Zdravotnické úřady USA přiznaly, že po covidových vakcínách vzrostly onemocnění srdce 133násobně

22.6.2023

(Ethan Huff, Natural News ) Dva hlavní úřady veřejného zdravotnictví ve Spojených státech amerických provedly společnou studii, která ukázala šokující nárůst rizika vzniku autoimunitního srdečního onemocnění u „plně očkovaných“ proti Covid-19.

Centrum pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) a Úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) zjistili, že v porovnání se základním rizikem v běžné populaci je riziko myokarditidy 133násobně vyšší u těch, kteří obdrželi mRNA „vakcíny“ od obou hlavních výrobců Pfizer/BioNTech a Moderna.

Ke studii publikované v časopise Journal of the American Medical Association (JAMA) přispěli výzkumníci z několika špičkových univerzit a nemocnic z celé Ameriky.

Pomocí údajů z vládního systému hlášení nežádoucích událostí vakcín (VAERS) dokázaly CDC a FDA identifikovat 1 626 případů myokarditidy , které byly křížově zkontrolovány, aby se zajistilo, že výsledky jsou v souladu s oficiální definicí myokarditidy CDC.

Na základě toho výzkumníci dospěli k závěru, že nejrizikovější mRNA „vakcínou“ z hlediska potenciálních negativních účinků na zdraví je ta od Pfizer/BioNTech.

Vakcíny od Pfizeru podle údajů ze systému VAERS způsobily 105,9 případů myokarditidy na milion dávek po druhé injekci u mužů ve věku 16 a 17 let. Ve věkové skupině 12-15 let u mužů bylo po druhé dávce 70,7 případů myokarditidy na milion dávek.

Mužská věková skupina 18-24 let měla riziko 52,4 případů na milion podaných vakcín od Pfizeru a 56,3 případů na milion podaných vakcín od společnosti Moderna. Medián času od očkování do nástupu symptomů byl jen dva dny pro obě vakcíny

(Související: Jiná studie z Jižní Koreje zjistila, že případy myokarditidy mezi plně proočkovanými nadále raketově rostou.)

Jelikož systém VAERS zachycuje jen přibližně 1% poškození vakcínou, jaké je skutečné riziko autoimunitního onemocnění srdce po covidovém očkování?

Jak zjistily předchozí studie, naprostá většina srdečních problémů souvisejících s covidovým očkováním, přibližně 82%, se vyskytuje u mužů.

Ve velké většině případů, kolem 96%, museli být ti, kteří dostali myokarditidu, hospitalizováni a ve většině případů byli léčeni nesteroidními protizánětlivými léky (NSAID).

V době propuštění zaznamenalo 87% hospitalizovaných vymizení symptomů, tedy alespoň zpočátku. Nelze však říci, čím mohou tito lidé trpět v průběhu následujících let, zejména ve vyšším věku.

Mezi nejčastěji hlášené nežádoucí účinky patří:

  • bolest na hrudi, tlak nebo nepohodlí (89%)
  • dušnost (30%)
  • abnormální výsledky na EKG (72%)
  • abnormální srdeční nálezy na magnetické rezonanci (72%)

Úřad CDC si uvědomuje silnou a nepopiratelnou souvislost mezi covidovým očkováním a onemocněními srdce, proto spustilo program aktivního screeningu pro dospívající a mladé dospělé, aby sledovali vývoj jejich zdravotního stavu po příhodách po očkování souvisejících se srdcem.

Jelikož covidové vakcíny jsou k dispozici pouze od konce prosince 2020 a do těl lidí se reálně začaly dostávat až v roce 2021, stále nejsou k dispozici žádná dlouhodobá data k vyhodnocení dlouhodobého vlivu očkování na onemocnění srdce.

Organizace American Heart Association (AHA) a American College of Cardiology (ACC) radí, aby se lidé s myokarditidou zdrželi intenzivního sportu na 3 až 6 měsíců, jinak by mohli náhle zemřít na hřišti.

Teprve poté, kdy bude mít normální výsledky na EKG a jiných testech, by měl člověk postižený onemocněním srdce souvisejícím s covidovým očkováním byť jen pomyslet na obnovení namáhavého cvičení.

Závěr

Mimochodem, VAERS zachycuje jen 1% všech poškození zdraví a úmrtí souvisejících s očkováním. Takže jakkoli jsou tato čísla a procenta šokující, je třeba je vynásobit číslem 100, abychom získali přesnější obraz o skutečném počtu poškození zdraví a úmrtí z těchto „vakcín“.

Chcete držet krok s nejnovějšími zprávami o následcích očkování proti covidu? Můžete tak učinit na stránce ChemicalViolence.com .

Autor: Ethan Huff, Zdroj: naturalnews.com

zdroj:https://www.naturalnews.com/2023-06-21-heart-disease-risk-13200-percent-covid-vaccination.html

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.
Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *