, , , , , , ,

Austrálie zaznamenala 63% pokles porodnosti po zavedení „vakcín“ na COVID

Austrálie zaznamenala 63% pokles porodnosti

Austrálie zaznamenala 63% pokles porodnosti po zavedení „vakcín“ na COVID

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

28.11.2022

Nové údaje  zveřejněné Australským statistickým úřadem (ABS) ukazují, že od doby, kdy byly spuštěny „vakcíny“ proti koronaviru Wuhan (Covid-19), porodnost klesla o neuvěřitelných 63 procent.

Od října do listopadu 2021 došlo k 21procentnímu poklesu porodů v porovnání s průměrem za 10leté období. Od listopadu do prosince 2021, jen o měsíc později, došlo k poklesu porodů o 63 procent.

„Prosinec byl asi devět měsíců po zavedení vakcín proti COVID,“ poznamenává David James z  LifeSiteNews  o těžkém období od početí po porod.

„Je možné, že některá z těchto čísel budou revidována, ale pokud by tento trend pokračoval, Austrálie skončí s prázdnými porodnicemi. Dokonce i propagandisté, kteří řídí oddělení vládních médií, a takzvaní novináři napodobující vše, co říkají, mají hlavolam jak skrývat tento problém.

Therapeutic Goods Administration (Austrálská FDA) spáchala masové vraždy na občanech

Existuje opravdu velká šance, že nikdo v australské politice, s výjimkou několika „okrajových“ jednotlivců, neříká nic o těchto odsuzujících údajích. Je to proto, že odhaluje očkování proti „chřipce Fauci“ jako nástroj k vylidňování.

Pokud se něco řekne, pravděpodobně se to bude točit pomocí běžného vyjadření, že „korelace se nerovná příčinné souvislosti“, což znamená, že nikdo neví s jistotou, zda jsou za tím vakcinační injekce. Ale co jiného by to mohlo být?

Jediná věc, která se změnila na začátku roku 2021, bylo, že Donald Trump naplno spustil operaci Warp Speed, která rozpoutala světu miliardy záhadných chemických injekcí. A o devět měsíců později se porodnost na celém světě propadla.

V minulosti byl u moci nejméně jeden člověk, bývalý federální senátor George Christensen , který se ptal: „Je na vině to píchnutí? Dokonce o tom napsal  článek  , který ho téměř jistě postaví do hledáčku hanobení a atentátu na jeho osobu.

Naomi Wolf a tým vyšetřovatelů identifikovali dlouhý seznam negativních důsledků spojených s bodnutími, která sahají daleko za hranice jen selhání reprodukce. Zahrnují:

  • Problémy s mužskou plodností ovlivňující sperma, funkci prostaty a tím i plodnost (Americký úřad pro potraviny a léčiva (FDA) byl o tom informován 1. dubna 2021, což mělo za následek, že se absolutně nic nestalo)
  • Problémy s plodností žen, které ignorovaly i federální regulační orgány
  • Sonogramy ukazující abnormální zánět a kalcifikaci u plodů přibližně osm týdnů po injekci
  • Dochází k poraněním penisu, které připouštějí vlastní interní dokumenty společnosti Pfizer
  • Potraty v míře 87,5 procenta

Obtěžoval se Therapeutic Goods Administration (TGA), australská verze FDA, podívat se na něco z toho, když povolil, schválil a později nařídil svým občanům očkování proti „chřipce Fauci?“ Pokud ano, jak TGA dospěla k závěru, že píchnutí jsou bezpečné pro každého, natož pro těhotné ženy?

Specialista na plodnost,  Dr. Luke McLindon , říká, že pozoroval masivní nárůst spontánních potratů mezi svými pacientkami poté, co byly očkovány. Předoperační rychlost Warp, míra potratů mezi pacientkami McLindona byla 12-15 procent. Dnes to mezi jeho „očkovanými“ pacientkami dosáhlo 74 procent.

„V tomto bodě nejsou zapotřebí úplné odpovědi, ale správné otázky,“ říká James. „Otázky, které média ostudně nepoložila a poté, co je ještě ostudnější, zaútočili na jiné.“

„Odpovězení na první otázky si vyžádá čas, ale je třeba je položit: „Proč dochází k poklesu porodnosti? Proč úmrtnost v Austrálii vyskočila? Proč je průměrný věk úmrtí na Covid totožný s průměrnou délkou života v Austrálii?’“

Ethan Huff

ZDROJ: https://skspravy.sk/covid/australia-zaznamenala-63-pokles-porodnosti-po-zavedeni-vakcin-na-covid/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *