, , , , , , , ,

Australský federální soud podal hromadnou žalobu na poškození vakcínou Covid

Australský federální soud podal hromadnou žalobu na poškození vakcínou Covid

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

28.4.2023

Australský úřad pro léčivé přípravky (The Australian Therapeutic Goods Administration, dále jen „TGA“) nesplnil svou povinnost řádně regulovat injekce covidu, což vedlo k poškození a škodám Australanů, tvrdí hromadná žaloba podaná ve středu u australského federálního soudu.

Žaloba požaduje jménem Australanů poškozených vakcínou covid náhradu škody a utrpěných ztrát.

O žalobu nyní projevilo zájem více než 500 Australanů poškozených vakcínou covid, z nichž mnozí utrpěli nežádoucí příhody, které jim změnily život, a také rodinní příslušníci Australanů, kteří po podání vakcíny zemřeli.

Následují úryvky z článku „ Class Action žaloba cituje regulační selhání ohledně vakcín proti covidu “ od Rebekah Barnett a publikovaného nakladatelstvím „Dystopian Down Under“. Dystopian Down Under můžete odebírat a sledovat ZDE .

Skupinová žaloba se snaží přivést TGA k odpovědnosti za údajnou „nedbalost, porušení zákonných povinností a pochybení ve veřejné funkci“ v důsledku toho, že řádně neschválila a nemonitorovala vakcíny proti covidu, což mělo za následek poškození Australanů.

Mezi respondenty skupinové akce patří mimo jiné australská vláda, ministr zdravotnictví a péče o seniory Dr Brendan Murphy a bývalý zástupce ministra pro regulaci zdravotnických produktů profesor John Skerritt.

Žalobu podala advokátní kancelář  NR Barbi Solicitor v Brisbane  jménem hlavních žadatelů Garetha O’Gradieho, Antonia Derose a Anthonyho Rose. Hlavní žadatelé zastupují postižené vakcínou covid ve všech australských jurisdikcích, kteří utrpěli ztrátu a poškození v důsledku injekce jedné nebo více vakcín proti covidu.

Dr. Melissa McCann, praktická lékařka z  Whitsunday Family Practice , iniciovala akci a zahájila  crowdfundingovou kampaň  na pomoc při financování právních výdajů. Říká, že je zapotřebí skupinová žaloba, protože kompenzační schéma selhalo u Australanů zraněných vakcínou.

Nedávná  revize kompenzačního schématu  v The Australian odhalila, že bylo schváleno pouze 126 z 3 395 žádostí, které byly do tohoto systému dosud vzneseny. Probíhá 2 357 nároků, 562 bylo zamítnuto a 350 bylo staženo.

Několik zraněných vakcínou zaregistrovaných v této akci sdílelo své příběhy s archivním projektem Instagramu  Jab Injuries Australia  (JIA). 37letá máma Mel v Sydney  sdílela svůj příběh  na stránce začátkem tohoto roku. Po třech dávkách Pfizer Mel řekla JIA: „Nyní jsem postižená a mám silnou vysilující bolest. Lituji toho, že jsem tyto vakcíny užívala, každý den svého života.“

Pokud bude akce úspěšná, finanční kompenzace pomůže Mel pokrýt některé náklady na léčbu – dosud za léčbu utratila desítky tisíc dolarů. Ale víc než to, Mel chce spravedlnost.

Rodičem, který se v pondělí zúčastnil soudu, je Raelene, matka  Caitlin Gotzeové . 23letá Caitlin zemřela krátce po svém druhém očkování Pfizer, které dostala, protože to bylo nařízeno pro její práci, v roce 2021. Caitlin byla upoutána na lůžko čtyři dny po druhém výstřelu, v následujících týdnech se u ní objevila těžká dušnost a malátnost . O šest týdnů později šla Caitlin na pohotovost a dostala ventilátor a steroidy. Tři dny poté byla nalezena mrtvá ve svém autě ve stájích dostihových závodů Toowoomba, kde pracovala.

Šest měsíců po Caitlinině smrti koroner z Queenslandu označil za příčinu smrti astma. Caitlin však nikdy neměla astma. Raelene podniká kroky k obnovení vyšetřování Caitlininy smrti. „Tam, kde existuje riziko, musí být možnost volby. Cailtin neměla na výběr, neměla žádný informovaný souhlas,“ říká Raelene. „Chci vidět zodpovědnost. Chci, aby vláda převzala odpovědnost za nezměrné škody, které způsobili.

„Australané, kteří zažili vážnou nežádoucí příhodu po očkování proti covid-19, jsou vyzváni, aby vykročili vpřed a zaregistrovali se do této skupinové akce,“ říká instruující právnička Natalie Strijland z NR Barbi Solicitor.

Mezi způsobilé členy skupiny patří ti, kteří utrpěli vážnou nežádoucí příhodu buď částečně nebo zcela z důvodu injekce covidem. Mezi závažné nežádoucí příhody patří:

  • smrt;
  • život ohrožující událost;
  • událost, která vyžaduje hospitalizaci pacienta;
  • událost, která měla za následek trvalou nebo významnou invaliditu nebo nezpůsobilost, včetně: trvalého poškození funkce těla nebo trvalého poškození tělesné struktury;
  • událost, která si vyžádala lékařský nebo chirurgický zákrok, aby se zabránilo trvalému poškození funkce těla nebo trvalému poškození tělesné struktury;
  • událost způsobující vrozenou anomálii, vrozenou vadu nebo narození mrtvého dítěte;
  • lékařsky důležitá událost;
  • událost, která zvýšila pravděpodobnost jednoho nebo více z výše uvedených výsledků; nebo
  • byla událost, která vyžadovala intervenci k zamezení jednoho nebo více z výše uvedených následků, včetně událostí, které vyžadovaly intenzivní léčbu na pohotovosti nebo doma, ale nevedly k hospitalizaci.

Více o akci Covid Vaccine Class Action čtěte ZDE . Oprávnění členové skupiny jsou vyzváni k registraci podrobností ZDE .

Vybraný obrázek (úvodní): Členové komunity postižených vakcínou Covid a zastánci se setkávají na krocích Federálního soudu v Sydney, NSW převzatých z „ Class Action žaloba uvádí regulační selhání ohledně vakcín proti covidu “ od Rebekah Barnett

ZDROJ: The Exposé https://expose-news.com/2023/04/28/covid-vaccine-injured-lawsuit-filed-in-australia/

 

  • Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.
    Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.
    Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.
    Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
    https://volnyblog.news/podporit-provoz-volny-blog-cz/

Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
https://volnyblog.news/

1 reply
  1. aamater
    aamater says:

    Svine!!! Nútili ľudí, aby sa nechali opichať!!! A teraz zrazu nik nechce niesť za toto svinstvo proti ľudskosti zodpovednosť? Treba okamžite odtajniť všetky zmluvy a plnom rozsahu!!! Potom sa svet až dozvie pravdu!!!

    Odpovědět

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *