, , , , , ,

Americký Červený kříž ověřuje u dárců krve zda dostali takzvané „Covid vakcíny“

Americký Červený kříž ověřuje u dárců krve zda dostali takzvané „Covid vakcíny“

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

21.2.2024

Už dlouho se upozorňuje na to, že krev těch, kterým byly aplikovány takzvané „Covid vakcíny,“ není zcela v pořádku. To je problém i při takzvaném „vylučování,“ kdy se může mRNA „nakazit“ dokonce i neočkovaný jen při pouhém kontaktu s jedincem, který si injekci nechal aplikovat.

Dosud se při odběrech krve nikde nezjišťovalo, zda dárce genovou injekci dostal nebo ne, takže ten, kdo potřeboval transfúzi, má velkou šanci, že dostal krev kontaminovanou mRNA, což by bylo pro neočkovaného totéž, jako kdyby si nechal injekci aplikovat.

Dále je třeba si uvědomit, že i ti, kteří injekce dostali, získávali různé šarže – od placeba přes mírně škodlivé až po takřka smrtící. Proto zřejmě i „kvalita“ krve očkovaných bude různá.

Americký Červený kříž je pod drobnohledem veřejnosti kvůli svému procesu screeningu dárcovství krve, který zahrnuje konkrétní otázku týkající se stavu očkování proti COVID-19.

Dotaz je součástí systému RapidPass organizace, který je navržen tak, aby urychlil postup před darováním tím, že potenciálním dárcům umožní vyplnit potřebné dokumenty online.

Kontroverze se točí kolem 79. otázky v dotazníku RapidPass, ve které se ptá dárců, zda dostali vakcínu proti COVID-19. Ti, kteří odpoví kladně, jsou vyzváni, aby kontaktovali Americký červený kříž na čísle 1-800-RED CROSS (1-800-733-2767) a prodiskutovali, zda jejich očkovací status ovlivňuje jejich způsobilost darovat krev.

Rogan O’Handley (DC Draino), bývalý hollywoodský právník v oblasti zábavy, který se stal konzervativním komentátorem, napsal na X:

„Americký Červený kříž se nyní ptá dárců krve, zda někdy dostali vakcínu Covid. Pokud odpovíte Ano, chtějí, abyste zavolali předem, aby zjistili, zda máte stále nárok. Myslel jsem, že vakcína je „bezpečná a účinná“? Jaké informace před námi skrývají?“

Obrázek

Webové stránky Amerického červeného kříže objasňují svůj postoj a uvádějí, že se řídí pokyny FDA pro způsobilost k dárcovství krve po očkování proti COVID-19. Doba odkladu se může lišit v závislosti na typu podané vakcíny.

Na stránkách Červeného kříže se uvádí:

Červený kříž se řídí pokyny FDA pro způsobilost k dárcovství krve pro ty, kteří jsou očkováni proti COVID-19, a doba odkladu se může lišit v závislosti na typu vakcíny, kterou jednotlivec dostane.

Pokud jste dostali vakcínu proti COVID-19, budete muset při darování uvést jméno výrobce. Po očkování byste měli obdržet průkaz nebo výtisk s uvedením, jakou vakcínu proti COVID-19 jste dostali, a doporučujeme vám, abyste si tento průkaz vzali s sebou na příští odběr.

Ve většině případů neexistuje žádná doba odkladu pro osoby, které dostaly vakcínu proti COVID-19, pokud jsou bez příznaků a v době darování se cítí dobře. Na každou obdrženou vakcínu proti COVID-19, včetně posilovacích dávek, se vztahují následující pokyny pro způsobilost:

  • Pro způsobilé dárce krve, kteří jsou očkováni inaktivovanou vakcínou proti COVID-19 nebo vakcínou proti COVID-19 založenou na RNA vyráběnou společnostmi AstraZeneca, Janssen/J&J, Moderna, Novavax nebo Pfizer, neexistuje žádná doba odkladu.
  • Způsobilí dárci krve, kteří dostali živou oslabenou vakcínu proti COVID-19 nebo nevědí, jaký typ vakcíny proti COVID-19 dostali, musí s darováním krve počkat dva týdny.
  • Pokud máte naplánovanou schůzku a potřebujete změnit datum darování na základě výše uvedených pokynů, klikněte sem.
  • Máte-li další otázky týkající se způsobilosti, zavolejte na číslo 1-800-RED CROSS.

Tato politika se znovu objevila uprostřed vášnivých diskusí mezi skupinami, které se staví proti vakcínám proti COVID-19. Tito jedinci se zasazují o samostatnou krevní banku výhradně pro neočkované, protože se obávají, že krev od očkovaných dárců by mohla ohrozit jejich „čistou“ krev.

Tento požadavek podtrhuje probíhající debatu o bezpečnosti vakcín a možných důsledcích pro postupy dárcovství krve.

A zdá se, že jde o požadavek plně opodstatněný.

Floridský hlavní chirurg Dr. Joseph A. Ladapo požaduje odpovědi od Dr. Roberta M. Califfa, komisaře amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA), ohledně detekce fragmentů DNA hostitelských buněk ve vakcínách mRNA COVID-19 vyvinutých společnostmi Pfizer a Moderna.

Floridský hlavní lékař poslal 6. prosince dopis komisaři FDA Califfovi a ředitelce CDC Mandy Cohenové, v němž naléhal na větší transparentnost ohledně potenciálu integrace DNA do lidského genomu – obavá se, že by to mohlo mít dalekosáhlé důsledky.

Recenzovaná studie v Itálii zjistila, že 94 % lidí, u kterých se po podání mRNA vakcín objevily nežádoucí účinky, mělo měsíc po očkování abnormální krev, která obsahovala cizí látky.

Tato nová studie byla publikována v srpnu 2022 v recenzovaném časopise International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research (IJVTPR).

Vloni v září jedna matka řekla novinám, že její měsíční dítě zemřelo na krevní sraženinu způsobenou podáním krve očkované proti COVIDu během krevní transfuze.

„Zemřel poté, co dostal transfuzi očkované krve,“ řekla. „Dostal krevní sraženinu okamžitě po transfúzi. Krevní sraženinu, kterou žádný lék na ředění krve nedokázal odstranit.“

Hertzlerová tvrdila, že jejímu synovi dal krev lékař v nemocnici Nejsvětějšího srdce ve Spokane ve státě Washington bez jejího svolení nebo svolení jejího manžela.

The Gateway Pundit již dříve uvedl, že lékařka z Kanady sdílela na svých sledujících na Twitteru, že byla překvapena, když jeden z jejích pacientů odmítl dostat transfuzi krve, pokud byl dárce očkován proti COVID-19.

„Takže- tohle byla pro mě premiéra. Pacient odmítl transfuzi krve, pokud dárce dostal očkování proti covidu,“ napsala.

Jiný lékař odpověděl a vyjádřil stejný pocit: „Je smutné, že jsme tu měli několik pacientů se stejnou vírou.“

Neočkovaní pacienti, kteří potřebují transfuze, mají nyní přístup k „čisté krvi“ díky nové službě nazvané „SafeBlood Donation,“ kterou spustil švýcarský naturopat jménem George Della Pietra.

Organizace SafeBlood Donation, která má v současné době členy v nejméně 16 zemích, má dlouhodobý cíl otevřít po celém světě krevní banky, které svým členům poskytnou neočkovanou plazmu.

Podle George Della Pietry poptávka po „čisté krvi“ celosvětově raketově vzrostla.

 

ZDROJ:https://necenzurovanapravda.cz/2024/02/americky-cerveny-kriz-overuje-u-darcu-krve-zda-dostali-takzvane-covid-vakciny/

 

Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *