, , , , , , , ,

Pojistní experti upozorňují, že Australané neočekávaně umírají v neuvěřitelně vysoké míře.

austrálie

Pojistní experti upozorňují, že Australané neočekávaně umírají v neuvěřitelně vysoké míře.

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

Australská vláda by měla urychleně prošetřit „neuvěřitelně vysokou“ 13% míru nadměrné úmrtnosti v roce 2022, tvrdí nejvyšší pojistně-matematický orgán v zemi.

Podle nové analýzy údajů Australského statistického úřadu („ABS“), kterou provedl Actuaries Institute, zemřelo v prvních osmi měsících roku navíc 15 400 lidí, přičemž přibližně třetina z nich neměla žádnou souvislost s Covidem.

Karen Cutterová, více než 25let pojistná analytička a mluvčí pracovní skupiny institutu pro úmrtnost na Covid-19, uvedla, že 13 % je „neuvěřitelně vysoké číslo úmrtnosti“ a že „není jasné“, co je příčinou tohoto nárůstu. „Úmrtnost se normálně neliší o více než 1 až 2 %, takže 13 % je mnohem vyšší než normální úroveň,“ řekla.

Přečtěte si více: Nadměrná úmrtnost v roce 2022 byla „neuvěřitelně vysoká“ a dosáhla 13 %, News.com.au, 8. prosince 2022.

Na začátku minulého týdne zveřejnila pracovní skupina aktualizovanou analýzu nadměrné úmrtnosti v Austrálii. Analýza vycházela z údajů ABS pro úmrtí, k nimž došlo do 31. srpna 2022 a která byla registrována do 31. října 2022. Odhalila 10% nadměrnou úmrtnost jen za srpen a 13% kumulativní nadměrnou úmrtnost za osm měsíců do konce srpna.

Actuaries Institute je profesní organizace zastupující profesi pojistných analytiků v Austrálii.

„V srpnu byly zaznamenány další dva týdny velmi, velmi vysokého počtu úmrtí, po nichž následovaly dva týdny, které byly jen velmi vysoké,“ uvedla Karen Cutterová ve vlákně na Twitteru.

Vybrali jsme tweety týkající se příčiny úmrtí a celé její vlákno si můžete přečíst v aplikaci Thread Reader ZDE a doprovodný blog pracovní skupiny ZDE.

Po odstranění úmrtí „z“ a „s“ Covidem zůstává značný nadbytek – zejména v době vrcholu Covidu (leden) a chřipky (červen/červenec) – což naznačuje, že vliv mají zpoždění v pohotovostní péči a/nebo případně nediagnostikovaný Covid, uvedl Cutter.

Úmrtí „od“ Covid jsou taková, kde je Covid základní příčinou smrti. Úmrtí „s“ Covidem jsou úmrtí, u nichž byla příčinou jiná příčina, ale Covid byl příčinou přispívající. Tyto klasifikace odpovídají klasifikacím používaným agenturou ABS.

Příčina úmrtí

Níže je uvedena souhrnná tabulka celkových úmrtí do konce srpna 2022. Zřetelný nárůst je u ischemické choroby srdeční (17 %), která s 1 490 úmrtími nejvíce přispívá. Existují rostoucí trendy v rakovině a cerebrovaskulárních úmrtích. A cukrovka je vyšší, než se očekávalo, což byl případ celé pandemie, napsal Cutter na Twitteru .

Pracovní skupina Covid-19 Mortality Working Group – Nadměrná úmrtnost pokračuje v srpnu 2022 , Tabulka 1 – Nadměrná úmrtí v Austrálii – podle příčiny smrti, Actuaries Digital, 7. prosince 2022

Blog shrnuje výše uvedenou tabulku za leden až srpen 2022 takto:

  • Celková úmrtnost byla o 13 % (nebo +15 400) vyšší, než se předpokládalo, ve srovnání s nadměrnou úmrtností -4 300 v roce 2020 a +3 000 v roce 2021;
  • Na Covid zemřelo 8 210, což představuje 53 % nadměrných úmrtí a včetně 147 úmrtí hlášených v důsledku dlouhého Covidu;
  • I když to v tabulce není uvedeno, mezi ostatní příčiny smrti je zahrnuto 2 113 úmrtí s Covidem, což představuje dalších 14 % nadměrných úmrtí, což znamená, že 33 % nadměrných úmrtí (cca 5 000) nemá na úmrtí žádnou zmínku o Covidu. osvědčení;
  • Lékaři potvrzená úmrtí na respirační onemocnění jsou i nadále nižší, než se očekávalo (o 8 % nižší);
  • Zatímco lékaři potvrzená úmrtí na rakovinu se procentuálně blíží očekávaným (o 2 % vyšší), tento rozdíl je statisticky významný;
  • Lékaři potvrzená úmrtí na srdeční choroby, cerebrovaskulární onemocnění, cukrovku a demenci byla všechna významně vyšší, než se předpokládalo (o 8 % až 17 %);
  • Lékaři potvrzená úmrtí na jiná blíže nespecifikovaná onemocnění byla také výrazně vyšší, než se předpokládalo (o 11 %), což pokračuje v trendu pozorovaném od dubna 2021. Všimněte si, že se jedná o rozsáhlou kategorii „všechny“ a je obtížné odvodit důvod tohoto stavu. velký nárůst, ačkoli historie naznačuje, že neischemická onemocnění srdce pravděpodobně tvoří asi 25 % úmrtí z jiných blíže neurčené příčiny; a
  • Úmrtí nedoporučená koronerem na Covid byla o 7 % vyšší, než se očekávalo.

Pracovní skupina také zkoumala nadúmrtnost podle věku/pohlaví a podle státu/území. Níže jsou uvedena nadměrná úmrtí podle měsíců za rok 2022, přičemž úmrtí „na“ Covid jsou uvedena odděleně od ostatních příčin. Úmrtí „S“ Covid nejsou k dispozici a jsou zahrnuta mezi úmrtí z jiných příčin.

Pracovní skupina Covid-19 Mortality Working Group – Nadměrná úmrtnost pokračuje v srpnu 2022 , Obrázek 13 – Měsíční nadměrná úmrtí jako % předpokládané v roce 2022 pro šest států, Actuaries Digital, 7. prosince 2022

Úmrtí související s vakcínou

Pracovní skupina nabízí 8 možných vysvětlení nebo faktorů, které zvýšily nadměrnou úmrtnost. Osmá jsou úmrtí související s očkováním. Domnívají se, že dopad úmrtí souvisejících s očkováním je „zanedbatelný“.

Austrálie má velmi dobré procesy schvalování vakcín a monitorování bezpečnosti, které spravuje Therapeutic Goods Administration. Poslední zpráva o bezpečnosti vakcíny (do 17. listopadu) ukazuje, že z 944 zpráv o úmrtích po očkování bylo zjištěno, že pouze 14 bylo způsobeno podáním vakcíny. Kromě toho se zavádění vakcín od února 2021 pomalu zvyšovalo, s vysokou mírou proočkovanosti v srpnu až říjnu 2021 a znovu v lednu 2022, ale po většinu roku 2022 byla nízká. To neodpovídá načasování ani tvaru přebytku. úmrtnost.

Pravděpodobný dopad v Austrálii: Zanedbatelný

Pracovní skupina pro úmrtnost na Covid-19 – Nadměrná úmrtnost pokračuje v srpnu 2022 , Co by mohlo způsobit nadměrná úmrtí bez Covidu? Actuaries Digital, 7. prosince 2022

Jak však poznamenal The Daily Skeptic , zejména nárůst úmrtí na srdce a mrtvici vedlo mnohé k domněnce, že na vině mohou být vakcíny proti Covidu.

Začátkem roku se proti tomuto tvrzení postavil australský Therapeutic Goods Administration (TGA) a řekl ABC Fact Check, že je „nepravdivé a nevědecké automaticky usuzovat, že tato úmrtí způsobily vakcíny. Neexistují žádné věrohodné důkazy, které by naznačovaly, že vakcíny Covid přispěly k nadměrnému úmrtí v Austrálii nebo v zámoří.

To samozřejmě není pravda: existuje spousta důkazů z pitev a dalších zdrojů, že vakcíny mohou zabíjet, a to i tiše a náhle tím, že vyvolávají autoimunitní útoky na srdce, které lze zjistit až při pitvě. Jejich roli tedy nelze bez řádného vyšetření vyloučit.

Paní Cutterová dokonce připustila, že „nemůže dokázat“, že se na tom vakcíny nepodílejí, i když v rámci popírání, že tomu tak je: „Pokud jde o mě, neexistuje žádný důkaz, že by vakcíny nezpůsobovaly tato úmrtí, ale nemohu to dokázat.“

Argumentovala tím, že i kdyby bylo potvrzeno, že 947 úmrtí v nejnovější bezpečnostní zprávě TGA souvisí s vakcínou (TGA dosud potvrdila pouze 14 jako souvisejících), byl by to jen zlomek celkových nadměrných úmrtí. To však samozřejmě neumožňuje podhodnocování zranění způsobených vakcínou.

Také tvrdila, že načasování nadměrných úmrtí „neodpovídá zavedení vakcíny a věkový profil umírajících lidí neodpovídá lidem, kteří byli očkováni“.

To však neumožňuje, aby lidé zemřeli několik týdnů nebo měsíců po injekci, možná kvůli autoimunitnímu záchvatu vyvolanému novou mutací viru. Nepřipouští také, že úmrtí na vakcínu mohou být zaznamenána především u starších lidí s přidruženými chorobami. Kromě toho přehlíží, že skutečně dochází k nadměrnému počtu úmrtí u mladších lidí, jak připustila paní Cutterová.

„Neuvěřitelně vysoký“ nadměrný počet úmrtí musí být vyšetřen, říká nejvyšší australský orgán pojistných matematiků , The Daily Sceptic, 10. prosince 2022

Způsobil lockdown zvýšení úmrtnosti?

Pracovní skupina poskytla 8 možných vysvětlení nadměrného počtu úmrtí. Výše jsme diskutovali o osmém: úmrtí souvisejících s vakcínou. Z dalších 7 faktorů, o kterých dospěli, že mohly mít vliv na nadměrnou úmrtnost v roce 2022, některé souvisely s uzavřením společnosti, ačkoli pouze jeden se o tom konkrétně zmiňoval:

  • Zpoždění v běžné péči. Příležitosti diagnostikovat nebo léčit nemoci jiné než covid byly promarněny z různých důvodů, včetně strachu a nedostatku příležitostí. Pracovní skupina se domnívala, že pravděpodobný dopad byl nízký až mírný, ale pravděpodobně se časem zvýší
  • Problémy duševního zdraví. Během pandemie se hodně diskutovalo o dopadech na duševní zdraví, včetně komentáře, že lockdown a další opatření způsobují nárůst sebevražedných úmrtí. Pracovní skupina se domnívala, že pravděpodobný dopad byl nízký.
  • Změny životního stylu ovlivněné pandemií. Pracovní skupina se domnívala, že pravděpodobný dopad byl nízký.

Ale když zavřete společnost, přerušíte léčbu. Když zavedete vynucené celospolečenské uzamčení založené na neustálém šíření strachu, snížíte množství lékařské péče, kterou lidé podstupují. Může to být proto, že lidé se příliš bojí opustit své domovy a vyhledat léčbu. Může to být proto, že jste vypnuli určité služby. Může to být proto, že přepnete osobní péči na Zoom doctoring.

ManDownUnder v článku Substack zkoumal , zda locdown způsobil zvýšení úmrtnosti v Austrálii v roce 2021. „Pokud jsou úmrtí v důsledku lockdownu skutečnou a legitimní věcí, pak bychom viděli zvýšení úmrtnosti na chronické nemoci, které bylo poněkud kompenzováno poklesem úmrtnosti. z náhlých onemocnění,“ napsal.

I když vyjmete všechna sporná „úmrtí na Covid“, stále máte snadno identifikovatelnou celkovou nadměrnou úmrtnost v roce 2021. Takže odstranění údajů o Covid – kvůli záměně mezi zemřelými „na“ a „s“ Covidem a protože účelem uzamčení bylo snížit počet úmrtí na covid – zbývající příčiny úmrtí, jak je kategorizuje ABS, lze dále kategorizovat jako náhlá úmrtí nebo chronická úmrtí.

Mezi příčiny náhlých úmrtí pak patří ischemická choroba srdeční, cerebrovaskulární (mrtvice/aneuryzmata) a respirační onemocnění (která nemusí být okamžitá, ale vyskytují se v mnohem kratší době než chronická onemocnění). A chronická úmrtí jsou důsledkem rakoviny, cukrovky a demence.

Podle ManDownUndera bychom tedy podle teorie, že úmrtí v důsledku lockdownu by zaznamenala nárůst chronické úmrtnosti částečně kompenzovaný snížením náhlé úmrtnosti, měli v roce 2021 vidět následující:

  • nárůst úmrtí na rakovinu, cukrovku a demenci v roce 2021 (chronická úmrtí); a,
  • pokles počtu úmrtí na ischemickou chorobu srdeční, cerebrovaskulární a respirační onemocnění (náhlá úmrtí).

Údaje ABS však ukazují, že chronická úmrtnost vzrostla v roce 2021 na úkor náhlé úmrtnosti. Ačkoli jsme je sem nezahrnuli, ManDownUnder ve svém článku zahrnul všechny grafy, které to demonstrují.

Není třeba dále diskutovat, uzavřel ManDownUnder. „Úmrtí způsobená lockdownem jsou skutečná, snadno ověřitelná a jde o zločin spáchaný australskou politickou třídou (a přidruženým „lékařským“ kartelem) na jejich vlastních občanech.“

Celý článek ManDownUnder si přečtěte ZDE .

ZDROJ: The Exposéhttps://expose-news.com/2022/12/16/actuaries-raise-alarm-australians-are-dying/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *