, , , , , ,

Nový Zéland zaznamenal nejvyšší nárůst úmrtnosti za posledních 100 let

nový Zéland

Nový Zéland zaznamenal nejvyšší nárůst úmrtnosti za posledních 100 let

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

23.2.2023

A nejčastěji umírají tzv. „posílení,“ přičemž zpravidla jde o starší občany, tedy přesně o ty, jimž jsou genové injekce nejvíce doporučovány. Každopádně  na Novém Zélandu, kde docházelo k nesmírnému nátlaku na covid očkování, zavedli „účinnou důchodovou reformu…“

Nový Zéland zaznamenal největší nárůst úmrtí za posledních 100 let. Zpráva o tom byla zveřejněna tento týden. Statistik Herman Steigstra to studoval a přišel na to, že posílení umírají třikrát častěji než neposílení a neočkovaní.

Image
Celková úmrtnost na NZ podle očkovacího statusu. Jako neočkovaný je uváděn i ten, kdo má jen jednu dávku nebo méně než 14 dní po 2. dávce. Úmrtnost posílených ze všech příčin je rekordní.

V roce 2022 zaznamenal Nový Zéland 38 574 úmrtí, o 10,4 procenta více než v roce 2021. To je největší nárůst od vrcholu úmrtnosti během chřipkové pandemie v roce 1918. Zemřelo mnoho starších lidí.

Na Novém Zélandu byla dlouhou dobu v platnosti velmi přísná covidová opatření. Téměř dva roky byla letiště v zemi opuštěná. Každý, kdo chtěl vstoupit do země, byl na dva týdny zavřen v karanténním hotelu.

I v jiných zemích umírají hlavně očkovaní. Nová zpráva britské statistické agentury ONS ukazuje, že loni v Anglii zemřelo na covid 25 768 očkovaných lidí a 2 273 neočkovaných lidí. To znamená, že 92 procent úmrtí na covid bylo očkováno.

Image
Covid-19 úmrtnost v Anglii: očkovaní ve srovnání s neočkovanými, posílení nejsou uvedeni zvlášť

A přesto mnohé vlády stále tvrdí, že vás očkování chrání před úmrtím na covid. Nebo i jim jde o uplatnění účinné důchodové reformy?

Graf výše ukazuje prudký nárůst covidových úmrtí posílených na Novém Zélandu. Mezi neočkovanými jsou uvedeni i lidé po 1. dávce nebo méně než 14 dní po druhé dávce. V grafu tak nejsou zcela neočkovaní samostatně zastoupeni. Graf ukazuje pouze úmrtí na (s) Covid-19, která tvoří jen minimální procento všech úmrtí, úmrtí z jiných příčin najdete v prvním grafu  (viz výše).

ZDROJ: NZ Heraldhttps://www.nzherald.co.nz/nz/new-zealand-records-biggest-increase-in-registered-deaths-in-100-years/BQERSTKIANCKRNNA7IL42RD52U/

Necenzurovaná Pravda, Slovanka https://necenzurovanapravda.cz/2023/02/novy-zeland-zaznamenal-nejvyssi-narust-umrtnosti-za-poslednich-100-let/

Dočetli jste jeden z našich článků? Nezapomínejte, prosíme, na dobrovolný příspěvek, které je příspěvkem k další nezávislosti a na fungování ! Volného blogu a také investicí do jeho budoucnosti. Více o financování zdola se dozvíte ZDE:  https://volnyblog.news/podporit-provoz-volny-blog-cz/
1 reply
  1. Jan Vintr
    Jan Vintr says:

    Tento obludný globální zločin má velmi mnoho pachatelů a spolupachatelů. Ti největší zločinci sedí na nejvyšších místech, odkud mají moc bránit odhalení tohoto zločinu. Nahrává jim i hloupost lidí, kteří odmítají uvěřit, že naletěli zločincům a odmítají dávat své zdravotní postižení nebo úmrtí svých blízkých do souvislosti s očkováním, na které šla většina z nich dobrovolně nebo dokonce s nadšením. Prolomit tuto hradbu bude velmi těžké, možná i nemožné. Covidoví a vakcinační zločinci tak možná úplně ujdou trestu v tomto pozemském životě. V každém případě si je ale peklo přebere….

    Odpovědět

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *