Vyšetřování zjistilo, že nadměrný počet úmrtí na Covid v Evropě nebyl způsoben virem, ale kriminální zdravotní péčí.

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

Zde jsou důkazy na podporu „hypotézy křehké zdravotní péče“ a genetické „vakcíny“ zprostředkované výskytem infekcí a nemocí, bez nichž by v Evropě nemuselo docházet k neobvyklé nadměrné úmrtnosti.

Před několika měsíci jsme publikovali článek PANDA Uncut, který – na základě údajů z italské Lombardie, vztahujících se k období od února 2020 do května 2020 – prokázal, že to není šíření viru, ale spíše zdravotní politika, správa zdravotní a sociální péče, která ovlivnila míru úmrtnosti v regionu.

Nyní Joel Smalley přezkoumal údaje z celé Evropy a zdá se, že dospěl ke stejnému závěru.

Nedávno jsem měl prezentaci pro několik lékařů a vědců v Izraeli s názvem „Atypické vzorce úmrtnosti napříč Evropou během éry viru Covid“.

Během výzkumu jsem dospěl k některým poznatkům, které podporují hypotézu „křehké zdravotní péče“, kterou jsem se po nějakou dobu zdráhal přijmout kvůli nedostatku empirických důkazů.

Logika je následující:

1. Historicky se úmrtnost v Evropě řídí odlišnými, ale konzistentními vzorci, což vede ke kategorizaci zemí do skupin v souladu se zjištěními Hope-Simpsona.

2. Skupiny jsou rozděleny podle zeměpisné šířky, což naznačuje, že pravděpodobným faktorem je klima (doba slunečního svitu “ hladina vitaminu D, jak předpokládá Hope-Simpson).

3. U tří hlavních skupin se nadměrná úmrtnost na jaře 2020 nevyvíjí stejně, což naznačuje, že příčinou nadměrné úmrtnosti nebyl průběh viru.

4. Přeuspořádání zemí podle nadměrné úmrtnosti v období Covid odhaluje geografické seskupení, které není v souladu s klimatickými faktory.

5. Zdá se však, že existuje souvislost s výdaji na zdravotní péči (a HDP na obyvatele).

6. Nevyhnutelně existuje vztah mezi nadměrným počtem úmrtí a úmrtími na „Covid“ a zdá se, že existuje silná negativní korelace mezi úmrtími na Covid a úrovní očkování.

7. Neexistuje však žádný vztah mezi nadměrnou úmrtností v postvakcinační éře a úrovní očkování, což naznačuje, že v nejlepším případě jsou zachráněné životy v důsledku očkování Covid kompenzovány způsobenými úmrtími bez očkování Covid.

8. Nicméně ve skutečnosti nejenže je v postvakcinační éře podstatně více úmrtí na Covid, ale pokud se nadměrná úmrtnost poměřuje s výdaji na zdravotní péči a úrovní očkování, je korelace s očkováním pozitivní (i když ne statisticky významná).

Závěr
Na základě toho jsem dospěl ke třem předběžným závěrům, které vyžadují další zkoumání:

Nadměrný počet úmrtí na Covid nebyl způsoben virem, který je sezónní a není zmírněn „opatřeními“ sociálního odstupu. Nadměrná úmrtnost ze všech příčin byla způsobena narušením přirozené obranyschopnosti, která závisí na vystavení slunečnímu záření a sociálních interakcích, jakož i na prosperující ekonomice.
Nadměrná úmrtnost na Covid byla důsledkem již existující kvality zdravotní péče a relativní změny této kvality, tj. narušení, které se výrazněji projevilo v bohatších zemích, které měly lepší systémy.
Nadměrná úmrtnost po vakcinaci v důsledku Covidu je způsobena experimentem s mRNA a jakýkoli údajný přínos zmírnění úmrtnosti v důsledku Covidu je v nejlepším případě zmírněn stejným nárůstem nadměrné úmrtnosti v důsledku jiných než Covidů. Větší výskyt úmrtí je způsoben tím, že chudší národy jsou hůře vybaveny k tomu, aby se vypořádaly s dodatečnou zátěží nemocí způsobenou přímo i nepřímo „vakcínou“, a také potenciálně horší úrovní metabolického zdraví.
Poznámka: Jakkoli se to může zdát spekulativní, důkazní břemeno je na těch, kteří prosazovali opatření na sociální distanci a genetické očkování, aby prokázali, že tato opatření nezpůsobila více úmrtí, kterým se dalo předejít, než kolik jich potenciálně zachránila.

Vyšetřování zjistilo, že nadměrný počet úmrtí na Covid v Evropě nebyl způsoben virem, ale kriminální zdravotní péčí