, , ,

Vystavení mikrovlnám, záření mobilních telefonů způsobuje, že se v těle hromadí nebezpečné volné radikály zvané PEROXYNITRITY

Vystavení mikrovlnám, záření mobilních telefonů způsobuje, že se v těle hromadí nebezpečné volné radikály zvané PEROXYNITRITY

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

14.09.2023 // Ethan Huff 

Převzato:https://www.naturalnews.com/

Pokud jste si toho nevšimli, svět se stal radioaktivní noční můrou. Nástup mikrovln, Wi-Fi routerů, bezdrátových mobilních telefonů, chytrých měřičů a všech souvisejících technologií, které s těmito věcmi souvisí – včetně technologie 5G – způsobuje zkázu na lidském zdraví v míře, kterou v historii nikdo neviděl .

 

Každý hlavní operátor mobilních telefonů ve Spojených státech – a mnoho mimo Spojené státy, kromě Ruska a několika dalších míst, kde je 5G zakázáno – nabízí 5G, a brzy to bude 6G, přenosové uzly kdekoli a všude, kde je to možné. studie nulové bezpečnosti ukazují , že chronická expozice 5G je bezpečná. Výsledkem je rozšířená nemoc v různých formách.

 

Typ 5G rozmístěný po celé Americe závisí především na šířce pásma známé jako milimetrová vlna. Jedná se o stejný typ záření, jaký se vyskytuje ve skenerech nahého těla na amerických letištích, a je známo, že způsobuje pocit pálení na kůži – to je důvod, proč se mnoho cestujících v letadle odhlásilo a místo toho zvolilo invazivní pohlazení. Záření milimetrových vln je také spojeno s problémy s očima a srdcem, potlačenou imunitní funkcí, genetickým poškozením a problémy s plodností.

 

Federální komise pro komunikace (FCC) otevřeně přiznává, že o 5G nebyla provedena ani jediná studie, ať už samotnou agenturou, ani žádným z hlavních hráčů v telekomunikačním průmyslu – a žádné studie se neplánují ani do budoucna. To znamená, že Američané jsou den za dnem smažení nevyzkoušeným typem záření, jehož dlouhodobé účinky jsou stále odhalovány.

Lidé jsou vystaveni nejen věžím 5G, které vyzařují milimetrové vlny, ale také ručním zařízením, která s nimi komunikují. To zahrnuje „chytré telefony“, notebooky, tablety a všechny druhy dalších elektronických bezdrátových zařízení vybavené 5G.

 

Podle Dr. Josepha Mercoly trvalé vystavení mikrovlnným frekvencím, jako jsou frekvence vyzařované těmito produkty, spouští mitochondriální dysfunkci, stejně jako produkci peroxydusitanu, škodlivé látky, ke které dochází, když určitý volný radikál zvaný superoxidový anion reaguje s oxidem dusnatým ( NO ) . Konečným výsledkem je potenciální vznik nejrůznějších chronických zdravotních problémů, z nichž v neposlední řadě jsou to srdeční arytmie, úzkost, deprese, autismus, Alzheimerova choroba a neplodnost, abychom jmenovali jen některé.

 

„Peroxydusitan interaguje s lipidy, DNA a proteiny prostřednictvím přímých oxidačních reakcí nebo prostřednictvím nepřímých mechanismů zprostředkovaných radikály,“ vysvětluje studie z roku 2008 publikovaná v recenzovaném časopise Physiological Reviews . „Tyto reakce spouštějí buněčné reakce od jemných modulací buněčné signalizace až po drtivé oxidační poškození, přivádějící buňky k nekróze nebo apoptóze.“

 

Studie dále zjistila, že tvorba peroxydusitanu hraje přímou roli, patogenně řečeno, u závažných zdravotních stavů, jako je mrtvice, infarkt myokardu, chronické srdeční selhání, diabetes, oběhový šok, chronická zánětlivá onemocnění, rakovina a neurodegenerativní poruchy.

 

V petici podané Organizací spojených národů (OSN) více než 230 mezinárodními vědci EMP bylo dále vysvětleno, že chronické vystavení EMP na úrovních, které vlády světa považují za „bezpečné“, souvisí také s řadou dalších zdravotních problémů. .

 

„Důsledky zahrnují zvýšené riziko rakoviny, buněčný stres, zvýšení škodlivých volných radikálů, genetická poškození, strukturální a funkční změny reprodukčního systému, poruchy učení a paměti, neurologické poruchy a negativní dopady na celkovou pohodu u lidí. lidskou rasu, protože přibývá důkazů o škodlivých účincích na život rostlin i zvířat.“

 

(Související: Podívejte se na naši dřívější zprávu, která ukazuje, že 4G a LTE podobně poškozují buňky, tkáně a DNA.)

5G nikdy nemělo být schváleno na prvním místě: Je netestované a nebezpečné

Tyto prosby, aby vládní regulátory něco udělaly, zatím nic nedosáhly. Výzva z roku 2017 k moratoriu na technologii 5G byla ignorována, přestože ji podpořilo více než 180 vědců a lékařů z 35 zemí, kteří tvrdí, že 5G by mělo zůstat zakázáno, „dokud nebudou potenciální rizika pro lidské zdraví a životní prostředí plně prozkoumána nezávislými vědci. průmysl.“

 

„Bylo prokázáno, že RF-EMF je škodlivé pro lidi a životní prostředí,“ dodala tato skupina expertů a dále poznamenala, že „5G podstatně zvýší vystavení radiofrekvenčním elektromagnetickým polím na vrcholu 2G, 3G, 4G, Wi-Fi. atd. pro telekomunikace již zavedené.“

 

Dr. Ronald Powell, PhD, bývalý vědec aplikované fyziky na Harvardské univerzitě , věří, že „neexistuje žádný bezpečný způsob, jak implementovat 5G v našich komunitách… existují jen ‚špatné způsoby‘ a ‚horší způsoby‘,“ říká. .

 

Je úžasné, že z více než 35 000 publikovaných článků o EMP se pouze sedm týká lékařských nebo biologických studií. Podle Dr. Joela M. Moskowitze, PhD, ředitele Centra pro rodinné a komunitní zdraví School of Public Health na UC Berkeley, ani jeden z těchto sedmi nezahrnuje modulaci nebo pulzování signálu, jak se to děje v reálném životě pro přenos 5G .

 

Za posledních 100 let se expozice EMP zvýšila ohromující jeden kvintilionkrát – kvintilion je milion bilionů nebo milion milionů milionů. To je mnohem více záření, než si člověk dokáže vůbec představit nebo vyčíslit, natož vydržet velmi dlouho, než se objeví vážné zdravotní problémy.

 

Několik snadných způsobů, jak minimalizovat své EMF a vystavení 5G, je nepoužívat telefon 5G. Ideální je také zbavit svůj domov co největšího množství „chytrých“ spotřebičů a zařízení, stejně jako vypnout telefon a bezdrátový router na noc, když spíte.

 

Nejnovější zprávy o přetrvávající zdravotní hrozbě expozice 5G lze nalézt na 5Galert.com .

 

Zdroje pro tento článek zahrnují:

ChildrensHealthDefense.org

ncbi.nlm.nih.gov

NaturalNews.com

 

ZDROJ:https://www.naturalnews.com/2023-09-14-microwaves-cell-phone-radiation-free-radicals-peroxynitrites.html

 

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *