, , , , , , , , ,

Nároky na odškodnění AstraZeneca Covid by mohly být jednou z největších bitev svého druhu.

Nároky na odškodnění AstraZeneca Covid by mohly být jednou z největších bitev svého druhu.

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

21.1.2024

Žaloby 35 údajných obětí vakcíny AstraZeneca Covid byly vzneseny proti farmaceutickému gigantu v tom, co hrozí, že jde o jeden z největších právních případů svého druhu. Právníci vznesli u Nejvyššího soudu žaloby ve výši desítek milionů liber kvůli komplikacím, které prý způsobila vakcína, měsíce po zahájení dvou testovacích případů, uvádí Telegraph.

The Telegraph říká, že chápe, že „očekává se, že bude podáno až 40 dalších nároků. Celkový účet za odškodnění, pokud by AstraZeneca prohrál, činí asi 80 milionů liber, což z něj činí jeden z nejdražších soudních sporů o vakcíny vůbec.

Vláda se zavázala k jakékoli právní žalobě podané proti společnosti AstraZeneca v rámci své dohody o zavedení očkovacího programu proti Covid-19, který byl schválen regulačními orgány na konci prosince 2021. Výrobci ostatních vakcín proti Covid také obdrželi vládní odškodnění. Zdroj

Neadekvátní platební schéma.

Vláda udělala vše, co bylo v jejích silách, aby lidé cítili, že jak „vakcína je bezpečná“, tak nechat se popichovat je „správná věc“. a jak víme, nebylo ani jedno ani druhé.

Jednotlivcům a rodinám těch, kteří byli poškozeni bodnutím kvůli tomu, že byli smeteni spolu se strachem ze „smrtelného viru“ a chtěli „udělat správnou věc“, byla nabídnuta mizerná jednorázová platba v rámci vládního schématu plateb za škody způsobené vakcínou.

Podle vládního schématu mají nárok na jednorázovou platbu ve výši 120 000 liber bez daně pouze lidé, kteří trpí nežádoucími reakcemi vedoucími ke smrti nebo 60% invaliditě. Právníci však tvrdí, že v mnoha případech, kdy lidé zemřeli nebo byli nuceni vzdát se lukrativní kariéry, je částka zcela nedostatečná.

Program se vyplatil v přibližně 150 případech, z nichž všechny kromě hrstky nastaly poté, co obdržel útok AstraZeneca a bývalý generální prokurátor Sir Jeremy tvrdil, že v případech, kdy vláda již zaplatila náhradu škody, byla příčinná souvislost účinně prokázána.

Sir Jeremy Wright podle Telegraph naléhá na Rishi Sunaka, premiéra, aby zasáhl a urovnal případy, než se dostanou k soudu. Platba je zcela neadekvátní Sir Jeremy řekl The Telegraph: „Veřejnost potřebuje důvěru, aby věděla, že o ni bude postaráno, pokud v nepatrné, nepatrné menšině případů, kdy se vakcína pokazila. „A tato důvěra je narušena, pokud vláda nezasáhne a tyto případy nevyřeší.“ Zdroj

„Bylo nám řečeno, že vakcína je bezpečná“

Jak jsme informovali na Expose v listopadu 2023, jeden ze voličů Jeremyho Wrighta, Jamie Scott, žaloval AstraZenecu u Nejvyššího soudu v testovacím případu poté, co utrpěl významné trvalé poranění mozku  v důsledku krevní sraženiny poté, co dostal jejich bodnutí do dubna 2021, kvůli čemuž nemohl pracovat.

Jamie byl fit a zdravý před útokem AstraZeneca, který byl tvrdě prosazován po celém Spojeném království, a chtěl „přispět“, aby on a jeho děti mohli navštívit svého starého otce.

Zdroj
Zdroj listopad 2023

„Udělal to, co považoval za správné“

Manžel Kerry Williams zemřel po úderu AstraZeneca. Zpočátku byly jeho příznaky podobné silnému nachlazení, cítil chlad a třásl se. Později se u něj objevily extrémní bolesti hlavy, vyrážka na noze a kulhání, uvedl Telegraph.

„V polovině března se jeho žena začala čím dál tím více trápit. Potil se a měl silné bolesti břicha a vypadal velmi špatně. Byl přijat do nemocnice a – neprávem – mu byla diagnostikována apendiciitida.

Pan Hollobone, který pracoval jako inženýr, byl poté převezen do jiné místní nemocnice k další léčbě, což bylo komplikované, protože měl také nízké krevní destičky, což znamenalo, že mu hrozilo krvácení. Jeho žena ho políbila na rozloučenou a řekla, že bude hned za ním. Bohužel, kvůli pravidlům blokování v té době, to bylo naposledy, co ho viděla.

Pan Hollobone zemřel 17. března 2021, po obdržení zprávy se paní Williamsová vydala do nemocnice, aby viděla tělo svého manžela. V tu chvíli se začala ptát, jestli jeho smrt nemůže souviset s bodnutím. “ Říkal jsem, když jsem ho navštívil, myslím, že je to vakcína.“ Ale cítila jsem se, jako bych byla naprosto šílená ,“ řekla.

Byl to rok poté, co pan Hollobone zemřel, koroner konečně dospěl k závěru, že jeho smrt „byla způsobena očkováním“. Jeho úmrtní list uváděl jako příčiny smrti zablokovaný průtok krve do střeva, krevní sraženinu a trombocytopenii a trombózu vyvolanou vakcínou. Zdroj

Přečtěte si více zde

Příčinná souvislost Prokázána

Trombocytopenie a trombóza vyvolaná vakcínou, známá jako VITT, je stav, který způsobuje krevní sraženiny a vakcína s tím souvisí, a podle Telegraph existuje „asi jeden z pěti případů, kdy pacienti, kteří se nakazili VITT, zemřeli“.

Jeden z nových případů podal vdovec po Nicole Weidelingové, zaměstnankyni Oxfordské univerzity, která zemřela ve věku 45 let v květnu 2021 po očkování Oxford-AstraZeneca.

Zdroj

Koroner již rozhodl, že příčinou smrti byl VITT. Její manžel Kurt naléhal na společnost AstraZeneca, aby nárok vyřešila. Jeho žena zemřela poté, co se u něj vytvořily krevní sraženiny a utrpěla „významné krvácení do mozku“, uvedl Telegraph.

AstraZeneca Deny the Jab is Defected.

AstraZeneca je žalována podle zákona o ochraně spotřebitele kvůli tvrzení, že vakcína není tak bezpečná, jak se příjemci domnívali, velký farmaceutický gigant popřel, že by jeho vakcína byla „vadná“ a trval na tom, že tvrzení vůči společnosti jsou „ zmatená “ a „ špatně v právu “. Zdroj

Jejich popření přichází navzdory důkazům, že byla prokázána příčinná souvislost a utrpení mnohem více lidí, než je uvedeno výše. Co je „špatné v zákoně“ a morálce je to, že AstraZeneca nadále vychvaluje, že „odhaduje se, že vakcína zachránila šest milionů životů v prvním roce svého zavedení!

Důsledně popírali nepřítomnost smrtícího viru a potřebu tohoto úderu, stejně jako škody, které způsobil. Dokonce i poté, co byl Jab   v dubnu 2021 v Dánsku stažen , kvůli jeho spojení s  krevními sraženinami , profesor Sir Andrew Pollard z vývojového týmu AstraZeneca obviňoval „ dezinformace “ z „podkopávání důvěry ve vakcínu“ a podle jeho názoru „ Obzvláště škodlivý byl příběh z Německa v lednu 2021, který nesprávně tvrdil, že bodnutí má u starších lidí pouze 8% účinnost. Zdroj

Obavy kolem pacientů, kteří dostávají vakcínu AstraZeneca, a hlášené spojení s tvorbou  krevních sraženin vedly k tomu, že britský regulační orgán pro léčiva uspořádal 7. dubna 2021 společnou poradu s vládním poradním výborem pro vakcíny, ale přesto dospěli k závěru, že krevní sraženiny by měly být uvedeny jako „ velmi vzácný“ nežádoucí účinek vakcíny. Zdroj

Neuvěřitelně nám byla řečeno lež, „výhody nadále převažují nad riziky!“ a také v dubnu 2021 byl Matt Hancock, tehdejší „zdravotní“ sekretář „nadšený“, že více než 30 milionů lidí dostalo podvodně propagovaný úder.

Existují desítky dalších pacientů a rodin již zapojených do právních nároků proti AstraZeneca, kteří tvrdí, že bodnutí bylo vadné, přičemž právníci zastupují přibližně 75 žadatelů, z nichž někteří ztratili příbuzné a někteří přeživší, kteří utrpěli katastrofální zranění po krevních sraženinách. Jsou nepochybně jiní, kteří se navzdory tomu, že se „necítí dobře od popichu“, nebo dokonce měli diagnózu nemocí, ale nespojili se s bodnutím, možná nikdy neslyšeli o schématech hlášení vakcín a nikdy na to neupozornili lékaře.

Společnost AstraZeneca neúnavně bránila svůj produkt a její mluvčí již dříve uvedl, že bezpečnost pacientů je její „nejvyšší prioritou“ a že její vakcína „nepřetržitě prokazuje přijatelný bezpečnostní profil“ Navíc v reakci na předchozí případy, které Společnost odmítla jakoukoli odpovědnost a nadále trvala na tom, že vakcína není „vadná!“. Zdroj

Naštěstí se vakcína ve Spojeném království již nepoužívá jako součást posilovacího programu. Hodně štěstí všem, kteří uplatňují nároky vůči společnosti AstraZeneca. Je načase, aby byl celý podvodný systém svržen.

 

ZDROJ:https://expose-news.com/2024/01/22/astrazeneca-covid-jab-compensation-claims-could-be-one-of-the-biggest-battles-of-its-kind/

 

Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *