, , , ,

Desítky kandidátů GOP podepsaly závazek odmítnout vakcíny COVID-19 a peníze Big Pharma

Desítky kandidátů GOP podepsaly závazek odmítnout vakcíny COVID-19 a peníze Big Pharma

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

27.12.2023

Ačkoli je snadné vinit farmaceutické společnosti za škody, které jejich vakcíny proti koronaviru z Wuhanu (COVID-19) způsobily lidstvu, je důležité nezapomenout na skutečnost, že klíčovou roli hrají také vládní agentury a politici, kteří je kontrolují. To je důvod, proč znepokojený lékař v Texasu vyzval kandidáty, aby objasnili svůj postoj k těmto úderům a slíbili, že nebudou přijímat dary na kampaň od chamtivých farmaceutických společností – a přijetí bylo překvapivě silné.

Žena za touto iniciativou je Dr. Mary Talley Bowdenová, texaská ušní, nosní a krční lékařka, která založila Koalici svobody zdraví. Vyzvala kandidáty kandidující na různé úřady po celé zemi, aby vysvětlili svůj postoj k tomu, zda by vakcíny COVID měly být staženy z trhu. Požádala je také, aby učinili veřejný závazek, že nebudou přijímat žádné dary na kampaň od Big Pharma.

příspěvku na X napsala: „Chcete pomoci? Je to primární sezóna. Vyměňme politiky, kteří nechrání své voliče.“

Pokračovala: „Zeptejte se svých zástupců… veřejně, zda stojí s více než 17 000 lékaři, aby podpořili stažení injekcí COVID z trhu.“

Zatím uvádí, že 26 kandidátů a volených představitelů v 11 státech souhlasilo s tím, že údery by měly být staženy z trhu.

Jedním z kandidátů, který se přihlásil, je David Lowe, který kandiduje na státního zástupce 91. okresu Texasu v republikánských primárkách. Bojový veterán hovořil s novinářem Matthewem Lysiakem z The Epoch Times

„Je celkem jasné, že čísla a údaje za vakcínou nebyly přesné, a v důsledku toho se díváme na to, co je pravděpodobně jednou z největších chyb v moderní historii lékařství,“ řekl.

Poté, co vysvětlil, jak byly ztraceny životy kvůli nedostatku přesných informací o vakcínách, dodal: „Celá tato epizoda byla temnou skvrnou na naší zemi a je třeba, aby došlo ke změně a ta začíná našimi volenými zástupci.“

Lowe řekl, že i když se republikánští voliči zaměřují na řadu problémů, jako je hraniční krize a rostoucí kriminalita, stále se obávají záležitostí souvisejících s COVID-19, i když se jim možná nedostává takové pozornosti jako v minulosti. Dodal, že další velkou obavou je vliv farmaceutických společností na politický proces.

Dalším politikem, který souhlasil s přijetím této výzvy, je John Perez, který kandiduje v republikánských primárkách na místo v Texas House District 133. Napsal na X v reakci na výzvu Dr. Bowdena: „Záleží na individuální volbě a svobodě – nikoli na konečném výsledku velkých farmaceutických společností, které umožnila ohromná vládní přehnanost.“

K výzvě Dr. Bowdena se připojili všichni kandidáti na Floridě, Kentucky a New Hampshire.

Někteří voliči říkají, že spíše podpoří kandidáty, které Big Pharma neovlivní

I když se nepochybně jedná o poněkud zaujatou skupinu, 94 procent následovníků Dr. Bowdenové, kteří odpovídali na průzkum, který provedla, uvedlo, že „s větší pravděpodobností“ podpoří kandidáty, kteří nebudou přijímat peníze od farmaceutických firem. Navzdory zaujatosti však Lysiak poukazuje na to, že jde o užitečné informace, které by kandidáti mohli využít v některých oblastech, kde se očekávají těsné závody.

Řekla: „Když se podíváte na data o využití posledního injekce COVID, je jasné, že většina politiků tuto injekci již nedostává a již ji nedává svým dětem.“

„Je to docela pokrytecké; pokud to není dostatečně bezpečné pro jejich děti nebo pro ně samotné, jak je to bezpečnější pro jejich voliče? zeptala se.

Zdroje pro tento článek zahrnují:

TheEpochTimes.com

Twitter.com

 

ZDROJ:https://www.naturalnews.com/2023-12-27-gop-candidates-pledge-reject-vaccines-pharma-money.html

 

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Podpořte nás, prosím, i finančně, překlady a vysílání opravdu stojí hodně peněz. Děkujeme.
Podpořit ZDE 👇👇👇:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *