Klimatičtí extremisté zablokovali Mnichovský autosalon

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

11.9.2023

Klimatičtí šílenci nedávno upozornili, že letošní podzim bude „horký.“ Ten sice ještě nenastal, ale zdá se, že stovky extremistů nejen z Německa již tento víkend trénují v Mnichově, kde se jich sešly stovky.

Vzhledem k tomu, že akce stále probíhají, budou zřejmě další záběry k dispozici zítra, pokud by se objevilo cokoli zajímavého, přinesu videa v pondělí v dalším článku.

Zřejmě v reakci na rostoucí počet případů, kdy naštvaní občané vezmou spravedlnost do vlastních rukou ve snaze odstranit obtížné klimatické idioty z cesty, nyní policie varuje, aby se nikdo do podobných akcí nepouštěl…

Jak to tedy dnes v Mnichově vypadá?

Lepí se, blokují, okupují domy a zapalují ohně. Klimatičtí radikálové vyhlásili válku mezinárodnímu autosalonu v Mnichově. Podle policie došlo již ke stovkám akcí. Na místě jsou tisíce policistů.

V těchto dnech je tedy dobré se bavorské metropoli obloukem vyhnout…

Klimatičtí radikálové se pokusili zablokovat Mezinárodní autosalon v Mnichově částečně militantními akcemi.

Kromě silničních blokád a squatů v bavorském hlavním městě vstoupili také na výstaviště, kde následně odhalili transparenty.

Na videu můžete slyšet francouzský pokřik:

„Tout le monde deteste la police“  – „Celý svět nenávidí policii“ – to je motto, pod kterým se klimatičtí radikálové snaží zablokovat IAA v Mnichově.

Podle mnichovské policie již došlo v okolí IAA k více než 60 rušivým akcím a 500 trestným činům. Více než 2 000 policistů je nasazeno, aby chránili autosalon.

Levicová autonomní skupina „No Future IAA“ například dočasně obsadila dům a poté zapálila pyrotechniku na střeše budovy.

Mezitím ve starém městě Mnichova došlo k silniční blokádě ve stylu „poslední generace“, která však byla rychle odstraněna policií. Na samotném místě IAA dva klimatičtí radikálové vyšplhali na vnější fasádu pavilonu Mercedesu, aby vyvěsili transparent.

Mnichovská policie na svých internetových stránkách varovala před svévolnými kroky proti blokátorům.

„Prosím, nestaňte se sami zločinci,“ apelovaly úřady ve videu distribuovaném ve čtvrtek. IAA se v metropoli Isar koná od minulého úterý a bude se konat až do příští neděle.

zdroj

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *