VIDEO: Ruský ministr obrany Sergej Šojgu oficiálně potvrdil, že polská armáda se připravuje k okupaci západní Ukrajiny a země NATO nashromáždily v bezprostřední blízkosti Běloruska na 360 000 vojáků a tisíce kusů vojenské techniky! Generální štáb Ruské armády dostal rozkaz zřídit Leningradský a Moskevský vojenský okruh v přípravě na agresi NATO! Ukrajina nedostala pozvánku do NATO, a tak podle všeho Polsko zatáhne NATO na Ukrajinu! Poláci se chtějí vrátit do Lvova za každou cenu?

9.8.2023

Celý článek si můžete poslechnout zde:

Tak a je to oficiální! Ruský ministr obrany Sergej Šojgu při zasedání generálního štábu a spojeného velení vojsk Ruské armády potvrdil, že Varšava ve spolupráci s Kyjevem chystají vyslání polských vojsk na Ukrajinu pro účely tzv. bezpečnostní mise, která se následně změní v okupaci celé západní Ukrajiny. A to není všechno. Podle Šojgua je v bezprostřední blízkosti spojenecké země, tedy Běloruska, nashromážděno na 360 000 vojáků ze zemí NATO a tisíce kusů vojenské techniky. Po vstupu Finska do NATO a v reflexi na kumulaci vojsk polské armády na hranicích Běloruska, dostal generální štáb Ruské armády rozkaz k okamžitému vytvoření dvou zcela nových vojenských okruhů v Rusku. Prvním bude tzv. Leningradský okruh a druhým má být Moskevský vojenský okruh. Žádný Petrohrad a žádný Petrohradský okruh, ale Leningradský okruh! A proč Moskevský okruh?

Protože po vypuknutí války s NATO budou dva hlavní úderné směry vojsk západního bloku vedeny na dvě města a na dva kritické cíle, na Leningrad a na Moskvu. Dokud bylo Finsko neutrální, nebylo potřeba organizovat vojenskou obranu severozápadu Ruska, ale to se po vstupu Finska do NATO změnilo. A pokud by došlo ke konfliktu s aliancí, útoky na Rusko by byly vedeny jako za II. sv. války na dvě města, na Leningrad a na Moskvu. Jižní směr zatím blokuje Ruská armáda a konflikt na Ukrajině, takže to je směr, který je zajištěný. Potřeba vytvoření vojskových těles okolo Leningradu a Moskvy vychází z doktríny Sovětského svazu, přičemž oba dva vojenské okruhy existovaly až do roku 1991, kdy je zrušil Boris Jelcin. Nashromáždění 360 000 vojáků NATO v blízkosti běloruských hranic je prvním potvrzeným číslem za několik měsíců.

V blízkosti běloruských hranic nahromaděná vojska NATO

Dosud se o počtu vojáků NATO v blízkosti běloruských a ukrajinských hranic spekulovalo, ale číslo 360 000 odpovídá původnímu odhadu invazních vojsk NATO pro případný střet s Ruskou armádou, ke kterému by došlo po nějakém incidentu, eskalaci nějaké události. Většinu těch vojáků toho kontingentu tvoří polská, americká, lotyšská, litevská a estonská armáda, menší část potom vojenské mise ostatních zemí NATO na území Polska a Pobaltských států.

Ukrajinci jsou těsně před koncem existence svého státu, Ukrajina končí a bude roztrhána a rozškubána na kusy. Ona vlastně už je, přišla o Krym, potom o DLR, LLR, Záporožskou oblast a o Cherson, takže Poláci se jenom přidají a vezmou si Halič. Úkolem Ukrajinců je cedit krev v zákopech, aby západní investoři mohli nakupovat dluhopisy, které vydává Zelenský naproti nesplatitelnému dluhu, kterým zatěžuje budoucnost vlastní země.

Spojené velení Generálního štábu Ruské armády

Na konci války zůstane Ukrajině ohryzaná kostra původního státu. Ekonomicky zhroucená země se vylidní a Ukrajinci se už z EU na Ukrajinu nikdy nevrátí, maximálně se tam podívají během letní dovolené, ale potom honem rychle zpátky do EU. Ukrajinizace Evropy s sebou ponese nebezpečný fenomén banderizace, čemuž bude předcházet programový boj o vymývání mozků a mazání vzpomínek na minulost.

Bandera začne být omlouván a vykreslován evropským občanům jako lidumil a vlastenec, který to myslel dobře. První vlaštovka se již objevila [1] na dezinformačním portálu Forum 24 a je to provokativní text, který slouží jako pokusný balón na to, co česká veřejnost snese. Je to typický revizionistický článek, který překresluje historii, omlouvá válečného zločince Banderu, jehož jednotky na Volyni páchaly genocidu veškerého ne-ukrajinského obyvatelstva a po válce zabíjely dokonce i občany Československa.

Po obsazení západní Ukrajiny vypukne exodus Banderovců. Budou utíkat před Rusy i Poláky

Proč ale takové články začínají vycházet? Protože je to veřejná objednávku řídících elit nad ČR. Chystá se proces přerodu ČR do banderovského státu, který od Ukrajinců převezme prvky banderismu a protiruské nenávisti indukované právě ze štvavých článků proti Rusku a z oslavných článků hrdinných bojovníků UPA, kteří kromě toho, že bojovali proti Stalinovi a proti SSSR, tak bojovali i na straně Wehrmachtu.

A když se omlouvá Bandera v ČR na stránkách ODS sponzorovaného Forum 24, a když se v Praze staví pomníky a pomníčky Vlasovcům, kteří bojovali rovněž na straně Wehrmachtu a proti SSSR, tak vám musí dojít, co se to tady najednou děje, jaký je to proces. Je to ukrajinizace spojená s banderizací a fašizací českého životního prostoru. Znovu se ukazuje, že mezi námi jsou Češi, kteří spolupracují se západním nepřítelem na revizi výsledků II. sv. války. Omlouvání a velebení Vlasovců, teď už dokonce omlouvání a velebení Banderovců, a nebude trvat dlouho, brzy dojde i na omlouvání a velebení Wehrmachtu a možná i esesáků. Ne, nepřeháním! Je to jen otázka času.

Takové průvody se již brzy dají očekávat i v Praze

Poláci po obsazení západní Ukrajiny nebudou Banderovce šetřit a začnou je zavírat a střílet, takže Banderovčiky, kteří mají hlavní hnízdo na západní Ukrajině, utečou na západ a zakotví tam, kde mají Ukrajinci nejlepší zázemí v EU, a to je Česká republika se zastupujícím ukrajinským protektorem nad Čechy a Moravou a generálem ideové policie Petro Fialenkem.

Banderovci jsou na Ukrajině doslova v kleštích, protože po krku jim jdou Rusové i Poláci. Jakmile se začne blížit podzim, jakmile začnou na Ukrajině na jihu první podzimní deště, půda se rozbahní, bude to konec ukrajinské ofenzívy a nastane tvrdé a děsivé bilancování. Zelenskému půjde o krk, bude hrozit po zamrznutí země počátkem zimy ruská ofenzíva, Ukrajina na další ofenzívu nemá prostředky a hlavně už ani lidi, to už potvrzují i západní média.

Po skončení nepovedené ofenzívy začne destabilizace a rozpad Ukrajiny

Švýcarský list Neue Zürcher Zeitung přinesl článek [2] o tom, že ukrajinská ofenzíva zamrzla a chyby v ukrajinském velení způsobily selhání celé ofenzívy. Přestože ofenzíva stále pokračuje, již je jasné, že cíle proražení k hranicím Krymu dosaženo nebude a američtí zástupci budou chtít po Zelenském vysvětlení. Bude se pod ním otřásat i prezidentská židle, začne tlak na jeho rezignaci. Článek ve švýcarském listu je již dostatečně otevřený a nic se ani nepokouší skrývat.

Popisuje ukrajinskou realitu a neschopnost ukrajinského velení tak, jaká doopravdy je. A přesně v této situaci bude hrozit vstup polských vojsk na Ukrajinu. Selhání ukrajinské armády bude hlavní záminkou pro vstup bezpečnostních vojsk polské armády. Od toho okamžiku bude jenom krok k přímému konfliktu Poláků s Rusy na Ukrajině, což bude nejkratší cesta k zatažení a zabřednutí celého NATO do přímé intervence na Ukrajině.

Bandera párty v Plzni

Rusko bude a vlastně již bylo donuceno zahájit svoji transformaci zpátky do Sovětského svazu. Náznaky a symboly jsou vidět všude. Rozvinutá sovětská vlajka a sbalená ruská vlajka [3] během oslav Dne vítězství, obnovení svazové smlouvy mezi Moskvou a Minskem a teď vytvoření Leningradského vojenského okruhu. Pokus NATO vstoupit na Ukrajinu, zatáhnout ji do struktur aliance, rozšiřování NATO až k hranicím Ruska od roku 1989, to všechno je důkazem agrese NATO a chystané invaze do Ruska.

Polské dobrodružství na Ukrajině bude největším šílenstvím Polska v jeho historii. Okupace Haliče maskovaná za obranu před ruskou invazí bude na Ukrajince jako záminka fungovat jen velice krátkou chvíli. Kyjev tak moc nenávidí Rusy, že úplně zapomněl, že největší hrozbu má v podobě Polska na úplně opačné straně. Slabá Ukrajina znamená jedinečnou šanci pro Poláky, aby si splnili sen o obnově Velkopolska.

-VK-

Šéfredaktor AE News

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.
Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *