„Vědec“ chce chytit asteroid a zablokovat jím Slunce

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

9.8.2023

Nejnovější dementní nápad, který je prosazován s cílem zastavit konec světa před klimatickým armagedonem, je chytit asteroid, nasadit na něj deštník a použít jej k zablokování Slunce.

Co by se mohlo pokazit?

Daily Mail uvádí :

István Szapudi, astronom z University of Hawaiʻi, tvrdil, že jeho přitažený koncept byl pouze obrovský „sluneční štít“.

Štít – který by byl vyroben z ultra silného „zázračného materiálu“ grafenu – by blokoval energii ze slunce a ochlazoval naši planetu. 

Szapudiho článek na toto téma publikoval Proceedings of the National Academy of Sciences .

„Na Havaji mnozí používají deštník, aby zakryli sluneční světlo, když se během dne procházeli,“ řekl Szapudi. a dodal: „Přemýšlel jsem, mohli bychom udělat totéž pro Zemi a tím zmírnit blížící se katastrofu změny klimatu?“

Génius.

Neexistuje však žádné skutečné vysvětlení toho, jak lze chytit asteroid rotující rychlostí tisíce mil za hodinu vesmírem, nebo jak jej poté vmanévrovat do stabilní polohy a připevnit k němu deštník.

Drobné detaily lze doladit možná později.

I když to zní jako něco, co by vymyslel rozechvělý idiot, když seděl na záchodě, tento nápad pravděpodobně přijmou blázniví levičáci, kteří zoufale chtějí zastínit slunce.

Jak jsme již dříve zdůraznili, všechny tyto zkázy v armagedonu pomáhají vytvořit armádu npc tweakerů, kteří jsou tak naprosto zahlceni ‚klimatickou úzkostí‘, že potřebují terapii, která by jim zabránila rozpadnout se.

Ti, kteří se neschoulí do klubíčka a pláčou, mohou být viděni, jak se lepí na silnice a obecně všechny otravují. Jednání, které hlavní vládce klimatických obav OSN připouští, „paralyzuje“ jejich úsilí o šíření jejich poselství.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *