Klimatický blázinec Německo: Hrozí nyní zákazy řízení o víkendech?

článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

13.4.2024

Jezdíte občas do Německa? Brzy by mohla být podobná víkendová návštěva problém. Německo, které zavedlo v rámci Evropy asi nejšílenější klimatickou politiku, si totiž stanovilo až natolik „ambiciózní“ klimatické cíle, že jejich splnění je možné jedině výrazným omezením dopravy.

Nestačí, že odstavili všechny jaderné elektrárny a zlikvidovali mnoho průmyslových podniků, musí omezovat i motoristy – a  to docela zásadně.

To je ostatně součástí globalistických plánů pro klimatické lockdowny, které mimo jiné počítají se zákazem provozu aut o víkendech – a i mimo víkendy by mělo docházet k jistým omezením.

Aby byl dostatečný dohled nad dodržováním nařízení, jsou v místech zákazu umístěny kamery, které natočí každého hříšníka. Přesně tento model se již požívá v některých evropských metropolích, včetně Londýna.

Jde v podstatě o systém 15minutových chytrých měst, která se mohou stát i uzavřenou zónou, ze které se jen tak neodstanete. Nicméně v Německu by dokonce mohl zákaz vést mnohem dál – k zákazu celostátnímu.

Zelení nyní blokují novelu zákona, která by mohla původně schválený zákon zmírnit. Pokud nedojde k dohodě a zákon zůstane jak je, už brzy by se v Německu mohlo o víkendu vyjet autem jen v případě, že máte zvláštní povolení nebo elektromobil…

Důsledky zeleného šílenství jsou pro občany stále jasnější: federální ministr dopravy Wissing nyní oznamuje blížící se zákazy řízení o víkendech, pokud bude reforma zákona o ochraně klimatu dále blokována Zelenými.

Zelení a Greenpeace jsou pobouřeni a tvrdí, že jde o „hororové scénáře.“ Není divu: Wissing svým varováním i poslednímu mainstreamovému věřícímu ukazuje, do jaké míry klimatická ideologie zničí německý způsob života.

Semaforové frakce vyjednávají o reformě zákona o ochraně klimatu. Kabinet o tom rozhodl loni v červnu a první čtení v Bundestagu bylo v září.

Spolkový ministr dopravy Volker Wissing (53, FDP) nyní v dopise předsedům poslaneckých klubů SPD, Zelených a FDP varuje, že pokud novela nebude schválena, hrozí v Německu celostátní zákaz jízdy na všech silnicích o všech víkendech.

Cíle ochrany klimatu jsou závazně upraveny v zákoně o ochraně klimatu. Předpokládá se, že emise skleníkových plynů, které údajně poškozují klima, se díky zákonu do roku 2030 sníží o 65 procent ve srovnání s rokem 1990.

Za tímto účelem byly stanoveny přípustné roční úrovně emisí pro jednotlivá odvětví, jako je průmysl, energetika, doprava a stavebnictví.

Podle současného zákona o ochraně klimatu, pokud sektory nesplní cíle, musí příslušné federální ministerstvo do tří měsíců předložit okamžitý program, aby bylo zajištěno dodržování úrovní emisí.

celý článek si můžete přečíst ZDE

článek vyšel: 13.4.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *