, , , , ,

Je možné patentovat geneticky modifikované lidi?

genetickyá modifikace lidí, DNA

Je možné patentovat geneticky modifikované lidi?

„Když upravujeme genom organismu, můžeme do genomu vložit svůj podpis, své jméno.“ – „Co je Bůh? Bůh tvoří. No, teď můžeme tvořit.“ – „Zasloužíme si uznání za naši práci. Máme lobbisty v politice a u soudů, aby zajistili pokračování patentování a vlastnictví částí lidského genomu.

Ne slovo od slova, ale toto jsou vzpomínky Dr. Carrie Madej na poznámky, které učinil  Dr. Craig Venter  z  Human Genome Project  během projevu v roce 2014. Dr. Venter také hovořil o tom, jak mohou být vakcíny užitečné pro modifikaci genomů lidí. Dr. Madej o tom diskutoval během rozhovoru, sledujte  ZDE  (začíná na 45 minutách).

V roce 2010, při vytváření první syntetické formy života na světě, Dr. Venter řekl : „Tento úspěch ohlašuje úsvit nové éry, ve které je vytvořen nový život ve prospěch lidstva, počínaje bakteriemi, které chrlí biopaliva a absorbují oxid uhličitý z atmosféru a dokonce vyrábět vakcíny. Technologie doktora Ventera vydláždila cestu pro konstruktérské organismy, které mají být stavěny, spíše než aby se nechaly přirozeně vyvíjet, a je vlastníkem patentu.

V roce 2018  přednesl Dr. Charles Morgan  níže uvedenou prezentaci kadetům ve West Point, US Military Academy. Zabýval se řadou témat včetně psychologie, neurobiologie a vědy o lidech ve válce. Je to ohromující prezentace a stojí za hodinové sledování.

Institut moderní války: Dr. Charles Morgan o psycho-neurobiologii a válce, 15. července 2018 (56 minut)

Počínaje přibližně 28 minutou Dr. Morgan hovoří o práci, kterou vykonává Dr. Venter, a uvádí: „[Jeho] práce je podle mého názoru ekvivalentem vývoje jaderných zbraní, když si uvědomíte, že vytvořil život v buňce v roce 2010.”

Technologie Dr. Ventera spárovaná s  CRISPR  umožňuje „vytvářet cokoli, co se vám zlíbí“, například: designérskou medicínu a terapii nebo jedinečnou věc, která by zabila pouze jednoho člověka na světě. Je to proto, že „vložíte specifické dělení genů, naprogramujete, co se vám líbí, vložíte to do buňky a ona se může množit a vyrábět, kolik chcete“. Dr. Morgan pokračuje: „Můžete vytvořit designový receptor. Můžete vytvořit buňku, můžete ji umístit někam do těla a můžete ji na dálku aktivovat, když je mozek vystaven správnému signálu.“ Pomocí této technologie byly vzpomínky přeneseny z jedné ovocné mušky na druhou signalizací prostřednictvím světelného podnětu do sítnice.

DNA může obsahovat ohromující množství informací . Mezi CRISPR, úložnou kapacitou DNA a programováním buněk bude nový způsob, jak skrýt informace, v DNA. Počínaje přibližně 36 minutou Dr. Morgan ukazuje soubor GIF, který byl „skryt“ v DNA bakterií. Když se bakterie rozmnožily, potomci nesli DNA obsahující GIF a vytvořili zakódovaný film. Tato myšlenka se dále rozvíjela. „Číňané jsou docela přesvědčeni, že kódování DNA by bylo obrovskou výzvou i pro kvantové výpočty. Takže tady je právě teď závod. Pokusit se spojit kvantové výpočty s tím, čemu říkáte mokrý pevný disk, s DNA,“ řekl Dr. Morgan.

Prezentace Dr. Morgana skutečně otevírá oči. Ukazuje, jak pokročilá technologie byla v té době, a to jsou pouze informace dostupné ve veřejné doméně.

Spike Protein SARS-CoV-2 je patentován

Stejně tak oči otevírající jsou důkazy, které shromáždil  Dr. David E. Martin  ohledně viru SARS-CoV-2. Vlády, jejich poradci a starší média by nás přiměli věřit, že SARS-CoV-2 se přirozeně vyskytuje – je to lež. Dr. Martin provedl rozsáhlý výzkum patentů na koronaviry. Během rozhovoru s vyšetřovacím výborem Corona, Dr. Martin odhalil skutečný původ SARS-COV-2 a jeho nechvalně proslulého spike proteinu.

Kolem koronaviru SARS bylo vydáno více než 4000 patentů. Do roku 1999 byla patentová činnost jedinečně aplikována na veterinární vědy. NIAID vyrobila SARS, koronavirus, který se specificky zaměřuje na lidský plicní epitel, a patentovala jej 19. dubna 2002. Mezi lety 2008 a 2019 bylo uděleno 73 patentů řadě organizací, které obsahují prvky, které byly údajně nové pro SARS-CoV-2. , přesněji jeho spike protein. Injekce Covid-19 nikdy nebyla zamýšlena jako vakcína.

Kliknutím na obrázek níže zobrazíte video na Odysee .

Vyšetřovací výbor Corony: Zasedání 60, Čas není plochý kruh | Dr. David E. Martin, 9. července 2021 (1 h 51 min)

Přepis k videu výše včetně odkazů na patenty si můžete přečíst ZDE .

Právní důsledky patentovaných genů

V roce 2003 NBC News zveřejnila článek s názvem „ Vědci se snaží patentovat virus SARS “:

Výzkumníci z celého světa se předhánějí v patentování viru SARS a jeho genetického materiálu, čímž znovu podněcují kritiku zákonů, které lidem umožňují uplatňovat práva duševního vlastnictví na živé tvory.

Několik biotechnologických a farmaceutických společností, vláda USA a výzkumní pracovníci v Kanadě a Hongkongu podalo v posledních týdnech patentové přihlášky související se SARS, přičemž si nárokuje vlastnictví všeho od kousků genetického materiálu až po samotný virus.

Centra pro kontrolu a prevenci nemocí si například nárokují vlastnictví viru a celého jeho genetického obsahu.

Závod o patentování viru SARS oživil debatu o etice klíčového rozhodnutí Nejvyššího soudu USA z roku 1980 [viz níže], které uvolnilo cestu americkému úřadu pro patenty a ochranné známky k udělování patentů na živé věci, zejména na jednotlivé lidské geny. .

„Jsou to objevy přírody a je to nesmysl, že povolujeme patenty na živé věci,“ řekl Jeremy Rifkin, významný antibiotechnologický autor. „Nedovolili jsme chemikům patentovat periodickou tabulku – neexistuje žádný patent na vodík a nechápu, proč by si mohli patentovat objevy přírody.“

Na jaře 1980 , PBC podala legální stručnou před americkým nejvyšším soudem na případu Diamond vs. Chakrabarty. Jednalo se o to, zda bude General Electric dovoleno stát se první americkou korporací, které bude udělen komerční patent na geneticky upravený živý organismus.

Nejvyšší soud USA rozhodl pět až čtyři, že lidské formy života mohou být patentovány. Toto rozhodnutí dalo společnostem povolení vytvářet nové formy života a právo vlastnit a kontrolovat tento život po dobu 17 let podle patentového zákona. Soudní případ se týkal nového mikroorganismu vytvořeného vědcem pracujícím pro General Electric. Tato konkrétní forma života v přírodě nikdy neexistovala – k bakterii byly přidány čtyři plazmidy, které umožnily bakterii rozkládat různé složky ropy.

Ve videu níže Jeremy Rifkin vysvětlil, co se stalo.

Patent na živé věci, pan Smith na Twitteru

V roce 2013, ‚ Pathology vs. Myriad Genetics ‚, Nejvyšší soud USA rozhodl, že komplementární DNA (“cDNA”) by mohla být patentována: “ laboratorní technik nepochybně vytváří něco nového, když je vyrobena cDNA ”. cDNA je forma DNA uměle syntetizovaná z templátu messenger RNA. Používá se v genetickém inženýrství k produkci genových klonů.

Předkladatelé požádali Nejvyšší soud USA, aby se zabýval právní otázkou, zda jsou lidské geny patentovatelné. Na základě analýzy Nejvyššího soudu bylo odpovědí jasné a jednomyslné „ne“.

V roce 2013, ‚ Pathology vs. Myriad Genetics ‚, Nejvyšší soud USA rozhodl, že komplementární DNA (“cDNA”) by mohla být patentována: “ laboratorní technik nepochybně vytváří něco nového, když je vyrobena cDNA ”. cDNA je forma DNA uměle syntetizovaná z templátu messenger RNA. Používá se v genetickém inženýrství k produkci genových klonů.

Předkladatelé požádali Nejvyšší soud USA, aby se zabýval právní otázkou, zda jsou lidské geny patentovatelné. Na základě analýzy Nejvyššího soudu bylo odpovědí jasné a jednomyslné „ne“.

Rozsudek z roku 2013 je však v souvislosti s Covidem důležitý, protože znamená, že syntetické geny zakódované v injekcích a následně i spike protein vyrobený v lidských tělech jsou ve vlastnictví držitele patentu a lze je využívat pro soukromý zisk. Navíc, pokud se genetický kód pro  spike protein integruje do lidské DNA , z právního hlediska je možné, že lidé jím pozměnění budou považováni za geneticky modifikované organismy (“GMO”). Může se stát, že GMO nebo geneticky modifikované lidské bytosti jsou patentovány a mohly by se na ně vztahovat licenční smlouvy, které by mohly být sjednány bez jejich vědomí. Jak hovořil James Corbett v podcastu 2020, Není jasné, jaké budou praktické důsledky rozsudku z roku 2013 pro „očkované“ osoby a s největší pravděpodobností bude zapotřebí dalších soudních rozhodnutí k objasnění jejich právního postavení.

Ve vláknu Twitteru Alex Dalassio argumentoval: „Nejvyšší soud rozhodl [ve věci Pathology vs. Myriad Genetics ], že nemůžete patentovat lidskou DNA, protože byla ‚produktem přírody‘. Ale na konci rozhodnutí Nejvyšší soud rozhodl, že pokud byste měli změnit lidský genom pomocí mRNA vakcín, pak může být genom patentován… technicky vzato, kdokoli, kdo obdrží tyto zdravotnické prostředky [mRNA vakcíny], již nebude mít žádný přístup k lidská práva. Nedávno se o tom diskutovalo několik právních dokumentů, takže vysvětlení by mělo být brzy k dispozici.“

Twitterové vlákno Dalassia o aplikaci Thread Reader si můžete přečíst ZDE a rozhodnutí Nejvyššího soudu ZDE .

Pravdou je, že tito vědci netvoří. Korumpují to, co již bylo vytvořeno. Navíc Bůh nestvořil proto, aby vlastnil a poté prodával za účelem zisku. Toto je samotná definice otroctví. Tito takzvaní vědci zdaleka nejsou „jako Bůh“. Jsou všichni vědci a vědecké snahy zlí? Ne. Převzalo zlo kontrolu nad hlavním proudem vědy? Ano.

Logicky, pokud by nebylo možné patentovat a komercializovat stavební kameny života – včetně jakýchkoli člověkem modifikovaných forem (cDNA, GMO a syntetický život) – pak by se „pandemie“ a „vakcíny“ nikdy nestaly. Svět by nikdy nepoznal Covid-19. Aby to skončilo a zajistilo se, že se to už nikdy nebude opakovat, mohlo by to být opravdu tak jednoduché jako změna zákona vytvořeného člověkem? Bylo by zajímavé slyšet názor patentových právníků.

Slovo varování pro ty vědce, kteří doufají, že dosáhnou božského postavení: vaše arogance bude vaším pádem a čím výše vstanete, tím hůře budete padat. Protože my, lidé, s Bohem na naší straně to už nebudeme tolerovat.

Zdroj:https://expose-news.com/2022/10/24/possible-to-patent-genetically-modified-humans/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *