, , , , ,

Nový návrh zákona Sněmovny reprezentantů by umožnil Američanům žalovat výrobce vakcín COVID-19 za nežádoucí účinky a úmrtí.

Nový návrh zákona Sněmovny reprezentantů by umožnil Američanům žalovat výrobce vakcín COVID-19 za nežádoucí účinky a úmrtí.

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

10.3.2024

Ava Grace

Reprezentant Chip Roy (R-TX) předložil návrh zákona, který by umožnil Američanům žalovat výrobce vakcín proti koronaviru Wuhan (COVID-19) za nežádoucí příhody související s očkováním, včetně úmrtí, a to odstraněním štítu odpovědnosti, který chrání výrobce vakcín.
Roy uvedl, že zákon Let Injured Americans Be Legally Empowered Act neboli zákon LIABLE Act je nezbytný, protože Američané „si zaslouží spravedlnost za zásah do jejich osobní lékařské svobody a ti, kteří byli lékařsky poškozeni, si zaslouží odškodnění“.

Zákon LIABLE Act by „umožnil Američanům, kteří si vzali vakcíny, které byly klamavě propagovány a vnuceny mnoha Američanům prostřednictvím federálních mandátů, vést občanskoprávní spory za jejich poškození“, uvádí se ve shrnutí návrhu zákona. (Související: Proti společnosti AstraZeneca byly podány žaloby o odškodnění za vakcínu COVID v celkové výši přes 100 milionů dolarů).

„Tyto vakcíny byly jednostranně schváleny pro mimořádné použití a neprošly běžným schvalovacím procesem amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA),“ pokračuje shrnutí.

„Škody a úmrtí způsobené vakcínou vyžadují odpovědnost. Tento právní předpis představuje zásadní milník v nápravě těchto nespravedlností a připravuje půdu pro odpovědnější budoucnost. Tato legislativa je klíčová pro to, aby výrobci vakcín nesli odpovědnost,“ uvedla Mary Hollandová, prezidentka organizace Children’s Health Defense.

Návrh zákona navrhuje zrušit veškerou federální ochranu odpovědnosti velkých farmaceutických společností
Způsob, jakým zákon LIABLE odstraňuje federální ochranu odpovědnosti pro výrobce vakcín COVID-19, spočívá v odstranění této ochrany, když byla zavedena do zákona při přijetí zákona o veřejné připravenosti a připravenosti na mimořádné události (PREP Act) v roce 2005.

Zákon PREP chrání výrobce a osoby, které vakcíny podávají, před odpovědností. Tato ochrana byla rozšířena i na výrobce vakcín COVID-19, přičemž jedinou výjimkou jsou případy úmrtí nebo vážného zranění způsobeného „úmyslným pochybením“.

Štítu odpovědnosti jsou zbaveny i osoby, které se podle ministerstva zdravotnictví a sociálních věcí mohly důvodně domnívat, že jsou chráněny, i když ve skutečnosti chráněny nebyly.

Spolu s odstraněním tzv. štítu odpovědnosti zachovává zákon LIABLE Act také možnost poškozených Američanů využívat již existující programy odškodnění, jako je například Národní program odškodnění za zranění způsobená očkováním. Tento přístup by byl retroaktivní a umožnil by Američanům, kteří byli očkováni a zraněni před přijetím zákona LIABLE, podat žalobu.

„Žádný federální zákon … nesmí učinit výrobce vakcíny COVID-19 imunním vůči žalobě nebo odpovědnosti nebo omezit odpovědnost takového výrobce, pokud jde o nároky na náhradu škody způsobené, vyplývající, související nebo vzniklé v důsledku podání nebo použití vakcíny COVID-19 jednotlivci,“ uvádí se v návrhu zákona.

„Dlouhá řada zneužití, kterých se dopustila vláda a instituce veřejného zdraví v reakci na vakcínu COVID-19, bude mít dopad na americký lid i v příštích letech,“ uvedl Roy ve svém prohlášení, v němž vyjádřil přání, aby byl tento návrh zákona schválen, „aby Američané získali možnost odstranit kumpánskou ochranu federální odpovědnosti výrobců vakcíny COVID-19 a posílit postavení poškozených Američanů“.

„Miliony Američanů byly nuceny podstoupit očkování ze strachu, že přijdou o živobytí, a pod falešnou záminkou. Mnozí z nich čelili újmě způsobené vakcínou, ale jen málo z nich mělo možnost se odvolat.“

Podívejte se na video z CHD.TV, které pojednává o výzvě organizace Children’s Health Defense proti štítu odpovědnosti výrobců vakcíny COVID-19 podle zákona PREP.

&

 

This video is from the PureTrauma357 channel on Brighteon.com.

 

ZDROJ:https://www.naturalnews.com/2024-03-10-new-bill-americans-sue-manufacturers-covid-vaccines.html

 

Bez vaši finanční podpory, budeme nuceni brzy skončit. Pokud se vám líbí naše články, pošlete, prosím, na náš účet peníze na další překlady.
Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *