Deep State chystá atentát na Donalda Trumpa?

11.3.2024

Deep State chystá atentát na Donalda Trumpa? V bizarním tiskovém prohlášení FBI varuje, že pátrá po íránském špionovi, který chce zabít současné a bývalé vysoké americké představitele a pomstít tak smrt generála Kásima Sulejmáního, kterého nechal Trump zlikvidovat raketovým úderem v lednu 2020! Jinak než atentátem již Trump zastavit nejde?

Je to tady, dámy a pánové! Přesně pár hodin poté, co včera večer v USA skončilo tzv. Super Tuesday v rámci amerických primárek, kdy voliči republikánů a demokratů volili své kandidáty do listopadových voleb do Bílého domu, a ve kterých republikánští voliči drtivě ve 13 ze 14 států zvolili Donalda Trumpa za svého kandidáta, tak přesně v tu chvíli došlo podle všeho k odstartování procesu na likvidaci Donalda Trumpa.

Opravdu nepřeháním, protože to načasování je bizarní a příliš okaté, než aby šlo jen o shodu náhod. Britská BBC totiž v úterý večer [1], jen pár hodin po uzavření volebních místností v USA a po uveřejnění prvních odhadů, že Donald Trump drtivě zvítězil ve 13 ze 14 států, publikovala informaci americké FBI, že pátrá po íránském špionovi, který se prý chystá zabít současné a bývalé vysoké představitele USA v odvetě za vraždu íránského generála a velitele elitních íránských revolučních gard Quds.

FBI pátrá po íránském špionovi, který prý chce zabít vysoké současné a bývalé představitele USA

Před více než 4 roky v noci ze 2. na 3. ledna 2020 totiž došlo k likvidaci generála Kásima Sulejmáního, velitele íránských revolučních gard, který byl zabit raketou vypálenou z amerického vojenského dronu při odjezdu Sulejmáního v autě z mezinárodního letiště v Bagdádu v Iráku. Příkaz k útoku vydal přímo Donald Trump, údajně na žádost Izraele. O incidentu jsme přinesli článek [2] a nyní po 4 letech se najednou dozvídáme, že FBI pátrá po údajném íránském atentátníkovi.

Podle těchto informací FBI pátrá po údajném íránském špionovi, který je podle ní zapleten do spiknutí s cílem zabít současné i bývalé americké vládní představitele. Agentura obviňuje 42letého Madžída Faraháního z přípravy pomsty za zabití íránského generála Kásima Sulejmáního, velitele íránských revolučních gard Quds, jenž byl zavražděn při útoku amerického bezpilotního letounu v Iráku v lednu 2020.

celý článek si můžete přečíst ZDE

článek vyšel: 6.3.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *