, , , , , , ,

Ředitel ruské zahraniční rozvědky Sergej Naryškin v rozhovoru s Vladimirem Solovjovem prohlásil, že Rusko vyhraje nad kolektivním Západem ve chvíli, až budou osvobozeni všichni, kteří chtějí být osvobozeni!

Ředitel ruské zahraniční rozvědky Sergej Naryškin v rozhovoru s Vladimirem Solovjovem prohlásil, že Rusko vyhraje nad kolektivním Západem ve chvíli, až budou osvobozeni všichni, kteří chtějí být osvobozeni! Se šéfem CIA má úzké vazby, které měly zůstat tajné! Rozborka Ukrajiny je tak podle všeho již v Kremlu hotová věc!

10.3.2024

Před několika dny proběhl na 1. kanálu ruské televize exkluzivní rozhovor Vladimira Solovjova s ředitelem ruské zahraniční rozvědky SVR Sergejem Naryškinem a řeč se vedla o tajných službách a o válce na Ukrajině, včetně toho, proč tajné služby západních zemí mají v poslední době tak špatné výsledky. Celý rozhovor obsahoval několik zásadních bodů, přičemž ten nejzásadnější zazněl až na konci, když Naryškin odpovídal na to, kdy nastane ten okamžik, kdy Západ přizná, že válku proti Rusku prohrál. A šéf SVR na to odpověděl velmi zarážející a vícesmyslnou odpovědí, že ten okamžik nastane, až všichni ti, kteří chtějí být osvobozeni Ruskou armádou, budou osvobozeni, aniž by uvedl, jestli tím myslí jen Ukrajinu, anebo celou Evropu.

Odpověď zarazila i Solovjova, protože to se týká nejen etnik a národnostních menšin na Ukrajině, ale de facto mnoha etnik a národů v celé Evropě, které se chtějí osvobodit od Evropské unie, od NATO, chtějí zvrátit privatizační a tunelovací procesy z 90. let, chtějí opustit evropský neoliberalismus a chtějí žít svobodně. Historická exkurze Vladimira Putina v rozhovoru s Tuckerem Carlsonem [1] tak nebyla náhodná a nyní tato premisa transformace národů v Evropě zaznívá už i od šéfa SVR.

Když mu Solovjov v reakci řekl, že některé národy se budou chtít vrátit do historických svazků svých zemí, nemusí to být jen návrat etnických Rusů na Ukrajině do svazku s Ruskem, ale i návrat ostatních etnik do svých svazků svých zemí, čímž měl na mysli Polsko, Maďarsko, padla zmínka Rakousko-Uherska a rovněž Rumunska, tak Naryškin na to reagoval slovy, že to by bylo demokratické, kdyby takové přerozdělení v Evropě nastalo. Pokud nemáte čas na video výše, tady je přepis:

 

Celý článek si můžete přečíst ZDE:

https://aeronet.news/reditel-ruske-zahranicni-rozvedky-sergej-naryskin-v-rozhovoru-s-vladimirem-solovjovem-prohlasil-ze-rusko-vyhraje-nad-kolektivnim-zapadem-ve-chvili-az-budou-osvobozeni-vsichni/

 

ZDROJ:https://aeronet.news/reditel-ruske-zahranicni-rozvedky-sergej-naryskin-v-rozhovoru-s-vladimirem-solovjovem-prohlasil-ze-rusko-vyhraje-nad-kolektivnim-zapadem-ve-chvili-az-budou-osvobozeni-vsichni/

 

Bez vaši finanční podpory, budeme nuceni brzy skončit. Pokud se vám líbí naše články, pošlete, prosím, na náš účet peníze na další překlady.
Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *