, , , ,

Alternativní média varovala už před lety, co se děje dnes. Jak bude pokračovat agenda depopulace

Alternativní média varovala už před lety, co se děje dnes

Alternativní média varovala už před lety, co se děje dnes. Jak bude pokračovat agenda depopulace?

Celý článek simůžete poslechnout v audio verzi ZDE:

My v alternativních médiích (pravdivých médiích) jsme přesně předpovídali a varovali téměř před vším, co dnes svět vidí: poškození zdraví a úmrtí způsobené očkováním, zhoršující se inflace, devalvace měny, vládou podněcovaná cenzura, masová povstání, depopulace, zhoršování neplodnosti a mnohem více.

Alternativní média (nezávislá média) jsou skutečnými médii. Jsme ti, kteří jsou ochotni mluvit pravdu státní moci do očí, klást těžké otázky a uplatňovat nezávislé myšlení, nikoli slepou poslušnost vykonstruovaným příběhem, které nám předkládají lživí lháři.

Poté, co jsme to všechno předem předpovídali a varovali svět před tím, co se chystá (a co je tu již nyní), dnes znovu varujeme před tím, co přijde dál.

To, čeho jsme svědky a co prožíváme, není nic menšího než plánovaný pád lidské civilizace a etnická pročišťovací genocida proti lidskosti na úrovni celé planety.

Jen pokud pochopíme tento kritický fakt, můžeme pochopit události, které se dnes dějí:

  • Agresivní protlačování očkovacích biologických zbraní, které mrzačí nebo zabíjejí lidi i zvířata.
  • Prudce stoupající míra neplodnosti v zemích, které dodržují vakcinační nařízení.
  • Zrychlení inflace potravin, která povede k rozsáhlému hladu a dokonce hladomoru.
  • Pokus o úplnou vládní kontrolu nad všemi projevy prostřednictvím cenzury a „deplatformování“ (rušení účtů na sociálních sítích).
  • Vykonstruovaný kolaps kupní síly nekrytých měn směřující k „resetu“ peněz a zavedení digitálních měn centrálních bank (CBDC).
  • Geoinženýrství (militarizace počasí) na narušení výroby potravin a vytvoření potravinové krize.
  • Úmyslná eskalace do třetí světové války vyprovokováním Ruska prostřednictvím zástupného národa Ukrajiny.
  • Úmyslné narušování potravinových dodavatelských řetězců prostřednictvím hromadného zabíjení skotu, kuřat a krůt.

Pokud se na současné události díváme přes optiku agendy genocidy, všechny hlavní události, které se dnes odehrávají, už nevypadají jako náhodné, spontánně „nešťastné“ události, ale spíše jako milníky v mnohem větším a mnohem odpornějším plánu.

Tento plán – mimochodem, o kterém jsme přesvědčeni, že selže – je pokusem o vyhlazení miliard lidských bytostí. Jde o pokus připravit planetu Zemi na „post-lidskou budoucnost“.

Globalisté věří, že lidé budou brzy nepotřební

Pochopte, že i bez použití kosmických, náboženských či démonických vysvětlení, globalisté dnes již vnímají lidské masy jako zastaralé a nepotřebné, připravené k nahrazení výpočetními systémy umělé inteligence.

Umělá inteligance již nyní nahrazuje servisní úkoly, jako jsou telemedicína, technická podpora, zákaznický servis atp. Časem mají humanoidní roboty napojené na umělou inteligenci nahradit i pracovní sílu v zemědělství, dopravě, skladech a v podstatě všude jinde v hospodářství.

Globalisté vidí lidské bytosti jako „lidský zdroj“, který je třeba využít a poté zlikvidovat.

Po zdanění a zotročování pracujících mas po staletí se éra lidí jako zdroje práce, myšlenek a komunikace rychle blíží ke konci. Systémy umělé inteligence, jako je ChatGPT, již dokážou nahradit mnoho textových nebo hlasových lidských interakcí včetně lékařských interakcí.

Dokonce už i lékaři protlačující pacientům pilulky jsou zastaralí, protože medicínský systém umělé inteligence přináší téměř stejné výsledky.

Brzy společnosti jako Google a Amazon uvedou na trh robotické systémy, které nahradí velké procento lidských pracovníků. Mnohé restaurace rychlého občerstvení již kupují automatizované systémy, které nahradí číšníky.

V blízké budoucnosti nebudou ve skladu Amazonu pracovat téměř žádní lidé. Bude to něco jako 98% robotů a 2% lidí jen k tomu, aby zvládali problémy, které roboti zatím neumí vyřešit.

Co udělají globalisté se všemi těmi miliardami nezaměstnaných, přestárlých mas? Je to jednoduché – vyhladí je.

Z toho vyplývá potřeba vakcín vyvolávajících krevní sraženinu, mRNA vakcín proti neplodnosti, kolapsu infrastruktury zásobování potravinami, kolapsu umělé měny, vládní cenzury a jiných podobných snah.

To vše jsou vektory, které mají globalistům pomoci dosáhnout zničení lidské rasy kolapsem právě těch věcí, které udržují fungování civilizace (jako jsou potraviny, hnojiva, fosilní paliva, rozvodná síť, spravedlivé volby atd.).

Krize vysoké inflace, drahých energií a dalších oblastí není náhoda

Důležité je, že mnohé lidské bytosti, které dnes žijí, ztrácejí rozum, snažíc se pochopit, proč se všechno hroutí. Jídlo je stále vzácnější. Nafta je dražší. Dodavatelské řetězce jsou přerušeny. Infrastruktura se rozpadá.

Americké letecké úřady ani nedokážou udržet letadla ve vzduchu. Před pár dny došlo k totálnímu selhání informačních systémů, což způsobilo zablokování všech letů v USA. To vše se neděje kvůli nějaké „smůle“. Děje se to záměrně. Je to uvaleno na lidstvo úmyslně.

Spolupachatelské vlády světa – z velké části řízené Světovým ekonomickým fórem (WEF) – se staly teroristickými organizacemi, které sledují cíl vyhubit svůj vlastní lid.

To je důvod, proč zrádce Lloyd Austin (americký ministr obrany) nutil očkování proti covidu aktivnímu vojenskému personálu. Nebylo to proto, aby byli zdraví, ale aby je zmrzačili a zavraždili v rámci přípravy na oslabení americké obrany a nadcházející světovou válku.

Austin je podle Mika Adamse válečný zločinec. Hromadně vyvraždil své vlastní vojenské jednotky, aby oslabil Ameriku a zajistil, aby američtí nepřátelé uspěli, když začne třetí světová válka (pravděpodobně brzy).

Více o aktuálních událostech se dozvíte v nejnovějším podcastu Situation Update stránky Natural News :

  • Obchody s potravinami v New Yorku zamykají potraviny kvůli rostoucím krádežím v maloobchodě.
  • Maloobchodníci s potravinami utíkají z míst ovládaných Demokratickou stranou, protože kriminalita prudce stoupá.
  • Společnost Foster Farms hlásí poplach kvůli milionům kusů skotu a slepic, kterým hrozí hladovění kvůli nedostatku zásilek obilí po železnici.
  • Železniční systém USA kolabuje a dodávky potravin a hnojiv jsou záměrně narušeny.
  • Hrdina z Houstonu, který zastřelil násilného ozbrojeného lupiče, bude souzen před velkou porotou.
  • „Přináší vám Pfizer“ (parodie na různé zdravotní následky covidových vakcín).
  • Předpovědi a varování, o kterých měla alternativní média pravdu.
  • Co se stane dál…
  • Rusko zahájí velkou ofenzívu proti Ukrajině a NATO.
  • Řízená demolice systému nekrytých měn založených na dluhu.
  • Zrychlená demontáž energetické infrastruktury s cílem zbídačit lidstvo.
  • Geoinženýrství (militarizace počasí) bylo spuštěno s cílem zničit potravinový dodavatelský řetězec.
  • Lidé mají nahradit systémy umělé inteligence, po kterých budou následovat humanoidní roboty vybavené umělou inteligencí (terminátoři).
  • Velký kosmický obraz lidstva, které je cílem pro vyhlazení.

Podcast (v angličtině) si můžete poslechnout zde:

1 reply
  1. aamater
    aamater says:

    Svet sa rúti do sračiek od cca roku pána 1999, kedy darebácky štát USA rozpútal vojnu v Srbsku!!! Bombardoval Belehrad v kuse 78 dní a nocí!!! Vtedy už bolo nad slnko jasné, že BR OSN zlyháva!!! Prečo sa vtedy svet nepostavil na stranu Srbska? Prečo nič nerobili, keď USA použili v Európe jadrovú bombu z ochudobneným uránom? Prečo nič svet neurobil vtedy keď USA použili zakázanú muníciu? Teraz svet žne iba to, čo si vtedy zasial. Aj teraz ako to, že BR OSN nekoná po teroristickom útoku na Nord Stream 1 a 2? Toto všetko sú legitímne otázky!!! A chýbajú nám na nich relevantné odpovede!!!

    Odpovědět

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *