí opustit oblast ochrany – například proto, že UNRWA ukončí svou činnost.

Jordánsko a Egypt hned na začátku prohlásily, že nemohou a nechtějí přijmout žádné další „Palestince“, tedy bratry ve smyslu panarabismu, ale i islámu. Hrozí, že Evropa rozšíří svou roli všeobjímače neúspěšných politik a radikálních ideologií na Blízkém východě.

Mnozí představitelé islámských zemí si všímají, že odpad, který oni sami odmítají, neboť již mají sami veskrze negativní zkušenosti, velmi ráda přijme Evropa.

Krátce před koncem starého roku  opustily pásmo Gazy do Egypta „stovky cizinců“ a držitelů dvojích pasů. Podle egyptského ministerstva zahraničí jsou v pásmu Gazy stále tisíce „cizinců“ nebo Palestinců s druhým pasem.

U těch, kteří jsou na území Egypta, se očekává, že si je převezmou různé země, žádné další Egypt na své území nevpustí. Ostatně, hranice s pásmem Gazy jsou perfektně střežené:

Zdá se, že EU se již na přijetí Palestinců připravuje – nejprve na právní frontě, nebo dokonce na frontě „mezinárodního práva.“ Jakmile bude v této věci vydán jeden nebo více rozsudků Evropského soudního dvora, budou okamžitě přijímáni po celé EU.

Je celkem jasné, že tisíce nejagresivnějších muslimů, které nyní státy EU povinně přijmou, budou platnou posilou džihádistům, kteří již v evropských zemích pobývají.

K čemu tato situace časem povede, si snad každý lehce domyslí…

zdroj

článek vyšel: 17.1.2024

zdroj: https://necenzurovanapravda.cz/2024/01/evropsky-soudni-dvur-eu-by-mela-prijmout-vice-palestincu/

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *