L. D. Johnson: RUSKO ODHALILO PROPOJENÍ UKRAJINSKÝCH BIOLABORATOŘÍ NA PENTAGON, BIDENA, GATESE A WEF

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

12.2.2023

ministerstvo obrany v rámci speciální vojenské operace získalo více než 20 000 dokumentů souvisejících s americkým biolaboratorním projektem Metabiota na Ukrajině.

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj nařídil zničit všechny dokumenty týkající se Metabioty těsně předtím, než Rusové zahájili speciální vojenskou operaci.

Světová zdravotnická organizace (WHO) – subjekt, který stojí za snahami o vytvoření globálního zdravotnického policejního státu – vyzvala Zelenského, aby zničil všechny dokumenty týkající se biologických laboratoří na Ukrajině a odstranil tak usvědčující důkazy o výzkumu biologických zbraní.

Velvyslanectví USA na Ukrajině rovněž ze svých internetových stránek odstranilo všechny laboratorní dokumenty týkající se ukrajinských biologických zbraní.

V pondělí 20. ledna 2023 však ruské ministerstvo zahraničí (MZV) potvrdilo, že má k dispozici usvědčující dokumenty. Ministerstvo uvedlo:

„Materiály potvrzují, že cílem Pentagonu bylo vytvořit prvky biologické zbraně a vyzkoušet ji na obyvatelích Ukrajiny. Jde o překvapivá obvinění, do nichž jsou zapleteni americký prezident Joe Biden, jeho syn Hunter Biden, Pentagon, Peter Daszak z aliance EcoHealth Alliance napojené na Billa Gatese a členové Světového ekonomického fóra (WEF).“

Aktivity biolaboratoře na Ukrajině spojené s Hunterem Bidenem, Peterem Daszakem a Pentagonem
Ukrajinský provozovatel biolaboratoře Metabiota je veden Nathanem Wolfem, významným stanfordským virologem, který již dříve pracoval na výzkumu získávání nových funkcí koronavirů s Peterem Daszakem z EcoHealth Alliance.

Dr. Daszak je nechvalně proslulý vědec, který získal granty od Dr. Anthonyho Fauciho z Národního institutu pro alergie a infekční choroby (NIAID) na výzkum nelegálního kmene koronaviru ve Wuhanském virologickém institutu v Číně.

Nathan Wolfe působí v redakční radě organizace EcoHealth Alliance a je také členem Rady pro obranný výzkum DARPA (U.S. Defense Research Projects Agency). Wolfe a Daszak jsou spoluautory článku „Global Patterns in Coronavirus Diversity“ z roku 2017.

Neetický virologický výzkum, který probíhal v Číně, mohl velmi snadno probíhat na Ukrajině, kde Daszak a Wolfe sdíleli svůj výzkum a koordinovali nové obchodní podniky, které zahrnovaly výrobu biologických zbraní a vývoj dravých vakcín.

Ukrajinské biolaboratoře měly být samozřejmě zcela vyřazeny z provozu poté, co to v roce 2005 slíbili američtí politici v rámci Nunn-Lugarova zákona o spolupráci při snižování hrozeb.

Dotyčné ukrajinské biolaboratoře dříve provozoval Sovětský svaz, ale po jeho rozpadu byly vyřazeny z provozu. USA slíbily, že v těchto zařízeních zničí všechny biologické a chemické zbraně, ale skutečnost se ukázala být jiná.
Firma Huntera Bidena – Rosemont Seneca Technology Partners (RSTP) – investovala půl milionu dolarů do ukrajinského provozovatele biolaboratoře Metabiota a využila vlivu své rodiny v Bílém domě k uzavření obchodních dohod s ukrajinskými oligarchy.

Biden do investice zapojil také banky Goldman Sachs a Morgan Stanley (podle e-mailů získaných z Bidenova notebooku). Pentagon se také spojil se společností Metabiotics a investoval 23,9 milionu dolarů do smlouvy o bioprospekci.

V roce 2014 komunikovala viceprezidentka společnosti Metabiota Mary Guttieriová přímo s Hunterem Bidenem a slíbila, že „využije svůj tým, sítě a koncepty k podpoře kulturní a ekonomické nezávislosti Ukrajiny na Rusku a její další integraci do západní společnosti“.

V roce 2014 se na Huntera Bidena obrátil manažer společnosti Burisma Vadym Pozharshki, který chtěl uzavřít dohodu s ukrajinskou společností Metabiota.

Hunter pozval manažera Burismy na setkání s ním a jeho otcem, tehdejším viceprezidentem Joem Bidenem. Všichni tři se setkali ve Washingtonu 16. dubna 2015 (podle e-mailů z notebooku Huntera Bidena).

O necelý měsíc později, 12. května 2015, se Hunter Biden stal členem představenstva Burisma Holdings a začal vydělávat 1 milion dolarů ročně.

Součástí korupční dohody bylo jmenování dvou zaměstnanců Huntera Bidena ve společnosti Rosemont Seneca Partners – Neila Callahana a Johna DeLoche – do představenstva společnosti Metabiota. V říjnu téhož roku napsal John DeLoche, generální ředitel společnosti RSTP, svému šéfovi Hunteru Bidenovi, že společnost „zvýší svou investici do společnosti Metabiota o 250 000 dolarů“.

Dne 9. října 2014 napsal John DeLoche Hunteru Bidenovi, Devonu Archerovi a manažerovi RSTP Robu Walkerovi:

„Můžeme někomu zavolat do Washingtonu, abychom zjistili, jak se různé vládní agentury dívají na legitimitu Metabioty? Chceme se ujistit, že nezpůsobíme problémy, zejména proto, že Goldman Sachs a Morgan Stanley budou nyní investovat jak do fondů, tak do společnosti Metabiota.

Kromě toho, koho jsme jim představili v DC? Můžete nám poskytnout seznam různých lidí v Cornerstone i mimo firmu, kde jsme prezentovali? Tyto údaje budou součástí naší investiční zprávy, kterou se snažíme do úterý dokončit a předat potenciálním obchodním partnerům (tichým společníkům).“

Dne 9. října 2014 Rob Walker odpověděl: „Požádám svého přítele, aby se obrátil na ministerstvo obrany.“

Krátce poté ministerstvo obrany udělilo společnosti Metabiota grant ve výši 23,9 milionu dolarů, čímž se vláda USA dále zapojila do vývoje biologických zbraní a dostala se do popředí mezinárodního zájmu.

Ruská armáda odhalila na Ukrajině zkorumpované biolaboratoře, které se Bidenův režim snaží ututlat
V roce 2021 Světové ekonomické fórum (WEF) jmenovalo společnost Metabiota průkopníkem v oblasti technologií a podpořilo zkorumpovaný podnik jako budoucnost řízení pandemií.

Členové WEF pracují na zavádění očkovacích pasů po celém světě a zároveň budují infrastrukturu pro prosazení stavu biologické bezpečnosti, v němž jsou občanské svobody a lidská práva minulostí.

Ruský velvyslanec ve Spojených státech Anatolij Antonov prohlásil, že současná americká administrativa „nedokázala potlačit veřejnou debatu“ a musí se zodpovídat ze svých lží.

„V samotných Spojených státech byla zahájena různá vyšetřování federálních bioprojektů, včetně výzkumu přidávání nových funkcí virům a výzkumu vedlejších účinků očkování,“ uvedl ruský velvyslanec při OSN.

„Ať se tomu Washington snaží vyhnout jakkoli, dříve či později bude muset na otázky položené Ruskou federací odpovědět. Je třeba si uvědomit, že každá lež má své datum spotřeby.“

Antonov obvinil vládu USA, že si „protiřečí“, když se snaží utajit své biolaboratorní programy. Pentagon označuje jejich práci za „mírové projekty biologického výzkumu“ a v roce 2021 vydal informační list, v němž tvrdí, že jejich práce je zaměřena na snižování rizik zbraní hromadného ničení.

Antonov dále uvádí, že americká vláda nyní „aktivně přesouvá nedokončené projekty z Ukrajiny do zemí střední Asie a východní Evropy“ a přesouvá je do „civilních struktur“, jako jsou HHS a USAID.

„Samozřejmě doufají, že jim to pomůže vyhnout se kritice a odvést pozornost od Pentagonu,“ prohlásil Antonov.

Antonov uzavírá:

„Pokud byl americký biologický výzkum na Ukrajině čistě mírový, proč byla jeho činnost tak rychle omezena? Proč tyto problémy řeší armáda? Odpověď je zřejmá: Washington měl a má co skrývat!“

1 reply
  1. aamater
    aamater says:

    Toto už dávno vieme!!! Otázkou je čo s tým bude robiť BR OSN? Že by zase nič ako keď darebácky štát USA klamal na drzovku priamo na pôde BR OSN o ZHN v Iraku? A na základe týchto klamstiev teroristický fašistický darebácky štát USA napadol a zničil jednu z krajín, ktorá bola tak isto členom OSN? No pomoc nedostala!!! A ani do dnešného dňa sa nedočkala spravodlivosti!!!

    Odpovědět

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Send us mail