, , , , , , , ,

Jak Americká akademická fakulta porodníků a gynekologů ovlivňovala těhotné ženy, aby si nechaly dát vakcínu

Jak Americká akademická fakulta porodníků a gynekologů ovlivňovala těhotné ženy, aby si nechaly dát vakcínu

Článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

7.5.2023


Očkování a léky v těhotenství

Co se psalo v České republice ještě 22.4.2020 :https://www.babyweb.cz/ockovani-leky-v-tehotenstvi

Podávání některých léků může mít vedlejší vliv na plod. V časné graviditě mohou některé léky způsobit potrat nebo vývojové vady. Jaké léky tedy vůbec neužívat a které můžete? A jsou vůbec nějaká očkování v těhotenství povolená? Zeptali jsme se MUDr. Radky Gregorové.

OČKOVÁNÍ V TĚHOTENSTVÍ

Očkování se u těhotných žen provádí jen v nezbytně nutných situacích, jako je tetanus a vzteklina. V ostatních případech musí lékař zvážit všechna rizika jak pro ženu, tak pro plod. Živé očkovací látky jsou v tomto období velmi nebezpečné a většinou jsou kontraindikovány.

Kam se pak poděl zdravý rozum???


Z USA, jak tamní neziskovky ovlivnili myšlení budoucích matek, aby si nechaly píchnout jedy.

COVID vakcíny by neměly být používány u těhotných žen, nenarozených a novorozenců nebo dětí

Nedávno bylo odhaleno, že American College of Obstetrics and Gynecology (ACOG), primární profesní členská organizace amerických porodníků-gynekologů, obdržela miliony od federálních vládních agentur (HHS/CDC) za to, že přiměly těhotné ženy, aby užívaly vakcíny COVID stále v experimentální fázi, zatímco nebyly k dispozici žádné relevantní údaje o bezpečnosti.

Příjem peněz z grantu byl závislý na plném souladu ACOG s pokyny CDC ohledně COVID, což se nyní ukázalo jako fatální chybné na mnoha úrovních. Výměnou za peníze se ACOG vzdal své vlastní lékařské odpovědnosti, zneužil důvěry zranitelných pacientů, aby se stal hlásnou troubou federální vlády, která chtěla finančně získat z předepsaných farmaceutických produktů (vláda USA vydělala nejméně 400 milionů dolarů z vakcíny Moderna sama).

Chování ACOG a neschopnost odhalit své významné střety zájmů ohrožuje těhotné ženy i jejich děti, je hluboce neetické a symbolizuje všudypřítomnou korupci moderní medicíny. Těhotným ženám se právem říká, aby se během těhotenství vyhýbaly všem nepotřebným lékům, zvláště pokud jsou nové, a dokonce i některým potravinám. To je základní kámen etické medicíny.

Jako lékař, který v minulosti pracoval s těhotnými ženami, a jako systematický recenzent, který vypracoval pokyny pro léčbu pro organizace, jako je WHO, včetně těhotných žen, apeluji na všechny rodiče a lékaře, aby nepoužívali nové vakcíny mRNA COVID v těhotenství, s nenarozenými a novorozenci nebo dětmi. Mohou mít závažné, dokonce smrtelné vedlejší účinky. Jejich použití není bezpečné. Další čtení: americaoutloud.com/foia-reveals-t

Představte si to – právě jste se dozvěděli, že jste těhotná. Zaplaví vás emoce. Bez ohledu na jakékoli rozhodnutí ohledně těhotenství, jedno je jisté – váš život se v tomto okamžiku navždy změní.

Rychle vpřed k vaší první porodnické schůzce. Nervózně čekáte, až se setkáte se svým praktickým lékařem, uděláte si v hlavě kontrolní seznam problémů, o kterých chcete diskutovat. Předpokládáte, že rozhovory, které se chystáte vést se svým lékařem, budou důvěrné. Předpokládáte také, že lékařské posudky, které se váš lékař chystá poskytnout, budou transparentní a čestné, v nejlepším zájmu vás a vašeho dítěte a založené na nezávislém lékařském posouzení vašeho gynekologa.

Upozornění na spoiler: některé rozhovory, které budete mít se svým gynekologem, byly předem určeny – konkrétně, zda byste měli souhlasit s užíváním „vakcíny“ COVID-19, když jste těhotná. Pokud odmítnete doporučení svého praktického lékaře očkovat COVID-19, bude to pravděpodobně zaznamenáno ve vašem lékařském záznamu, případně sdíleno s vládními úředníky, a budete znovu požádáni, abyste se při budoucích schůzkách řídili . 1 V jaké míře jde o konečnou zradu pacienta, tyto předem připravené diskuse o „vakcíně“ COVID-19 nemusí být nutně výsledkem nezávislého lékařského úsudku vašeho lékaře a neposkytují informovaný souhlas o známých i neznámých rizicích očkování pro matku i dítě. Spíše jsou tyto rozhovory pravděpodobně navrženy tak, aby prosadily narativ HHS/CDC pro-COVID-19 o „vakcíně“, což se zdá být pokusem zachytit praktické lékaře a jejich pacienty na dvou kontinentech.

ACOG

Seznamte se s American College of Obstetricians and Gynecologists (ACOG). ACOG, založená v roce 1951, se drží jako „přední profesionální členská organizace pro porodníky a gynekology“ a je přední organizací zastupující lékaře a specialisty v porodnické péči. ACOG je zakořeněno na dvou kontinentech – má více než 60 000 členů a skládá se z 12 geografických oblastí složených z 98 sekcí zahrnujících Severní, Jižní a Střední Ameriku. 3

HHS a komunitní sbor COVID-19

Dále se setkejte s americkým ministerstvem zdravotnictví a sociálních služeb (HHS). Dne 1. dubna 2021 HHS formálně oznámila spuštění propagandistického stroje COVID-19 „vakcíny“ s názvem COVID-19 Community Corps – rozsáhlého marketingového podniku, který využíval soukromé subjekty a jednotlivce po celé zemi k prosazování „vakcín proti COVID-19“. “ 4 Jako součást COVID-19 Community Corps udělil HHS miliardy federálních dolarů na nábor toho, co HHS označoval jako „důvěryhodné vůdce komunity“, kteří by mohli prosadit „vakcíny“ v našich nejsoukromějších vztazích. 5 Podobně jako novodobí trojští koně by tito „důvěryhodní poslové“ byli jedineční ve své schopnosti proniknout do všech aspektů soukromého života. 6Jak vysvětlil HHS na své oznamovací stránce COVID-19 Community Corps – stránce, která byla nyní odstraněna , i když byla odstraněna i původní adresa URL 7 – „ Výzkum ukazuje, že když se lidé rozhodují nechat se očkovat, chtějí slyšet lidi, kterým důvěřují. , jako jsou zdravotníci, jejich vlastní rodina a přátelé a vůdci ve své komunitě .“ 8 Tito „důvěryhodní poslové“ HHS pronikli do každého zákoutí a skulin našeho osobního života způsoby a oblastmi, kam tradiční reklamní dolary prostě nedosáhly.

Spolu s mnoha dalšími vlivnými neziskovými zdravotnickými organizacemi se ACOG stal zakládajícím členem COVID-19 Community Corps 9 – nakonec obdržel miliony z grantu HHS/CDC 10 a později bezohledně podpořil očkování proti COVID-19 v těhotenství, i když klinické studie nezahrnovaly těhotné ženy.

A ACOG není sám – z přibližně 275 organizací uvedených HHS jako zakládajících členů komunitního sboru COVID-19 je 25 zdravotnických a lékařských organizací. 11 Mezi další vlivné „zakládající členské“ lékařské organizace patřily American Medical Association, American Nurses Association, American Medical Women Association a American Academy of Pediatrics 12 – ačkoli se zdá, že ženy a děti jsou vystaveny vyššímu riziku některých typů COVID-19“ zranění z vakcíny.

HHS and COVID-19 Community Corps: Postupujte podle „Communication Science“

HHS, která je zásadní pro její strategii, se snažila identifikovat důvěryhodné vůdce komunity, získat je, aby se připojili ke komunitnímu sboru COVID-19 , a poté využít tyto „důvěryhodné zdroje“ k přesvědčení svého okolí, aby si vzali „vakcíny proti COVID-19“. 13 Podle článku z 23. prosince 2020, který zveřejnila CBS News , HHS provozovala „focus groups“, aby doladila své pro-„vakcínové“ poselství pro to, co tehdy HHS zástupce asistenta Sec. Weber označovaný jako „ pohyblivý střed “. 14 Stejně jako tehdy zástupce asistenta odd. Weber také údajně poznamenal: „ Věda o komunikaci říká, že potřebujete posla, který rezonuje jako důvěryhodný. “ 15

Důraz byl kladen na hledání lidí s nejen místním, ale také jedinečným interpersonálním vlivem. Jak harvardský profesor veřejného zdraví Jay Winsten , 16 , který radil předchozí administrativě, údajně vysvětlil pro CBS News ve svém článku z prosince 2020 : „Chcete sáhnout po nízko visícím ovoci, které se nejsnáze sbírá a sklízí. 17 Winsten poznamenal, že by se mělo zaměřit na nalezení místně vlivných lidí, kteří by prosadili vakcíny, a dodal : „Lidé důvěřují svým vlastním lékařům, vlastním sestrám, vlastním pastorům, svým vlastním sociálním sítím. To je velmi, velmi odlišné od vzdálené postavy.“ 18

Snaha byla skutečně velmi odlišná od použití vzdálené postavy. Marketingové metody používané HHS k prosazení „vakcín“ COVID-19 – včetně vytvoření COVID-19 Community Corps – se tak výrazně lišily od jakéhokoli jiného propagandistického úsilí HHS, že článek byl publikován v Journal of Health Communication v dubnu roku 2022 s podrobným popisem procesu . 19 Představujeme nyní již v důchodu zástupce asistenta HHS Sec. Marka Webera jako hlavního autora, článek potvrzuje, že HHS se ve skutečnosti zaměřilo na mezilidské vztahy. 20

Jak vysvětluje Weber a jeho spoluautoři: „Průzkum trhu ovlivnil každý prvek kampaně od začátku – od celkové strategie po včasnou placenou reklamu, příspěvky na sociálních sítích a další strategie hromadné komunikace. Potřeba interpersonálních interakcí s lékaři, ministry, rodinou a členy komunity byla zřejmá z počátečního průzkumu trhu provedeného na podzim roku 2020. Zatímco první fáze kampaně se zpočátku soustředila na sdělení masmédií, posunula se k důvěryhodnější messenger a komunitní orientace s dosahem zaměřeným na komunitní úroveň.“ 21

Marketingové snahy Webera a jeho kolegů o „vakcínu“ byly tak úspěšné, že po odchodu z HHS Weber zjevně vytvořil svou vlastní soukromou společnost zaměřenou na „Dosahování odvážných cílů na federální úrovni “ 22 – typickým způsobem s otočnými dveřmi.

Podle Webera a jeho spoluautorů vstoupila kampaň HHS na prosazení „vakcín“ COVID-19 v roce 2022 do své třetí fáze a vyvinula se ve vysoce cílený přístup využívající jak placené, tak „vydělané“ mediální strategie.

Jak je vysvětleno v článku, kampaň HHS: „ Zaměřuje se více na precizní marketing, aby identifikovala podskupiny s váhavostí ohledně očkování, pracuje přímo s komunitami a využívá důvěryhodné posly v těchto komunitách k doručování zpráv, aniž by byla přímo zapojena federální vláda (i když informace mohou pocházejí z federálního zdroje) . 23

Je pozoruhodné, že článek opomíjí plně vysvětlit – nebo dokonce uznat – že to, čím se HHS zabývá, je klamné i neetické. Důvodem je to, že HHS používala osoby a metody zaměřené na důvěru v mezilidských vztazích, aby prosadila sdělení, že „vakcíny“ jsou bezpečné a účinné – ale často nebyla účast vlády za zasíláním zpráv zcela odhalena. V některých případech , jak uvádí ABC News na stránce nyní odstraněné z internetu, vládní organizace rekrutovaly a platily vlivné jednotlivce, aby nabízeli názory na bezpečnost a/nebo účinnost „vakcín“ – jako by to byly jejich vlastní nezávislé názory . 24

Téměř dokonalé trojské koně? „Komunikační věda“ znamená přístup a vliv

Pokud jde o otázku „důvěry“ – vztah těhotné pacientky s jejím gynekologem je pravděpodobně jedním z nejintimnějších a nejposvátnějších vztahů mezi lékařem a pacientem v celé medicíně. Není to bez důvodu – jak poznamenává jeden pacient a spisovatel : „Jsou přímo vedle vás při nejvýznamnější příležitosti vašeho života.“ 25 Těhotné maminky svěřují svému praktickému lékaři ty nejintimnější a nejcitlivější informace o svém vlastním těle, jejich sexuálním životě, a pokud jsou těhotné, o novém životě, který v nich roste. Jejich gynekolog je jednou z prvních osob, které skutečně vidí novorozené dítě matky, ať už čte prenatální snímky během těhotenství nebo během procesu porodu a porodu. Někteří jednotlivci se dokonce hlásilirozvoj neromantické náklonnosti ke svému gynekologovi, která se v některých ohledech vyrovná otcově dítěte, kvůli „úplné zranitelnosti“, kterou údajně mnoho žen pociťuje u svých gynekologů a specialistů na těhotenství. 26 Stručně řečeno, vládní zachycení ACOG by poskytlo přístup k téměř dokonalým „trojským koním“ a vliv na ně, aby bylo možné uvést na trh pro-vakcínovou zprávu CDC.

Ob-Gyn „Trojský kůň“

Pokud jde o ob-gyn lékaře, 60 000 členů ACOG pokrývá dva kontinenty, což poskytuje obrovskou příležitost pro přístup k těm, kteří by se potenciálně mohli stát „důvěryhodnými posly“. Kromě toho 60 000 členů ACOG řídí jeden z nejdůvěryhodnějších a nejdůvěrnějších vztahů mezi lékařem a pacientem v celé medicíně, což poskytuje obrovskou příležitost k ovlivnění těch, kdo váhají s očkováním.

Pacient „trojský kůň“

Pokud jde o pacientky s gynekology, ženy byly označovány jako „ Moc značky značky “. 27 Není to bez dobrého důvodu: marketingové studie ukázaly, že ženy údajně dělají plných 90 % všech zdravotních rozhodnutí o své domácnosti . 28 Přesvědčit ženy, aby se nechaly očkovat COVID-19, bylo téměř zárukou, že se z nich stanou posly pro COVID-19 „vakcíny“ ve svých vlastních rodinách.

Navíc, pokud byly „vakcíny“ COVID-19 považovány za dostatečně bezpečné pro podávání těhotným pacientkám (a tím transplacentárně jejich nenarozeným dětem) – jistě byly dostatečně bezpečné pro každého. Pokud by HHS a CDC dokázaly zastavit vládní zajetí ACOG a přesvědčit své členy ob-gyn, aby nasadili výstřely na své pacienty, byla by to bonanza pro dosažení „vakcíny“, která váhá – co HHS zástupce asistenta Sec. Mark Weber označovaný jako „ pohyblivý střed “. 29

Dohody o spolupráci – vládní obsazení ACOG

února 2021 byl ACOG udělen první ze tří grantů HHS/CDC „Dohoda o spolupráci“ udělených během pandemie , ve kterých by ACOG v příštích letech obdržela více než 11 milionů dolarů v grantových penězích. 30 Mělo to ale háček. Jak název grantů napovídá – dokumenty získané v žádosti o zákon o svobodném přístupu k informacím (FOIA) ukazují, že příjem grantových peněz COVID-19 ze strany ACOG byl podmíněn tím, že ACOG poskytne podstatnou kontrolu nad projekty, které měly být financovány z grantů CDC. 31 Příjem peněz z grantu byl také závislý na plném souladu ACOG s pokyny CDC o infekci a kontrole COVID-19. 32

A 23. dubna 2021 byly pokyny CDC týkající se „očkování“ těhotných jedinců COVID-19 zcela jasné. Toho dne ředitelka CDC Dr. Rochelle Walensky na brífinku ohledně COVID-19 v Bílém domě oznámila, že CDC nyní doporučuje, aby všechny těhotné osoby dostaly „vakcínu proti COVID-19“. 33

Možná není překvapením, že po vzoru CDC dne 30. července 2021 ACOG spolu se Společností pro mateřskou fetální medicínu (SMFM) bez rozmyslu začaly schvalovat očkování proti COVID-19 v těhotenství , 34 i když klinické studie nezahrnovaly těhotné ženy.

ACOG, vázané na podmínky těchto grantových dohod o spolupráci (které postoupily kontrolu CDC pro programy zahrnující grantové financování COVID-19), hrálo přímo do rukou strategii HHS získat „důvěryhodné posly“, aby prosadili COVID shots. . Jak vysvětluje ACOG na svých webových stránkách, gynekolog těhotné pacientky měl potenciál pro obrovský vliv: „[P]těhotné osoby potřebují mít jistotu v rozhodnutí zvolit si očkování a silné doporučení od jejich porodníka-gynekologa by mohlo mít smysl. rozdíl pro mnoho těhotných lidí.“ 35V tomto případě se zdá, že ACOG říká tu klidnou část nahlas – doporučení od gynekologa by mohlo změnit hru, jak přesvědčit těhotné ženy, aby vzaly „vakcíny COVID-19“. Cílem experimentální „vakcínové“ kampaně by zde byli nejzranitelnější společnosti – těhotné matky a jejich nenarozené děti.

Oznámení ACOG z 30. července 2021 důrazně doporučující „očkování“ COVID-19 v těhotenství bylo ostrým obratem z předchozího postoje ACOG k tomuto problému. Archivy webových stránek ukazují, že pro měsíce pandemie předcházející 30. červenci 2021 (prosinec 2020 až 21. července 2021) bylo oficiálním doporučením ACOG umožnit těhotným ženám svobodu volby, přičemž během první poloviny roku 2021 uvádělo: „ V zájmu autonomie pacienta ACOG doporučuje, aby se těhotné osoby mohly svobodně rozhodnout ohledně očkování proti COVID-19.“ 36 Doporučení ACOG se však 30. července 2021 náhle změnilo. 37Namísto autonomie pacienta, nezávislého klinického úsudku a informovaného souhlasu o známých a neznámých rizicích „vakcín COVID-19“ by se nyní doporučení ACOG řídila pokyny CDC, které oznámil ředitel CDC Walensky 23. dubna 2021.

Žádost o FOIA

Abych se dozvěděl více o financování COVID-19, které ACOG během pandemie obdržel, a také o tom, kdo (a co) mohlo stát za zprávou ACOG dne 30. července 2021, podal jsem žádost o zákon o svobodě informací (FOIA) na HHS v roce 2022. Moje žádost byla jednoduchá – snažila se pouze o získání dokumentů týkajících se tří grantů HHS/CDC ve výši 11 milionů USD, které HHS/CDC poskytlo ACOG během pandemie. 38 Tyto granty byly uvedeny na veřejně přístupném zdroji otevřených dat pro federální výdaje, USASPENDING.gov . 39 Můj požadavek na zákon o svobodě informací se ukázal jako zlatý – spustil více než 1400 stránek ve vládních databázích souvisejících s těmito třemi „smlouvami o spolupráci“ udělenými ACOG. Ale moje žádost také zasáhla nervy –přibližně polovina informací vytvořených na těchto 1400+ stránkách federálních grantů byla redigována HHS, ACOG nebo oběma. Přestože konkrétní informace o programu a podrobnosti o grantech byly redigovány (na základě pracovního produktu, právního klienta, obchodního tajemství a dalších privilegií), dokumenty FOIA odhalují existenci následujících grantových programů mezi CDC a ACOG:

  • „Zapojení poskytovatelů zdravotní péče pro ženy do efektivních rozhovorů o očkování proti COVID-19“ 40
  • „Zlepšení schopnosti gynekologů podporovat očkování proti COVID-19, duševní zdraví a sociální podporu“ 41
  • ERR-Emergency Resource Request Tool“, vytvořený „Requestorem“ z CDC a potřebný do 30. dubna 2021 (předtím, než ACOG začal doporučovat vakcínu COVID-19 pro těhotné jednotlivce), ve kterém „ACOG použije finanční úroveň 300 000 USD na podporu jejího úsilí o reakci na COVID-19 se zaměřením na gynekology, další praktické lékařky a pacienty, kterým slouží.“ 42
  • Grant, ve kterém komunikační gigant APCO Worldwide , globální dodavatel komunikace pro veřejné zdraví, 43 „podpoří tři klíčové iniciativy v rámci COVID-19“, včetně:
      • Podpořte ACOG při vývoji COVID-19 Earned and Social Media Communications Toolkit. 44
      • Proveďte „virtuální školení pro členy“ za účelem propagace sady komunikačních nástrojů COVID-19, včetně pořádání jednoho 1,5hodinového živého virtuálního školení pro členy ACOG, které bude „zaznamenáno, aby jej mohli dále rozšiřovat a používat ostatní členové.“ 45
      • Ve spolupráci s ACOG pomozte s produkcí a spuštěním série podcastů COVID-19 a sdílejte informace o nejnovějším doporučení COVID-19 pro členy ACOG. 46
  • Grant, do kterého se ACOG zapojí do 29. září 2023
      • „vyvinout jednu sadu nástrojů COVID-19 pro okresní manažery“ a
      • „spusťte placenou kampaň na sociálních sítích zaměřenou na oblasti s nízkou proočkovaností a vysokou váhavostí v očkování.“ 47
  • ERR-Emergency Resource Request Tool“, vytvořený „Requestorem“ z CDC a potřebný do 11. března 2022, který bude „pokračovat a rozšiřovat práci prováděnou během let 1 a 2 této spolupráce. Ve třetím roce se ACOG zaměří na vývoj, údržbu a propagaci nástrojů pro boj s dezinformacemi o COVID-19, který se ukázal jako významná překážka pro očkování během těhotenství. ACOG také posoudí, které z jejich okresů a sekcí nejvíce potřebují další vzdělávání a dosah, a zaměří své úsilí na tyto komunity. 48
  • ERR – Emergency Resource Request Tool, vytvořený „Requestorem“ z CDC a potřebný do 11. března 2022, pro druhý PILOT projekt zahrnující jak Americkou akademii pediatrie, tak ACOG, který uvádí „aktivity související s ACOG mezi tyto dva projekty se doplňují a neduplikují se. 49

I přes významné úpravy odhalily dokumenty FOIA překvapivé informace. Podle podmínek dohod o spolupráci musí ACOG plně dodržovat všechny stávající a budoucí pokyny HHS týkající se kontroly a šíření COVID-19. 50

Pokud to zní jako vládní zajetí ACOG – je to tak. Ještě znepokojivější je, že CDC tajně pracuje prostřednictvím ACOG a využívá autoritu a vliv ACOG k ovlivnění nejen lékařů a pacientů – ale řady dalších – včetně subjektů veřejného zdraví a „partnerských organizací“. Jedno zdlouhavé ustanovení ve smlouvě o spolupráci je zvláště výmluvné, takže je obtížné určit, kde ACOG končí a CDC začíná:

„ACOG v současné době pravidelně komunikuje s CDC a dalšími partnerskými organizacemi, aby spolupracovali na pandemické reakci COVID-19. V roce 3 tohoto projektu bude ACOG pokračovat ve spolupráci s CDC, aby zajistila, že aktivity a financování budou koordinovány a doplňují se s úsilím podporovaným v rámci jiných programů CDC. ACOG bude i nadále využívat silný vztah s CDC ke sdílení informací, přezkoumávání dat, projednávání doporučení a svolávání odborníků na předmět, aby zajistili, že doporučení budou mezi oběma organizacemi sladěna. ACOG se bude i nadále účastnit měsíčních schůzek s CDC a dalších schůzek podle potřeby, když se objeví nové problémy související s COVID-19 a dalšími vznikajícími hrozbami.Zaměstnanci ACOG budou navíc úzce spolupracovat s CDC na sledování vývoje, implementace a hodnocení programu v průběhu celého jeho životního cyklu.

„ACOG bude i nadále stavět na partnerství a spolupráci s organizacemi, které hrají klíčovou roli při oslovování lékařů, pacientů a subjektů veřejného zdraví, které hrají důležitou roli v prevenci a kontrole šíření nově se objevujících a znovu se objevujících infekčních chorob, jako je COVID-19. . To bude zahrnovat účast na webinářích, konferenčních hovorech a dalších příležitostech osvěty s partnerskými organizacemi podobnými spolupráci, ke které došlo v letech 1 a 2. “ 51

Podobně jako bývalý zástupce asistenta HHS Sec. Mark Weber píše o tom, že se zdá, že HHS a CDC používají ACOG k „doručování zpráv bez přímé účasti federální vlády (i když informace mohou pocházet z federálního zdroje). 52 Dokud nebyly získány dokumenty FOIA, vlivná role CDC v aktivitách a doporučeních ACOG souvisejících s COVID-19 pro těhotné pacientky byla veřejnosti zakryta.

Další dokumenty FOIA – Očkování proti COVID-19 „Rozhovory“ mezi praktickými lékaři a jejich pacienty

Zvláště zajímavé je, že dokumenty FOIA odhalují dva granty na základě dohody o spolupráci v celkové výši přes 5 000 000 $ v grantových penězích pro ACOG na projekt s názvem „Zapojení poskytovatelů zdravotní péče pro ženy do efektivních rozhovorů o vakcíně COVID-19“. 53 Další samostatný grant je na projekt s názvem „Zlepšení schopnosti gynekologů podporovat očkování proti COVID-19, duševní zdraví, sociální podpora“. 54 Zdá se, že další možná podobný projekt obdržel grantové peníze přesahující dodatečný 1 milion dolarů, financovaný ve stejnou dobu – ale tento projekt byl zjevně tak kontroverzní, že se ACOG a HHS/CDC rozhodly jej z veřejného pohledu redigovat. 55

Zatímco konkrétní podrobnosti o programu s názvem „Zapojení poskytovatelů zdravotní péče pro ženy pro efektivní rozhovory o vakcíně COVID-19“ byly redigovány, vlastní web ACOG by mohl napovědět, co by tento projekt mohl obnášet. Důvodem je, že webové stránky ACOG obsahují speciální stránku „Konverzační příručka“ pro praktické lékaře.

Tato stránka s názvem „Vakcíny a těhotenství COVID-19: Průvodce konverzací – Klíčová doporučení a zprávy pro lékaře“ je, podle vlastního přiznání ACOG, „zamýšlena pomoci vést [lékařům] rozhovory s těhotnými pacientkami.“ 56 Díky této stránce není potřeba, aby gynekolog vykonával nezávislé lékařské úvahy nebo klinický úsudek o tom, zda by měl konkrétní pacient podstoupit injekci COVID-19. Není ani důvod poskytovat pacientovi informovaný souhlas o známých a neznámých rizicích injekcí.

Navíc, pokud grant CDC „Zapojení poskytovatelů zdravotní péče pro ženy pro efektivní rozhovory o vakcíně COVID-19“ je nějakou nápovědou – stránka „Průvodce konverzací“ ACOG mohla být vypracována za účasti a/nebo pod gescí CDC. Klíčová doporučení ze stránky „Konverzační průvodce“ ACOG zahrnují:

  • „Očkování může proběhnout v kterémkoli trimestru a důraz by měl být kladen na co nejrychlejší přijetí vakcíny, aby se maximalizovalo zdraví matky a plodu. Toto doporučení platí jak pro základní očkování, tak pro přeočkování.“ 57
  • „U pacientů, kteří nedostávají žádnou vakcínu proti COVID-19, by měla být diskuse zdokumentována v pacientově lékařském záznamu. Během následných návštěv v ordinaci by měli porodníci-gynekologové řešit přetrvávající otázky a obavy a nabídnout očkování znovu. 58

Verze v kostce? Naléhavě podat injekce COVID-19 těhotným pacientkám naslepo a opakovaně, bez nutnosti nabízet informovaný souhlas. Pokud nemůžete pacienta přesvědčit, aby si vzal „vakcínu proti COVID-19“, zdokumentujte tuto diskuzi v pacientově elektronickém lékařském záznamu o tom, co bude pravděpodobně hlásit CDC. 59

Webová stránka ACOG „Conversation Guide“ také pohodlně obsahuje „Key Messages“ pro její gynekologické lékaře, jejichž cílem je anulovat potřebu informovaného souhlasu a rozptýlit obavy těhotné pacientky o bezpečnost:

  • „Žádná z vakcín proti COVID-19 dostupných pro použití na základě povolení k nouzovému použití nebo licence amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) nezpůsobuje neplodnost nebo spontánní potrat.
  • „Neexistují žádné důkazy o nepříznivých účincích na matku nebo plod z očkování těhotných jedinců vakcínou COVID-19 a stále větší množství údajů prokazuje bezpečnost takového použití.“ 60

Zdroje Flash Nebezpečí

Přesto více zdrojů ( o kterých jsme psali zde ), včetně vlastních vládních údajů obsažených ve VAERS, 61  zpochybňuje pravdivost těchto „klíčových zpráv“. Pokračování ve slepém prosazování „očkování“ proti COVID-19 v těhotenství bez informovaného souhlasu by v tuto chvíli mohlo vést k soudním sporům u kterékoli ženy, která po očkování utrpěla komplikace, včetně komplikací pro její dítě.

Nejnověji Defender , publikace, která je přidružena k Children’s Health Defense (organizace prosazující větší bezpečnost vakcín, založená demokratickým kandidátem na prezidenta Robertem Kennedym), přináší alarmující údaje. Data, o kterých ochránce zpochybňuje pravdivost „Klíčových zpráv ACOG/CDC“, naznačují, že úřady věděly o zdravotních rizicích spojených s injekcemi mRNA, ale ujistily těhotné matky, že je to každopádně bezpečné. 62 Podle nedávné znepokojivé zprávy organizace Naomi Wolfové, DailyClout, šarže klinických dokumentů Pfizer z dubna 2023 zveřejněná na základě soudního příkazu ukazuje, že jak Pfizer, tak FDA věděly, že injekce mRNA způsobily vážnou újmu jak plodům, tak kojencům – přesto CDC injekce prosadilo. 63

Více otázek než odpovědí

Stránka ACOG z 30. července 2021, která doporučuje „vakcíny“ COVID-19 pro těhotné jednotlivce, neuvádí, že ACOG – nevládní organizace řízená členstvím – fungovala pod pravomocí HHS a CDC, pokud jde o její pokyny pro COVID-19. těhotné ženy v době vydání tohoto doporučení. 64 Což vyvolává řadu otázek: Když ACOG 30. července 2021 změnilo své oficiální „očkování“ proti COVID-19 – rozhodlo se řídit se doporučeními CDC z 23. dubna 2021, aby „vakcíny“ proti COVID-19 byly podávány těhotným ženám – proč tomu tak nebylo? • ACOG jednoduše prozradil, že se řídil doporučením CDC? Bylo toto doporučení z 30. července 2021 také vlastním nezávislým doporučením ACOG? Pokud ano, na čem přesně bylo nezávislé doporučení ACOG založeno?Bylo to založeno na vysoce vlivné, ale statisticky chybné studii CDC zveřejněné 21. dubna 2021 ředitelem úřadu pro bezpečnost imunizace CDC, Dr. Tomem Shimabukurem? 65 V taktice připomínající totalitní společnosti, v nichž totalitní stát sleduje agendu nebo cíl s vyloučením všech ostatních, je zde vždy federální vláda.

Co se týče dokumentů FOIA zahrnujících tři granty na základě dohody o spolupráci udělené ACOG během pandemie (ukazující, že ACOG spolupracovala s CDC a byla jí v podstatě vázána, pokud jde o její protokoly COVID-19), proč nebyly zveřejněny všechny stránky, které poskytují plnou transparentnost? Koneckonců, tyto granty přímo ovlivňují těhotné ženy a jejich nenarozené děti – dvě z nejzranitelnějších skupin, pokud jde o injekce COVID-19 – a důkazy o partnerství mezi ACOG a HHS/CDC, spravované americkými veřejnými agenturami a podporované daněmi. dolarů.

A konečně, pokud ACOG skutečně věří (jak uvádí na své stránce „Konverzační příručka“), že neexistují „ žádné důkazy o nepříznivých účincích na matku nebo plod z očkování těhotných jedinců vakcínou COVID-19“, 66 tak proč ve světě dovolával se spolu s HHS nebo samostatně od HHS privilegií „právník-klient“, „pracovní produkt“ a „obchodní tajemství“ s ohledem na upravené stránky FOIA? Nemohu se ubránit otázce: komunikovala ACOG se svými 60 000 členy, aby se zeptala na jejich klinický názor na to, zda by vakcína COVID-19 měla být podávána naslepo, bez informovaného souhlasu, v kterémkoli trimestru těhotenství? Zeptal se ACOG svých 60 000 členů, co klinicky vidí?

A konečně skutečnost, že ACOG spadá do působnosti a musí se řídit CDC ohledně doporučení ohledně očkování proti COVID-19 v těhotenství, je znepokojivá ještě z dalšího důvodu – potenciálního střetu zájmů prostřednictvím neziskové podpůrné organizace CDC, CDC Foundation . 67

Záznamy o darech ukazují, že CDC Foundation v minulých letech před pandemií obdržela dary od společnosti Pfizer , Inc., 68 nadace Billa a Melindy Gatesových , 69 a řady dalších farmaceutických společností a soukromých subjektů . 70 V podstatě to přivede nejen CDC do pacientského pokoje s vámi a vaším ošetřujícím lékařem, zatímco diskutujete o otázce „očkování“ proti COVID-19 během těhotenství, ale také výrobci léčiv a další, kteří budou mít největší zisk, pokud budete dodržovat .

Reference:

1  Vizwebovou stránku spravovanou: American College of Obstetricians and Gynecologists (ACOG). 2023. „Vakcíny proti COVID-19 a těhotenství: Průvodce konverzací – Klíčová doporučení a sdělení pro lékaře.“ Zpřístupněno 1. května 2023. https://www.acog.org/covid-19/covid-19-vaccines-and-pregnancy-conversation-guide-for-clinicians . Klíčová doporučení „Očkování“ proti COVID-19od „Konverzačního průvodce“ klinického lékaře ACOG jsou následující (zvýraznění přidáno):

  • American College of Obstetricians and Gynecologists (ACOG) důrazně doporučuje, aby těhotné osoby byly očkovány proti COVID-19 . Vzhledem k možnosti závažného onemocnění a úmrtí během těhotenství je pro tuto populaci prioritou dokončení počáteční série očkování proti COVID-19.
  • mRNA vakcíny COVID-19 jsou upřednostňovány před vakcínou J&J/Janssen COVID-19 pro základní série, další dávky (u imunokompromitovaných osob) a pro přeočkování.
  • ACOG doporučuje, aby těhotné a nedávno těhotné osoby do 6 týdnů po porodu dostaly posilovací dávku bivalentní mRNA vakcíny COVID-19 po dokončení poslední dávky základní vakcíny COVID-19 nebo monovalentní posilovací dávky.
  • Očkování může proběhnout v kterémkoli trimestru a důraz by měl být kladen na přijetí vakcíny co nejdříve, aby se maximalizovalo zdraví matky a plodu. Toto doporučení platí jak pro základní očkování, tak pro přeočkování.
  • U pacientů, kteří nedostávají žádnou vakcínu proti COVID-19, by měla být diskuse zdokumentována ve zdravotnické dokumentaci pacienta. Během následných návštěv v ordinaci by se měl porodník-gynekolog zabývat přetrvávajícími otázkami a obavami a znovu nabídnout očkování.
  • Vakcíny COVID-19 lze aplikovat současně s jinými vakcínami, a to i do 14 dnů od obdržení jiné vakcíny. To zahrnuje vakcíny běžně podávané během těhotenství, jako jsou vakcíny proti chřipce a Tdap.
  • Těhotné pacientky, které se nechají očkovat, by měly být vyzvány, aby se přihlásily do programu monitorování bezpečnosti v-safe Centra pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC).

2  The American College of Obstetricians and Gynecologists (ACOG). 2023. „Asi.“ Přístupno 1. května 2023. https://www.acog.org/about#:~:text=ACOG’s%20mission%20is%20to%20support,%2C%20their%20families%2C%20and%20communities .

3  The American College of Obstetricians and Gynecologists (ACOG). 2023. „Asi.“ Přístupno 1. května 2023. https://www.acog.org/about#:~:text=ACOG’s%20mission%20is%20to%20support,%2C%20their%20families%2C%20and%20communities .

4  Viz Thorp, Maggie a Jim Thorp. 2022. „Chapadla skrytého a vykořisťovacího propagandistického stroje pochválení vlády USA.“ America Out Loud , 28. října 2022. Přístup k 1. květnu 2023. https://www.americaoutloud.com/tentacles-of-a-covert-and-exploitative-propaganda-machine-compliments-of-the-us-government /

5  Ministerstvo zdravotnictví a sociálních služeb USA (HHS). 2021. „Americké ministerstvo zdravotnictví a sociálních služeb spouští celostátní síť důvěryhodných hlasů na podporu očkování v další fázi veřejné vzdělávací kampaně COVID-19.“ (Snímek obrazovky zachycený 1. dubna 2021 ve 22:51:02 Internet Archive Wayback Machine. Přístup k 1. květnu 2023). https://web.archive.org/web/20210401225102/https://www.hhs.gov/about/news/2021/04/01/hhs-launches-nationwide-network-trusted-voices-encourage-vaccination- další-fáze-covid-19-veřejná-vzdělávací-kampaň.html .

6  Ministerstvo zdravotnictví a sociálních služeb USA (HHS). 2021. „Americké ministerstvo zdravotnictví a sociálních služeb spouští celostátní síť důvěryhodných hlasů na podporu očkování v další fázi veřejné vzdělávací kampaně COVID-19.“ (Snímek obrazovky zachycený 1. dubna 2021 ve 22:51:02 Internet Archive Wayback Machine. Přístup k 1. květnu 2023). https://web.archive.org/web/20210401225102/https://www.hhs.gov/about/news/2021/04/01/hhs-launches-nationwide-network-trusted-voices-encourage-vaccination- další-fáze-covid-19-veřejná-vzdělávací-kampaň.html .

7  Dokonce i původní adresa URL HHS na stránku oznámení HHS, https://www.hhs.gov/about/news/2021/04/01/hhs-launches-nationwide-network-trusted-voices-encourage-vaccination-next -phase-covid-19-public-education-campaign.html (přístup 6. května 2023), byl odstraněn. Při přechodu na původní adresu URL stránky s oznámením HHS, kterou by bylo možné prohledávat na webových stránkách internetového archivu, se nyní původní adresa URL HHS zobrazuje jako https://public3.pagefreezer.com/browse/HHS.gov/30-12-2021T15:27 /https://www.hhs.gov/about/news/index.html (vstup 6. května 2023).

8  Ministerstvo zdravotnictví a sociálních služeb USA (HHS). 2021. „Americké ministerstvo zdravotnictví a sociálních služeb spouští celostátní síť důvěryhodných hlasů na podporu očkování v další fázi veřejné vzdělávací kampaně COVID-19.“ (Snímek obrazovky zachycený 1. dubna 2021 ve 22:51:02 Internet Archive Wayback Machine. Přístup k 1. květnu 2023). https://web.archive.org/web/20210401225102/https://www.hhs.gov/about/news/2021/04/01/hhs-launches-nationwide-network-trusted-voices-encourage-vaccination- další-fáze-covid-19-veřejná-vzdělávací-kampaň.html .

9„Úplný seznam zakládajících členů komunitního sboru COVID-19: Veřejné zdraví a lékařské organizace“ HHS najdete na této stránce: Ministerstvo zdravotnictví a sociálních služeb USA (HHS) . 2021. „Americké ministerstvo zdravotnictví a sociálních služeb spouští celostátní síť důvěryhodných hlasů na podporu očkování v další fázi veřejné vzdělávací kampaně COVID-19.“ (Snímek obrazovky zachycený 1. dubna 2021 ve 22:51:02 Internet Archive Wayback Machine. Přístup k 1. květnu 2023). https://web.archive.org/web/20210401225102/https://www.hhs.gov/about/news/2021/04/01/hhs-launches-nationwide-network-trusted-voices-encourage-vaccination- další-fáze-covid-19-veřejná-vzdělávací-kampaň.html .

10  USASPENDING.gov. 2023. „Spending by Prime Award.“ Přístup 3. května 2023. https://www.usaspending.gov/search/?hash=2b9bbf7349e6c520a55164cbe34c6321 .

11  Ministerstvo zdravotnictví a sociálních služeb USA (HHS). 2021. „Americké ministerstvo zdravotnictví a sociálních služeb spouští celostátní síť důvěryhodných hlasů na podporu očkování v další fázi veřejné vzdělávací kampaně COVID-19.“ (Snímek obrazovky zachycený 1. dubna 2021 ve 22:51:02 Internet Archive Wayback Machine. Přístup k 1. květnu 2023). https://web.archive.org/web/20210401225102/https://www.hhs.gov/about/news/2021/04/01/hhs-launches-nationwide-network-trusted-voices-encourage-vaccination- další-fáze-covid-19-veřejná-vzdělávací-kampaň.html

12„Úplný seznam zakládajících členů komunitního sboru COVID-19: Veřejné zdraví a lékařské organizace“ HHS najdete na této stránce: Ministerstvo zdravotnictví a sociálních služeb USA (HHS)  . 2021. „Americké ministerstvo zdravotnictví a sociálních služeb spouští celostátní síť důvěryhodných hlasů na podporu očkování v další fázi veřejné vzdělávací kampaně COVID-19.“ (Snímek obrazovky zachycený 1. dubna 2021 ve 22:51:02 Internet Archive Wayback Machine. Přístup k 1. květnu 2023). https://web.archive.org/web/20210401225102/https://www.hhs.gov/about/news/2021/04/01/hhs-launches-nationwide-network-trusted-voices-encourage-vaccination- další-fáze-covid-19-veřejná-vzdělávací-kampaň.html .

13  Ministerstvo zdravotnictví a sociálních služeb USA (HHS). 2021. „Americké ministerstvo zdravotnictví a sociálních služeb spouští celostátní síť důvěryhodných hlasů na podporu očkování v další fázi veřejné vzdělávací kampaně COVID-19.“ (Snímek obrazovky zachycený 1. dubna 2021 ve 22:51:02 Internet Archive Wayback Machine. Přístup k 1. květnu 2023). https://web.archive.org/web/20210401225102/https://www.hhs.gov/about/news/2021/04/01/hhs-launches-nationwide-network-trusted-voices-encourage-vaccination- další-fáze-covid-19-veřejná-vzdělávací-kampaň.html .

14  Kates, Graham. „Uvnitř úsilí 250 milionů dolarů přesvědčit Američany, že vakcíny proti koronaviru jsou bezpečné .“ CBS News , 23. prosince 2020. Přístupné 2. května 2023. https://www.cbsnews.com/news/covid-vaccine-safety-250-million-dollar-marketing-campaign/ .

15  Kates, Graham. „Uvnitř úsilí 250 milionů dolarů přesvědčit Američany, že vakcíny proti koronaviru jsou bezpečné .“ CBS News , 23. prosince 2020. Přístupné 2. května 2023. https://www.cbsnews.com/news/covid-vaccine-safety-250-million-dollar-marketing-campaign/ .

16  Harvard TH Chan: Škola veřejného zdraví. 2023. „Jay A. Winsten, Ph.D.“ Zpřístupněno 6. května 2023. https://www.hsph.harvard.edu/jay-winsten/ .

17  Kates, Graham. „Uvnitř úsilí 250 milionů dolarů přesvědčit Američany, že vakcíny proti koronaviru jsou bezpečné .“ CBS News , 23. prosince 2020. Přístupné 2. května 2023. https://www.cbsnews.com/news/covid-vaccine-safety-250-million-dollar-marketing-campaign/ .

18  Kates, Graham. „Uvnitř úsilí 250 milionů dolarů přesvědčit Američany, že vakcíny proti koronaviru jsou bezpečné .“ CBS News , 23. prosince 2020. Přístupné 2. května 2023. https://www.cbsnews.com/news/covid-vaccine-safety-250-million-dollar-marketing-campaign/ .

19  Mark A. Weber, Thomas E. Backer & April Brubach. „Vytvoření veřejné vzdělávací mediální kampaně HHS COVID-19: Uplatnění systémových změn.“ 25. dubna 2022. Journal of Health Communication , 27:3, 201-207, DOI: 10.1080/10810730.2022.2067272 .

20  Mark A. Weber, Thomas E. Backer & April Brubach. „Vytvoření veřejné vzdělávací mediální kampaně HHS COVID-19: Uplatnění systémových změn.“ 25. dubna 2022. Journal of Health Communication , 27:3, 201-207, DOI: 10.1080/10810730.2022.2067272 .

21  Mark A. Weber, Thomas E. Backer & April Brubach. „Vytvoření veřejné vzdělávací mediální kampaně HHS COVID-19: Uplatnění systémových změn.“ 25. dubna 2022. Journal of Health Communication , 27:3, 201-207, DOI: 10.1080/10810730.2022.2067272 (zvýraznění přidáno).

22  LinkedIn. 2023. „Mark Weber (on/on): „Váš úspěch je můj úspěch!“ Přístup k 1. květnu 2023. https://www.linkedin.com/in/mark-weber-595918a/ .

23  Mark A. Weber, Thomas E. Backer & April Brubach. „Vytvoření veřejné vzdělávací mediální kampaně HHS COVID-19: Uplatnění systémových změn.“ 25. dubna 2022. Journal of Health Communication , 27:3, 201-207, DOI: 10.1080/10810730.2022.2067272 (zvýraznění přidáno).

24  Anderson, James. „USA se obracejí na ovlivňovače sociálních médií, aby zvýšily míru proočkovanosti.“ ABC News, 21. srpna 2021. (Snímek obrazovky pořízený 31. srpna 2021, v 00:09:25, Internet Archive Wayback Machine. Přístup 5. května 2023). https://web.archive.org/web/20210831000925/https://abcnews.go.com/Lifestyle/wireStory/us-turns-social-media-influencers-boost-vaccine-rates-79373529 .

25  Pickworth, Carin. „Jsem zamilovaný do svého porodníka a nejsem sám.“ News.com.au. KidSpot , 5. dubna 2018. Zpřístupněno 2. května 2023. https://www.kidspot.com.au/pregnancy/labour/im-in-love-with-my-porodník-and-im-not-alone/news -příběh/1fc5007077f517444c29fe53acecce56 .

26  Pickworth, Carin. „Jsem zamilovaný do svého porodníka a nejsem sám.“ News.com.au. KidSpot , 5. dubna 2018. Zpřístupněno 2. května 2023. https://www.kidspot.com.au/pregnancy/labour/im-in-love-with-my-porodník-and-im-not-alone/news -příběh/1fc5007077f517444c29fe53acecce56 .

27  WCA_FemalePowerhouse_Infographic_2018.pdf. https://womenschoiceaward.com/wp-content/uploads/2018/01/WCA_FemalePowerhouse_Infographic_2018.pdf .

28  WCA_FemalePowerhouse_Infographic_2018.pdf. https://womenschoiceaward.com/wp-content/uploads/2018/01/WCA_FemalePowerhouse_Infographic_2018.pdf . (Str. 8).

29  Kates, Graham. „Uvnitř úsilí 250 milionů dolarů přesvědčit Američany, že vakcíny proti koronaviru jsou bezpečné .“ CBS News , 23. prosince 2020. Přístupné 2. května 2023. https://www.cbsnews.com/news/covid-vaccine-safety-250-million-dollar-marketing-campaign/ .

30  USASPENDING.gov. 2023. „Spending by Prime Award.“ Přístup 3. května 2023. https://www.usaspending.gov/search/?hash=2b9bbf7349e6c520a55164cbe34c6321 .

31  Center for Disease Control and Prevention (CDC). 2023. Dokumenty reagující na požadavek FOIA. 2023. https://centersfordiseasecontrol.sharefile.com/d-sa6cdb04fbfef4f579490cc942fe74945 . Zpřístupněno 3. května 2023. Viz str. 569-575. Konkrétně p. 573 států v souvislosti s grantem souvisejícím s COVID-19 uděleným ACOG dne 13. července 2022:

Podstatné zapojení ze strany CDC : Toto je dohoda o spolupráci a CDC bude mít po udělení ceny významné programové zapojení. Podstatná angažovanost je doplňkem veškerého monitorování po udělení grantu, technické pomoci a přezkumů výkonnosti prováděných v rámci běžného řízení federálních fondů (zdůraznění zachováno).

32  Center for Disease Control and Prevention (CDC). 2023. Zpřístupněno 3. května 2022. Dokumenty reagující na požadavek FOIA jsou dostupné na https://centersfordiseasecontrol.sharefile.com/d-sa6cdb04fbfef4f579490cc942fe74945 .

33  Coleman, Justine. „CDC doporučuje těhotným lidem očkování proti COVID-19.“ The Hill , 23. dubna 2021. Zpřístupněno 2. května 2023. https://thehill.com/policy/healthcare/549965-cdc-declares-it-recommends-pregnant-people-get-covid-19-vaccine/ .

34  The American College of Obstetricians and Gynecologists (ACOG). 2023. „ACOG a SMFM doporučují těhotným jedincům očkování proti COVID-19.“ Zpřístupněno 1. května 2023. https://www.acog.org/news/news-releases/2021/07/acog-smfm-recommend-covid-19-vaccination-for-pregnant-individuals .

35  The American College of Obstetricians and Gynecologists (ACOG). 2023. „ACOG a SMFM doporučují těhotným jedincům očkování proti COVID-19.“ Zpřístupněno 1. května 2023. https://www.acog.org/news/news-releases/2021/07/acog-smfm-recommend-covid-19-vaccination-for-pregnant-individuals .

36  Stránka ACOG „Konverzační příručka pro lékaře“ se poprvé objevila 31. prosince 2020. Od prvního zobrazení této adresy URL ACOG do poloviny července 2021 společnost ACOG doporučila, aby se těhotné osoby mohly samy rozhodnout.

37  The American College of Obstetricians and Gynecologists (ACOG). 2023. „ACOG a SMFM doporučují těhotným jedincům očkování proti COVID-19.“ Zpřístupněno 1. května 2023. https://www.acog.org/news/news-releases/2021/07/acog-smfm-recommend-covid-19-vaccination-for-pregnant-individuals .

38  USASPENDING.gov. 2023. „Spending by Prime Award.“ Přístup 3. května 2023. https://www.usaspending.gov/search/?hash=2b9bbf7349e6c520a55164cbe34c6321 .

39  USASPENDING.gov. 2023. Přístup 6. května 2023. https://www.usaspending.gov/ .

40  Center for Disease Control and Prevention (CDC). 2023. Dokumenty reagující na požadavek FOIA. 2023. https://centersfordiseasecontrol.sharefile.com/d-sa6cdb04fbfef4f579490cc942fe74945 . Zpřístupněno 3. května 2023. Viz str. 439.

41  Center for Disease Control and Prevention (CDC). 2023. Dokumenty reagující na požadavek FOIA. 2023. https://centersfordiseasecontrol.sharefile.com/d-sa6cdb04fbfef4f579490cc942fe74945 . Zpřístupněno 3. května 2023. Viz str. 439.

42  Center for Disease Control and Prevention (CDC). 2023. Dokumenty reagující na požadavek FOIA. 2023. https://centersfordiseasecontrol.sharefile.com/d-sa6cdb04fbfef4f579490cc942fe74945 . Zpřístupněno 3. května 2023. Viz str. 878

43  APCO po celém světě. 2023. https://apcoworldwide.com/ . Zpřístupněno 7. května 2023. Viz také Centra pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC). 2023. Dokumenty reagující na požadavek FOIA. 2023. https://centersfordiseasecontrol.sharefile.com/d-sa6cdb04fbfef4f579490cc942fe74945 . Přístupné 3. května 2023. APCO Worldwide je identifikováno na straně 963.

44  Center for Disease Control and Prevention (CDC). 2023. Dokumenty reagující na požadavek FOIA. 2023. https://centersfordiseasecontrol.sharefile.com/d-sa6cdb04fbfef4f579490cc942fe74945 . Zpřístupněno 3. května 2023. Viz str. 963-965, 964.

45  Center for Disease Control and Prevention (CDC). 2023. Dokumenty reagující na požadavek FOIA. 2023. https://centersfordiseasecontrol.sharefile.com/d-sa6cdb04fbfef4f579490cc942fe74945 . Zpřístupněno 3. května 2023. Viz str. 963-965, 964.

46  Center for Disease Control and Prevention (CDC). 2023. Dokumenty reagující na požadavek FOIA. 2023. https://centersfordiseasecontrol.sharefile.com/d-sa6cdb04fbfef4f579490cc942fe74945 . Zpřístupněno 3. května 2023. Viz str. 963-965, 964.

47  Center for Disease Control and Prevention (CDC). 2023. Dokumenty reagující na požadavek FOIA. 2023. https://centersfordiseasecontrol.sharefile.com/d-sa6cdb04fbfef4f579490cc942fe74945 . Zpřístupněno 3. května 2023. Viz str. 1000.

48  Center for Disease Control and Prevention (CDC). 2023. Dokumenty reagující na požadavek FOIA. 2023. https://centersfordiseasecontrol.sharefile.com/d-sa6cdb04fbfef4f579490cc942fe74945 . Zpřístupněno 3. května 2023. Viz str. 1112.

49  Center for Disease Control and Prevention (CDC). 2023. Dokumenty reagující na požadavek FOIA. 2023. https://centersfordiseasecontrol.sharefile.com/d-sa6cdb04fbfef4f579490cc942fe74945 . Zpřístupněno 3. května 2023. Viz str. 1112.

50  Supra nn. 31-32.

51  Center for Disease Control and Prevention (CDC). 2023. Dokumenty reagující na požadavek FOIA. 2023. https://centersfordiseasecontrol.sharefile.com/d-sa6cdb04fbfef4f579490cc942fe74945 . Zpřístupněno 3. května 2023. Strana 1000. (Zdůrazněno).

52  Viz Mark A. Weber, Thomas E. Backer & April Brubach. „Vytvoření veřejné vzdělávací mediální kampaně HHS COVID-19: Uplatnění systémových změn.“ 25. dubna 2022. Journal of Health Communication , 27:3, 201-207, DOI: 10.1080/10810730.2022.2067272 (zvýraznění přidáno).

53  Center for Disease Control and Prevention (CDC). 2023. Dokumenty reagující na požadavek FOIA. 2023. https://centersfordiseasecontrol.sharefile.com/d-sa6cdb04fbfef4f579490cc942fe74945 . Přístupno 3. května 2023. Strana 435-439, 439.

54  Center for Disease Control and Prevention (CDC). 2023. Dokumenty reagující na požadavek FOIA. 2023. https://centersfordiseasecontrol.sharefile.com/d-sa6cdb04fbfef4f579490cc942fe74945 . Přístupno 3. května 2023. Strana 435-439, 439.

55  Center for Disease Control and Prevention (CDC). 2023. Dokumenty reagující na požadavek FOIA. 2023. https://centersfordiseasecontrol.sharefile.com/d-sa6cdb04fbfef4f579490cc942fe74945 . Zpřístupněno 3. května 2023. Strana 439.

56  The American College of Obstetricians and Gynecologists (ACOG). 2023. „Vakcíny proti COVID-19 a těhotenství: Průvodce konverzací – Klíčová doporučení a sdělení pro lékaře.“ Zpřístupněno 1. května 2023. https://www.acog.org/covid-19/covid-19-vaccines-and-pregnancy-conversation-guide-for-clinicians .

57  The American College of Obstetricians and Gynecologists (ACOG). 2023. „Vakcíny proti COVID-19 a těhotenství: Průvodce konverzací – Klíčová doporučení a sdělení pro lékaře.“ Zpřístupněno 1. května 2023. https://www.acog.org/covid-19/covid-19-vaccines-and-pregnancy-conversation-guide-for-clinicians .

58  The American College of Obstetricians and Gynecologists (ACOG). 2023. „Vakcíny proti COVID-19 a těhotenství: Průvodce konverzací – Klíčová doporučení a sdělení pro lékaře.“ Zpřístupněno 1. května 2023. https://www.acog.org/covid-19/covid-19-vaccines-and-pregnancy-conversation-guide-for-clinicians .

59  Grant smlouvy o spolupráci obsahuje ustanovení, které uvádí, že „očekává se, že příjemce poskytne CDC kopie údajů COVID-19 shromážděných z těchto prostředků a/nebo k nim bude mít přístup.“ Centra pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC). 2023. Dokumenty reagující na požadavek FOIA. 2023. https://centersfordiseasecontrol.sharefile.com/d-sa6cdb04fbfef4f579490cc942fe74945 . Zpřístupněno 3. května 2023. (Str. 440).

60  The American College of Obstetricians and Gynecologists (ACOG). 2023. „Vakcíny proti COVID-19 a těhotenství: Průvodce konverzací – Klíčová doporučení a sdělení pro lékaře.“ Zpřístupněno 1. května 2023. https://www.acog.org/covid-19/covid-19-vaccines-and-pregnancy-conversation-guide-for-clinicians .

61  Thorp, Maggie a Jim Thorp. 2022. „Posouvání výstřelů COVID-19 v těhotenství: Největší etické porušení v historii medicíny.“ America Out Loud , 12. února 2023. Přístup 3. května 2023. https://www.americaoutloud.com/pushing-covid-19-shots-in-pregnancy-the-greatest-ethical-breach-in-the-history -medicína/ .

62  Bell, David, MD. „Vakcíny proti COVID nebyly nikdy moudré pro těhotné ženy, vlastní datová show společnosti Pfizer.“ the Defender : Children’s Health Defense News & Views , 28. dubna 2023. Přístupné 3. května 2023. https://childrenshealthdefense.org/defender/pfizer-covid-vaccine-pregnancy/ .

63  Kelly, Amy. „Zpráva 69: Bombshell – Pfizer a FDA na začátku roku 2021 věděly, že „vakcína“ Pfizer mRNA COVID způsobuje hrozná fetální a kojenecká rizika, včetně úmrtí. Zahájili agresivní kampaň na očkování těhotných žen. DailyClout , 29. dubna 2021. Přístupné 3. května 2023. https://dailyclout.io/bombshell-pfizer-and-the-fda-knew-in-early-2021-that-the-pfizer-mrna-covid-vaccine -způsobili-hrozná-hrozná-fetální-a-kojenecká-rizika-začali-agresivní-kampaň-na-očkovat-těhotné-ženy-tak jako tak/ .

64  The American College of Obstetricians and Gynecologists (ACOG). 2023. „ACOG a SMFM doporučují těhotným jedincům očkování proti COVID-19.“ Zpřístupněno 1. května 2023. https://www.acog.org/news/news-releases/2021/07/acog-smfm-recommend-covid-19-vaccination-for-pregnant-individuals . Tato stránka uvádí:

ACOG vyzývá své členy  , aby s nadšením doporučovali očkování  svým pacientům. To znamená zdůraznit známou bezpečnost vakcín a zvýšené riziko závažných komplikací spojených s infekcí COVID-19, včetně úmrtí, během těhotenství,“ řekl J. Martin Tucker, MD, FACOG, prezident ACOG. „Je jasné, že těhotné ženy potřebují mít jistotu v rozhodnutí zvolit si očkování a silné doporučení od jejich porodníka-gynekologa by mohlo znamenat pro mnoho těhotných významný rozdíl.“ (Důraz zachován).

Viz také The American College of Obstetricians and Gynecologists (ACOG). 2023. „Vakcíny proti COVID-19 a těhotenství: Průvodce konverzací – Klíčová doporučení a sdělení pro lékaře.“ Zpřístupněno 1. května 2023. https://www.acog.org/covid-19/covid-19-vaccines-and-pregnancy-conversation-guide-for-clinicians . Tato stránka uvádí:

American College of Obstetricians and Gynecologists (ACOG) důrazně doporučuje, aby těhotné osoby byly očkovány proti COVID-19. Vzhledem k možnosti závažného onemocnění a úmrtí během těhotenství je pro tuto populaci prioritou dokončení úvodní série očkování proti COVID-19.

65  Thorp, Maggie a Jim Thorp. 2022. „Posouvání výstřelů COVID-19 v těhotenství: Největší etické porušení v historii medicíny.“ America Out Loud , 12. února 2023. Přístup 3. května 2023. https://www.americaoutloud.com/pushing-covid-19-shots-in-pregnancy-the-greatest-ethical-breach-in-the-history -medicína/ .

66  The American College of Obstetricians and Gynecologists (ACOG). 2023. „Vakcíny proti COVID-19 a těhotenství: Průvodce konverzací – Klíčová doporučení a sdělení pro lékaře.“ Zpřístupněno 1. května 2023. https://www.acog.org/covid-19/covid-19-vaccines-and-pregnancy-conversation-guide-for-clinicians .

67  Nadace CDC. 2023. „Podpora CDC a veřejného zdraví.“ Zpřístupněno 3. května 2023. https://www.cdcfoundation.org/supporting-cdc .

68  Nadace CDC. 2023. „Koporace, nadace a organizace: Zpráva pro přispěvatele za fiskální rok 2018.“ Zpřístupněno 3. května 2023. https://www.cdcfoundation.org/FY2018/organizations . https://www.cdcfoundation.org/FY2018/organizations . (Snímek obrazovky zachycený 9. června 2019 v 02:46:13 Internet Archive Wayback Machine. Přístup 6. května 2023).

69  Nadace CDC. 2023. „Koporace, nadace a organizace: Zpráva pro přispěvatele za fiskální rok 2018.“ Zpřístupněno 3. května 2023. https://www.cdcfoundation.org/FY2018/organizations . https://www.cdcfoundation.org/FY2018/organizations . (Snímek obrazovky zachycený 9. června 2019 v 02:46:13 Internet Archive Wayback Machine. Přístup 6. května 2023).

70  Americká hematologická společnost. 2023. „CDC tlačeno, aby uznalo financování průmyslu.“ Zpřístupněno 3. května 2023. https://ashpublications.org/ashclinicalnews/news/4797/CDC-Pressed-to-Acknowledge-Industry-Funding .

Maggie Thorp JD a Jim Thorp MD

Maggie Thorp je právní zástupkyně v oblasti obchodních sporů a právní spisovatelka-komentátorka, jejíž právní praxe zahrnovala jak špatnou víru firem, tak firemní podvody. Má licenci k výkonu právnické praxe ve státě Florida a ve státě Illinois a vykonávala praxi u okresních soudů Severního a Středního USA na Floridě a také u odvolacího soudu USA pro 11. obvod. Nedávno se vrátila na akademickou půdu, aby absolvovala magisterský titul na Duke Divinity School těsně před vypuknutím pandemie, přičemž titul získala v roce 2022. Kromě praxe v právu Maggie v současné době píše o etických a právních důsledcích moderní lékařsko-průmyslový komplex, včetně rozsáhlé korupce americké vlády a cenzury svobody slova.

Dr. Jim Thorp je certifikovaný porodnický gynekolog a lékař pro mateřskou fetální medicínu s více než 43 lety zkušeností v porodnictví. Zatímco celou svou kariéru sloužil jako klinický lékař, byl také aktivní v klinickém výzkumu s přibližně 200 publikacemi. Dr. Thorp viděl za poslední tři roky přes 22 800 vysoce rizikových těhotenství. Působil jako recenzent významných lékařských časopisů, působil ve správní radě Společnosti mateřské fetální medicíny a působil také v Americké radě porodnictví a gynekologie. Sloužil v letectvu Spojených států jako gynekolog porodník a za vzdělání na lékařské fakultě mu bylo uděleno stipendium zdravotnických profesí. Dr. Thorp svědčil v americkém Senátu za Bushovy administrativy v roce 2003 pro své odborné znalosti v léčbě plodu jako pacienta pomocí in-utero terapie. V poslední době Dr. Thorp zaměřil své výzkumné úsilí na pandemii COVID-19 a publikoval několik recenzovaných vědeckých publikací dokumentujících nebezpečí vakcíny u žen v reprodukčním věku a v těhotenství. Jeho publikace ukazují, že experiment „očkování“ proti COVID-19 byl jednou z největších katastrof v historii medicíny.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *