, , , , ,

Japonsko zahajuje oficiální vyšetřování milionů úmrtí způsobených vakcínou COVID

japonsko

Japonsko zahajuje oficiální vyšetřování milionů úmrtí způsobených vakcínou COVID

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

Skutečnost ověřena

2.1.2023

Japonsko zahájilo oficiální vyšetřování bezprecedentního počtu lidí, kteří zemřeli po očkování proti Covid-19.

Podle zpráv byli japonští vědci instruováni, aby prozkoumali mechanismy, kterými by experimentální vpichy mRNA mohly způsobit úmrtí a závažné nežádoucí reakce.

Lékařská fakulta univerzity v Hirošimě Prof. Masataka Nagao zdůraznil, že těla očkovaných osob, u kterých prováděl pitvy, byla abnormálně teplá, s tělesnými teplotami vyššími než 100 stupňů F.

„První obavou bylo, že tělesné teploty mrtvol byly velmi vysoké, když policie prováděla pitvu,“ prohlásil Nagao.

„Tělesné teploty byly neobvykle vysoké, například 33 nebo 34 stupňů Celsia (91-93ºF).

Infowars.com uvádí: V jiných tělech Nagao říká, že „teploty byly v době smrti velmi vysoké. Jejich tělesné teploty byly nad normální teplotou, spíše přes 40 stupňů Celsia (104 °F).

Při sestavení grafu dat výzkumný tým Nagao zjistil, že došlo k významným změnám v genetické výbavě imunitního systému očkovaných pitvaných pacientů.

Výzkum vedl Nagaa k závěru, že vakcína způsobuje abnormality imunitního systému, které vyvolávají zánět v celém těle, což je pravděpodobně příčinou vysokých tělesných teplot v době pitvy.

„Na základě samotných údajů a okolností není možné dojít k závěru, že příčinou úmrtí byla vakcína,“ řekl prof. Nagao a dodal: „Nicméně nelze říci, že vakcína nebyla příčinou. Můžeme jen říci, že je to pochybné, ale domníváme se, že očkování dostatečně souviselo s imunitními abnormalitami.“

V jiné zprávě diskutoval odborník na dermatologii prof. Shigetoshi Sano z lékařské fakulty univerzity v Kochi o objevení spike proteinů v místě kožních lézí a dalších kožních problémů u pacientů, kteří byli očkovaní.

„Protein spike odvozený z vakcíny byl nalezen v kůži,“ vysvětlil Sano a zvýraznil snímek ukazující jasně zelenou oblast na lézi, kterou zviditelnilo speciální barvivo.

„Spike proteiny lokálně potlačují imunitní systém,“ řekl Sano novinářům. „V důsledku toho spike proteiny usnadňují reaktivaci herpesviru.“

Proces degradace spike proteinů v imunitním systému vyvolává zánět v celém těle, který také vede ke krevním sraženinám, uzavřel Sano.

„Funkcí spike proteinů produkovat nežádoucí reakce je tvorba krevních sraženin,“ vysvětlil Sano. „A co je ještě horší, spike proteiny mohou také lokálně vyvolat zánět.“

Sano souhlasil s tím, že potlačený imunitní systém činí někoho zranitelnějším vůči infekci, a pokračoval: „Nevím, jestli bych to měl říkat, ale bylo zjištěno, že očkovaní lidé častěji onemocní koronavirem než neočkovaní.“

„Někdy se do lidského těla vnesou věci, které nejsou dobré. Očkování může způsobit, že náš celkový imunitní systém selže v boji proti takovým špatným věcem,“ varoval.

Vyšetřování lékařů přichází v době, kdy emeritní profesor Kjótské univerzity Dr. Masanori Fukushima kritizoval japonské ministerstvo zdravotnictví za to, že odmítlo zastavit program očkování proti Covidu, s odvoláním na údaje ukazující řadu nežádoucích reakcí a úmrtí po injekci.

„Lidé již provádějí výzkum po celém světě,“ řekla Fukušima ministrům zdravotnictví na konferenci začátkem tohoto měsíce. „Japonská prestiž je v sázce.“ Očkovali jste tolik lidí. A přesto bylo očkováno pouze 10 % členů ministerstva zdravotnictví, práce a sociálních věcí, kteří jsou předními členy očkovací kampaně. To je zasranej vtip?“

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *