19 000 lékařů obviněných z trestných činů Covid

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

17.7.2023

Až budete příště potřebovat roční lékařskou prohlídku, možná si budete muset naplánovat schůzku s recepční v zálivu Guantánamo. Ve Spojených státech je přibližně jeden milion praktických lékařů a sbor generálního advokáta soudce námořnictva Spojených států drží zapečetěná obvinění asi 19 000 z nich – praktických lékařů, specialistů, chirurgů, pohotovosti a personálu urgentní péče.

Zdroj JAG obeznámený s obviněními řekl Real Raw News, že obžalovaní lékaři se během Covid Plandemic účastnili neetického a nezákonného partnerství s CDC a NIH. CDC/NIH podněcovalo provinilé lékaře, aby nutili pacienty, aby se nechali oklamat, i když pacienti protestovali proti potenciálně smrtelnému bodnutí. Zdravotníci byli povzbuzováni, aby udělali vše kromě fyzického zasažení pacienta, aby dosáhli souladu. Taktiky zahrnovaly nadávky starším lidem a namlouvání těhotným ženám, že neočkované budoucí matky ohrožují životy nenarozených dětí. CDC/NIH také vyzvala lékaře, aby vyhrožovali „rozvodem“ pacientům, kteří nejsou ochotni se nechat ošálit, a sdělit pacientům jejich jména by byla přidána na černou listinu „odmítnutého očkování“. Mnoha pacientům byla odepřena život zachraňující léčba a léky.

Lékařům bylo řečeno, že mají lékařskou odpovědnost za účast, aby se neobjevili na jiném seznamu a jmenovali je v lékařské komunitě vyvrhelové.

Náš zdroj řekl, že JAG se o seznamu dozvěděl od nejmenovaného úředníka CDC, který je v současné době zadržován v Camp Blaz na Guamu.

„Mohl na dálku přistupovat k seznamu lékařů, kteří, ať už byli přinuceni nebo ne, šli spolu s Scamdemic. Měl názvy praktik a data. Mohu říci, že jsme vyslechli a později zatkli pět lékařů na tomto seznamu. Přiznali se, že přijali pokyny CDC. Pokud je pět z pěti náhodných dokumentů v různých částech země vinných, pak je seznam pravděpodobně přesný,“ uvedl náš zdroj.

Dodal, že aktuální seznam není úplný.

„Tvrdí, nebo říká, že věří, že CDC má další seznamy, ke kterým se nemohl dostat, seznamy, které, jak říká, obsahují více než 100 000 jmen lékařů a sester.“ Doufejme, že budoucí zatčení CDC nás dovedou k těmto seznamům, pokud skutečně existují,“ řekl náš zdroj.

Mezitím, dodal, JAG vytvořil předběžná obvinění 19 000; nicméně vzhledem k ohromnému počtu nevyřízených obvinění v rukou JAG neexistuje žádný pevný harmonogram, kdy bude 19 000 čelit spravedlnosti.

„Pracujeme rychleji, než by se mohlo zdát.“ Ale je sakra hodně lidí, kteří musí být uvězněni nebo pověšeni,“ řekl.

1 reply
  1. aamater
    aamater says:

    Tak lekárov už idú súdiť? Budiš. A kedy budú súdiť tých, ktorí dali západné sračky (vakcíny) na trh? A čo tí, ktorí podpísali zmluvy? Prečo do dnes nie je zverejnená úplná zmluva ako to bolo z Ruskou vakcínou Sputnik V? Tých necháte na pokoji? Oni nič? Oni muzikanti?

    Odpovědět

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *