, , , , , , , ,

Michal Svatoš:Neuralgický bod celé NATO, pravděpodobný cíl prvního ruského raketového odstrašujícího jaderného úderu, je v ČR!

Michal Svatoš:Neuralgický bod celé NATO, pravděpodobný cíl prvního ruského raketového odstrašujícího jaderného úderu, je v ČR! Tady přestává sranda, zvlášť, když Černochová kašle na protiraketovou obranu! Kam přiletí první Putinův jaderný pozdrav?

7.3.2024

Opakovaně říkám, že Bůh má absolutní smysl pro hořkou ironii, respektive, lidské věci se často nějakou náhodou vyvinou tak, že to vypadá jako “naprostá boží ironie”. Nějakou náhodou nejurputnější český mediální nepřítel Putinova Ruska Dominik Hašek je z Pardubic. Nějakou náhodou je nyní nejkritičtější místo celé konvenční válečné mašinerie NATO i Ukrajiny v Pardubicích. Nějakou náhodou ruská jaderná doktrína předepisuje provést první preventivní jaderné údery, tak aby nepřítel byl odstrašen, a díky narušení své kritické konvenční infrastruktury přestal Rusko pokoušet konvenčně porazit. Nějakou náhodou český prezident Petr Pavel tento týden z hradu svým zbrojnošům vytroubil, že je třeba začít Rusko pokoušet, zda by nešlo nějak konvenčně porazit, třeba i vysláním konvenčních sil NATO na Ukrajinu, které by tam tamní vojáky třeba jen cvičili.  A nějakou náhodou včera Putinovi propagandisté bavili v televizi obyčejné Rusy pořadem – Kam do Evropy by Rusko mělo pro výstrahu své jaderné bomby co nejdřív naházet, aby tamní politici si přestali nekonvenčně myslet, že se dá Rusko konvenčně porazit bez vlastní jaderné likvidace.  Náhod je to dost, včetně té, že Černochová poslala Ukrajincům české rakety PVO, a nové na jejich náhradu, asi v opojení z příletu F-35 až za 10 let, nějak zapomněla pořídit. Ale proč to všechno mají odnést zrovna Pardubice? Pro Boží legrácky opravdu ne!

Aby granáty, miny a náboje mohly být vystřelovány z hlavní děl, potřebují tzv. prachové nálože. Na vystřelení jednoho granátu 155 nebo 152 mm je třeba až 6 náloží. Nálože se vyrábějí z nitrocelulózy, a ta je v Evropě i v USA absolutně nedostatkové zboží. V EU jsou jen dvě velké prachárny, které nálože vyrábějí – jedna v Akvitánii ve Francii a druhá v Semtíně u Pardubic. Bez jejich produkce není nožné vést ani válku na Ukrajině, natož válku s Ruskem!

Ani Rusko není nyní schopno uspokojovat svou válečnou spotřebu pachových náplní. Ale Rusko má překvapivě dobré spojence, kteří ho nenechali na holičkách, a potřebnou nitrocelulózu mu celou válku usilovně dodávají. Jedním z hlavních Putinových zásobovačů nitrocelulózou je země českých Tchajwanců Vystrčila, Pekarové – Adamové i Pirátů Hříba s Bartošem. Podle tchajwanských novin 20% vší nitrocelulózy, kterou Putin v letech 2021 až 2023 do Rusko dovezl, mu poslali Tchajwanci! Tchajwanské dodávky se přitom zvyšují, aby nahradili dodávky z Nizozemí, Itálie a Německa. V roce 2021 Tchajwanský export nitrocelulózy do Ruska vzrostl dvojnásobně, loni se dokonce zmnohonásobil! Ruské granáty tak z hlavní vystřeluje na Ukrajince střelný prach vyrobený na Tchaj-wanu, a jak se zdá Pekarové – Adamové a podobným, to kupodivu nevadí!!

 

Celý článek si můžete přečíst ZDE:

https://www.michalapetr.com/map-1931-neuralgicky-bod-cele-nato-pravdepodobny-cil-prvniho-ruskeho-raketoveho-odstrasujiciho-jaderneho-uderu-je-v-cr-tady-prestava-sranda-zvlast-kdyz-cernochova-kasle-na-protiraketovou-obranu/

 

ZDROJ:https://www.michalapetr.com/map-1931-neuralgicky-bod-cele-nato-pravdepodobny-cil-prvniho-ruskeho-raketoveho-odstrasujiciho-jaderneho-uderu-je-v-cr-tady-prestava-sranda-zvlast-kdyz-cernochova-kasle-na-protiraketovou-obranu/

 

Bez vaši finanční podpory, budeme nuceni brzy skončit. Pokud se vám líbí naše články, pošlete, prosím, na náš účet peníze na další překlady.
Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *