, , , , , ,

Vakcíny proti covidu jsou „zjevně nebezpečné“ a měly by být okamžitě zastaveny, říkají zkušení švédští lékaři

covid vakcíny

Vakcíny proti covidu jsou „zjevně nebezpečné“ a měly by být okamžitě zastaveny, říkají zkušení švédští lékaři

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

Následuje veřejné prohlášení skupiny pěti předních švédských lékařů, kteří ve spolupráci s Dr. Johanem Eddebem, výzkumníkem v oblasti digitalizace a lidských práv, upozorňují na vakcíny Covid, které popisují jako „zjevně nebezpečné“. Říkají, že by mělo být „okamžitě zastaveno“ masové očkování, dokud nebude „důkladné vyšetření“ skutečného výskytu a závažnosti nežádoucích účinků.

Skutečná povaha a rozsah škod způsobených bezprecedentním masovým očkováním proti COVID-19 se právě nyní začíná vyjasňovat. Přední vědecké časopisy konečně začaly publikovat údaje potvrzující to, co podzemní výzkumná komunita pozorovala během posledních dvou let, zejména ve vztahu ke komplexním problémům suprese imunity .

Objevují se také skutečně znepokojivá čísla týkající se porodnosti i úmrtnosti.

V tuto chvíli je nová, údajně superinfekční varianta Omicron na všech titulcích. Tento kmen, subvarianta XXB , má údajně schopnost imunitního úniku přesně toho typu, o kterém někteří nezávislí výzkumníci předpovídali, že bude následovat po úzké antigenní fixaci hromadného očkování.

WHO tvrdí , že na celém světě stále každý den umírá 10 000 lidí kvůli Covidu, což je nepravděpodobný počet úmrtí více než desetkrát vyšší než průměrná chřipka. Znovu zdůrazňuje naléhavou potřebu očkování, zejména ve světle znovuotevření Číny a údajně zfalšovaných údajů o úmrtnosti a infekcích.

EU dokonce svolala nouzový summit ve světle údajného čínského „covidského chaosu“, který „připomíná, jak vše začalo ve Wu-chanu před třemi lety“.

Ve Švédsku ministr zdravotnictví a sociálních věcí řekl, že nemůže vyloučit nová omezení , a uvádí, že každý si musí vzít „své tři dávky“, protože „pouze“ 85 % populace je „plně naočkováno“.

To, že tak rozsáhlé pokrytí vakcínou nepřineslo po téměř dvou letech lepší výsledky, je pozoruhodný fakt. Ještě více ve světle některých jedinců, kteří byli opakovaně vystaveni stejnému vakcinačnímu antigenu čtyřikrát nebo vícekrát, a přesto se nakazili onemocněním, proti kterému jsou údajně imunizováni.

Zároveň se to hemží ještě hrozivějšími varovnými signály.

Jedním z takových varovných signálů je skutečnost, že průměrná úmrtnost v mnoha západních státech je stále na pozoruhodně vysoké úrovni, a to navzdory tomu, že přímé dopady koronaviru jsou již více než rok marginální. Údaje z EuroMOMO naznačují výraznou nadměrnou úmrtnost v EU po celý rok 2022 a Německý statistický úřad uvádí , že úmrtnost země v říjnu byla o více než 19 % vyšší než střední hodnota z předchozích let.

Je to kvůli Covidu, jak by naznačovalo číslo „10 000 za den“ WHO?

Vina je kladena na„ Long Covid “ i na běžné akutní infekce, ale podle statistik EuroMOMO a Our World in Data není většina nadměrných úmrtí v Evropě během roku 2022 ve skutečnosti způsobena klinicky manifestními koronavirovými infekcemi. .

Navíc bychom neměli být svědky pokračujících nadměrných úmrtí na respirační virus tohoto druhu po třech letech globální expozice kvůli nevyhnutelné konsolidaci přirozené imunity.

Pokud taková situace přetrvává, hypotetická souvislost se supresí imunity související s vakcínou, která se právě teď dostala do centra pozornosti, se stane relevantní pro podrobné prozkoumání.

Pokud, jak bylo argumentováno , očkování, a zejména přeočkování, změní imunitní profil příjemců tak, že infekce Covid bude imunitním systémem „tolerována“, je možné, že očkovaní jedinci budou mít sklon k situaci dlouhodobé, opakované infekce, které se nevyléčí a nevykazují zjevné příznaky, přičemž stále podporují systémové poškození.

Literatura nyní uvádí rozsáhlou záměnu vakcinovaných protilátek neutralizujících virus za nezánětlivé protilátky, „přepnutí třídy“ od protilátek, které působí na odstranění viru z našeho systému, na kategorii protilátek, jejichž účelem je znecitlivění dráždivé látky a alergeny.

Čistým efektem je, že zánětlivá reakce na infekci Covid se sníží. To znamená, že plně rozvinuté infekce se projeví mírnějšími příznaky a nebudou tak účinně vyléčeny (částečně proto, že horečka a zánět jsou nezbytné pro to, aby se vaše tělo zbavilo patogenu).

To, že tento vývoj sám o sobě není důvodem k okamžitému zastavení hromadného očkování, stejně jako důkladného vyšetřování, je udivující.

Existuje samozřejmě další, a známější, potenciální částečné vysvětlení překvapivé nadměrné úmrtnosti. Máme náznaky poruch srážlivosti spojených s vakcínami Covid, evidentní v nové velké severské studii , zatímco opakované studie prokazují jasnou korelaci mezi srdečním onemocněním a očkováním proti Covidu (viz Le Vu et al. , Karlstad et al. a Patone et al. ).

Nově publikovaná thajská studie navíc ukázala, že téměř třetina zapsaných očkovaných mladých lidí vykazovala kardiovaskulární projevy, a dosud nepublikovaná švýcarská studie naznačuje, že až 3 % všech očkovaných má poškození srdečního svalu.

A jak je uvedeno výše, vidíme také signály týkající se poruch plodnosti spojených s vakcínami Covid.

Izraelská studie ukazuje zhoršenou pohyblivost a koncentraci spermií po očkování jak Pfizer, tak Moderna. Bezpečnostní výbor Evropské lékové agentury také potvrdil , že vakcíny mohou způsobit menstruační poruchy, a vlastní studie společnosti Pfizer naznačují, že lipidové nanočástice mRNA vakcín se shlukují v reprodukčních orgánech.

Hypotézu, že očkování proti COVID-19 ovlivňuje plodnost, podporuje významný a bezprecedentní pokles švédské porodnosti během prvních měsíců roku 2022. Podle švédských demografů je pokles „překvapivý“.

Podobná data existují z mnoha dalších západních zemí a pokračovat v masovém očkování pro nízkorizikové skupiny, jako jsou děti nebo těhotné ženy, je naprosto nezodpovědné – zvláště když očkování jen málo nebo vůbec nic k zastavení šíření , jak bylo původně slibováno, a je často ještě falešně udržované.

Člověk doufá, že hypotézu o poklesu porodnosti v důsledku očkování lze co nejdříve zfalšovat důkladným a nezávislým vyšetřováním. Čísla jsou skutečně znepokojivá.

Pro celou situaci je však typická skutečnost, že údaje společnosti Pfizer týkající se poruch plodnosti byly skryty a bylo třeba je zjistit prostřednictvím žádosti a zákonu o svobodě informací.

O těchto otázkách neprobíhá téměř žádná nezávislá veřejná debata a hlavní digitální platformy aktivně potlačují kritické pohledy.

Veřejné dozorčí orgány, jako je Evropská léková agentura, jsou financovány farmaceutickým průmyslem a svá doporučení často zakládají na interních studiích Big Pharma. Nezávislost našich vědeckých a akademických institucí je ohrožena a na všech úrovních vidíme souběh mezi vědeckým výzkumem, soukromými firemními zájmy a politickými a ideologickými cíli.

Postavit k tomu všemu digitální filtr cenzury, kdy proprietární algoritmy mikrořídí tok informací a veřejnou debatu v souladu se záměry jejich vlastníků, v praxi znamená zrušit otevřenou demokratickou společnost a nezávislý vědecký výzkum.

Nedávná zveřejnění také ukazují, že digitální platformy aktivně pracovaly na potlačení kritických pohledů na politiku Covid a masové očkování. Twitter pro tento účel vyvinul tajné cenzurní strategie a použil tzv. „shadowbanning“ s efektem téměř nezjistitelného potlačení viditelnosti příspěvků a účtů spojených s nežádoucími perspektivami a analýzami. Facebook stáhl více než sedm milionů příspěvků , aby ovlivnil debatu o Covidu pouze během druhého čtvrtletí roku 2020. YouTube zakázal zveřejňování videomateriálu, který obsahuje kritické pohledy na očkování proti Covidu. Takový obsah je označen jako „dezinformace“ a „dezinformace“, ať už je podpořen relevantními údaji či nikoli.

Tato opatření mají velmi vážné důsledky. Centralizované řízení toku informací digitalizací neovlivňuje pouze politiku na místní a regionální úrovni, ale ovlivňuje také způsob, jakým lze navrhovat a provádět vědeckou a novinářskou práci. Vytváří struktury, které okamžitě potlačují heterodoxní názory a umlčují kritické hlasy prostřednictvím strachu a nepřímého pronásledování.

Důvěra veřejnosti v naše společné instituce bude tímto vývojem nevyhnutelně narušena.

Otevřená společnost nyní zoufale potřebuje renesanci. Demokratické a vědecké diskurzy musí být přebudovány od základů, a to způsobem, který respektuje nová a jedinečná rizika naší současné situace a který chrání a zdůrazňuje odpovědnost jednotlivých občanů.

Klíčem k tomu v naší současné nesnázi je pokračovat v kritických otázkách týkajících se zjevně nebezpečného hromadného očkování a prošetřit korupci našich politických a vědeckých institucí, na kterou situace Covid vrhla světlo.

Je zásadní, abychom okamžitě začali napravovat značné škody, které byly způsobeny globálnímu veřejnému zdraví a otevřené společnosti jako takové.

Johan Eddebo, Ph.D, výzkumník v oblasti digitalizace a lidských práv

Sture Blomberg, MD, Ph.D, docent v oboru anesteziologie a intenzivní péče a bývalý vedoucí lékař

Ragnar Hultborn, emeritní profesor, specialista na onkologii

Sven Román, MD, dětský a dorostový psychiatr, od roku 2015 konzultant psychiatr působící v dětské a dorostové psychiatrii po celém Švédsku

Lilian Weiss, docentka, specialistka na chirurgii

Nils Littorin, rezident v psychiatrii, MD v klinické mikrobiologii

Autoři jsou členy biomedicínsko-právní sítě Läkaruppropet . Ve dnech 21. až 22. ledna pořádají konferenci ve Stockholmu ve spolupráci se sítí švédských lékařů. Zaměří se především na důsledky globální politiky COVID-19 a účinky vakcín proti Covid.

ZDROJ: The Daily Sceptichttps://dailysceptic.org/2023/01/13/covid-vaccines-are-obviously-dangerous-and-should-be-halted-immediately-say-senior-swedish-doctors/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *