, , , ,

Hysterický šéf výzkumu Pfizeru zaútočil na reportéry, kteří nahráli jeho přiznání, že vyvíjí nové mutace covidu

pfizer-utok

Hysterický šéf výzkumu Pfizeru zaútočil na reportéry, kteří nahráli jeho přiznání, že vyvíjí nové mutace covidu

29.1.2023

Ve skutečně šokujícím odhalení organizace Projekt Veritas se vysoce postavený manažer společnosti Pfizer před kamerou chlubí „řízenou evolucí“ koronaviru s cílem profitovat z vakcín.

Říká: „Covid bude pro nás dojná kráva“ a pak se chlubí tím, že tuto skutečnost před veřejností skryli, přičemž popisuje „selektivní strukturované mutace, aby kmen covidu získal větší sílu.“

Bombastické tajně nahrávané video bylo odhaleno známým investigativním Projektem Veritas a reportérem Jamesem O’Keefeem.

Jde o novinářskou organizaci, která se specializuje na tajně nahrávaná videa vedoucích pracovníků korporací a mediálních osobností, které před skrytou kamerou přiznávají úžasné věci.

Organizace nyní zveřejnila také dvě videa obsahující interakce s manažerem společnosti Pfizer Jordanem Trishton Walkerem, jehož samozvaný titul je „ředitel výzkumu a vývoje společnosti Pfizer, strategické operace – vědecký plánovač mRNA.“

Vyzýváme všechny čtenáře, aby podpořili Projekt Veritas a jeho průlomové novinářské úsilí. Dvě videa Projektu Veritas byla právě zveřejněna na portálu Brighteon.com pro případ, že budou odstraněna z jiných platforem, protože společnost Pfizer disponuje mimořádnou úrovní kontroly a vlivu nejen nad mediálními organizacemi, ale také nad technologickými platformami.

Právě dnes, jak informuje stránka Human Events , britské noviny  Daily Mail i ostatní média hlavního proudu stáhla včerejší články popisující interakci Projektu Veritas s tímto vysokopostaveným manažerem společnosti Pfizer.

To naznačuje, že dokonce i britský Daily Mail může být ohrožen nebo tlačen, aby odstranil důležité novinářské články.

Prohlédněte si první video  Projektu Veritas níže, kde je vidět a slyšet (v angličtině), jak se Walker chlubí plány společnosti Pfizer zmutovat covid a profitovat z „dojné krávy“ představované novými variantami viru a vakcínami proti nim:

No a tady následuje druhé video , které ukazuje, jak tento manažer společnosti Pfizer napadá novináře Projektu Veritas a pokouší se ukrást a zničit jejich vybavení:

Manažer společnosti Pfizer hraje rasovou kartou a obviňuje novináře, že jsou „bílí lidé“

Některá videa zachycená Projektem Veritas zahrnují šílícího manažera Pfizeru Walkera, který křičí, že ho napadli „bílí lidé“ a pak se pokusí zničit iPad s nahraným videem. Následovalo strkání a házení se o podlahu, které připomínalo boj v kleci.

V těchto videích je manažer Pfizeru muž v hnědém tričku a černých kalhotách. Tady je pár fotek z videa:

Podrobná analýza přiznání společnosti Pfizer, firemních únosů a násilných útoků na novináře projektu Veritas

Nejnovější podcast Situation Update stránky Natural News se věnuje setkání Projektu Veritas s rozběsněným vedoucím pracovníkem společnosti Pfizer, který před kamerou překvapivě přiznává něco, co se zdá být nezákonným programem společnosti Pfizer pro získávání nových funkcí viru, který je navržen tak, aby generoval budoucí zisky z vakcín.

Je fascinující, jak Walker tvrdí, že Pfizer plánuje zmutovat virus a poté profitovat z vakcín používaných k léčbě týchž mutací.

V posledním podcastu vyzývá Mike Adams, majitel stránky Natural News , k zatčení a obvinění všech vedoucích pracovníků společnosti Pfizer, kteří byli součástí tohoto hanebného spiknutí s cílem zavádět veřejnost a profitovat z mutujících virů navržených tak, aby byly „výkonnější“.

ZDROJ: INFOKURÝR http://www.infokuryr.cz/n/2023/01/29/hystericky-sef-vyzkumu-pfizeru-zautocil-na-reportery-kteri-nahrali-jeho-priznani-ze-vyviji-nove-mutace-covidu/

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *