, , , , , , ,

Govt.Databáze ukazuje 10 000% nárůst hlášení rakoviny kvůli vakcínám proti Covidu

vakcíny covid

Govt.Databáze ukazuje 10 000% nárůst hlášení rakoviny kvůli vakcínám proti Covidu

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

27.11.2022

LifeSite uvádí, že výzkumník, který se dotazoval na systém hlášení nežádoucích příhod vakcín (VAERS) Centra pro kontrolu nemocí (CDC), objevil 10 661,4% nárůst hlášení rakoviny v důsledku experimentálních vakcín na genové bázi Covid-19 ve srovnání se všemi FDA- schválených vakcín za posledních 30 let.

Brian Shilhavy, který je redaktorem Health Impact News , sledoval jeho kroky při hledání a poskytoval odkazy na dokumentaci svých různých zjištění.

Poté, co se nejprve zeptal na případy „nejčastějších druhů rakoviny [které] byly hlášeny po očkování proti Covid-19“, našel „837 případů rakoviny, včetně 88 úmrtí, 66 trvalých postižení a 104 život ohrožujících událostí.

Zdůraznil, že ani tato čísla nejsou vyčerpávající a databáze VAERS nemůže zvládnout větší vyhledávání „VŠECHNYCH rakovin uvedených ve VAERS“ v této kategorii očkování Covid. „Pomocí stejných vyhledávacích výrazů pro rakovinu,“ napsal, „jsem pak prohledal VŠECHNY vakcíny schválené FDA za posledních 30 let a našel jsem pouze 140 hlášených případů rakoviny.“

„Tento výsledek je za 360 měsíců (30 let), zatímco 837 případů po experimentálních vakcínách proti Covid-19 bylo hlášeno za pouhých 20 měsíců od zavedení očkování proti Covid-19 od prosince 2020,“ napsal Shilhavy. „To je nárůst o 10 661,4%!“ uzavřel.

Shilhavy, jejíž organizace sídlí v Texasu, si také všiml významného počtu případů rakoviny v databázi, které se týkaly mladých lidí od 12 let až po mnoho mladých dospělých ve věku 20 let. Loni v říjnu švédská laboratorní studie zjistila, že spike protein spojený s onemocněním Covid-19 a jeho experimentální vakcíny pronikají do jádra buněk a významně narušují funkce opravy poškození DNA, což ohrožuje adaptivní imunitu člověka a možná podporuje tvorbu. rakovinných buněk.

V březnu 2021 certifikovaný patolog Dr. Ryan Cole oznámil, že u pacientů, kteří byli očkovaní proti Covidu, zaznamenal masivní „nárůst“ různých autoimunitních onemocnění a rakoviny. „Od 1. ledna v laboratoři zaznamenávám 20násobný nárůst rakoviny endometria oproti tomu, co vidím každý rok,“ řekl.

Co se týče celkové adaptivní imunity, Cole popisuje, „po očkování to, co vidíme, je pokles vašich zabijáckých T-buněk“, které „drží všechny ostatní viry pod kontrolou“, takže pacient je náchylný k různým nemocem.

V lednu úniky dat, které poskytli tři „vyznamenaní vysoce postavení vojáci, lékaři a úředníci veřejného zdraví“, v čestných prohlášeních pod trestem křivé přísahy, ukázaly enormní nárůsty desítek nemocí po zavedení vakcíny Covid v americké armádě.

Patří mezi ně:

  • Potraty – nárůst o 279 %,
  • Hypertenze (vysoký krevní tlak): zvýšení o 2 281 %,
  • Nemoci nervového systému: nárůst o 1 048 %, a
  • Rakovina: 296% nárůst.

Data VAERS zveřejněná 29. července od CDC oznámila 1 357 937 celkových nežádoucích příhod ve Spojených státech po injekcích experimentálních vakcín na bázi genu Covid-19, včetně 29 790 úmrtí a 247 686 vážných zranění mezi 14. prosincem 2020 a 22. červencem 2022.

Patří sem také 55 719 trvalých invalidit, 50 739 případů myokarditidy/perikarditidy a 14 374 hlášených případů pásového oparu. Vzhledem k tomu, že tato čísla jsou založena na dobrovolných zprávách, je důležité poznamenat, že ve skutečných číslech jsou velmi pravděpodobně jen „špičkou ledovce“.

Studie z roku 2010 na Harvardu zadaná ministerstvem zdravotnictví a sociálních služeb (HHS) odhalila, že VAERS je hlášeno „méně než 1 % nežádoucích účinků vakcíny“ a výrobce vakcín Connaught Laboratories vypočítal přinejmenším „padesátinásobné podhodnocení nežádoucí příhody‘ v důvěrné studii.“

1,8 milionu nadměrných úmrtností od zavedení Vax – hlavní oficiální zprávy západních vlád

Oficiální zprávy zveřejněné vládami USA, Kanady, Austrálie, Nového Zélandu, Spojeného království a většiny Evropy potvrzují, že od hromadného zavedení injekcí Covid-19 bylo zaznamenáno 1,8 milionu nadměrných úmrtí.

Zdroj :  https://adversereactionreport.org/breaking/1-8-million-excess-mortalities-since-vax-rollout-top-western-governments-official-reports/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *