, , , ,

Začali propagovat „mléko“ ze švábích vnitřností jako novou „superpotravinu“.

Začali propagovat „mléko“ ze švábích vnitřností jako novou „superpotravinu“.

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

Agendy, Zelená dohoda 18.2.2024

Převzato:https://www.dostojneslovensko.eu/sk/

Španělsky mluvící mainstream v současnosti propaguje „superpotravinu“ budoucnosti: leche de cucaracha – švábí mléko. Jedná se o látku vyrobenou ze střev živého druhu švába. Je nejen mimořádně bohatá na bílkoviny, ale také příznivá pro klima.

Právě ve Španělsku se loni začala budovat největší hmyzí farma „klikněte na Největší hmyzí farma na světě“ a v jiném článku jsme již 20.3.2023 upozorňovali na Kampaň za novou – superpotravinu švábí mléko – místo kravského mléka !!! Aby toho nebylo málo, tak v EP byl schválen zvrácený školní program, pro který hlasoval sám kápo republiky Milan Uhrík a další Smeráci – více v článku: 29.5.2023 Tzv. školní program z Bruselu jasně dokazuje, co budou děti jíst a o co vlastně jde. …,důležitý článek 12.8.2022 Jedlý hmyz a jeho role v přenosu parazitárních onemocnění na lidi a zvířata a Hmyz v potravinách povolený EU – nebezpečí pro vaše zdraví. Všechny dostupné dokumenty naleznete zde .

“ La Razón “ se domnívá, že kvůli klimatickým změnám musíme změnit svůj jídelníček – a švábí mléko se bude hodit. Článek na serveru Infobae.com pojednává o tom, že švábí mléko by mohlo být záchranou v době nedostatku potravin. Nedostatek potravin je v současné době způsoben především politikou čisté nuly a bojem proti zemědělství: Jak už to tak bývá, příčinou těchto absurdních výkvětů je klimatické šílenství, nikoliv klima samotné.

Inzerované „mléko“ je hmota, kterou zvláštní druh švába (Diploptera punctata) produkuje ve střevech, aby nakrmil svá mláďata. Na rozdíl od ostatních švábů je tento druh, který se vyskytuje v Asii a Oceánii, živorodý a vylučuje pro své potomstvo „krystalky“ obsahující bílkoviny, tuky, cukry a esenciální aminokyseliny.

Pochybný humbuk kolem nechutného mléka vlastně není nový: v roce 2018 například redakční článek publikovaný v časopise EXCLI Journal tvrdil, že mléko Diploptera punctata má vyšší nutriční potenciál než mléko savců, například krav, a je tedy na řadě jako „superpotravina“. Indičtí vědci tvrdí, že tento slavný objev učinili poprvé v roce 2016, kdy zkoumali tyto krystaly. Od té doby se toho mnoho nestalo. Redakce propagovala švábí mléko jako superpotravinu na základě předpokladu, že může mít stejné pozitivní účinky jako běžné kravské mléko, přičemž přesné složení látky a zdravotní důsledky její konzumace nejsou známy. Nejsou tedy k dispozici žádné informace o alergickém potenciálu nebo možných škodlivých účincích.
Samozřejmě, že šváby ze zvířecího mléka stejně nedojíte. Výroba pro konzumaci by tedy znamenala hromadné zabíjení hmyzu (i když by se nakonec pravděpodobně nekonzumovalo jen „mléko“, ale i části švábů). Věda chce umožnit masovou produkci umělou výrobou látky pomocí sekvenování genů a jejich replikace v laboratoři. To je naštěstí sen budoucnosti a pravděpodobně se ukáže jako slepá ulička, protože švábí mléko jako potravinu přijme jen málo lidí.

Na tomto pozadí je třeba se ptát, co vyvolalo mediální kampaň ve španělských médiích. Ve skutečnosti zajistí jen maximální znechucení občanů, kteří se tak budou spíše více než méně stavět proti klimatickému šílenství a s ním spojenému boji proti zemědělství a živobytí lidí.

Petícia za vyhlásenie referenda

 Chceš žiť v takomto svete? MY nie!! Tak sa pridaj …. Vystúpme z EÚ, z NATO, proti WHO ……

Podporte Referendum proti povinnému očkovaniu, proti digitálnym očkovacím preukazom, proti ratifikácii pandemickej zmluvy s WHO, výstup z EÚ, z NATO a vyhlásiť SR za neutrálny štát :TU Klikni – Stiahni, podpíš, odošliVieme prečo to robíme. Vieme čo schválili v Bruseli. Vieme čo je tá pandemická zmluva s WHO a ďalšie veci, o ktorých informujeme iba jediní z celého Slovenska! Vieme kto všetko o tom vedel a vie….. .

S prosbou. Financujeme sa výlučne prostredníctvom vašich darov. Veľká vďaka

DAROM ZAISŤUJETE NAŠU NEZÁVISLOSŤ!

Neziskový sektor: SLSP Názov účtu: Dôstojnosť Slovenska

 

 

 

Všetky práva vyhradené © OZ Dôstojnosť Slovenska.

https://www.dostojneslovensko.eu/sk/zastavme-eu/942-podpora

 

ZDROJ:https://www.dostojneslovensko.eu/sk/zastavme-eu/agendy-zelena-dohoda

 

Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *