, , , , , , , ,

Oficiální WHO připouští, že očkovací pasy mohly být podvod

Oficiální WHO připouští, že očkovací pasy mohly být podvod

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

Přední odborník na vakcíny WHO, který svědčil v soudním sporu, uvedl, že nedoporučuje očkovací pasy COVID, protože vakcíny nezastavily přenos a poskytovaly falešný pocit bezpečí.

Global Research, 12. dubna 2024

Dr. Hanna Nohynek ze Světové zdravotnické organizace u soudu vypověděla, že své vládě poradila, že očkovací pasy nejsou potřeba, ale byly ignorovány, a to navzdory vysvětlení, že vakcíny proti COVID nezastavily přenos viru a pasy dávají falešný pocit bezpečí. Ohromující odhalení vyšla najevo v helsinské soudní síni , kde žaluje finský občan Mika Vauhkala poté, co mu byl odepřen vstup do kavárny za to, že nemá očkovací pas.

Dr. Nohynek je vedoucím lékařem ve Finském institutu pro zdraví a sociální péči a slouží jako předseda strategické skupiny odborníků na imunizaci WHO. Při včerejším svědectví uvedla, že Finský institut pro zdraví v létě 2021 věděl, že vakcíny COVID-19 nezastavily přenos viru.

 

 

Ve stejném období roku 2021 WHO uvedla, že pracuje na „vytvoření mezinárodního důvěryhodného rámce“ pro bezpečné cestování, zatímco členské státy EU začaly vydávat pasy COVID. Nařízení EU o digitálních certifikátech COVID prošlo v červenci 2021 a později bylo vydáno více než 2,3 miliardy certifikátů. Návštěvy Francie byly zakázány, pokud neměli platný očkovací pas , který občané museli nosit při nákupu potravin v obchodech nebo při použití veřejné dopravy.

Dr. Nohynek ale včera dosvědčila, že její institut koncem roku 2021 finské vládě doporučil, že pasy COVID již nedávají smysl , ale certifikáty jsou nadále vyžadovány. Finský novinář Ike Novikoff o tom informoval včera poté, co opustil helsinskou soudní síň, kde hovořil Dr. Nohynek.

 

 

Přiznání Dr. Nohynka, že vláda ignorovala vědecké rady o zrušení očkovacích pasů, se ukázalo jako šokující, protože je široce přijímána v globálních lékařských kruzích. Kromě toho, že předsedá strategické poradní skupině WHO pro imunizaci , je Dr. Nohynek jedním z předních finských poradců pro vakcíny a je členem správní rady Vaccines Together  a International Vaccine Institute .

Digitální certifikace EU pro COVID-19 pomohla v červenci 2023 vytvořit celosvětovou síť certifikace digitálního zdraví WHO.

„Používáním evropských osvědčených postupů přispíváme k digitálním zdravotním standardům a interoperabilitě na celém světě – ve prospěch těch, kteří to nejvíce potřebují,“ uvedl jeden úředník EU.

Finský občan Mika Vauhkala vytvořil webovou stránku diskutující o jeho případu proti finské vládě, kde píše, že zahájil svou žalobu „na obranu základních práv“ poté, co mu byla v prosinci 2021 odepřena snídaně v helsinské kavárně, protože neměl pas COVID, i když měl byl zdravý.

„Finská ústava zaručuje, že žádný občan by neměl být diskriminován mimo jiné na základě zdravotních podmínek,“ uvádí Vauhkala na svém webu.

Žaloba Vauhkaly dnes pokračovala u okresního soudu v Helsinkách, kde bude britský kardiolog Dr. Aseem Malhotra svědčit, že během pandemie COVID některé úřady a lékaři podporovali neetické, nátlakové a dezinformované politiky, jako jsou očkovací mandáty a očkovací pasy, které podkopávaly informovaný souhlas pacienta. a lékařskou praxi založenou na důkazech.

Svědectví doktorky Malhotry si můžete přečíst zde .

*

ZDROJ:

https://www.globalresearch.ca/official-vaccine-passport-scam/5854621

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *