, , , , , , , , ,

Více než 23 tisíc dětí „náhle zemřelo“ v Evropě poté,co EMA schválila vakcínu COVID

Více než 23 tisíc dětí „náhle zemřelo“

Více než 23 tisíc dětí „náhle zemřelo“ v Evropě poté, co EMA schválila vakcínu COVID

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

Vyšetřování oficiálních statistik o úmrtích v celé Evropě zjistilo, že od té doby, co Evropská léková agentura v polovině roku 2021 schválila vakcínu Covid-19 pro děti, přišlo o život celkem 23 000 dětí.

To znamená, že od doby, kdy jim bylo nabídnuto očkování Covid-19. Zemřelo o 1 649 dětí více, než se očekávalo a nárůst úmrtí nelze přičítat pokračující válce na Ukrajině, protože čísla nezahrnují Ukrajinu. Nezahrnují ani části Německa.

Před tím, než EMA udělila povolení k nouzovému použití injekce Covid-19 pro děti. Byla úmrtí ve věkové skupině výrazně pod očekávaným průměrem. Tak tomu bylo každý týden od samého začátku údajné pandemie Covid-19 na začátku roku 2020.

Tato skutečnost silně naznačuje, že vakcína proti Covid-19 je na vině za šokující nárůst nadměrného počtu úmrtí mezi dětmi. Rozbíjí jakýkoli argument pro nabízení bodnutí dětem, protože (jak by měl nyní každý očkovaný člověk dobře vědět). Vakcína nezabrání infekci a nezabrání přenosu a děti na Covid-19 prostě neumíraly.

Následující graf byl vytvořen organizací EuroMOMO a ukazuje souhrnný počet úmrtí mezi dětmi ve věku 0 až 14 let v celé Evropě mezi 14. týdnem roku 2020 (přibližně začátek první údajné vlny Covid v Evropě) a 38. týdnem roku 2022 –

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *