, , , , , , ,

Generál-prezident Petr Pavel otevřeně podpořil vyslání českých vojáků k plnění “nebojových” úloh na Ukrajině!

Generál-prezident Petr Pavel otevřeně podpořil vyslání českých vojáků k plnění “nebojových” úloh na Ukrajině! Rusko prý nemá nárok a právo určovat, jaká vojska si Ukrajina pozve na své území! Šokující výroky českého prezidenta přiblížily Českou republiku k zatažení do válečného konfliktu na Ukrajině! Porcelánová mise NATO na Ukrajině se již rýsuje jako hotová věc!

14.3.2024

Válečné bubny v Evropě duní na plný výkon a přízrak III. sv. války se nám zhmotňuje před očima s čím dál jasnějšími obrysy. Overtonovo konceptuální okno bylo vyrváno z pantů a uneseno do černé díry s názvem Ukrajina. Generál-prezident Petr Pavel totiž ve čtvrtek v posledním rozhovoru [1] pro server Aktuálně.cz plně podpořil vyslání českých vojsk na Ukrajinu k plnění “nebojových” úloh nejrůznějšího charakteru, jako je např. výcvik ukrajinských vojáků na Ukrajině.

Tedy v podstatě na ukrajinských cvičištích, která jsou terčem pravidelných ruských raketových úderů anebo v opravárenských závodech na Ukrajině, kde budou čeští vojáci opravovat vojenskou techniku. Dalšími nebojovými úkoly, které nedávno zmínil [2] francouzský premiér vlády Gabriel Attal, by byla pohraniční služba aliančních vojáků na Ukrajině, tedy nebojová ostraha hranic a rovněž nebojová obsluha radarových stanic, které jsou rovněž považovány za nebojové komplexy.

&nb

sp;

Celý článek si můžete přečíst ZDE:

https://aeronet.news/general-prezident-petr-pavel-otevrene-podporil-vyslani-ceskych-vojaku-k-plneni-nebojovych-uloh-na-ukrajine-rusko-pry-nema-narok-a-pravo-urcovat-jaka-vojska-si-ukrajina-pozve-na-sve-uzemi/

 

ZDROJ:https://aeronet.news/general-prezident-petr-pavel-otevrene-podporil-vyslani-ceskych-vojaku-k-plneni-nebojovych-uloh-na-ukrajine-rusko-pry-nema-narok-a-pravo-urcovat-jaka-vojska-si-ukrajina-pozve-na-sve-uzemi/

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
Sledující @přední fanoušci @všichni
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *