, , ,

Arkansasští policisté rozhodovali o sebevraždě Clintonova pobočníka spojeného s Jeffreym Epsteinem

poradce Clintona

EXKLUZIVNĚ: Arkansasští policisté rozhodovali o sebevraždě Clintonova pobočníka spojeného s Jeffreym Epsteinem – který byl nalezen zastřelený a přivázaný ke stromu s elektrickým kabelem kolem krku – navzdory tomu, že neobjevili žádnou zbraň

 

Příšerná scéna, kde byl nalezen špičkový poradce Billa Clintona oběšený na stromě s průstřelem hrudníku, byla konečně odhalena devět měsíců poté, co zemřel.

Ale šerifova zpráva o záhadné smrti Marka Middletona vyvolává více otázek než odpovědí, protože podle ní zemřel sebevraždou – navzdory tomu, že se nenašla zbraň, která ho zabila.

Middleton, 59, byl nalezen mrtvý loni v květnu na Heifer Ranch v Perryville, Arkansas , hodinu západně od Little Rock.

Zveřejnění zprávy bylo odloženo poté, co členové jeho rodiny požádali soudce . Obávali se, že snímky z krvavé scény budou zveřejněny.

Soudce nakonec rozhodl, že podrobnosti mohou být zveřejněny, ale fotografie ne.

Zvláštní poradce Billa Clintona Mark Middleton, který několikrát podepsal Jeffreyho Epsteina do Bílého domu, se v květnu 2022 zabil.

Zvláštní poradce Billa Clintona Mark Middleton, který několikrát podepsal smlouvu s Jeffrey Epsteinem v Bílém domě, se v květnu 2022 zabil.

Middletonovo tělo a auto byly nalezeny na Heifer Ranch, který vlastní nezisková organizace proti chudobě Heifer International v Perryville v Arkansasu.

Middletonovo tělo a auto byly nalezeny na Heifer Ranch, který vlastní nezisková organizace proti chudobě Heifer International v Perryville v Arkansasu.

Middleton byl zvláštní poradce Billa Clintona, který přijal Jeffreyho Epsteina do Bílého domu v sedmi z nejméně 17 návštěv zesnulého pedofila. Epstein, Ghislaine Maxwell a Clinton jsou viděni v roce 1993 v Bílém domě

Zpráva, kterou napsal zástupce šerifa okresu Perry Jeremy Lawson, říká, že ho na ranč zavolala pracovnice Samantha McElroyová, která našla Middletonovo opuštěné černé SUV BMW.

Šestačtyřicetiletý McElroy pak obešel chatu na ranči.

„Téměř okamžitě poté, co vyšla za roh chaty, začala křičet,“ napsal Lawson.

„Když došla k zadní části chaty, ukázala směrem k zadní části pozemku a zeptala se, zda je to osoba.

„Viděl jsem, co se zpočátku zdálo jako muž sedící u stromu, když se mé oči lépe zaostřily, viděl jsem provaz nějakého typu, který šel od větve stromu k muži.“

Lawson řekl, že je jasné, že Middleton je mrtvý.

„Viděl jsem, že má střelnou ránu na hrudi a že má uzel uvázaný na prodlužovací šňůře, kterou měl kolem krku a kterou měl připevněnou ke končetině přímo nad ním.

Zástupce řekl, že při prohlídce Middletonova vozidla byly nalezeny tři krabice broků a pouzdro na zbraně – ale žádná zbraň.

Podrobnosti poskytují nový pohled na smrt Middletona, ženatého otce dvou dcer ve věku 18 a 20 let, který byl nalezen mrtvý 7. května loňského roku.

Ženatý otec dvou dětí, který žil v Little Rock v Arkansasu, se zastřelil na ranči Heifer v Perryville, 30 mil od svého domova.

Ženatý otec dvou dětí, který žil v Little Rock v Arkansasu, se zastřelil na ranči Heifer v Perryville, 30 mil od svého domova.

V Middletonově nekrologu jeho rodina požádala, aby místo květin darovali dobrodinci službě, která se specializuje na poradenství a terapii spojenou s New Life Church, která sídlí v Arkansasu.

V Middletonově nekrologu jeho rodina požádala, aby místo květin darovali peníze dobrodinci službě, která se specializuje na poradenství a terapii spojenou s New Life Church, která sídlí v Arkansasu.

Policejní zpráva, kterou získal DailyMail.com, přináší nový pohled na smrt Middletona (59), ženatého otce dcer ve věku 18 a 20 let, který byl nalezen mrtvý 7. května loňského roku. Middleton s manželkou Rheou a dcerami Lindsay a Lauren

DailyMail.com již dříve odhalil, že Epstein navštívil Bílý dům ve 14 oddělených dnech a zastavil se u něj dvakrát za jeden den při třech příležitostech během prvního funkčního období Billa Clintona.  Middleton ho přiznal nejméně sedmkrát

DailyMail.com již dříve odhalil, že Epstein navštívil Bílý dům ve 14 osamostatných dnech a zastavil se u něj dvakrát za jeden den při třech příležitostech během prvního funkčního období Billa Clintona. Middleton to přiznal nejméně sedmkrát

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *