Agenda 2030: Válka globalistů proti lidskosti zahrnuje válku proti zemědělství a místní potravinové bezpečnosti

11.3.2024

Tato válka je založena jak na Agendě 2030 pro udržitelný rozvoj, tak na samotné klimatické agendě, tedy tzv. politice nulového uhlíku. Mnoho důkazů potvrzuje, že o přírodu zde nikdy nešlo, vždyť kvůli větrníkům a solárním panelům jsou likvidovány miliony hektarů lesa, včetně dosud chráněných území a vzácných živočichů.

Jen nezměrná hloupost mas a úplatnost politiků a úředníků přispívají k tomu, že je tato politika úspěšně uplatňována, zatímco většina lidí stále velmi oddaně tuto politiku podporuje už jen tím, že nadále volí ty, kteří za ničivou politikou stojí nebo ji alespoň podporují.

V Holandsku pokračuje vyvlastňování farem a další země jej následují. Mezitím se v EU schvalují (za podpory všech vlád) pro Evropu nevýhodné smlouvy o volném obchodě, na jejichž základě budou ze druhého konce planety dováženy ty produkty, které budou po likvidaci zemědělství chybět v Evropě.

To vše je záměrné a podporuje to každý, kdo podporuje EU, což je u nás více než 90% populace. Likvidace posledních zbytků soběstačnosti je cílem, neboť jen na systému závislý člověk je zcela poslušný.

U nás se likviduje soběstačnost už dlouho, jinde právě nyní cestou vyvlastňování.

Globalistická agenda EU upřednostňuje závislost spíše než místní soběstačnost, i když spoléhání se na dovoz potravin a ropy představuje riziko. Dovoz potravin ze vzdálených míst výrazně zvyšuje spotřebu paliva a práci ve srovnání s jejich výrobou na místě.

Program Velkého resetu Světového ekonomického fóra podporuje přijetí chytrých zařízení a technologie 5G, a to i přes potenciální dopad elektromagnetických frekvenčních technologií na lidské zdraví.

V zemědělském sektoru to znamená elektrifikaci a bezdrátové připojení všeho pod rouškou boje proti změně klimatu a dosažení čistých nulových emisí uhlíku.

Tento nový rámec, přestože je uváděn na trh jako snižující emise CO2 , zůstává vysoce znečišťující. Jak se zaměření přesouvá na marketing a prodej nových „zelených“ produktů, dopad na životní prostředí zůstává do značné míry nezměněn.

Zdá se, že globalistickou Evropskou unii nezajímá skutečnost, že bez evropských zemědělců by 750 milionů lidí nejen v EU, ale i v širší Evropě, bylo bez produkce potravin na celém evropském kontinentu.

Veškeré potraviny by se musely dovážet s využitím ještě většího množství fosilních paliv v dopravě – což je zjevný rozpor s agendou na snižování fosilních paliv/CO2.

zdroj

celý článek si můžete přečíst ZDE

článek vyšel: 10.3.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *