, , , , , , ,

„Dostáváme zaplaceno za očkování vašich dětí“: Pediatr odhaluje podrobnosti o systému Big Pharma Payola

„Dostáváme zaplaceno za očkování vašich dětí“: Pediatr odhaluje podrobnosti o systému Big Pharma Payola

 

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

V rozhovoru o autobusu „Vax-Unvax“ společnosti Children’s Health Defense Dr. Paul Thomas odhalil finanční pobídky, které pediatři dostávají za podávání vakcín, včetně provizí až 240 USD za návštěvu.

 

Mohou si pediatři dovolit provozovat svou lékařskou praxi bez štědrých provizí, které dostávají za očkování každého dítěte ?

Dr. Paul Thomas, pediatr vyškolený v Dartmouthu, diskutoval o tomto dilematu během rozhovoru 16. dubna s Polly Tommey na autobusovém turné organizace Children’s Health Defense „Vax-Unvax: The People’s Study“ .

„Nemůžete zůstat v podnikání, pokud se neblížíte plánu CDC [Centrum pro kontrolu a prevenci nemocí] [dětská vakcína] ,“ řekl Thomas, který provozoval všeobecnou pediatrickou praxi s 15 000 pacienty a 33 zaměstnanci.

Thomas se také zabýval riziky a poškozením vakcín – včetně mRNA vakcín COVID-19 – a důležitostí přirozeného posílení našeho imunitního systému.

„Ztráceli jsme… přes milion dolarů“

Thomas, autor knihy „ The Vaccine-Friendly Plan : Bezpečný a efektivní přístup Dr. Paula k imunitě a zdraví – od těhotenství po dospívající rok vašeho dítěte“, dal rodičům ve své praxi na výběr: očkovat své děti podle plánu CDC, očkovat více pomalu čekáním, až se vyvine imunitní systém dítěte nebo se neočkuje vůbec.

Jak více pacientů odmítalo vakcíny, Thomas si začal všímat finančního dopadu na jeho praxi.

On a jeho zaměstnanci provedli důkladnou analýzu svých fakturačních záznamů a prověřili příjmy z poplatků za podání vakcíny, přirážky a bonusy za kvalitu vázané na míru očkování .

 

Výsledky ho šokovaly. „Přicházeli jsme o více než milion dolarů ve vakcínách, které byly odmítnuty.“

Vysvětlil, že pediatrická praxe do značné míry závisí na příjmech z vakcín, aby se udržela nad vodou, přičemž režijní náklady dosahují až 80 %.

„Je velmi drahé provozovat pediatrickou ordinaci,“ řekl Tommeymu. „Potřebujete více sester, více recepčních, více fakturantů a lékařské záznamy – je to obrovská operace.“

Tři finanční pobídky pro podávání vakcín

Pediatři dostávají za podávání vakcín několik typů finančních pobídek.

Prvním je administrativní poplatek, který Thomas popsal jako „Děkuji, že jste dal šanci“. Odhadl, že pediatři obvykle dostávají asi 40 USD za první antigen a 20 USD za každý následující antigen.

„Řekněme, že dvouměsíční návštěva u kojenců, je tam DPT – to jsou tři injekce, tři antigeny,“ řekl Tommeymu a „ Hib [Haemophilus influenzae typ b], Prevnar [ pneumokoková ], Hep B [hepatitida B] , obrna, rota [ rotavirus ] — [to je] asi 240 $.“

Druhým způsobem, jak pediatři profitují z vakcín, je malá přirážka k ceně vakcín samotných, ačkoli Thomas poznamenal, že to není významný zdroj příjmů.

Třetí a nejpodstatnější finanční pobídkou jsou kvalitní bonusy vázané na proočkovanost. Pojišťovny nabízejí pediatrům bonusové platby za splnění určitých kritérií, obvykle kolem 80 % pacientů je plně očkovaných do věku 2 let.

„Dostanu možná 10-15% slevu z těch RVU – jednotek relativní hodnoty – které jsou připisovány,“ řekl a popsal bodový systém používaný k výpočtu úhrad lékařů.

Vzhledem k tomu, že míra proočkovanosti jeho praxe byla pouhé 1 %, Thomasovi hrozilo, že ztratí až 15 % svých celkových příjmů.

„Ve skutečnosti to znamená, že pediatrická praxe nemůže přežít s použitím pojištění, aniž by provedla většinu vakcín, ne-li všechny,“ řekl. „A myslím, že to vysvětluje ty zaslepence – [proč tam lékaři] prostě nejdou a nepodívají se na skutečnost, že tyto vakcíny způsobují spoustu škod.“

Problémy neurovývoje „jasně spojené s vakcínami“

Tommey se zeptal na syndrom náhlého úmrtí kojenců (SIDS).

„Když slyšíte slovo syndrom, znamená to, že nevíme, co to je… [nebo] co to způsobuje,“ řekl Thomas. „Ale ve skutečnosti máme docela dobrou stopu.“

Thomas řekl, že šest studií zkoumalo korelaci mezi případy SIDS a vakcínami. „V jednom souboru dat bylo 97 % v prvních 10 dnech po očkování. Pouze 3 % byla v následujících 10 dnech,“ řekl.

Jiné studie ukázaly podobné vzorce, přičemž 75-90 % úmrtí na SIDS se vyskytlo během prvního týdne po očkování, řekl.

Thomas také zdůraznil zvýšené riziko neurovývojových poruch , alergií a autoimunitních onemocnění u očkovaných dětí.

„Bezpochyby víme, že věci jako neurovývojové obavy, poruchy učení, ADD, ADHD [porucha pozornosti/hyperaktivita], autismus [sou] jasně spojeny s vakcínami,“ uvedl. „Čím více budete očkovat, tím pravděpodobněji budete mít tyto problémy.“

Podle Thomase, který publikoval studii porovnávající zdravotní výsledky každé skupiny, jsou očkované děti náchylnější k infekcím a nemocem ve srovnání s jejich neočkovanými vrstevníky .

„Jsou to očkovaní, kdo dostane více infekcí uší, více infekcí dutin, více infekcí plic,“ řekl. „Jakýkoli druh infekce, na který se podíváte, očkovaní dostanou více.“

 

‚Zdraví dospělí jen „Bum!“ – padnout mrtvý‘

Rizika spojená s vakcínami přesahují dětství. Thomas upozornil na nedávný fenomén „ Syndrom náhlého úmrtí dospělých “ (SADS) po zavedení vakcíny COVID-19.

„Vidíme to ve zprávách, vidíme to na míčových hřištích: zdraví dospělí prostě ‚Bum!“ — padl mrtvý,“ řekl. „A to vše se stalo od úderů COVID.“

Thomas vyjádřil zvláštní znepokojení nad technologií mRNA používanou při vývoji vakcíny proti COVID-19. Poukázal na to, že navzdory desetiletím výzkumu se mRNA vakcíny nikdy neprokázaly jako bezpečné nebo účinné.

Citoval předchozí pokusy vyvinout mRNA vakcíny pro respirační syncyciální virus (RSV), které ve studiích na zvířatech trvale selhávaly.

„Když se dostali ke zkouškám na zvířatech, očkovali krysy,“ řekl. „Když znovu vystavili tyto krysy, v jedné studii 100% z nich zemřelo.“

Úzké zaměření mRNA vakcín COVID-19 na spike protein je také problematické, protože způsobuje, že se imunitní systém „soustředí jen na jednu věc,“ řekl Thomas.

„Když [virový] organismus zmutuje, očkovaní nemohou tuto novou mutaci rozpoznat,“ řekl a připomněl, jak se na rodinném setkání během pandemie nakazili COVID-19 většinou očkovaní .

Thomas se podělil o osobní příběh o zkušenosti své matky s plicní fibrózou poté, co dostal tři vakcíny proti COVID-19.

„Po třetí injekci COVID jí začala opravdu docházet energie a pak se zadýchávala,“ řekl. „Během měsíce měly její plíce vzhled zabroušeného skla.“

Tommey se zeptal na rizika vylučování vakcíny .

„Zdá se, že k vylučování dochází a bylo to zdokumentováno ve studiích,“ řekl a vysvětlil, že očkovaní jedinci mohou vystavit ostatní působení proteinů prostřednictvím tělních tekutin a sekretů.

‚Už nemůžeme jít k našim doktorům a říkat: „Opravte mě“

Thomas diskutoval o pravděpodobnosti, že budou v budoucnu vyhlášeny nové pandemie , poháněné obrovskými finančními zisky , které farmaceutické společnosti sklízely z vakcín proti COVID-19.

„Vydělali příliš mnoho peněz – samotný Pfizer vydělal přes 100 miliard dolarů ,“ řekl. „Takže síla, kterou si mašinérie veřejného zdraví získala s COVID, pro ně musí být opojná.“

Ve světle toho Thomas zdůraznil důležitost osobního zdraví a přirozené imunity.

„Už nemůžeme jít k našim lékařům a říkat: ‚Opravte mě‘, když jsme si zničili vlastní zdraví,“ řekl. „Takže musíme převzít odpovědnost za správné stravování, vyhýbání se stresu, dostatek spánku… [a] přirozené posílení našeho imunitního systému pomocí organických produktů.“

Thomas také vyzval lidi, aby se dotazovali úřadů veřejného zdraví a činili informovaná rozhodnutí o svém zdraví.

„Už nemohu důvěřovat CDC, FDA [americkému úřadu pro potraviny a léčiva], NIH [Národnímu institutu zdraví],“ řekl. „Někteří dobří lidé pracují v těchto institucích, ale samotné instituce jsou zachyceny.“

Thomas řekl, že pokud jde o vakcíny nebo novou pandemickou nemoc, „jsou to poslední lidé, kterým chcete věřit.“

 

Kniha ‚Vax Facts‘ již brzy

Thomas se podělil o informace o své připravované knize „Vax Facts“, kterou napsal spolu se svou partnerkou DeeDee Hoover. Řekl, že kniha poskytuje snadno čitelný a komplexní průvodce pro pochopení problematiky vakcín bez ohledu na aktuální postoj.

„Toto… vám umožní skutečně to pochopit organizovaným a rozumným způsobem, proč má nyní smysl přerušit“ užívání vakcín, řekl Thomas.

Tommey divákům připomněl Thomasův týdenní pořad na CHD.TV „ Pediatrické perspektivy “, kde zpovídá pediatry a lékaře, kteří se zaměřují na zdraví dětí.

Thomas vyzval diváky, aby navštívili jeho web Kids First 4 Ever , aby se dozvěděli více o jeho práci a získali přístup ke službám koučování pro dětské vakcíny a wellness.

Sledujte zde:

 

ZDROJ:

https://childrenshealthdefense.org/defender/pediatricians-paid-vaccinate-children-pharma-payment-scheme-dr-paul-thomas/

 

Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *