, , , , , ,

BOMBA: Vpichy mRNA COVID poškozují imunitní odpověď dětí i na JINÉ viry, zjistila studie

BOMBA: Vpichy mRNA COVID poškozují imunitní odpověď dětí i na JINÉ viry, zjistila studie

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

1.9.2023 // Ethan Huff

Nový výzkum publikovaný v časopise Frontiers in Immunology ukazuje, že děti, které se nechaly „očkovat“ proti wuhanskému koronaviru (COVID-19), nyní trpí formou AIDS, která způsobila, že jejich oslabený imunitní systém je náchylný k nakažení nejen COVID, ale i všeho druhu. jiných virů a bakterií.

Během týdnů poté, co dostaly druhou dávku mRNA shotu od společnosti Pfizer-BioNTech, si děti začnou vyvíjet progresivně oslabenou imunitu do té míry, že nakonec podlehnou jakýmkoli nemocem, se kterými se náhodou setkají, zatímco prostě žijí svůj normální život.

V takových scénářích budou neočkované děti se silným a zdravým imunitním systémem v pohodě. Mezitím ti, kteří dostali bodnutí a nyní mají narušenou imunitu, budou jako chodící přenašeči nemocí.

„Naše studie ukázala, že u dětí očkování mRNA SARS-CoV-2 snižuje zánětlivé cytokinové reakce,“ napsali autoři.

(Související: Studie ukazují , že spike proteiny v COVID vpichech se zabudovávají do mozkové tkáně a spouštějí dlouhodobé poškození mozku.)

Opravdu stojí získání falešné ochrany proti COVID z mRNA injekcí za zničení celého imunitního systému?

Naštěstí pro děti se imunitní reakce na bakterie nakonec vrátí do normálu. U virů však výzkumníci pozorovali, že narušená imunita trvá nejméně šest měsíců, což je celková doba jejich studie.

Pokud by studie trvala déle než šest měsíců, je pravděpodobné, že by výzkumníci zjistili, že oslabená imunita dětí vůči virům trvá mnohem déle – možná trvale .

Cytokiny jsou mimochodem zásadní pro správnou imunitní funkci. Interferon, který je pouze jedním příkladem cytokinu imunitního systému, pomáhá tělu napadat a neutralizovat viry a další cizí vetřelce.

Široce citovaný článek publikovaný v časopise Cold Spring Harbor Perspectives in Biology hned v prvním řádku svého abstraktu uvádí, že:

„Interferony (IFN) jsou širokou třídou cytokinů vyvolaných výzvou k obraně hostitele a jsou nezbytné pro mobilizaci imunitních odpovědí na patogeny.“

Pokud jde o studii Frontiers in Immunology , byla nepochybně malá, zahrnovala pouhých 29 dětí ve věku 6–11 let na prvním kontrolním bodě po injekci a pouhých osm dětí v období šestiměsíčního vzorkování.

„Krátký rozsah studie a malý počet účastníků navíc znamenaly, že výzkumníci nemohli korelovat skutečné klinické výsledky – jako je zvýšená závažnost infekcí – se sníženou imunitní reakcí,“ poznamenává Alex Berenson na svém Substacku.

Stejně jako u jiných studií na toto téma byli autoři také velmi opatrní, aby obcházeli svá zjištění po špičkách a předstírali, že nemají žádné skutečné důsledky týkající se bezpečnosti nebo účinnosti očkování proti chřipce Fauci.

Jako obvykle byl závěr článku vágně nedefinitivní a konstatoval, že je zapotřebí „dalšího výzkumu a úvah“ „vzhledem k jejich širokým dopadům na veřejné zdraví“.

Jinými slovy, bylo by příliš politicky nekorektní naznačovat, že popichování COVID je jakkoli nebezpečné, zejména pro děti, takže autoři se ujistili, že takový návrh neučiní – ale externí lékaři a lékaři byli mnohem vstřícnější k tomu, co četli. z papíru.

„Četl jsem v tomto článku, že [očkování mRNA] může ve skutečnosti způsobit nejen krátkodobou zranitelnost vůči bakteriální a virové infekci u dětí, ale může způsobit dlouhodobou imunitní nedostatečnost,“ řekl jeden lékař a dodal, že obává se, že úředníci v oblasti veřejného zdraví budou jednoduše ignorovat zjištění, jako obvykle.

„Podívejte se, jak autoři obcházejí svá vlastní zjištění. Autoři nebudou ani bez obalu tvrdit, že se zdá, že injekce mRNA způsobila přetrvávající imunitní nedostatečnost u dětí. Jejich závěr je, že ‚mění‘ cytokinovou odpověď. Toto je množství odvahu v medicíně.“

 

COVID zabíjejí. Více se dozvíte na ChemicalViolence.com .

Zdroje pro tento článek zahrnují:

FrontiersIn.org

AlexBerenson.substack.com

NaturalNews.com

ncbi.nlm.nih.gov

 

ZDROJ:https://www.naturalnews.com/2023-09-01-mrna-covid-vaccines-damage-immunity-other-viruses.html

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *