James Corbett: BBC byla v roce 2013 jasně odhalena jako součást propagandistické mašinérie

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

8.10.2023

V roce 2013 prošel James Corbett, hostitel The Corbett Report, tehdejší aktuální historii BBC . Konkrétně se jedná o slabé stránky BBC jako propagandistické, hluboké státní, kvazižurnalistické instituce.

Včera Corbett znovu sdílel své odhalení BBC z roku 2013. „Je dobré si na to osvěžit paměť,“ řekl.

BBC byla po většinu své 100leté existence kritizována těmi, kdo věří, že jde o zákeřnou směs politické a kulturní moci. Po skandálu Jimmyho Savileho byla britská veřejnost pobouřena jejich celostátní televizní stanicí. V roce 2013 Corbett zkoumal historii, funkci a institucionální předsudky BBC a to, jak Britové povstávají proti korporaci Big Brother Corporation.

V roce 1922 se British Broadcasting Corporation (“BBC”) stala první národní vysílací organizací na světě. Od té doby se stala celosvětově nejuznávanější mediální platformou s dosahem do vzdálených koutů světa.

BBC funguje na základě královské charty prostřednictvím správní rady osobně jmenované vládnoucím monarchou Jedním z nejslavnějších zaměstnanců BBC byl Eric Blair, který používal pseudonym George Orwell. Je poněkud známým faktem, že Blair pracoval pro BBC během druhé světové války jako propagandista. Mnozí si všimli, že mezi BBC a Velkým bratrem jsou v Orwellově 1984 nějaké nápadné podobnosti . Možná z tohoto důvodu je BBC označována jako Big Brother Corporation.

Dalším slavným zaměstnancem BBC je Jimmy Saville.

V roce 2012 pobouřilo BBC zakrývání Savilleových zločinů sexuálního zneužívání dětí i ty nejvěrnější zastánce vysílání. Skutečnost, že Saville mohl po desetiletí nejen volně působit v institucionálních mezích BBC, ale že tam skutečně vzkvétal, přestože je v mediálních kruzích široce známo, že byl aktivním pedofilem, mluví za mnohé. Nemluví jen o schopnosti BBC zakrývat, zabílit a aktivně umožňovat ty nejkrutější zločiny, ale hovoří také o absolutní hnilobě v jádru britského politického a mediálního establishmentu.

Je třeba také připomenout, že královna Alžběta II. udělila Saville v roce 1990 rytířský titul. Kritici tvrdí, že Saville byl pasován na rytíře v době, kdy jeho zneužívání bylo v plném proudu, a že královna se měla od pedofila distancovat ihned po obviněních z jeho zvrácených aktivit. – tím by se předešlo nechtěným spekulacím. Královna však mlčela.

Další čtení: ‚Hiding in Plain Sight‘: All About Jimmy Savile, Disgrased Royal Confidante Vystupoval v dokumentu Netflix , People, 7. dubna 2022

The Corbett Report: The BBC Exposed (2103) , 7. října 2023 (54 minut)

Poznámky k výstavě, které doprovázejí Corbettovu zprávu, najdete výše ZDE . Pokud se vám nedaří zhlédnout video jako vložené z Rumble, můžete se na něj podívat na Bitchute ZDE a Odysee ZDE .

článek vyšel: 8.10.2023

zdroj: https://expose-news.com/2023/10/08/bbc-clearly-exposed-as-part-of/

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *