, , , , , ,

20 důvodů proč intoxikovat své dítě Toxínou proti zdraví.

ZDROJ ZDE

Existuje tolik dezinformací a dezinformací o vakcínách proti Covid, že může být rozhodování, zda očkovat své dítě, obtížné. Margaret Anna Alice tedy přišla se seznamem 50 důvodů, proč dát svému dítěti injekci Covida. Pokud si nejste jisti, zda byste měli pokračovat a očkovat své dítě, přečtěte si toto.

Níže uvádíme prvních 20 Aliciných důvodů. Celý seznam najdete v jejím článku ’50 důvodů, proč dát svému dítěti vakcínu Covid ‚, ZDE .

Od Margaret Anny Alice přes zrcadlo

Přemýšlíte, jestli je dobrý nápad dát svému dítěti injekci Covida? Vím, že je tam oceán mis/dis/mal/informací, kterými se lze orientovat, a tak jsem sestavil tento praktický seznam důvodů, proč budete chtít své dítě spěchat na nejbližší statistiku místa vpichu.

1) Vaše dítě si chce hrát na  skutečného pokusného králíka .

2) Jste příliš zaneprázdněni na to, abyste   zkoumali  potenciální rizika  nové  genové terapie  , která  postrádá dlouhodobá bezpečnostní data .

3) Zvážili jste  nulovou úmrtnost  a  mikroskopická rizika vážných komplikací  způsobených Covidem pro děti a řekli jste si, proč nezvýšit pravděpodobnost,  že budete hospitalizováni o 74 procent ,  že budete mít pětadvacetkrát vyšší šanci na zraněni a dvacetkrát, že zemře?

4) Chtěli byste  zvýšit šance svého dítěte na nákazu Covidem – několikrát .

5) Chcete snížit  přirozenou imunitu vašeho dítěte .

6) Myslíte si, že udržováním aktuálního vaxxportu vašeho dítěte pomocí nejnovější injekce ( Německo podporuje každých devadesát dní — stejně jako  Kanada ) obejde potřebu  maskování rouškou.

7)  Domníváte se, že informovaný souhlas  je passé jako trapný relikt minulosti.

8) Věříte  „odborníkům“ ™ – ne skutečné  vědě .

Umění Boba Morana

9) Myslíte si, že život je nudný a chcete ho okořenit  nějakou tragédií .

10) Chtěli byste přidat k  54 697 hlášením o nežádoucích příhodách přijatých u dětí  (z 1  394 703  hlášení) do 26. srpna 2022 o  stavy  , jako je  encefalitida ,  Bellova obrna ,  aneuryzmata ,  krvácení do mozku ,  syndrom myokardu -guilly ,  trombocytopenie ,  trombocytopenie. ,  apendicitida ,  srdeční onemocnění a  smrt .

CDC: OpenVAERS

11) Přáli byste si, aby si vaše dítě mohlo užít život s chronickými nemocemi z  progresivně  poškozeného imunitního systému .

12) Myslíte si, že by vašemu batoleti prospěly pravidelné  záchvaty ?

13) Domníváte se, že  méně než měsíc účinnosti po druhé dávce  stojí za  prodělání myokarditidy u dospívajících .

14) Chtěli byste zbankrotovat  a pokrývat účty za lékařskou péči  , před  kterými vláda chrání farmaceutické společnosti  .

15) Chcete zachovat ochranu výrobců před odpovědností, jakmile jejich povolení k nouzovému použití vyprší, díky Reaganovu  národnímu zákonu o dětské vakcíně z roku 1986 , který jim dává povolení, pokud je přípravek podáván dětem.

16) Myslíte si, že by bylo zábavné, kdyby vaše dítě  onemocnělo rakovinou .

Kliknutím na obrázek níže zobrazíte video na Rumble .

Doctors for Covid Ethics: Covid Covid and turbo cancer: patologický důkaz s anglickými titulky,
26. července 2022 (26 minut)

17) Věříte, že  ochrnutí od pasu dolů a spoléhání se na krmnou sondu  jako  Maddie de Garay  by pro vaše dítě byla dobrá životní lekce.

Kliknutím na obrázek níže zobrazíte video na Rumble .

The Highwire: Maddie’s Story, 13. srpna 2022 (107 minut)

18) Chtěli byste, aby vaše dítě nevypadalo  takto :

… k tomuto:

19) Přáli byste si, abyste se mohli cítit jako  tento otec  poté, co jeho syn dostal  myokarditidu vyvolanou vaxxem , která přichází s pětiletou očekávanou délkou života.

Kliknutím na obrázek níže zobrazíte video na Rumble .

The Vigilant Fox: Otec, jehož syn vyvinul myokarditidu, přiměl lékárníka, aby přiznal, že opomíjejí pravdu,
6. srpna 2022 (8 minut)

20) Chcete, aby vaše dítě zažilo dobrodružství  infarktu .

Kliknutím na obrázek níže zobrazíte video na Rumble .

Nonvaxxer420: Registrovaná zdravotní sestra Nicole Sirotek sdílí to, co viděla v první linii v NYC, 24. ledna 2022 (8 minut)

ZDROJ ZDE

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *